Samsung PS C6500 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις -Σχόλια

Έτσι είναι όμορφη εξωτερικά αλλά και εσωτερικά! :2thumb22sup:

Όσο περνάνε οι ημέρες τόσο μου αρέσει περισσότερο και η εικόνα της έχει πλέον φτάσει σε άλλα επίπεδα. Απλά καμία μα καμία σχέση με τις lcd, διακρίνω τώρα λεπτομέρειες που δεν έβλεπα πριν. Τώρα καταλαβαίνω πόσο μπροστά είναι η τεχνολογία plasma!

Όσο για το Image Retention απολύτως κανένα σύμπτωμα. Tsormba για περίγραψε λίγο που ακριβώς και πως το βλέπεις, στα logo των καναλιών? Σε σκοτεινό background? Δεν έχω και πολύ εμπειρία με τις plasma, ίσως κάτι μου διαφεύγει.

Πάρτε και μερικές φωτογραφίες:

img2326p.jpg

img2328je.jpg

img2333d.jpg

img2332m.jpg

Πολυ ωραία, μεγειά!!!

και πολύ κομψό τραπεζάκι! να ένα θέμα για το forum: γιατι κυκλοφορούν τόσο χάλια τραπέζια τηλεόρασης ?

παρατηρώ πάντως ότι έχει αντανακλάσεις η tv

Απάντηση: Re: Samsung PS C6500 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις -Σχόλια

..θα παρακαλούσα λοιπόν τον czoun να προσθέσει τις ακόλουθες διευκρινήσεις:

Το 2ο link με τις εντυπώσεις σου αντικαταστάθηκε με το ανωτέρω...:2thumb22sup:

Πολυ ομορφη η γωνια σου ...καλοριζικη και καλες θεασεις.

Παντως θα ηθελα και ο tsombra να μας πει λιγα παραπανω για το IR που βλεπει. Μου φαινεται περιεργο που ο click εχει ελαχιστο ενω ο tsombra εχει αλλη εμπειρια.

Η τηλεοραση ειναι πανεμορφη :)

ΥΓ To ηχειο που εχεις πανω στο subwoofer δεν ειναι λιγο λαθος? Απο την αποψη οτι θα επηρεαζει το subwoofer την ορθη λειτουργια του.

ΥΓ To ηχειο που εχεις πανω στο subwoofer δεν ειναι λιγο λαθος? Απο την αποψη οτι θα επηρεαζει το subwoofer την ορθη λειτουργια του.

Ίσως να είναι λίγο λάθος αλλά δεν έχω παρατηρήσει κάποια σημαντική αλείωση στον ήχο. Θα ήταν καλύτερο να μπεί σε βάση αλλά δεν το επιτρέπει ο χώρος.

Λογικο ειναι πολυ φωτεινο το δωματιο στην συγκεκριμενη φωτο.

Ναι είναι μέρα μεσημέρι και κάποιες φωτογραφίες είναι τραβηγμένες με φλας επιπλέον. Στην παρακολούθηση όμως από μπροστά έτσι όπως είναι τοποθετημένη η τηλεόραση δεν υπάρχουν αντανακλασεις που να ενοχλούν ακόμα και την ημέρα.

Οι μαύρες μπάρες γκριζάρουν λίγο, ή κάνω λάθος;

Το μαύρο της είναι κατράμι!!! Έβαλα ένα video HD από μία συναυλία του Ricky Martin που είναι σε κλειστό συναυλιακό χώρο με έντονα χρώματα από τα φώτα και πολύ μαύρο να κάνει αντίθεση και έπεσε το σαγόνι μου στο πάτωμα! Νόμιζα ότι ήμουν και εγώ μέσα.

