Samsung PS C7000 / C6900 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παντως, εγω ειμαι απολυτα ικανοποιημενος, απο ολο το "πακετο" της τηλεορασης μου (τιμη,μεγεθος,2d,3d) και σιγουρα θα ειχα μετανιωσει αν ειχα παρει την 50αρα vt20.Επιπλεον και σε κανονικες ρυθμησεις ,η 63αρα ειναι "αλλη" τηλεοραση σε IR (εγω δεν εχω δει ακομα) απο την 50c6900.Πως το "πετυχε" αυτο η samsung ειναι αξιο αποριας.

Οταν λες "αλλη τηλεοραση"?
Τι εννοεις?

Οταν λες "αλλη τηλεοραση"?
Τι εννοεις?
Οπως εχουν γραψει πολλοι κατα καιρους και σε ξενα φορουμ οι 63αρες εχουν πολυ λιγοτερο ΙR,εγω δεν ειδα καμμια φορα σε νορμαλ χρηση (δεν παιζω 5 ωρες παιχνιδια,αντε κανα 2ωρο).

Οπως εχουν γραψει πολλοι κατα καιρους και σε ξενα φορουμ οι 63αρες εχουν πολυ λιγοτερο ΙR,εγω δεν ειδα καμμια φορα σε νορμαλ χρηση (δεν παιζω 5 ωρες παιχνιδια,αντε κανα 2ωρο).

Ναι....αλλα ειναι και ΑΛΛΟ ΜΟΝΤΕΛΟ H 63 σου.
Εγω ποτε δεν πιστεψα οτι απο την 6900 στην 7000 το μονο που αλλαζει ειναι ενα φιλτρο και το tv control.
Αλλα πως να το αποδειξω που εχει εξαφανιστει απο την ελληνικη αγορα η 7000 ακομα και η 63ara?
Αμα την ειχε κανα Public ξερω γω (σε νορμαλ τιμη) που κανει κατι κουλες ημερησεις προσφορες 20% που και που.....θα την χτυπαγα, παρα το οτι μαλλον για το σαλονι μου ειναι ΥΠΕΡΒΟΛΗ η 63 ιντσες...

Στα settings του hdtvtest το "movie-κινημ.ταινια" ειναι λαθος,μιας και με game mode (ΟΝ) ενεργοποιημενο δεν εχεις αλλη επιλογη απο "standard-τυπικη" επιλογη εικονας.Το ρωτησα και η απαντηση ηταν "τυπογραφικο λαθος".Παντως, εγω βλεπω εντονο "μπλε" και "κοκκινο" στην εικονα, κυριως στο pc,που μπορει να ειναι και χρωματικο θεμα του driver της ati.

Last edited:
φιλοι τελικα και σε εμενα οσον αφορα το προαναφερθεν φαινομενο η απαντηση ηταν αντικατασταση και μαλιστα 3 ωρες αφου την ειχα παει,την Τριτη.Το κακο ομως ειναι οτι δεν υπαρχει στοκ,περιμενουν παραλαβη μεχρι αυριο,οποτε θα εχω ημερομηνια παραδοσης απο εβδομαδα.

Παιδιά ακόμα δεν εδώ έχω αποφασίσει τι να κάνω σκέφτομαι ότι ακόμα και με το ιρ είναι πολύ καλή η τηλεόραση και νομίζω ότι την προτιμώ από τη 46c750
Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι ψάχνοντας να δω την τηλεόραση την είδα στον κοτσοβολο και mediamarkt ήταν και στα δύο μαγαζιά με φουλ αντίθεση και δεν είδα καθόλου ir πήγα στο μενου και εβαλα scroling και πριν είχε κάναλι δεν ξέρω για πόσες ώρες παντος σίγουρα πολλές.

Θέλω να ρωτήσω κατά ποσό ελαττώνεται το ir μετά από 1000 ώρες ας πούμε και πως και δεν είχαν καθόλου στα μαγαζιά που σίγουρα δεν τις είχαν προσέξει

εδω σε θελω μαστορα.και εγω που την χαζευα στο πλαισιο,τιποτα μα τιποτα απο οποιοδηποτε φαινομενο πλασματος.τι στο καλο γκαντεμιδες ειμαστε.

