Samsung PS C7000 / C6900 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

[FONT=&quot]Για ταχύτερο σβήσιμο των ειδώλων ([/FONT][FONT=&quot]I[/FONT][FONT=&quot].[/FONT][FONT=&quot]R[/FONT][FONT=&quot].) πριν βάλουμε την λειτουργία κύλιση επιλεγούμε εικόνα ΔΥΝΑΜΙΚΗ. Το[/FONT][FONT=&quot] i.r.[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]εξαφανίζεται γρηγορότερα[/FONT]

την δικια μου θα ρθουν να την ξαναπαρουν την Δευτερα για τον ιδιο λογο,καθετες γραμμες κατα μηκος της οθονης,αλλα αυτην την φορα οσο θα την εχουν εκει θα παω για να τους δειξω το προβλημα μιας και "δεν το βλεπουν μονοι τους"

έχει δοκιμάσει κανεις το 3d του gran tourismo γιατί ώρες ώρες είναι καλο και άλλες απαραδεκτο σε γενικές γραμμές δεν βλέπετε με απιστευτο ghosting και δεν νομίζω να οφείλεται στην tv έχει βρει κανεις τις σωστές ρυθμίσεις, και γενικότερα για ps3 σωστές ρυθμίσεις για 3d?

Απάντηση: Re: Samsung PS C7000 / C6900 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

έχει δοκιμάσει κανεις το 3d του gran tourismo γιατί ώρες ώρες είναι καλο και άλλες απαραδεκτο σε γενικές γραμμές δεν βλέπετε με απιστευτο ghosting και δεν νομίζω να οφείλεται στην tv έχει βρει κανεις τις σωστές ρυθμίσεις, και γενικότερα για ps3 σωστές ρυθμίσεις για 3d?
Το δοκίμασα εγω . Πολύ μέτριο , είναι σαν να βλέπεις 2D σε 3D και σε ζαλίζει . Προφανώς έτσι είναι γραμμένο το παιχνίδι

φιλοι και εγω σημερα που ειδα κανα μισαωρο απο διαφορα δορυφορικα 3d καναλια ηταν πολυ εντονο αυτο το crosstalk η ghosting και αρχιζω να απορω:φταινε και τα 6 3d καναλια που ειδα η' η τηλεοραση;

η τηλεοραση φταιει ολες οι τηλεορασεις σημερα ειναι αθλιες σημερα στο 3D
απο το πολυ crosstalk ειναι 2,3D.

Μονο η τεχνολογια dlp μπορει να δωσει σημερα 3D χωρις crosstalk

Re: Απάντηση: Re: Samsung PS C7000 / C6900 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το δοκίμασα εγω . Πολύ μέτριο , είναι σαν να βλέπεις 2D σε 3D και σε ζαλίζει . Προφανώς έτσι είναι γραμμένο το παιχνίδι
Πως βλέπεις το GT5 σε 3D;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung PS C7000 / C6900 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις -

Πως βλέπεις το GT5 σε 3D;
Σαν να ειναι μετατροπή 2d σε 3D και επιπλέον επειδή έχει πολύ κίνηση και έντονη με κούρασε . Κάπου κάπου είναι εντυπωσιακό αλλά δεν τρελάθηκα. Σαν παιχνίδι είναι καλό αλλά σας 3d έχει ακόμα δρόμο

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung PS C7000 / C6900 Plasma : Reviews - Εντυπώσει

Σαν να ειναι μετατροπή 2d σε 3D και επιπλέον επειδή έχει πολύ κίνηση και έντονη με κούρασε . Κάπου κάπου είναι εντυπωσιακό αλλά δεν τρελάθηκα. Σαν παιχνίδι είναι καλό αλλά σας 3d έχει ακόμα δρόμο
Μάλλον εγώ δε το ρώτησα καλά.
Εννοώ πως μπορείς να δεις 3D το GT5, πως γίνεται;
Σε άλλα παιχνίδια σε ρωτάει αν θέλεις να το έχεις σε 3D ή όχι, σε αυτό δε υπάρχει κάτι τέτοιο, από που λοιπόν του δίνεις εντολή για 3D;
Ευχαριστώ.

