...εκφράση...
Από όσο ξέρω δεν υποστηρίζει. Από την άλλη, δεν καταλαβαίνω αν το είχε τι παραπάνω θα κέρδιζα στην φυσικότητα της κίνησης... :ernaehrung004:...εννοώντας ότι η κίνηση είναι πάρα πολύ ομαλή κ ας κάνει 3:2...Καλορίζικη!!!! :SFGSFGSF:
24p υποστηρίζει?
Τι εννοείς με το 'freeview judder' ??? Ντεν καταλαβαίνει...Καλορίζικη η τηλεόραση Μιχάλη!!!Απ ότι βλέπω το firmware είναι 1007(πάρα μα πάρα πολύ παλιο,στην αγγλία το νεώτερο είναι 2004).Για δες για freeview judder
Από όσο ξέρω δεν υποστηρίζει. Από την άλλη, δεν καταλαβαίνω αν το είχε τι παραπάνω θα κέρδιζα στην φυσικότητα της κίνησης... :ernaehrung004:...εννοώντας ότι η κίνηση είναι πάρα πολύ ομαλή κ ας κάνει 3:2...
Υπάρχει κ η πιθανότητα να μην καταλαβαίνω την διαφορά...:BDGBGDB55:...παίζει τόσο φυσικά στις γρήγορες σκηνές που στα μάτια μου πάντα δεν παρατηρώ κάτι...Αν δεν σε ενοχλεί Μιχάλη τότε όλα καλά. Εγώ δεν το μπορώ με τίποτα το Pulldown.
Υπάρχει κ η πιθανότητα να μην καταλαβαίνω την διαφορά...:BDGBGDB55:...παίζει τόσο φυσικά στις γρήγορες σκηνές που στα μάτια μου πάντα δεν παρατηρώ κάτι...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.