SAMSUNG M87 προβλημα

Στάσου στον ήλιο απέναντι
φως μου να σ' αντικρύσει
να πέσει απο τη ζήλια του
στη θάλασσα να σβήσει!

-bye-

Μα πως το κάνεις και συχνά
πικραίνεις την καρδιά μου
πρέπει δεν έχεις και γι´ αυτό
πληγώνεις τη δικιά μου.

:fahne90:

Μα πως το κάνεις και συχνά
πικραίνεις την καρδιά μου
πρέπει δεν έχεις και γι´ αυτό
πληγώνεις τη δικιά μου.

:fahne90:

Νάχα φτερά σαν του αετού να ‛ρχομαι κάθε μέρα
στα όρη στο κρυγιό το νερό να κάνουμε παρέα.

Λόγια δε βρίσκω όμορφα να τα μονοπαντήσω
να γράψω χίλια ευχαριστώ να σ’ αποχαιρετίσω.

.....:grinning-smiley-043

Τέλος το ......:offtopic:.....πάω να βάλω μια τσικουδιά ... γειά σου Κώστα..:ernaehrung004:..

πατριωτες?
θα με κουζουλανουνε εκεινοι νε και θα παω να τονε παιξω

Παιδιά σας χαιρετώ. Από το Σάββατο είμαι και εγώ κάτοχος μιας 40M87 και θα γελάσεται αλλά δεν μπορώ να βρω πως κλείνει εντελώς από το standby. Δηλαδή το βράδυ να μπορείς να την κλείνεις χωρίς να είναι στο standby που βρίσκεται όταν πατάς το power. Ας μου δώσει κάποιος τα φώτα του, ευχαριστώ.

Και δεν υπάρχει πρόβλημα να την αφήνεις μόνιμα στο stand by ; Τυχόν αθξομειώσεις τάσεως ;

νεοτερα...δεν υπαρχουν ,ακομα ψαχνουν να βρουν τι φταιει και τι θα κανουν ,αλλα να μην αγχωνομαι αφου ειναι πολυ νωρις και εχω την εγγυηση!!!,κυριοι εσεις που σας ενδιαφερει aftersale υποστηριξη λαβετε το υποψιν ,με δουλευουν 2+εβδομαδες και δεν υπαρχει ΕΝΑΣ να πει ναι εχει προβλημα-αντικατασταση,πληροφοριακα μια philips που ειχα παλια απλα με ρωτησαν τηλ. τι εχει και μεσα σε 2 μερες ειχα καινουρια!!!
ειναι δυνατον μια αντιπρ. να μην μπορει να δει τι γινετε?
ελεος,φανταστειτε να ειχε προβλημα και να μην εβλεπα κιολας!!!:rifle:

4 εβδομαδες και ακομα μια σοβαρη απαντηση ΔΕΝ εχω,να μου πουν ξανα για ....κυριοι αγοραστες ακουτε

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΜΗΝΑ ΚΟΡΟΙΔΙΑ,ο τεχνικος ηρθε 3 φορες ,πολλες επικοινωνιεσ μεσω τηλ....++++με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν να παω τη τηλεοραση στο συνεργειο,εγω αρνηθηκα και τους ειπα οτι ειναι ανευθυνοι-με κοροιδευουν και οτι απαιτω αμεση αντικατασταση
καταλαβατε εξυπηρετηση λενε μετα,υποψιν ΠΟΤΕ ΔΕ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛ.
τι πρεπει να κανω δηλ?
το κορυφαιο η τηλεοραση ειναι καινουρια και δεν τη γνωριζουμε??!!!

μιλησα με ΙΝΚΑ και μου ειπαν οτι πρεπει να παω την τηλεοραση στο συνεργειο γιατι ειναι πολιτικη της εταιριας μονο αν δεν αντικαταστησουν κανω καταγγελια,οποτε την πηγα
εχουν περασει 3 μερες και ακομα τιποτα???
παρε κοσμακη samsung....

τιποτα???
παρε κοσμακη samsung....

Να εισαι σιγουρος οτι πολυς κοσμος βλεπει τα παραπονα σου οπως και τα παραπονα για καθε αλλη εταιρεια.-bye-

Την επομενη φορα που θα μιλησεις μαζι τους πες οτι θα γραψεις επιστολες και θα τις στειλεις σε ολα τα περιοδικα και τις εφημεριδες. Η ζημια που θα παθουν θα ειναι τεραστια.
Μπορει αυτο να τους ταρακουνησει λιγο...

Να εισαι σιγουρος οτι πολυς κοσμος βλεπει τα παραπονα σου οπως και τα παραπονα για καθε αλλη εταιρεια.-bye-

Την επομενη φορα που θα μιλησεις μαζι τους πες οτι θα γραψεις επιστολες και θα τις στειλεις σε ολα τα περιοδικα και τις εφημεριδες. Η ζημια που θα παθουν θα ειναι τεραστια.
Μπορει αυτο να τους ταρακουνησει λιγο...

δεν μου αρεσει να απειλω ουτε θελω να φτασω σε αυτο το σημειο ,το θεμα ειναι οτι ταλεπωρηθηκα,εχασα χρονο,ηρεμια και ακομα δεν εχω τηλεοραση ουτε και απαντηση στο τι εχει!!!

..η ανοιξε ενα νημα με τιτλο ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ και ολο και κατι θα γινει

αυτο δειχνει η πρακτικη των τελευταιων ημερων!:flipout:

..η ανοιξε ενα νημα με τιτλο ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ και ολο και κατι θα γινει

Τωρα παιζουμε με τον πονο του ανθρωπου αλλα πλακα πλακα μονο ετσι βλεπω να γινεται δουλεια.

μολις μιλησα με το τεχνικο και μου ειπε οτι εχει προβλημα ο εγκεφαλος και οτι θα τον αλλαξουν αρνηθηκα και αρχισα να φωναζω για το τοσο καιρο που με δουλευουν μου ειπαν οτι θα ξανακαλεσουν...
θα αλλαζαν εγκεφαλο ΧΩΡΙς ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝ!!!!!

ειναι απαραδεκτοι οι τυποι..

αλλα τουλαχιστον εδω μεσα ξεμπροστιαζονται και θα το πληρωσουν οτι κανουν στους καταναλωτες...αμεσα και εμμεσα θα το πληρωσουν