Samsung nx1

Re: samsung nx1

Δείτε ένα video clip το οποίο γυρίστηκε για το dpreview με την NX1 και την NX500, χρησιμοποιώντας τους Samsung NX 16-50mm F2-2.8 S ED OIS, Samsung NX 50-150mm F2.8 S, Samsung NX 20mm F2.8 Pancake και Samsung NX 16mm F2.4 Pancake

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

[video=youtube;H6yoKYh85VQ]https://www.youtube.com/watch?t=16&v=H6yoKYh85VQ[/video]

τί έκπληξη, ήρθε 2 μέρες νωρίτερα ! δίνεις κάτι παραπάνω, αλλά σε έχουν βασιλιά.. ασχημομούρα είναι η άτιμη

File_000_zpspv8nj9yr.jpeg

Ελα βρε συ ήρθε κιόλας!!! καλορίζικη!!! Ελπίζω να την κρατήσεις καιρό άλλα δεν θα το έπαιζα και σε στοίχημα!!!χαχα

Υ.Γ. Ναι εμφανισιακά δεν μου πολυάρεσε και εμένα άλλα είναι και θέμα γούστου αυτά!!!

Ελα βρε συ ήρθε κιόλας!!! καλορίζικη!!! Ελπίζω να την κρατήσεις καιρό άλλα δεν θα το έπαιζα και σε στοίχημα!!!χαχα

Υ.Γ. Ναι εμφανισιακά δεν μου πολυάρεσε και εμένα άλλα είναι και θέμα γούστου αυτά!!!

Σε παρακαλώ Νίκο γύρνα στο τόπικ της α6000, αυτή είναι μεγάλη για σένα, εσύ πας μόνο στις μικρές...:P

Καλορίζικη η πανέμορφη "ασχημομούρα". Είσαι ο πρώτος που έχουν περάσει από τα χέρια του και η NX500 και η NX1, ευελπιστώ εντός ολίγων ημερών να είμαι ο δεύτερος. Περιμένουμε εντυπώσεις από την σύγκριση των δύο.

Σε παρακαλώ Νίκο γύρνα στο τόπικ της α6000, αυτή είναι μεγάλη για σένα, εσύ πας μόνο στις μικρές...:P

Ναι είναι μεγάλη άλλα αν την βρώ σε τιμή 700-800 ευρώ θα το παραβλέψω αυτό το '' ελλάτωμά '' της:music-smiley-005:

700 η Nx1 και 400 ευρώ η Nx500 και τίναξες την μπάνκα στον αέρα.
Με 1100 ευρώ τα πήρες όλα.

Είδες!!!χαχα
Βέβαια μην τον γελάς...μην σου κάνει εντύπωση ειδικά η nx500 να την δούμε σύντομα στα 400 το κιτ!!!
Η nx1 πολύ δύσκολα θα την δούμε κάτω από 800 ευρώ και μάλιστα όχι σύντομα, απλά ανέφερα την τιμή που θα την αγόραζα!!.....

τί έκπληξη, ήρθε 2 μέρες νωρίτερα ! δίνεις κάτι παραπάνω, αλλά σε έχουν βασιλιά.. ασχημομούρα είναι η άτιμη

Με γεια η μηχανάρα! Άσχημομούρα και μας δείχνεις τον κώλ0 του EVF, δείξε και τη μούρη ντε!

Με κάνα θηριάκι φακό όμως, γιατί αν βάλεις καμιά μινιατούρα φακό, το θέαμα είναι λίγο αστείο:
P1000186b.jpg

Ρε αδέρφια μηχανή πήρατε όχι γυναίκα, ξέρω και εδώ υπάρχει ερωτική σχέση αλλά εδώ το μέσα μετράει παραπάνω.:HTEHEH56:

Το μέσα είναι εξασφαλισμένο. Τεχνολογία στο μάξιμουμ, παρόλο που γιορτάζουμε τα πρώτα της γενέθλια.

Μία α7r II προσπαθεί μπας και τη φτάσει, αλλά κι αυτή ιδρωμένη αγκομαχά (overheating).

