Samsung nx1

Re: samsung nx1

Δεν με βολεύει τίποτα. Δεν με διασκεδάζει καθόλου που αναγκάζομαι να σου απαντήσω.

Ότι συνέβαλες στη δημιουργία της κατηγορίας το γνωρίζω.

Όπως γνωρίζω και ως διαχειριστής που είσαι αναγκάζεσαι να διαβάζεις όλα μας τα γραπτά, κάτι που απ' ό,τι δείχνεις είναι αγγαρεία για σένα, γι' αυτό και προσπαθείς να περιορίσεις τον αριθμό των posts από μέλη με ενεργή συμμετοχή, ειδικά σε νήματα που αφορούν μάρκες που δείχνεις να μη χωνεύεις.

Οι λόγοι που δεν συμμετέχεις εσύ ενεργά στην κατηγορία του εξοπλισμού δεν με αφορούν.
Οφείλεις όμως να αναγνωρίσεις κι εσύ το δικαίωμα κάθε μέλους να μη συμμετέχει ή να συμμετέχει σε όποια κατηγορία ή νήμα θέλει.

Γνωρίζω ότι είμαι απλό μέλος και ότι δεν μου πέφτει λόγος να κάνω υποδείξεις σε κανέναν.
Ο καθένας μπορεί να γράψει ό,τι θέλει, αρκεί φυσικά να μην προσβάλλει άλλους χρήστες.
Και ως απλό μέλος όμως μπορώ να εκφράσω την αντίρρησή μου σε ειρωνίες και flaming, που εκτροχιάζουν τη συζήτηση από το θέμα του νήματος.
Τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς που μου απηύθυνες ("ατάλαντο γκατζετάκια" κτλ.), που είναι καθαρά προσβλητικοί και αδικαιολόγητοι τους προσπερνώ και φυσικά δεν θα πέσω στο ίδιο επίπεδο με αντίστοιχους χαρακτηρισμούς ούτε για σένα ούτε για τον οποιονδήποτε.

Τέλος από μένα και συγγνώμη από όσους μας διαβάζουν.

Το επόμενο post μου θα είναι και πάλι για την NX1.

Απάντηση: Re: samsung nx1

Δεν με βολεύει τίποτα. Δεν με διασκεδάζει καθόλου που αναγκάζομαι να σου απαντήσω.

Ότι συνέβαλες στη δημιουργία της κατηγορίας το γνωρίζω.

Όπως γνωρίζω και ως διαχειριστής που είσαι αναγκάζεσαι να διαβάζεις όλα μας τα γραπτά, κάτι που απ' ό,τι δείχνεις είναι αγγαρεία για σένα, γι' αυτό και προσπαθείς να περιορίσεις τον αριθμό των posts από μέλη με ενεργή συμμετοχή, ειδικά σε νήματα που αφορούν μάρκες που δείχνεις να μη χωνεύεις.

Οι λόγοι που δεν συμμετέχεις εσύ ενεργά στην κατηγορία του εξοπλισμού δεν με αφορούν.
Κάνεις λάθος
Οφείλεις όμως να αναγνωρίσεις κι εσύ το δικαίωμα κάθε μέλους να μη συμμετέχει ή να συμμετέχει σε όποια κατηγορία ή νήμα θέλει.

Γνωρίζω ότι είμαι απλό μέλος και ότι δεν μου πέφτει λόγος να κάνω υποδείξεις σε κανέναν.
Το κάνεις όμως
Ο καθένας μπορεί να γράψει ό,τι θέλει, αρκεί φυσικά να μην προσβάλλει άλλους χρήστες.
Ότι θέλει πως το εννοείς;
Και ως απλό μέλος όμως μπορώ να εκφράσω την αντίρρησή μου σε ειρωνίες και flaming, που εκτροχιάζουν τη συζήτηση από το θέμα του νήματος.
Γι αυτό είναι αρμόδιοι οι διαχειριστές, όχι εσύ
Τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς που μου απηύθυνες ("ατάλαντο γκατζετάκια" κτλ.), που είναι καθαρά προσβλητικοί και αδικαιολόγητοι τους προσπερνώ και φυσικά δεν θα πέσω στο ίδιο επίπεδο με αντίστοιχους χαρακτηρισμούς ούτε για σένα ούτε για τον οποιονδήποτε.
Διέψευσέ με λοιπόν!

