Samsung LE46M86B : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Παρουσίαση/Σχολιασμός της Samsung 46M86.

Καλορίζικο το καινούριο μηχάνημα Μιχάλη.

Έχω δει την 40άρα σε φίλο και μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Αν δεχτεί και την έξτρα περιποίηση που ανέφερες θα πετάει.

Στον χώρο μου η τηλ "χάνεται" αφού το σαλόνι είναι αρκετά μεγάλο, 10*4 μέτρα. Το αποτέλεσμα είναι :

υγ: το PS3 είναι στο ράφι πίσω από την τηλ, ούτε καν που φαίνεται...

Δύο από ΕΤ1 & ΝΕΤ κ μία από EuroSport2 :

Attachments

• 7_DSCF1665.jpg
    7_DSCF1665.jpg
    76 KB · Views: 105
  • 8_DSCF1667.jpg
    8_DSCF1667.jpg
    78.4 KB · Views: 106
  • 9_DSCF1674.jpg
    9_DSCF1674.jpg
    84.9 KB · Views: 73

Για το τέλος άφησα φωτογραφίες από το πολυσυζητημένο bluray δισκάκι του hitech με το PS3. Φαίνεται ότι η τηλ κλειδώνει σε interlaced σήμα αλλά είναι κάτι που προσωπικά με άφησε αδιάφορο, αφού η εικόνα είναι πραγματικά απίστευτη...

Attachments

• 5_DSCF1756.jpg
    5_DSCF1756.jpg
    34.1 KB · Views: 87
  • 3_DSCF1754.jpg
    3_DSCF1754.jpg
    68.1 KB · Views: 86
  • 4_DSCF1755.jpg
    4_DSCF1755.jpg
    112.5 KB · Views: 144
  • 2_DSCF1749.jpg
    2_DSCF1749.jpg
    35.2 KB · Views: 75
  • 6_DSCF1757.jpg
    6_DSCF1757.jpg
    56.5 KB · Views: 114
Re: Παρουσίαση/Σχολιασμός της Samsung 46M86.

Ωραία tv Mιχαλη μπράβο :2thumb22sup:

Καλές θεάσεις :popcorn:

Τι να πρωτοπώ κ να σχολιάσω... :Banane0:

Καταρχήν οι πολλές ίντσες είναι κάτι φοβερό από μόνες τους...από εκεί κ πέρα, η εικόνα που βλέπουν τα μάτια μου με την αρύθμιστη τηλ είναι πάρα πολύ καλή, για να μην λέω πολλά, περιμένω να την ρυθμίσει ο φίλτατος Μανώλης...:music-smiley-005:

Σε ότι αφορά ρυθμίσεις, εκτός κρυφού μενού, ο χρήστης μπορεί να παίξει με σχεδόν τα πάντα, αντίθεση, φωτεινότητα, χρώμα, επίπεδο μαύρου, dnie, motion engine, τα χρώματα του rgb κτλ κτλ κτλ...κ μόλις βρέθηκα στο κρυφό μενού...άντε να δεις τι γίνεται κ να αποφασίσεις να πειράξεις κάτι...θέλει τον ειδικό της...

Εν κατακλείδι, η εικόνα με το PS3 σε θέαση bd είναι πραγματικά φοβερή, τρισδιάστατη, φυσική κίνηση, φυσικό χρώμα, μαύρο όπως κ όσο πρέπει...όταν πάμε από bd σε dvd, έστω κ upscaled στα 1080p, υπάρχει διαφορά όπως κ να το κάνουμε...παρόλα αυτά, η εικόνα είναι εξίσου καλή... το γέλιο ξεκινά όταν βάλω Nova για να "δω" εκεί κάποια ταινία ή ποδόσφαιρο...:furious3:...τι να πω τώρα που δεν έχετε πει ήδη εσείς ??? :flipout:

Καλορίζικη!!!! :SFGSFGSF:

24p υποστηρίζει?
Από όσο ξέρω δεν υποστηρίζει. Από την άλλη, δεν καταλαβαίνω αν το είχε τι παραπάνω θα κέρδιζα στην φυσικότητα της κίνησης... :ernaehrung004:...εννοώντας ότι η κίνηση είναι πάρα πολύ ομαλή κ ας κάνει 3:2...

Επίσης έχει PIP, όπου κόβει την οθόνη στην μέση ή εμφανίζει ένα μικρό παράθυρο στην γωνία που εγώ επιλέγω. Έχει όμως 1 tuner, οπότε αυτό που δείχνει το παράθυρο είναι από άλλη πηγή.

Re: Παρουσίαση/Σχολιασμός της Samsung 46M86.

Καλορίζικη η τηλεόραση Μιχάλη!!!Απ ότι βλέπω το firmware είναι 1007(πάρα μα πάρα πολύ παλιο,στην αγγλία το νεώτερο είναι 2004).Για δες για freeview judder

Απάντηση: Re: Παρουσίαση/Σχολιασμός της Samsung 46M86.

Καλορίζικη η τηλεόραση Μιχάλη!!!Απ ότι βλέπω το firmware είναι 1007(πάρα μα πάρα πολύ παλιο,στην αγγλία το νεώτερο είναι 2004).Για δες για freeview judder
Τι εννοείς με το 'freeview judder' ??? Ντεν καταλαβαίνει...

τώρα είδα τι εννοείς...κοίταξα λίγο στο διαδίκτυο...
Αναφέρουν λοιπόν κάποιοι για πρόβλημα όπου έχει κάτι σαν 'καθυστέρηση' στην εικόνα κ παρουσιάζει κάποια κολλήματα...μέχρι στιγμής δεν έχω παρατηρήσει κάτι εγώ. Έχω δει 1-2 dvd, 1-2 bd αλλά κ ποδόσφαιρο από νετ & νόβα, τίποτα δεν έχω παρατηρήσει ακόμα...

Last edited:

Από όσο ξέρω δεν υποστηρίζει. Από την άλλη, δεν καταλαβαίνω αν το είχε τι παραπάνω θα κέρδιζα στην φυσικότητα της κίνησης... :ernaehrung004:...εννοώντας ότι η κίνηση είναι πάρα πολύ ομαλή κ ας κάνει 3:2...

Αν δεν σε ενοχλεί Μιχάλη τότε όλα καλά. Εγώ δεν το μπορώ με τίποτα το Pulldown.

Αν δεν σε ενοχλεί Μιχάλη τότε όλα καλά. Εγώ δεν το μπορώ με τίποτα το Pulldown.
Υπάρχει κ η πιθανότητα να μην καταλαβαίνω την διαφορά...:BDGBGDB55:...παίζει τόσο φυσικά στις γρήγορες σκηνές που στα μάτια μου πάντα δεν παρατηρώ κάτι...

Υπάρχει κ η πιθανότητα να μην καταλαβαίνω την διαφορά...:BDGBGDB55:...παίζει τόσο φυσικά στις γρήγορες σκηνές που στα μάτια μου πάντα δεν παρατηρώ κάτι...

Το pulldown δεν εμφανίζεται στις γρήγορες σκηνές αλλά στο panning της κάμερας σε αργές σκηνές! Αλλά μην σε βάζω τώρα να ψάχνεις να το δεις και με βρίζεις μετά :grinning-smiley-043

Και φυσικά μόνο σε BR ισχύει αυτό. Σε DVD το σήμα είναι ή 50hz ή 60hz οπότε δεν θα δεις ποτέ κανένα πρόβλημα.

Καλορίζικη και πάλι -bye-