Εγω παλι ρε παιδια δεν το καταλαβαινω αυτο!
Ε ναι έχει , για κάποιον ¨ άρρωστο ´σαν κι εμάς που κολλάει τη μούρη του στο πάνελ για να τα δει.

Άλλο είναι να φαίνεται από απόσταση 2-3 μέτρων κι άλλο από τους 30 πόντους και μόνο όταν η οθόνη είναι κατάμαυρη
Κατι πρακτικα υπαρχει, μονο αν το βλεπεις στις φυσιολογικες συνθηκες χρησης.
Το να δεις κατι σε συνθηκες που δεν βλεπεις ταινια, δεν εχει νοημα.
Παρομοιως, αν κοιταξεις το δερμα σου με μικροσκοπιο, θα δεις δεκαδες χιλιαδες μικροοργανισμους να σερνονται πανω του.
Τι πα να πει αυτο? Οτι πρεπει να κανεις μπανιο? Και μετα το μπανιο, παλι θα τους δεις.
Αν εισαι απλυτος, δεν θες μικροσκοπιο.....φαινεται/μυριζει/κοκ.
Προσπαθω εδω και ενα μηνα να καταλαβω τι ειδους/σοι/μεγεθους IR εμφανιζει η συγκεκριμενη tv και ποσο προβλημα ειναι και ακομα δεν εχω βγαλει συμπερασμα πως εννοει κανεις το "μεγαλο" ή "μικρο" προβλημα.
Προσφατη εμπειρια?
Xτες αγορασε ο αδελφος μου μια C7000 led και μαζευτηκαμε 5 ατομα να δουμε αυτο το περιφημο clouding και ποσο ειναι.
Ε...οκ....σε στατικη καταμαυρη φωτογραφια, το βλεπεις και παλι οχι ενοχλητικα, πρεπει να σταθεις σε και συγκεκριμενη γωνια για να τονιστει.
Μολις βαλεις ταινια, ακομα και σε σκοτεινες σκηνες, πρεπει να εχεις τα ματια του Superman για να το δεις.
Ενταξει, μαλλον του "εκατσε" και καλο κομματι χωρις πολυ clouding, αλλα τελικα καταληγω οτι σε ολα αυτα υπαρχει και μεγαλη δοση υπερβολης....