Τέλος από μένα και συγγνώμη από όσους μας διαβάζουν.

Το επόμενο post μου θα είναι και πάλι για την NX1.

Eπικό ποστ.
Απλά....

Απάντηση: samsung nx1

Μην κακολογίζεται τον άνθρωπο, θα σταματήσει να ποστάρει για την nx1 και θα μας φύγει η επιθυμία να την αγοράσουμε και μεις.

Υ.Γ. υπάρχει ειρωνεία στο φορουμ.

Υ.Γ. υπάρχει ειρωνεία στο φορουμ.

Είμαι θέμα ερμηνείας.
Εγώ πιστεύω στο χιούμορ, και κάποιες φορές παρεξηγουμαι από όσους δεν το.... πιάνουν.
Αν υπάρχει καλη προαιρεση κι απ τις 2 πλευρες, δεν υπάρχει πρόβλημα.
Αν όμως !

Έτσι ακριβώς, τα έχουμε ξαναπεί αυτά - η ειρωνία εμπεριέχει μεγάλη δόση χιούμορ. Η ερμηνεία είναι προσωπική πάντα, αλλά κάντε λίγο κράτει οι παρεξηγιάρηδες...

Δημήτρη αν και οπότε έχεις χρόνο ανέβασε σε παρακαλώ 1 frame grab (πατώντας το fn στην οθόνη) από 4κ από τους δύο 16-50 στο f3.5 (16mm) με σταθερή τη μηχανή και κατά προτίμηση κάτι που να έχει γράμματα πχ. Βιβλιοθήκη.

Ας επανέλθουμε στα τις NX1 λοιπόν. Συγνώμη για την καθυστέρηση Μάνο, αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ. Δεν έχω κάνει καμία αλλαγή, είναι όπως τραβήχτηκαν...

NX1 16-50 S
by Dimitri D, on Flickr

NX1 16-50 PZ
by Dimitri D, on Flickr

Απάντηση: samsung nx1

όπως τα είπες, εγώ ανέβασα τον ''πόνο μου'', με την κάκιστη βιντεογράφηση της βάπτισης του γιού μου
και δύο παλικάρια με είπαν βλάκα. Φυσικά δεν υπήρχε καμμία επέμβαση του διαχειριστή. Μάλλον είμουν βλάκας και γιαυτόν.

Επειδή μπορούν να γεμίσουν... τόμοι με τις διάφορες απόψεις και τις ερμηνείες, το ληγουμε εδώ!
Οποιοδήποτε post θελετε να κανετε γι αυτό το θέμα, καντε το στο Φωτογραφικό chat (αλλά μην το ξεχειλωνουμε, γιατί πλεον χάνει την αξία του).
Σε όλες τις παρέες υπάρχουν οι τσακωμοι.
Όποιος παρεξηγειται και θέλει να αφήσει γι αυτό το λόγο την παρέα, είναι ελευθερος να το κάνει.
ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΛΗΣΗ μπηκε ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΛΗΣΗ βγαίνει
(οπως κάνουμε και ολοι μας τη διαχείριση!)

Δημήτρη ευχαριστώ πολύ για τα δείγματα. Στο 1/60 δε βλέπω μεγάλες διαφορές. Στο 1/25 φαίνεται λίγο κουνημένη η εικόνα του PZ, αλλά ίσως είναι η ιδέα μου.
ps. διάβαζα ένα post του karamela και ξαφνικά εξαφανίστηκε... ήξερα ότι δεν έπρεπε να πιω μπύρα με το μεσημεριανό...

