Και πως θα το ξέρουμε; εγω άμα το ήξερα δεν θα την αγόραζααλλάζει απο χρονιά σε χρονια, και απο μοντελο σε μοντελο... και από μαρκα σε μαρκα
Τι βελτιώσεις έχει;Νέο λογισμικό 1250.5 / 2018-10-11
https://www.samsung.com/gr/support/model/UE58MU6122KXXH/
Και εγώ θυμάμαι με ένα usb stick κάποιες φορές σταματούσε και νόμιζα ότι έφταιγε το usbΑν δείτε στις προηγούμενες σελίδες είπα για ένα πρόβλημα σε UHD mkv!
Είχα κρατήσει το ίδιο αρχείο επίτηδες για να το δοκιμάσω με τη νέα αναβάθμιση και τώρα έπαιξε τέλεια...
Οπότε σίγουρα έκαναν κάτι στον media player!
Λογικο ειναι.Για όποιον έχει netflix και καλή σύνδεση και η εικόνα των αρχείων hdr του φαίνεται ένα ξέπλυμα από μπλε και γκρίζο φίλτρο, δεν φταίει η τηλεόραση αλλά το netflix..όλοι κράζουνε αν γκουγκλάρεις. Έχω δει 2-3 ταινίες με hdr από netflix και έκανα πραγματικά υπομονή για να συνηθίσει το μάτι μου στην απαίσια γκρίζα ξεπλυμένη εικόνα.
Λογικο ειναι.
Αν δεν εχεις LCD με ελεγχο πολλαπλων ζωνων, θα αντιμετωπιζεις γκριζαρισμενη εικονα.
Σε OLED τηλεορασεις που δεν υπαρχει οπισθιος φωτισμος, το συγκεκριμενο προβλημα δεν υφισταται.
Σε 4K hdr youtube αρχείο δεν υπάρχει κανένα γκριζάρισμα. Μια χαρά πεντακάθαρη είναι η εικόνα. ( Στα μάτια μου, όχι, το hdr δεν ειναι καλύτερο από τις δικές μου ρυθμίσεις, παίρνω πολύ καλύτερη αντιθέση με απενεργοποιημένο το hdr).
Επίσης, googlαροντας βλέπεις κράξιμο για το γκρίζο του netflix στα hdr αρχεία από ιδιοκτήτες high range tv. Απλά, η netflix τα έχει κάνει θάλασσα στη συμπίεση που χρησιμοποιεί για το hdr.
Τις επόμενες ημέρες περιμένω ps4pro και θα σχολιάσω πάλι το hdr.
Το θεμα HDR ειναι γενικα ακομα λιγο μανταρα. Ειναι μια μεγαλη τεχνικη συζητηση για ξεχωριστο θεμα. Οχι μονο ως υλοποιηση στα editing των στουντιο, αλλα και ως προς τις δυνατοτητες των μεσων προβολης που παιρνουν μια ταμπελα "HDR" και οι επιδοσεις τους ειναι παραπλανητικες ως προς αυτο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.