Samsung nx1

Re: samsung nx1

Ήξερα για προβλήματα στο firmware update με τη συγκεκριμένη κάρτα αλλά αυτό είναι διαφορετικό. Αν μου το ξανακάνει λέω να την στείλω πίσω. Εσύ Μάνο τι θα κάνεις, στο έχει ξανακάνει;

Kαι μόνο που έχασες 9λεπτο βίντεο φτάνει για επιστροφή. Στη θέση σου δεν θα το ρίσκαρα να ξαναχάσω λήψη χρησιμοποιώντας την ίδια κάρτα, ακόμη κι αν δεν ήμουν σίγουρος ότι φταίει η κάρτα.

Ήξερα για προβλήματα στο firmware update με τη συγκεκριμένη κάρτα αλλά αυτό είναι διαφορετικό. Αν μου το ξανακάνει λέω να την στείλω πίσω. Εσύ Μάνο τι θα κάνεις, στο έχει ξανακάνει;
όχι εμένα πρώτη φορά το κάνει. αλλά το έκανε στην αναπαραγωγή, όχι στη λήψη. εγώ δε θα τη στείλω πίσω προς το παρόν (τη μηχανή), εκτός αν δω ότι επαναλαμβάνεται ή ότι το κάνει και κατά τη διάρκεια της λήψης. εσύ λες για την κάρτα να στείλεις πίσω ή τη μηχανή? για να μην παρεξηγούμαστε :BDGBGDB55:

Πολλές αναφορές προβλημάτων έχω διαβάσει συγκεκριμένα για Lexar με NX1.
Π.χ. http://www.dpreview.com/forums/post/55011555

Εγώ ετοιμάζω αγορά ακόμη δύο "μαύρων" Transcend UHS-II R285/W180 για τις άλλες δύο NX1. Σφαίρα πάνε!

Που την εχεις βρει αυτη?(προφανως με την καλυτερη τιμη παγκοσμιως..:-)) )

Καλά βρε Τζο (σόρρυ, δεν έχω συγκρατήσει το όνομά σου), έχεις 3 ΝΧ1?!! Τι τις κάνεις;!

Βρήκα αυτό, http://www.besttrading.ch/de/products/247237 υπάρχει κάποιος τρόπος να πάρει κανείς από Ελβετία; Ξέρουμε κανέναν να μας φέρει καμία;!

Στις τιμές Ελβετίας θα πρέπει να προσθέσεις ΦΠΑ και εκτελωνισμό, ακόμη κι αν έστελναν εκτός Ελβετίας (που δεν στέλνουν).

Δύο NX1 με τα γκριπ τους έχω, και 45/1.8, 85/1.4, 16-50/2-2.8, 50-150/2.8. Με τις δύο NX1 τραβώ δικάμερο σε βίντεο.
Μία NX1 με γκριπ και με τον μικρούλη 45/1.8 έχω πάντα μαζί μου και για φωτογραφική (αντί ΝΧ500+κιτ που τελικά απέφυγα).

Την τρίτη ΝΧ1 που περιμένω χωρίς γκριπ θα την έχω μόνιμα σε gimbal (Beholder DS-1) ζυγισμένη και έτοιμη με τον 16-50S, χωρίς βάλε-βγάλε.

(Tζο με φωνάζουν οι φίλοι και εδώ και γενικά, αλλιώς Γιάννη)

Οκ, Τζο ιτ ιζ δεν!

Και εγώ για δικάμερο θέλω μία ΝΧ1, αλλά με την ΝΧ500, γιατί ουσιαστικά το form factor της 500 είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση (για μένα), και σε δικάμερο, ο 4Κ crop factor μου φαίνεται σαν πλεονέκτημα (αν έχεις και μία ΝΧ1, αλλιώς δεν έχεις γενικό), και για "μικρούλη", έχω τον 30mm.

Σίγουρα η ΝΧ1 είναι η ποιο μοντέρνα κάμερα αυτή τη στιγμή (και 1 χρόνο μετά την κυκλοφορία της μάλιστα).

Κάνεις επαγγελματικά βίντεο;

Εγώ εννοώ την κάρτα. Και μένα πρώτη φορά μου συμβαίνει. Μπορεί να είναι τυχαίο, θα δω αν το ξανακάνει. Με την Kingston U3 δεν μου το έκανε ποτέ, γι αυτό θεωρώ ότι είναι θέμα κάρτας. Μπορεί όμως να είναι θέμα της NX1, πράγμα το οποίο απεύχομαι να είναι...

Τα φώτα σας παρακαλώ.
έχω παραγγείλει την lexar όπου αναφέρθηκε πιο πάνω, απ το Αγγλικό Αμαζον .... Sold by: Amazon EU S.a.r.L ........
έπρεπε να είχε έρθει στις 11 Δεκεμβρίου και κοιτώντας τη διαδρομή εδώ και μέρες δείχνει ότι είναι στο δρόμο .. στάλθηκε στις 26 Νοεμβρίου.....