Re: Απάντηση: samsung nx1

Επίσημη παραδοχή ότι σταματάει την παραγωγή πανευρωπαϊκά.

Η δικαιολογία είναι αστεία πάντως. β€œthere are much better and upgraded cameras”

Προβλέπω να γίνεται συλλεκτική η *ΝΧ1.

Δε μου φαίνεται και τόσο επίσημη και δεν επιβεβαιώνεται ότι είναι αληθινή. Επίσης αναφέρει ότι σταματάει η διάθεση στην Ευρώπη. Αυτό δε σημαίνει ότι θα σταματήσει να παράγεται. Αν ισχύει προβλέπω να γίνεται δυσεύρετη στην Ευρώπη, ήδη είναι, και να ανεβαίνει η τιμή της, όπως συμβαίνει και με το Samsung Note 5. Επίσης προβλέπω ότι θα χακάρουν την ΝΧ1 και θα βγάζει ανάλυση 4Κ/60p & 8Κ/30p (please please!)

Δεν είναι επίσημη ανακοίνωση. Στο dpreview γράφτηκε ότι το όλο θέμα ξεκίνησε από το Facebook όπου κάποιος έγραψε ότι έστειλε email στη Samsung και αυτή ήταν η απάντηση που πήρε. Δεν πιστεύω τίποτα αν δεν βγει επίσημο δελτίο τύπου από τη Samsung. Πιστεύω ότι όλα αυτά γίνονται για να πιέστε η Samsung, η οποία κάτι ετοιμάζει. Δεν παρατάει έτσι μια τόσο μεγάλη και τεχνολογικά επιτυχημένη επένδυση...

Απάντηση: Re: samsung nx1

Δεν είναι επίσημη ανακοίνωση. Στο dpreview γράφτηκε ότι το όλο θέμα ξεκίνησε από το Facebook όπου κάποιος έγραψε ότι έστειλε email στη Samsung και αυτή ήταν η απάντηση που πήρε..

Εγω λεω ότι είναι στημενο απο το avclub, καπως πρεπει να σταματήσει το καταραμένο νήμα.... :music-smiley-005:

Δυστυχως όμως οι ερωτοαπαντησεις εχουν γινει με την επισημη αγγλικη αντιπροσωπια : http://www.eoshd.com/comments/topic/9451-is-samsung-shutting-down-their-camera-business/?page=12

Re: Απάντηση: Re: samsung nx1

Εγω λεω ότι είναι στημενο απο το avclub, καπως πρεπει να σταματήσει το καταραμένο νήμα.... :music-smiley-005:

:flipout::flipout::flipout:

Κρίμα πάντως, ένας παίκτης λιγότερος = λιγότερες επιλογές. Ειδικά τώρα που δείχνει να μπαίνει στον σωστό δρόμο (για να μην πούμε λεωφόρο)...

Μην αγχώνεστε κύριοι, υπάρχουν αρκετοί κάτοχοι που θα γράφουν στο νήμα, μην σας παίρνουν τα ζουμιά...

Re: Απάντηση: Re: samsung nx1

Αχά... Από την αρχή σε είχα καταλάβει... Είσαστε πολλοί αυτοί που θέλετε να μας φιμώσετε... Αλλά δε θα σας περάσει...Εμπρός της Samsung οι αντρειωμένοι... (σαν τον Μπαλούρδο δεν ακούγομαι;)

Relax gentleman... Ο χρόνος θα δείξει... Ότι και να γίνει εγώ πάντως θα εξακολουθώ να έχω Samsung NX...

Αν κατάλαβα καλά σταματάει στην Ευρώπη μόνο. Έχει ξανασυμβεί με διάφορες εταιρείες που δεν κατάφεραν να δικαιολογήσουν τα έξοδα διανομής κ.λ.π. Θυμηθείτε την Daihatsu ας πούμε.