υπάρχει εντολή μέσα στο παιχνίδι κάπου στα μενού του . Δε θυμάμαι τώρα που . Θα το δω και θα σου πω . Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ στην αρχή δεν μπορούσα να το βρω . Η τηλεόραση αναγνωρίζει την πληροφορία και βγαζει το μπουτον για 3d

Re: Απάντηση: Samsung PS C7000 / C6900 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

υπάρχει εντολή μέσα στο παιχνίδι κάπου στα μενού του . Δε θυμάμαι τώρα που . Θα το δω και θα σου πω . Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ στην αρχή δεν μπορούσα να το βρω . Η τηλεόραση αναγνωρίζει την πληροφορία και βγαζει το μπουτον για 3d
ΟΚ. Θα το ψάξω και γω, αλλά άμα το βρεις μου λες.

καλημερα παιδια.ηρθαν σημερα και πηραν την tv.αυριο θα παω απο εκει με το burn in dvd για να τους λυσω την απορια περι του προβληματος της τηλεορασης.αν το παραδεχθουν να απαιτησω αντικατασταση λετε;

καλημερα παιδια.ηρθαν σημερα και πηραν την tv.αυριο θα παω απο εκει με το burn in dvd για να τους λυσω την απορια περι του προβληματος της τηλεορασης.αν το παραδεχθουν να απαιτησω αντικατασταση λετε;

Καλημερα,

Εμενα μετα απο πολυ πιεση δεχθηκαν να την αντικαταστησουν αλλα μου συμπεριφερονται λες και το εκαναν χαριστικα, διοτι οπως ισχυριζονται εκεινοι, η τηλεοραση δεν εχει κανενα προβλημα! Δεν το ηξερα οταν αγοραζα σαμσουνγκ οτι θα ειναι αποκλειστικα για χρηση ημερας...αντε μην αρχισω γιατι φουντωσα...

Ακομα την περιμενω την καινουργια γιατι δεν εχουν στοκ.
Παντως εχω ξενερωσει και θελω να την πουλησω...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung PS C7000 / C6900 Plasma : Reviews - Εντ

:bigcry:Δυστυχώς τα έχω δοκιμάσει και ελέγξει όλα και το πρόβλημα παραμένει .Επικοινώνησα με το service και την Δευτέρα θα την παραλάβουν .Θα σας ενημερώσω για την εξέλιξη

Ενημερωτικά ,το πρόβλημα οφείλονταν σε αστοχία υλικού της θύρας της οπτικής εξόδου . Αντικαταστάθηκε στα πλαίσια της εγγύησης και όλα Ο.Κ.

Samsung PS50C6900 Plasma 3D TV Review

ps50c6900.jpg

Conclusion

So, there you have it – if the PS50C6900 is anything to go by, Samsung’s 2010 Plasmas are fairly likeable HDTV displays. Who knew?

Admittedly, the Samsung PS50C6900 could be described as a mixed bag. Its black levels with 24p and 50hz content (that is, a good chunk of what European audiences will be watching) are far removed from the best on the market, and it also suffers from image retention. Additionally, moreso than competing HDTVs from LG and Panasonic, it needs calibration work to result in excellent picture quality, and partakes in revisionist film grain reduction unless you trick it into not doing so.

And yet, in spite of all of this, the Samsung PS50C6900 can be configured to show a very appealing, accurate picture, at a great price. It manages near-perfect colour accuracy, great motion clarity, potentially passable 3D, and crucially, very good value for money (although do factor in calibration at around £200 when considering the price). Its gaming performance is also excellent. Black level, after all, isn’t everything, and there were fewer instances where we found dark scenes lacking in punch than we thought there would be.

The Samsung PS50C6900 faces tough competition from Panasonic’s TX-P50G20, which has fallen to basically the same price over the months. In most areas, the Panasonic is a better Plasma TV, with much better out-of-the-box performance and deeper blacks – but it’s 2D only. Therefore, the people we recommend the PS50C6900 to are those who need a budget 3D display, and also those who are put off by Panasonic’s slightly noisier method of rendering motion. Those who care about aesthetics will also probably agree with us that Samsung’s flat-panel display is considerably more attractive than even Panasonic’s best styling efforts, which have a very practical, industrial feel to them.