Όσον αφορά το IR :
Σε οποιαδήποτε στατική εικόνα , PS3 , PC κτλ , λίγα λεπτά είναι αρκετά ώστε να αφήσουν το αποτύπωμα της εικόνας το οποίο φαίνεται μετά σε μαύρο φόντο ,αν βάλεις μια εξωτερική θύρα που δεν χρησιμοποιείται ..
Λίγα λεπτά επίσης ,αν τρέξεις την μπάρα προστασίας που έχει η tv ,είναι αρκετά για να καθαρίσουν την tv..
Μίλησα με Samsung για το cinema smooth και φυσικά μου είπαν ότι τρέχει αυτόματα και για αυτό δεν υπάρχει στο μενού..
Για το θέμα τις digea μου είπαν να απενεργοποιήσω τα φίλτρα θορύβου της εικόνας..Το έκανα άλλα διαφορά δεν είδα..

Τώρα στην αρχή προσέχω πολύ και δεν αφήνω πάνω από μερικά δευτερόλεπτα στατικες εικόνες. Το ίδιο κάνω και όταν ανοίγω το HTPC, το desktop μένει για το πολύ 1 λεπτό μέχρι να τρέξω την ταινία. Υπό αυτές τις συνθήκες δεν έχω δει το παραμικρό IR.

Γίνεται να δούμε και μερικές φωτογραφίες από τηλεοπτικό, με την εικόνα της τηλεόρασης να καλύπτει όσο το δυνατόν περισσότερο μέρος της φωτογραφίας;

Όσον αφορά τις συνδέσεις τώρα, έχει τα πάντα και ειδικά οι 4 HDMI και οι 2 USB βρίσκονται σε πολύ βολικό σημείο στο πλάι ώστε να συνδέεις συσκευές χωρίς να τραβάς έξω την τηλεόραση. Το μόνο που με χαλάει είναι ότι για τον ήχο έχει μόνο οπτική έξοδο και όχι και αναλογική. Ο AV ενισχυτής μου που δεν υποστηρίζει HDMI έχει μόνο 2 οπτικές εισόδους οι οποίες ήταν κατειλημμένες από άλλες συσκευές. Έτσι για να συνδέσω την τηλεόραση, χρειάστηκε να αποσυνδέσω την μία από αυτές (dreambox) από το οπτικό καλώδιο, την οποία συνέδεσα με αναλογική σύνδεση χάνοντας έτσι τον dolby digital ήχο.
.
μπορείς να πάρεις μετατροπέα από optical σε coaxial για να λύσεις το πρόβλημα σου.

μπορείς να πάρεις μετατροπέα από optical σε coaxial για να λύσεις το πρόβλημα σου.

Ναι και αυτό γίνεται. Να συνδέσω το dreambox με coaxial χρησιμοποιώντας μετατροπέα και να καταργήσω την coaxial του DVD περνώντας τον ήχο του με HDMI προς την τηλεόραση και από την τηλεόραση πάλι πίσω στον ενισχυτή με το οπτικό.

Αν και το πιο πιθανό είναι να αλλάξω αργά η γρήγορα το dreambox και στην θέση του να πάρω κάποιον HD δέκτη με HDMI και να λυθεί το πρόβλημα μια και καλή.

Ένα ωραίο κόλπο που έχει αυτή η τηλεόραση είναι ακόμα ότι μπορείς να προσθέσεις καθυστέρηση στον ήχο που βγαίνει από την οπτική. Πολύ χρήσιμο όταν στην μετάδοση των αγώνων ο ήχος προηγείται της εικόνας. Το χρησιμοποίησα σήμερα στους αγώνες του mundial.

πάλι σε έξοδα θα με βάλετε! είμαι ανάμεσα σε αυτή κ στην Panasonic s20, αν κινηθώ σε plasma.

Τελικά κατάφερα και είδα και εγώ το IR. Το παρατήρησα σε logo καναλιού ύστερα από αρκετή ώρα παρακολούθησης και αφού κόλλησα την μούρη μου στην τηλεόραση. Το IR μετά την αλλαγή του καναλιού έμεινε για το πολύ μέχρι 30 δευτερόλεπτα και μετά εξαφανίστηκε. Δεν ήταν τίποτα έντονο και ήθελε προσπάθεια να το διακρίνεις. Από τον καναπέ δεν φαινόταν τίποτα. Τίποτα το ενοχλητικό δηλαδή.