Ένα χρόνο μετά την παρουσίαση της δεν έχουμε δει χαμηλότερη τιμή από αυτή του Ιταλού στα 955 το σώμα. Μακάρι να πέσει κι άλλο και να φτάσει τα 800 , και πιο κάτω ακόμη, έτσι θα αυξηθεί η ζήτηση και δυστυχώς θα ξανά ανέβουν οι τιμές. Έτσι κάνει η Samsung, η χαμηλότερη τιμή της NX300 ήταν 329 στο eshop.gr. Εγώ την είχα πάρει αν θυμάμαι καλά στα 370 , είχε ήδη αρχίσει η άνοδος της. Έτσι πούλησε το μεγαλύτερο μέρος του στοκ της και έμεινα λίγα κομμάτια, σε υψηλή τιμή, όταν βγήκε η NX500. Άρα κατά την γνώμη μου έχει αρχίσει η πτώση της τιμής της NX1 και θα σταματήσει όταν εξαντληθεί το μεγαλύτερο μέρος του στοκ της. Άρα να ετοιμαζόμαστε ψυχολογικά μέσα στο 1ο εξάμηνο του 2016 να δούμε τον αντικαταστάτη της, την NX2.

μιας και είμαι ακόμα γραφείο και δεν έχω κάρτα μνήμης (γκρρρρ) μερικά πολύ επιφανειακά σχόλια..
Η μηχανή μου φαίνεται βαριά, πολύ πιο βαριά από την ΝΧ30, όπως τη θυμάμαι, αλλά έχει κορυφαία ποιότητα κατασκευής που δεν το περίμενα από τις φωτογραφίες που είχα δει. καμία σχέση με οποιαδήποτε άλλη φωτογραφική samsung.
ο ήχος του κλείστρου είναι πόρωση, πολύ διακριτικός αλλά ταυτόχρονα σου θυμίζει ότι πρόκειται για επαγγελματική μηχανή.
Έκανα μερικές δοκιμές με τον κιτ φακό για να δω αν είναι καλή κόπια (πάντα έχω άγχος αν θα είναι αρκετά οξύς) και είναι σούπερ ευτυχώς.

Σε σχέση με την ΝΧ500 δε βλέπω ιδιαίτερη διαφορά από πλευράς ταχύτητας λειτουργίας (μενού-ρυθμίσεις). Η οθόνη φαίνεται να είναι η ίδια. Θα βόλευε αν ήταν σπαστή στο πλάι για το βίντεο. Selfies τέλος.
Δε νιώθω την ανάγκη να πάω για τους S φακούς, ο απλός 16-50 μου φαίνεται υπεραρκετός για τις περισσότερες περιστάσεις. ίσως δώσω και τον 12-24 τελικά... θα είναι πολύ βαριά μετά η μηχανή με τους S (ήδη είναι με τον απλό κιτ).

Θα γράψω κάτι που παρατηρώ καιρό και πέστε να με φάτε οι samsungακηδες αλλά δεν μπορώ να αναγνωρίσω ακόμη το φωτογραφικό χαρακτήρα της samsung.
https://www.flickr.com/search/?q=samsung nx1
Βλέπω πολλές ωραίες επεξεργασμένες φωτογραφίες αλλά μέχρι εκεί.
Ακόμη και η sony που έχουμε μάθει πια να την κράζουμε έχει δημιουργήσει τελευταία το φωτογραφικό της αποτύπωμα.
Ξέρω θα μου πείτε ότι κάνω λάθος αλλά εγώ δεν μπορώ φωτογραφικά να ξεχωρίσω την samsung άσχετα με τα πολύ καλά της χαρακτηριστικά.

εμένα σε αρκετές φωτογραφίες που έχω βγάλει μου κάνει λίγο "sony". Λες να δούμε την Α6100 με σένσορα 28mp bsi?

Βάλε αν θες καμιά να δούμε και εμείς.
Στα 400 ευρώ που λέει ο karamela ψήνομαι για την nx500.

είναι πορτρετάκια τα περισσότερα, αλλά θα κοιτάξω μήπως βρω κάτι σε τοπίο