Yperion
AVClub Fanatic
Μάλλον θέμα ρυθμίσεων πρέπει να ήταν. Νομίζω πως είναι ίδιες τηλεοράσεις στην ουσία.
To ιδιο πιστευω και εγω.
Μάλλον θέμα ρυθμίσεων πρέπει να ήταν. Νομίζω πως είναι ίδιες τηλεοράσεις στην ουσία.
σορρυ για το of topic αλλα γιατι ρε παιδια δεν κοιτατε καθολου για plasma?? Σε αυτα τα χρηματα παιρνεις πλασμα που μαμαει.....
τελικα, μηπως περασε κανεις απο πρακτικερ να δει την 789 και να μας πει γιατι παιζει τοσο καλα?
μηπως παιζει απο εξοδο hdmi ενω η 786 απο καποια αλλη εξοδο σηματος?
δεν μπορει η εκπληκτικη ευκρηνεια των μικρων γραμματων σε σχεση με την 786 να ειναι θεμα ρυθμισεων. ουτε το απολυτο μαυρο το τοσο τελεια δοσμενο (γεωμετρικα)
δεν ξερω ομως μηπως θαβουν την 786 που πουλανε και αλλοι, δινοντας της σημα απο υποδιαιστερη εξοδο εναντι της 789 που εχουν μονο οι ιδιοι.
ηταν κατι που δεν εψαξα λογω απειριας.
και επειδη μενω επαρχια, δυσκολα θα ξαναβρεθω πατρα συντομα
Εγω που την ειδα την 789 στο Praktiker έπαιζε απαίσια..
Το ιδιο απαίσια έπαιζε και η 956 στο media market αλλα δεν πτοήθηκα…
Ζήτησα από τους πωλητές να μου επιτρέψουν να συνδέσω το λαπτοπ μου και αφου την ειδα με τις ρυθμίσεις μου την αγορασα στο λεπτο…
Με το παραπάνω θελω να πω πως η εικόνα που βλεπoυμε σε μια βιτρίνα δεν πρεπει να την λαμβάνουμε πολυ σοβαρά…
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.