Samsung PS C7000 / C6900 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

το φαινόμενο που αναφέρεστε εγω δεν το εχω δει ποτε σε πλαμα . Ειναι μάλλον κατι σαν το rainbow efect στους DLP προβολείς που το βλέπουν ελάχιστοι αλλα σε πολυ πιο μικρό ποσοστό . Τωρα για να επανέρθουμε στο θεμα μας , την 6900. Την παρελαβα απ το service και το αποτέλεσμα ειναι εκπληκτικό . Το 3D της ειναι παρα πολυ καλο , ίσος και το καλύτερο που ειδα σε TV . Ακομα και η λειτουργία 2D σε 3D ειναι αρκετά καλη αν και κουράζει λιγο κατα τη διάρκεια . Δεν ξερω αν ειναι ιδέα μου , μάλλον όχι αλλα βλέπω αρκετα καλύτερη την εικόνα μετα την αναβάθμιση . Εχθες που έβλεπα το ματς του Παναθηναικού για να μη το χαρακτηρίσω αλλιώς μου έπεσε το σαγόνι. Λες και ηταν μετάδοση του ιταλικού SKY sport HD. Τελικά αν και αρχικά δεν μου ειχε αφήσει και τις καλύτερες εντυπώσεις , όσο περνάει ο καιρός τοσο μου αρέσει . Ίσος βρίσκομαι και στο στάδιο απεξάρτησης απο την LCD ( oxi LSD)

Κύριοι δεν είμαι ούτε οπαδός ούτε φορώ κανένα κασκόλ, αλλά όταν πας να αγοράσεις τηλεόραση και σου λένε οι πωλητές στα μαγαζιά πως η Plasma καταναλώνει τόσο ρεύμα όσο ένας θερμοσίφωνας(και ένα κάρο άλλες βλακείες), αυτά τους έχουν πη να λένε, γιατί ;;; το κέρδος από την πώληση μια LCD είναι πολλαπλάσιο από μια Plasma . Όταν τους λες πως είμαι ηλεκτρονικός και δεν είναι σοβαρά επιχειρήματα αυτά, αυτοί συνεχίζουν να λένε” πως ξέρουν πολύ καλά τι λένε”.
Άντε τώρα οι άνθρωποι που δεν ξέρουν και πάνε να ψωνίσουν τι θα πάρουν , θα πάρουν μια LCD και πιθανόν την χειρότερη γιατί δεν ξεκίνησαν να δώσουν τα χρήματα που κάνη μια ακριβή και καλύτερη LCD.
Την πάτησα και εγώ και αγόρασα μια LCD κορυφαία κατά το Hi Tech έδωσα και 2600 μετά από παζάρια και όταν την έβαλα στο σπίτι να παίξει διπλά στην Plasma που είχα, κόντεψα να πάθω συγκοπή . Οι δυο προηγούμενες flat τηλεοράσεις που είχα πριν την LCD ήταν Plasma.
Φίλος έφερε και είδαμε ασπρόμαυρο φιλμ στην 6900 και τρελάθηκε με την ποιότητα της εικόνας.Τώρα αυτά τα φιλμ δεν ξέρω που τα βρήκατε , πάντως εγώ στις δίκες μου Plasma δεν έχω δει ποτέ μα ποτέ κάτι τέτοιο. Κάποιοι έφτιαξαν αυτά τα βίντεο , γιατί σίγουρα είναι φτιαγμένα , αλλιώς αν υπήρχε τόσο έντονο πρόβλημα όλοι θα το είχαν δει και θα φώναζαν, ιδιαίτερα οι πωλητές στα μαγαζιά . Όσο για τα ελαττώματα των Plasma είναι γνωστά , δεν μπορούν να παίξουν κάτω από έντονο φωτισμό.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ο τρόπος που το έγραψε ο φίλος Sprsk , είναι σαν να έψαχνε έναν λόγο για να απορρίψει ένα είδος τηλεοράσεων ενώ υπάρχουν ένα κάρο άλλοι λόγοι. Όλα τα ειδή προβολής έχουν, τα συν τους και τα πλην τους και τα αγοράζουμε γιατί βρίσκουμε , κρίνουμε , πως μας ταιριάζουν. Στο συγκεκριμένο τμήμα του Forum κάνουμε συζήτηση για την συγκεκριμένη τηλεόραση, για να βοηθήσουμε πιθανόν ο ένας τον άλλον για προβλήματα βλάβες ,ή για να δώσουμε πληροφορίες , όσο πιο αντικειμενικά γίνετε . Αλλού υπαρχή συζήτηση για τις διαφορές των Plasma και LCD .
Πολλά έγραψα και κάποιος θα βρεθεί πάλι να πιαστεί από κάπου . Λοιπόν Συγγνώμη αν ενόχλησα κάποιον αλλά δεν φταίει αυτός μάλλον αλλά ο πωλητής στον Κωτσοβολο που είχε κάτω από προβολείς διπλά διπλά την 7000 3D και την 6900 3D και προσπαθούσε να με πείσει να πάρω την LCD LED.