να βάζαμε ρυθμίσεις καταστήματος ? το έχω ξανά αναφέρει, στο δυναμικό οι ρυθμίσεις ξεπλένεται πιο γρήγορα το IR

...το έχω ξανά αναφέρει, στο δυναμικό οι ρυθμίσεις ξεπλένεται πιο γρήγορα το IR

Ισχύει αυτό που λες, αλλά στο dynamic mode είναι και πιο εύκολο να δημιουργηθεί IR. Ασε που η δυναμική είναι τελείως λάθος εικόνα......

Ισχύει αυτό που λες, αλλά στο dynamic mode είναι και πιο εύκολο να δημιουργηθεί IR. Ασε που η δυναμική είναι τελείως λάθος εικόνα......
Εκείνο που υποστήριξα πιο πάνω είναι ότι όταν βάζουμε κύλιση το IR φεύγει γρηγορότερα .ασφαλώς και η εικόνα στο επιλογή δυναμική είναι λάθος. αλλά εγώ έδωσα μια εξήγηση στο ερώτημα που τίθεται πιο πάνω γιατί στα καταστήματα δεν βλέπουμε σχεδόν ποτέ i.r

Εκείνο που υποστήριξα πιο πάνω είναι ότι όταν βάζουμε κύλιση το IR φεύγει γρηγορότερα .ασφαλώς και η εικόνα στο επιλογή δυναμική είναι λάθος. αλλά εγώ έδωσα μια εξήγηση στο ερώτημα που τίθεται πιο πάνω γιατί στα καταστήματα δεν βλέπουμε σχεδόν ποτέ i.r

Το image retention "1ου βαθμού", δεν είναι δυνατόν να το δεις αν ο περιβάλλων φωτισμός δεν είναι αρκετά χαμηλός ή μηδενικός...

Απάντηση: Re: Samsung PS C7000 / C6900 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το image retention "1ου βαθμού", δεν είναι δυνατόν να το δεις αν ο περιβάλλων φωτισμός δεν είναι αρκετά χαμηλός ή μηδενικός...
Βρε και όταν βλέπεις ταινία από μια λογική απόσταση και πάλι δεν το βλέπεις , αρκεί βέβαια να είσαι και ¨φυσιολογικός¨ θεατής πράγμα που σε μας δεν ισχύσει :flipout: Η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη tv αφήνει πολύ εύκολα σημάδια αλλά το παρήγορο είναι ότι ακόμα και τα έντομα που προέρχονται μετά από 1 - 2 ώρες στατικής εικόνας φεύγουν εντελώς . Δεν ξέρω αν το φαινόμενο θα παραμένει τόσο έντονο και μετά από 1000 -2000 ώρες . Λογικά θα ελαττωθεί αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Όσο γράφει ώρες το πάνελ, Κώστα, θα χρειάζεται ολοένα και περισσότερος χρόνος για να δημιουργηθεί image retention και ολοένα και λιγότερος για το ξέπλυμά του...

Όσο γράφει ώρες το πάνελ, Κώστα, θα χρειάζεται ολοένα και περισσότερος χρόνος για να δημιουργηθεί image retention και ολοένα και λιγότερος για το ξέπλυμά του...
Η αλήθεια είναι ότι εγώ μετά από 600 ώρες λειτουργίας δεν έχω δει σημαντική μείωση του φαινόμενου ας ελπίσουμε ότι μετά 1000-2000 ώρες θα βελτιωθεί. Η κατάσταση. -Πρόσθεσε και εμένα στους κατόχους από 27/09/2010

