Είναι πολύ καλό, το πήρα μετά από προτροπή του Τζο, τον οποίο ευχαριστώ και πάλι, και του εύχομαι χρόνια πολλά για τη γιορτή του. Το είχα στα Τρίκαλα στο Μύλο των Ξωτικών έχοντας την μηχανή όλη μέρα στο χέρι και δεν με ζόρισε καθόλου. Το μόνο που δεν με ικανοποίησε είναι το plate το οποίο δεν είναι συμβατό με όλες τις κεφαλές Manfrotto, αλλά είναι απαρατήρητο αν δεν έχεις το VG. Εγώ το πέρασα από το VG και έτσι το plate μου είναι περιττό τελικά.Με battery grip πάντα handstrap χρησιμοποιώ.
Το συγκεκριμένο είναι από γνήσιο δέρμα και το νιώθω καλά στο χέρι, χωρίς να προκαλεί δυσφορία/εφίδρωση σε πολύωρη επαφή με το χέρι.
Είναι λίγο σκληρό το "μαξιλαράκι" του, αλλά το προτιμώ έτσι.
Herringbone handstrap, γύρω στα 30 ευρώ από ebay.com.
![]()
To πιο λογικό θα ήταν η ίδια η samsung να κατασκεύαζε έναν τέτοιο αντάπτορα και να τον δίνει δωρεάν μαζί με τις ΝΧ1/ΝΧ 500.
Το λογικό μου φαίνεται, όποιος επαγγελματίας έχει τα χρήματα για να λιγουρεύεται την πολύ ακριβή σειρά φακών της Canon (εξαιρετική μεν, με τιμές φωτιά και λάβρα δε), να μπορεί να αγοράσει και τις επαγγελματικές βιντεομηχανές της εταιρείας (Cxxx, 1Dc κλπ).
Εκτός αν μιλάμε για το ιδιάζον υβρίδιο ερασιτεχνών που θέλει οπωσ-και-δήποτε ο απαυτός τους 4Κ.
Δεν είμαι επαγγελματίας και δεν ξέρω τί ισχύει στην αγορά, αλλά προσωπικά, αν παντρευόμουνα το καλοκαίρι, θα ήθελα το γάμο μου σε 4Κ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.