We wish Samsung would stop treating its PDP line like an ugly stepchild, because we’d hazard a guess and say that more time spent rectifying the small issues present here would result in an even more recommendable product. For now, this flawed but capable Samsung PS50C6900 achieves “Recommended” status thanks to its excellent (calibrated) colour quality, its attempt at 3D, and its price. It has flaws, no question – but maybe the 2011 Samsung plasma lineup will be better yet. If we’re lucky, we’ll get to test one earlier than the end of 2011!

recommended.gif

http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-ps50c6900-plasma-3d-tv-20101130940.htm
Calibrated black level (black screen): 0.12 cd/m2 (24p/50hz), 0.07 cd/m2 (60hz)

Παντως, εγω ειμαι απολυτα ικανοποιημενος, απο ολο το "πακετο" της τηλεορασης μου (τιμη,μεγεθος,2d,3d) και σιγουρα θα ειχα μετανιωσει αν ειχα παρει την 50αρα vt20.Επιπλεον και σε κανονικες ρυθμησεις ,η 63αρα ειναι "αλλη" τηλεοραση σε IR (εγω δεν εχω δει ακομα) απο την 50c6900.Πως το "πετυχε" αυτο η samsung ειναι αξιο αποριας.

και εγώ είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την τηλεόρασή μου.
Βέβαια διαβάζω για κάποιες συσκευές που δημιούργησαν πρόβλημα και επεστράφησαν και αυτό σίγουρα δεν αποτελεί τιμή για την samsung.

και εγώ είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την τηλεόρασή μου.
Βέβαια διαβάζω για κάποιες συσκευές που δημιούργησαν πρόβλημα και επεστράφησαν και αυτό σίγουρα δεν αποτελεί τιμή για την samsung.
Η samsung πουλαει πολλα κομματια οποτε δεν ειναι παραξενο οτι ενας αριθμος ειναι προβληματικα (μια 46b650 που ειχα πριν την πλασμα, αλλαχτηκε στην εγγυηση, με ιδια καινουργια).Απο προσωπικη εμπειρια θεωρω μονο τις sony "σκυλια" τηλεορασεις (η 52αρα μου εχει 4 χρονια εγγυηση,οποτε μεχρι τον μαιο 2012 εχουμε ακομα).

Y.Γ Aυτο που δεν καταλαβα στις ρυθμησεις που προτεινει το hdtvtest (με το λινκ στην σελιδα του στο facebook) ειναι οτι ενω ειναι για λειτουργια "κινημ. ταινια-movie" πανω πανω λεει game mode ON.Σε game mode μονο τυπικη-standard λειτουργια μπορεις να επιλεξεις ....κατι δεν καταλαβα καλα.

Last edited:
Y.Γ Aυτο που δεν καταλαβα στις ρυθμησεις που προτεινει το hdtvtest (με το λινκ στην σελιδα του στο facebook) ειναι οτι ενω ειναι για λειτουργια "κινημ. ταινια-movie" πανω πανω λεει game mode ON.Σε game mode μονο τυπικη-standard λειτουργια μπορεις να επιλεξεις ....κατι δεν καταλαβα καλα.

Τους παίδεψε αρκετά για να την ρυθμίσουν.

We spent a good few hours calibrating Greyscale, Gamma, and Colour on the Samsung PS50C6900 – and then almost tore our hair out in frustration when we realised that this is one of the Samsung flat-screen HDTVs which applies temporal smoothing (selective motion blur) to the incoming video – even when the [Noise Filter] controls are switched “Off”. This meant that we had to switch over to “Game Mode” to avoid this annoyance, which involved re-calibrating.
Why is this smoothing so bad? Because it has the effect of nearly, or completely removing any sort of film grain texture that is critical to the high quality presentation of film material. As well as being aesthetically wrong, this sort of processing strips definition and life out of the picture on screen. While this sort of noise/grain reduction would be appropriate for poorly lit video material, it has no place for professional 35mm films (and even 16mm films, for that matter). We did complain directly to Samsung before about this issue, which appeared to result in a firmware update which lessened the processing, but did not remove it.
Fortunately, there is a fix at hand: [Game Mode]. Enabling [Game Mode] on the Samsung PS50C6900 not only removes subtle colour bleed (Chroma Blur), reduces input lag (more on this later), but also kills the motion-blurring smoothing feature. What’s not to like? Well, as a trade-off for these two advantages, you sadly lose access to the [10p White Balance] feature, but given that this is the only way to see material as-intended, we feel this is a worthwhile sacrifice. All the same, it’s a real pity, because the Greyscale tracking quality of the Samsung PS50C6900 was one of the best we’d ever seen from a Plasma TV when we had access to the 10-point feature, and was comparable even to Pioneer’s efforts on the legendary Kuro plasmas. If you’d like to see what could have been, we’ve uploaded the results of the calibration that we inevitably abandoned here.