είναι με απλό ταχυδρομείο.. γι'αυτό αργεί. θα σου απαντήσουν να περιμένεις μέχρι τέλος της εβδομάδας και ως δια μαγείας θα εμφανιστεί αύριο μεθαύριο. είναι και κάποιοι ταχυδρόμοι χωρίς να θέλω να γενικολογήσω, που βαριούνται τη ζωή τους. έρχεται ένα πακέτο που ζυγίζει 10 γραμμάρια και αντί να το πάρουν μαζί και να χτυπήσουν το κουδούνι να στο δώσουν το κρατάνε στο κουτί και το πάνε στο τέλος της ημέρας στο ταχυδρομείο, και μετά γράφουν ειδοποίηση παραλαβής, την οποία παραδίδουν την επομένη, για να πάς να παραλάβεις τη μεθεπομένη...

Έτσι ακριβώς είναι, έρχεται με απλό ταχυδρομείο. Η πιθανή ημερομηνία παραλαβής που έχουν βάλει υπερκαλύπτει συνήθως το χρόνο παράδοσης. Η δική μου ήταν στο ταχυδρομείο 3 μέρες πριν από αυτή την ημερομηνία. Επειδή η οδός που μένω είναι ανώνυμη (δεν τη βαπτίσαμε ακόμη ) δηλώνω ως διεύθυνση post restante και παραλαμβάνω από αυτή τη θυρίδα από το ταχυδρομείο, γι αυτό και παρέλαβα νωρίτερα. Η δική σου μάλλον θα βρίσκεται στη διανομή και λόγο των ημερών καθυστερεί.

Καλησπέρα,
μόλις παρήγγειλα απο το Γερμανικό Amazon τη NX1 http://www.amazon.de/SAMSUNG-VERTIC...F8&qid=1450802414&sr=1-4&keywords=samsung+nx1
Επειδή βλέπω ότι πολλες μηχανές έχουν διαφορετικό model number, ήθελα να ρωτησω αν ξέρει κάποιος αν υπάρχουν διαφορές. Απ'ότι κατάλαβα η μηχανή αυτή ειναι απο Ιταλία. Ακόμη ξέρει κάποιος να μου πει τη γίνεται με την εγγύηση της συγκεκριμένης?
Ευχαριστώ

Η εγγύηση της ιταλικής Samsung είναι 2 χρόνια. Αν είδα καλά είναι μέσω Amazon.de αλλά από συνεργαζόμενο με αυτό πωλητή. Όταν παραλάβεις δες αν έχει μέσα στη συσκευασία απόδειξη και έχει μπορείς σε περίπτωση βλάβης να την πας στην ελληνική Samsung και αυτοί χωρίς καμία επιβάρυνση για σένα να την στείλουν στο εξωτερικό για επισκευή. Φροντίστε μόνο να έχεις απόδειξη αγοράς.
Όταν λες διαφορετικό model number τι ακριβώς εννοείς;

Η εγγύηση της ιταλικής Samsung είναι 2 χρόνια. Αν είδα καλά είναι μέσω Amazon.de αλλά από συνεργαζόμενο με αυτό πωλητή. Όταν παραλάβεις δες αν έχει μέσα στη συσκευασία απόδειξη και έχει μπορείς σε περίπτωση βλάβης να την πας στην ελληνική Samsung και αυτοί χωρίς καμία επιβάρυνση για σένα να την στείλουν στο εξωτερικό για επισκευή. Φροντίστε μόνο να έχεις απόδειξη αγοράς.
Όταν λες διαφορετικό model number τι ακριβώς εννοείς;
Product details

• Product Dimensions: 13.8 x 6.6 x 10.2 cm ; 549 g
  • Boxed-product Weight: 1.9 Kg
  • Batteries 1 Lithium ion batteries required. (included)
  • Item model number: EV-NX1ZZZBZBIT

[TD="class: bucket"] Product details
  • Product Dimensions: 6.6 x 13.9 x 10.3 cm ; 699 g
  • Boxed-product Weight: 1.5 Kg
  • Versand: This item is, when sold and fulfilled by Amazon, Deutschland
  • Item model number: EV-NX1ZZZBMBDE
[/TD]

Αποδείξεις στην συσκευασία το amazon δεν βάζει πλέον, τις κατεβάζεις on - line

Μόνο που δεν μιλάμε για amazon αλλά για τρίτο πωλητή στην περίπτωση του φίλου.

Αν δεν υπήρχε απόδειξη του "photodiscount" μέσα στη συσκευασία, θα τη ζητήσει από εκείνον, όχι από το amazon.

Οι διαφορετικοί αριθμοί μοντέλου έχουν να κάνουν με τα συνοδευτικά. Άλλο κωδικό π.χ. έχει το πακέτο μαζί με γκριπ και άλλο σκέτο το σώμα.

Last edited: