Να προσθέσω ότι αυτήν την τιμολογιακή διαφορά στη μηχανή ανάλογα με το χρώμα δεν την καταλαβαίνω. 599 η μαύρη στον Κατερέλο, 755 η λευκή και η καφέ. Btw το EasyBuyWorld την έριξε στα 552, η κάθοδος της τιμής της καλά κρατεί...Τι χρώμα;
Εμένα μου αρέσει το καφέ.
Να προσθέσω ότι αυτήν την τιμολογιακή διαφορά στη μηχανή ανάλογα με το χρώμα δεν την καταλαβαίνω. 599 η μαύρη στον Κατερέλο, 755 η λευκή και η καφέ. Btw το EasyBuyWorld την έριξε στα 552, η κάθοδος της τιμής της καλά κρατεί...
Για να το λες εσύ που την έχεις έτσι είναι, άλλωστε έχεις πείρα στο σύστημα, αν δεν κάνω λάθος είχες και την NX 30; Λες να μείνω τόσο ικανοποιημένος και να μην πάω για την NX 1; Θα δείξει, πάντως τώρα που το έχω πάρει απόφαση να διώξω την Nikon D 300 με τους φακούς και τα 2 SB 800 που έχω, δεν νομίζω ότι θα με κρατήσει, απλά θα έχω ένα πολύ δυνατό δεύτερο σώμα μικρών διαστάσεων για να έχω πάντα μαζί μου.Θα πορωθείς με την ΝΧ500. Δε θα το πιστεύεις ότι τόσο μικρό μηχανάκι έχει τόση δύναμη!
Απλά το easybuyworld τα θέλει όλα μετρητά είτε σε πιστωτική σε μια δόση.
Για να το λες εσύ που την έχεις έτσι είναι, άλλωστε έχεις πείρα στο σύστημα, αν δεν κάνω λάθος είχες και την NX 30; Λες να μείνω τόσο ικανοποιημένος και να μην πάω για την NX 1; Θα δείξει, πάντως τώρα που το έχω πάρει απόφαση να διώξω την Nikon D 300 με τους φακούς και τα 2 SB 800 που έχω, δεν νομίζω ότι θα με κρατήσει, απλά θα έχω ένα πολύ δυνατό δεύτερο σώμα μικρών διαστάσεων για να έχω πάντα μαζί μου.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Και ο Κατερέλος έτσι τα θέλει. Αν θέλεις δόσεις στις κάνει αλλά με τόκο...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.