Re: Απάντηση: Samsung PS C7000 / C6900 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Στο συγκεκριμένο τμήμα του Forum κάνουμε συζήτηση για την συγκεκριμένη τηλεόραση, για να βοηθήσουμε πιθανόν ο ένας τον άλλον για προβλήματα βλάβες ,ή για να δώσουμε πληροφορίες , όσο πιο αντικειμενικά γίνετε . Αλλού υπαρχή συζήτηση για τις διαφορές των Plasma και LCD .

Αληθεια....ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ αυτος ο διαλογος?

Καλημερα,οι εντυπωσεις για την 63αρα αναβαλλονται για το σαββατοκυριακο γιατι δεν μπορεσα να παω να την παραλαβω με φορτηγακι φιλου μιας και δεν μπορουν να μου την στειλουν σπιτι.Η tv για καποιον που ρωτησε ειναι με εγγυηση Φουρλη (αν καταλαβα καλα εφερε 6-7 κομματια παραγγελιες των τελευταιων 2 μηνων).

Last edited:
Και εγω ψαχνω για 50" τηλεοραση και εχω καταληξει σε πλασμα αλλα και εγω ανησυχω οπως ο φιλος παραπανω γιατι και η γυναικα μου θα μου τη φερει στο κεφαλι αν δεν μπορει να δει καλα σε αυτην και δε μιλαω αν της ριχνει προβολεα πανω της για κανονικη θεαση προγραμματος τηλεορασης
Επισης κοιταω και της αλλης πλευρας τα μειονεκτηματα (οπως πιστευω και αλλοι) μια και δεν μπορω στην επαρχια που μενω να δω ζωντανα τα μοντελα που με ενδιαφερουν
Ελπιζω τα αποτελεσματα του τεστ να δικαιωσουν την τεχνολογια αλλα δε χρειαζεται και φανατισμος προσπαθουμε ολοι να κερδισουμε με τις εμπειριες των αλλων που ετυχε να παρουν κατι που μας ενδιαφερει
Παντως το αγνοηστε τα βιντεο (μπορει να ειναι και ψευτικα δεν το ξερω) φερνει σε αυτο που ειπε ο αρμοδιος στο σερβις μην ακουτε αυτα που γραφονται στο φορουμ και εδω δεν πρεπει να φτασουμε σε αυτο το επιπεδο
Με καλη διαθεση παντα

Παιδιά τα video είναι κανονικά, γιατί όπως σας είπα το βλέπω στην Lg PQ6000 που έχω.
Γι αυτό ρωτησα αν το εχει η samsung που θεωρείται πιο καλή ως tv.
Τώρα αν η τεχνολογια plasma έχει μειώσει τα γνωστα προβλήματα, αλλά μόνο στα ακριβα μοντελα, τότε όχι δεν θα πάρω.
2500 για 50 ίντσες δεν δίνω.

Kyrliot αναμένουμε εντυπώσεις...

Last edited:
Αποκλείεται να το βλέπεις όπως στα βιντεάκια του παιχνιδιου και του Snatch, στο βιντεάκι με το BSG, αποτυπώνεται πιο ρεαλιστικα...

Όποιος θέλει να δει Phosphor Trails στην Plasma του, δεν χρειάζεται να ζοριστεί ιδιαίτερα, αρκεί να αναπαράγει αυτό.

Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που υποστηρίζουν τη ρήση άγνοια=ευτυχία... :D

ΥΓ: Phosphor trails έχουν και οι CRT, απλώς εκεί δεν εκφράζεται ως πρασινοκίτρινες σκιές, αλλά ως ίχνος που αφήνουν τα φωτεινά αντικείμενα σε μαύρο φόντο.

Πρώτη φορά το είδα αυτό .... Χάλι ΜΑΥΡΟ ... ειδικά στο 3ο video που είναι ας πούμε και πιο πραγματικό ( εμφανίζεται σε ταινίες δράσης ) είναι απαίσιο .Πώς να το αντέξεις .

Αυτα τα βιντεο ειναι απο Panasonic PX60 , μοντελο 5ετιας.