Re: Απάντηση: Re: Samsung PS C7000 / C6900 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Βρε και όταν βλέπεις ταινία από μια λογική απόσταση και πάλι δεν το βλέπεις , αρκεί βέβαια να είσαι και ¨φυσιολογικός¨ θεατής πράγμα που σε μας δεν ισχύσει :flipout: Η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη tv αφήνει πολύ εύκολα σημάδια αλλά το παρήγορο είναι ότι ακόμα και τα έντομα που προέρχονται μετά από 1 - 2 ώρες στατικής εικόνας φεύγουν εντελώς . Δεν ξέρω αν το φαινόμενο θα παραμένει τόσο έντονο και μετά από 1000 -2000 ώρες . Λογικά θα ελαττωθεί αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Έχει διαφορά δλδ αν είναι μύγες, σφήκες ή κουνούπια? :D

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung PS C7000 / C6900 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις -

Έχει διαφορά δλδ αν είναι μύγες, σφήκες ή κουνούπια? :D
Ε ναι έχει , για κάποιον ¨ άρρωστο ´σαν κι εμάς που κολλάει τη μούρη του στο πάνελ για να τα δει. :flipout: Άλλο είναι να φαίνεται από απόσταση 2-3 μέτρων κι άλλο από τους 30 πόντους και μόνο όταν η οθόνη είναι κατάμαυρη

Εγω παλι ρε παιδια δεν το καταλαβαινω αυτο!

Ε ναι έχει , για κάποιον ¨ άρρωστο ´σαν κι εμάς που κολλάει τη μούρη του στο πάνελ για να τα δει. :flipout: Άλλο είναι να φαίνεται από απόσταση 2-3 μέτρων κι άλλο από τους 30 πόντους και μόνο όταν η οθόνη είναι κατάμαυρη

Κατι πρακτικα υπαρχει, μονο αν το βλεπεις στις φυσιολογικες συνθηκες χρησης.
Το να δεις κατι σε συνθηκες που δεν βλεπεις ταινια, δεν εχει νοημα.

Παρομοιως, αν κοιταξεις το δερμα σου με μικροσκοπιο, θα δεις δεκαδες χιλιαδες μικροοργανισμους να σερνονται πανω του.
Τι πα να πει αυτο? Οτι πρεπει να κανεις μπανιο? Και μετα το μπανιο, παλι θα τους δεις.
Αν εισαι απλυτος, δεν θες μικροσκοπιο.....φαινεται/μυριζει/κοκ.

Προσπαθω εδω και ενα μηνα να καταλαβω τι ειδους/σοι/μεγεθους IR εμφανιζει η συγκεκριμενη tv και ποσο προβλημα ειναι και ακομα δεν εχω βγαλει συμπερασμα πως εννοει κανεις το "μεγαλο" ή "μικρο" προβλημα.

Προσφατη εμπειρια?
Xτες αγορασε ο αδελφος μου μια C7000 led και μαζευτηκαμε 5 ατομα να δουμε αυτο το περιφημο clouding και ποσο ειναι.
Ε...οκ....σε στατικη καταμαυρη φωτογραφια, το βλεπεις και παλι οχι ενοχλητικα, πρεπει να σταθεις σε και συγκεκριμενη γωνια για να τονιστει.
Μολις βαλεις ταινια, ακομα και σε σκοτεινες σκηνες, πρεπει να εχεις τα ματια του Superman για να το δεις.
Ενταξει, μαλλον του "εκατσε" και καλο κομματι χωρις πολυ clouding, αλλα τελικα καταληγω οτι σε ολα αυτα υπαρχει και μεγαλη δοση υπερβολης....

καλησπερα σας.πριν μια εβδομαδα μου ειπαν απο τι samsung οτι θα την αντικαταστησουν,αλλα δεν εχουν αποθεμα,περιμενουν παραλαβη Παρασκευη(3/6).ακομα τιποτα.αν θυμαμαι καλα ηταν ακομα ενα παιδι που περιμενε.μηπως καποιο νεο.εγω παντως σκοπευω να παρω τηλεφωνο αυριο

τι εγινε;στοιχιωσε η τηλεοραση μετα το δικο μου post;θελω να ρωτησω τους πιο εμπειρους,αν αργησει ξερω γω καμια βδομαδα ακομα η τν εχω δικαιωμα να ζητησω αλλο μοντελο;