Κύριοι δεν είμαι ούτε οπαδός ούτε φορώ κανένα κασκόλ, αλλά όταν πας να αγοράσεις τηλεόραση και σου λένε οι πωλητές στα μαγαζιά πως η Plasma καταναλώνει τόσο ρεύμα όσο ένας θερμοσίφωνας(και ένα κάρο άλλες βλακείες), αυτά τους έχουν πη να λένε, γιατί ;;; το κέρδος από την πώληση μια LCD είναι πολλαπλάσιο από μια Plasma . Όταν τους λες πως είμαι ηλεκτρονικός και δεν είναι σοβαρά επιχειρήματα αυτά, αυτοί συνεχίζουν να λένε” πως ξέρουν πολύ καλά τι λένε”.
Άντε τώρα οι άνθρωποι που δεν ξέρουν και πάνε να ψωνίσουν τι θα πάρουν , θα πάρουν μια LCD και πιθανόν την χειρότερη γιατί δεν ξεκίνησαν να δώσουν τα χρήματα που κάνη μια ακριβή και καλύτερη LCD.
Την πάτησα και εγώ και αγόρασα μια LCD κορυφαία κατά το Hi Tech έδωσα και 2600 μετά από παζάρια και όταν την έβαλα στο σπίτι να παίξει διπλά στην Plasma που είχα, κόντεψα να πάθω συγκοπή . Οι δυο προηγούμενες flat τηλεοράσεις που είχα πριν την LCD ήταν Plasma.
Φίλος έφερε και είδαμε ασπρόμαυρο φιλμ στην 6900 και τρελάθηκε με την ποιότητα της εικόνας.Τώρα αυτά τα φιλμ δεν ξέρω που τα βρήκατε , πάντως εγώ στις δίκες μου Plasma δεν έχω δει ποτέ μα ποτέ κάτι τέτοιο. Κάποιοι έφτιαξαν αυτά τα βίντεο , γιατί σίγουρα είναι φτιαγμένα , αλλιώς αν υπήρχε τόσο έντονο πρόβλημα όλοι θα το είχαν δει και θα φώναζαν, ιδιαίτερα οι πωλητές στα μαγαζιά . Όσο για τα ελαττώματα των Plasma είναι γνωστά , δεν μπορούν να παίξουν κάτω από έντονο φωτισμό.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ο τρόπος που το έγραψε ο φίλος Sprsk , είναι σαν να έψαχνε έναν λόγο για να απορρίψει ένα είδος τηλεοράσεων ενώ υπάρχουν ένα κάρο άλλοι λόγοι. Όλα τα ειδή προβολής έχουν, τα συν τους και τα πλην τους και τα αγοράζουμε γιατί βρίσκουμε , κρίνουμε , πως μας ταιριάζουν. Στο συγκεκριμένο τμήμα του Forum κάνουμε συζήτηση για την συγκεκριμένη τηλεόραση, για να βοηθήσουμε πιθανόν ο ένας τον άλλον για προβλήματα βλάβες ,ή για να δώσουμε πληροφορίες , όσο πιο αντικειμενικά γίνετε . Αλλού υπαρχή συζήτηση για τις διαφορές των Plasma και LCD .
Πολλά έγραψα και κάποιος θα βρεθεί πάλι να πιαστεί από κάπου . Λοιπόν Συγγνώμη αν ενόχλησα κάποιον αλλά δεν φταίει αυτός μάλλον αλλά ο πωλητής στον Κωτσοβολο που είχε κάτω από προβολείς διπλά διπλά την 7000 3D και την 6900 3D και προσπαθούσε να με πείσει να πάρω την LCD LED.