Το φαινομενο οντως υπαρχει ακομη αλλα δεν ειναι ευκολο να το δεις και σιγουρα δεν ειναι τοσο ενοχλητικο.

Οποιος παντως εχει ευαισθησια στο pwm noise η στα phosphor trails μπορει να παει σε LCD και να βλεπει clouding , motion blur , artifacts , banding , αθλιες γωνιες θεασης κτλ.

Παιδιά γεια σας. Παρήγγειλα πριν από τρεις ημέρες την τηλεόραση από το site του Κολομβούνη στην τιμή των 1278 ευρώ(συν Blue Ray ,δύο ζευγάρια γυαλιά και μία ταινία 3d) την οποία και εξόφλησα μέσω πιστωτικής.
Προηγήθηκε τηλεφώνημα στην εταιρία από την οποία μου είπαν ότι ο Φουρλής έχει απόθεμα αλλά λόγω των κινητοποιήσεων των ιδιοκτητών φορτηγών η παράδοση θα γίνει επτά εργάσιμες μετά τη λήξη της απεργίας.
Σήμερα μου τηλεφώνησαν και μου είπαν ότι ο Φουρλής δεν έχει απόθεμα, έχει βάλει καπέλο στην τιμή κ.λ.π
Μου άφησαν τις παρακάτω επιλογές:
-Η ακυρώνω την παραγγελία
-Η παραλαμβάνω στην τιμή αυτή την τηλεόραση
-Η παίρνω την τηλεόραση και το πακέτο με τα δώρα με επιπλέον χρέωση 100 ευρώ.
Σημειωτέον οτι μετά την τηλεφωνική επιβεβαίωση της παραγγελίας ,ακύρωσα παραγγελία που είχα κάνει λίγες ώρες νωρίτερα από το Πλαισιο στην τιμή των 1279 ευρώ (αλλά ετοιμοπαράδοτη)
Ηδη έστειλα mail στη ΓΓ καταναλωτή.

Παιδιά γεια σας. Παρήγγειλα πριν από τρεις ημέρες την τηλεόραση από το site του Κολομβούνη στην τιμή των 1278 ευρώ(συν Blue Ray ,δύο ζευγάρια γυαλιά και μία ταινία 3d) την οποία και εξόφλησα μέσω πιστωτικής.
Προηγήθηκε τηλεφώνημα στην εταιρία από την οποία μου είπαν ότι ο Φουρλής έχει απόθεμα αλλά λόγω των κινητοποιήσεων των ιδιοκτητών φορτηγών η παράδοση θα γίνει επτά εργάσιμες μετά τη λήξη της απεργίας.
Σήμερα μου τηλεφώνησαν και μου είπαν ότι ο Φουρλής δεν έχει απόθεμα, έχει βάλει καπέλο στην τιμή κ.λ.π
Μου άφησαν τις παρακάτω επιλογές:
-Η ακυρώνω την παραγγελία
-Η παραλαμβάνω στην τιμή αυτή την τηλεόραση
-Η παίρνω την τηλεόραση και το πακέτο με τα δώρα με επιπλέον χρέωση 100 ευρώ.
Σημειωτέον οτι μετά την τηλεφωνική επιβεβαίωση της παραγγελίας ,ακύρωσα παραγγελία που είχα κάνει λίγες ώρες νωρίτερα από το Πλαισιο στην τιμή των 1279 ευρώ (αλλά ετοιμοπαράδοτη)
Ηδη έστειλα mail στη ΓΓ καταναλωτή.

Φίλε μου και εγώ στην ίδια κατηγορία ανήκω και μου είπαν ακριβώς τα ίδια. Απλά δεν είχαν δει καν αν ο Φουρλής είχε απόθεμα και που είπαν ότι δεν πλέον το "πακέτο" προσφοράς δεν το έχει ο Φουρλής. Τελικά τι έκανες;; Την αποδέκτηκες την νέα τιμή;;
Απλά μου βρωμάει ότι το έκαναν για να τραβήξουν κόσμο και την αμέσως την επόμενη μέρα την πήγαν στα 1490 Ε.

Σε αυτά τα ιντερνετομαγαζα πληρώνεις όταν στην φέρουν σπίτι ποτέ πιο πριν. Μέχρι στιγμής ποτέ δεν μου έχουν αρνηθεί κάτι τέτοιο , εννοείται μετρητής. Αν θες κάρτα πηγαίνεις Πλαίσιο.

Αναφερομαι στον κ. Ποτακιδη.Τελικα με το θεμα των γυαλιων και τον συγχρονισμο τους τι εγινε;Σορρυ,αλλα δεν μπηκα 2 μερες και το χασα.

Απάντηση: Re: Samsung PS C7000 / C6900 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αναφερομαι στον κ. Ποτακιδη.Τελικα με το θεμα των γυαλιων και τον συγχρονισμο τους τι εγινε;Σορρυ,αλλα δεν μπηκα 2 μερες και το χασα.

δες ΕΔΩ

Σε αυτά τα ιντερνετομαγαζα πληρώνεις όταν στην φέρουν σπίτι ποτέ πιο πριν. Μέχρι στιγμής ποτέ δεν μου έχουν αρνηθεί κάτι τέτοιο , εννοείται μετρητής. Αν θες κάρτα πηγαίνεις Πλαίσιο.

Φίλε μου, δεν νομίζω ότι εννοεί αυτό ο nnikos 32, αφού του έδωσαν την δυνατότητα για επιστροφή χρημάτων και ακύρωση της παραγγελίας (όπως και σε εμένα) αλλά το γεγονός να κλείνει μία παραγγελία με 1278 ΕΥΡΩ και μετά (από υπαιτιότητα του καταστήματος που δεν έχει ενημερωθεί ή δεν έχει καν απόθεμα) να πρέπει να πληρώσεις +100 ΕΥΡΩ (που και πάλι καλή τιμή είναι αν δεις τις τρέχουσες που ισχύουν πλέον) για την ήδη καταχωρημένη και πληρωμένη παραγγελία. Αν την πλήρωνες με την παραλαβή, πολύ απλά θα σου ζήταγαν +100 ΕΥΡΩ για να στην φέρουν.

Από την στιγμή που είχε ολοκληρωθεί η πώληση με την χρήση και εξόφληση μέσω της πιστωτικής .... γνώμη μου είναι ότι κακός δέχτηκες οτιδήποτε άλλο από την πλήρη εκτέλεση της παραγγελίας .

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung PS C7000 / C6900 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλ

Καλά ρε παιδιά 1 βήμα εμπρός 1 βήμα πίσω είμαι για της πλάσμα ...

Πρώτη φορά το είδα αυτό .... Χάλι ΜΑΥΡΟ ... ειδικά στο 3ο video που είναι ας πούμε και πιο πραγματικό ( εμφανίζεται σε ταινίες δράσης ) είναι απαίσιο :angry:.Πώς να το αντέξεις .

1000 φορές καλύτερα το χειρότερο μαύρο της LCD από αυτό το χάλι.

Υπάρχουν και άλλα video που δείχνουν αδυναμίες των TV ???
Το βρήκα πολύ ενημερωτικό .

Ευχαριστώ Sotiri :a0210:
Συγγνώμη μήπως μας κοροϊδεύουν , σε αυτό το βίντεο βλέπω τις πρασινίλες στην LCD LED οθόνη του iMac πως είναι δυνατόν αφού αυτό είναι πρόβλημα των Plasma . Έτρεξα το ίδιο βίντεο στην Plasma και είδα τα ίδια, άρα το βιντεο είναι κατασκευασμένο για να δείχνει έτσι.
Στην εποχή της τεχνολογίας ζούμε ξέρουμε τι μπορεί να κάνει κάποιος με όλα αυτά τα προγράμματα για computers που κυκλοφορούν, θαύματα. Εδώ πολλές φόρες μας κοροϊδεύουν και μπροστά στα μάτια μας.

Φιλε μου τα μπερδεψες λιγο.
Αυτα τα video δειχνουν το προβλημα και δεν τα παίζεις για να δεις αν η tv σου έχει το πρόβλημα ή όχι.
και σου λεω ότι το βλέπω στην lg pq6000 plasma που έχω.
Γιατι να σε κοροιδεψω;
Όταν υπάρχουν πολλά χρώματα δεν φαίνεται.
Στα σκοτεινά πλάνα όμως ή σε μαυρόασπρη ταινία, γίνεται χαμός.

Ένας φίλος έφερε τις προάλλες μια ασπρόμαυρη ταινία και είδαμε και δεν παρατηρήσαμε τρία άτομα τίποτα τέτοιο , στις δε ασπρόμαυρες Ελληνικές ταινίες δεν μου έχει τύχει ποτέ να το δω αυτό το φαινόμενο και όχι μόνο στην συγκεκριμένη plasma αλλά και σε άλλες δυο, την μια ακόμα την έχω (Philips) και σε μια άλλη που πούλησα (Panasonic) .