Samsung PS C7000 / C6900 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Samsung PS50C7000 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εγώ περιμένω να μιλήσω με κάποιον υπεύθυνο από τον κωτσοβολο αύριο .Εάν δεν μου παραδώσουν την τλ/ση που παρήγγειλα .εκτός των καταγγελιών σε υπ..εμπορίου –ΙΝΚΑ- κατ/τη κλπ .θα στείλω και επιστολή στην DIXON U.K. http://www.leaders-forum.com/companypage.php?id=39 και είμαι βέβαιος ότι θα μου απαντήσουν .διότι απλά αυτές οι τακτικές ( κλειδωμένη τιμή από INTERNET και χρέωση της κάρτας και μετά σταμάτησε το μοντέλο ….) δεν υπάρχουν πουθενά. -εγώ απαιτώ να μου παραδώσουν το προϊόν που παρήγγειλα. και από πού θα το προμηθευτούν είναι δικό τους πρόβλημα.

Κατ·αρχας δε νομιζω οτι πρεπει να τα βαζουμε με τον Κωτσοβολο. Στην ιδια θεση ειναι ολοι οσοι παρηγγειλαν την τηλεοραση προκαταβαλλωντας ή δινοντας δοσεις. Αποψη μου ειναι οτι πρεπει να απευθυνθουμε στην samsung hellas για να εισαγει τουλ. οσες παραγγελιες εχουν γινει.

Btw σημερα πηγα στην 3d εκθεση στο Γκαζι, που γενικα ηταν λιγο φτωχη. Εκει ειδα και την PS50C7000 και μιλησα με εναν υπευθυνο που ηταν πολυ εξυπηρετικος και φιλικος. Μου επιβεβαιωσε οτι θα εισαγουν πολυ λιγα κομματια και οι μεγαλες εισαγωγες θα γινουν για την PS50C6900. Το παιδι ηταν πολυ εξυπηρετικος και μου προτεινε να με ενημερωσει μεσω mail σε καμμια εβδομαδα γιατο τι θα γινει με τις προπαραγγελιες.

Κατ·αρχας δε νομιζω οτι πρεπει να τα βαζουμε με τον Κωτσοβολο. Στην ιδια θεση ειναι ολοι οσοι παρηγγειλαν την τηλεοραση προκαταβαλλωντας ή δινοντας δοσεις. Αποψη μου ειναι οτι πρεπει να απευθυνθουμε στην samsung hellas για να εισαγει τουλ. οσες παραγγελιες εχουν γινει.

Btw σημερα πηγα στην 3d εκθεση στο Γκαζι, που γενικα ηταν λιγο φτωχη. Εκει ειδα και την PS50C7000 και μιλησα με εναν υπευθυνο που ηταν πολυ εξυπηρετικος και φιλικος. Μου επιβεβαιωσε οτι θα εισαγουν πολυ λιγα κομματια και οι μεγαλες εισαγωγες θα γινουν για την PS50C6900. Το παιδι ηταν πολυ εξυπηρετικος και μου προτεινε να με ενημερωσει μεσω mail σε καμμια εβδομαδα γιατο τι θα γινει με τις προπαραγγελιες.
Αυτή είναι η άποψη σου σεβαστή .αλλά εγώ την παραγγελία στον Κωτς/λο την έκανα. και όχι στον αντιπρόσωπο. Δεν μπορεί μια αλυσίδα του ομίλου DSG International. Με 1200 καταστήματα στον κόσμο .να μην έχει την δυνατότητα να φέρει 10-20 τηλεοράσεις .αστεία λεμέ τωρα.

Αν δεν μπορει ο κωτσο να φερει την tv ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΒΑΖΕ στο site ουτε να δεχοταν παραγγελιες και ποσο μαλλον ΝΑ ΧΡΕΩΝΕΙ πιστωτικες με δοσεις.

Αν ΔΕΝ πληρωσεις μια δοση λες να ειναι τοσο ελαστικοι με σενα?

Εγω παντως εδωσα διορια μεχρι τελος μηνα...ελεος πλεον με την μπανανια και με τον τροπο που αντιμετωπιζουν τον ΠΕΛΑΤΗ...

Αν ειναι ο ιδιος που μιλησα εγω (ενα με κοκκαλινα μαυρα γυαλια) ..οταν του ζητησα καρτα να επικοινωνησω μαζι του μου ειπε οτι δεν ειχε...δεν ηθελα να πιεσω γιατι μαλλον τον εφερε σε δυσκολη θεση.

Παντως αν σου εδωσε - του εδωσες email θα θελαμε μια ενημερωση και εδω :fahne90:

lmiltos:

οχι, δεν είναι το παιδί που δείχνεις στην φωτογραφία, είναι ένα νεαρό παιδί που λέγεται Παναγιώτου. Ναι, μου έδωσε κάρτα του. Απ'ότι μου είπε, δεν είναι εκείνος υπέυθυνος για τις εισαγωγές, αλλά από ενδιαφέρον θα έψαχνε να δει τι μπορεί να γίνει. Εννοείται ότι η επικοινωνία μας θα αφορά όλους, και δεν θα κυττάξουμε να βολευτούμε μόνο εμείς. Εδώ άλλωστε μαζί ξεκινήσαμε να ψάχνουμε αυτή την τηλεόραση.

πάντως δε νόμίζω ότι φταίει ο κωτσόβολος. Είναι θέμα Samsung. Τι φταίει άν του είπε ότι θάρθει, την δειγμάτισε, την τιμολόγησε και μετά δεν την φέρει η μαμα εταιρεία. Εμείς επειδή μιλάμε με Κωτσόβολο, βέβαια, μόνο αυτούς μπορούμε να πιέσουμε, αλλά ελάτε και λίγο στην θέση τους. Μ'αρεσε περισσότερο η ιδέα να προτείνουμε να γίνουν εισαγωγές από Dixon's UK (αν και εκεί υάρχουν ελλείψεις σύμφωνα με το avforums)

lmiltos:

οχι, δεν είναι το παιδί που δείχνεις στην φωτογραφία, είναι ένα νεαρό παιδί που λέγεται Παναγιώτου. Ναι, μου έδωσε κάρτα του. Απ'ότι μου είπε, δεν είναι εκείνος υπέυθυνος για τις εισαγωγές, αλλά από ενδιαφέρον θα έψαχνε να δει τι μπορεί να γίνει. Εννοείται ότι η επικοινωνία μας θα αφορά όλους, και δεν θα κυττάξουμε να βολευτούμε μόνο εμείς. Εδώ άλλωστε μαζί ξεκινήσαμε να ψάχνουμε αυτή την τηλεόραση.

πάντως δε νόμίζω ότι φταίει ο κωτσόβολος. Είναι θέμα Samsung. Τι φταίει άν του είπε ότι θάρθει, την δειγμάτισε, την τιμολόγησε και μετά δεν την φέρει η μαμα εταιρεία. Εμείς επειδή μιλάμε με Κωτσόβολο, βέβαια, μόνο αυτούς μπορούμε να πιέσουμε, αλλά ελάτε και λίγο στην θέση τους. Μ'αρεσε περισσότερο η ιδέα να προτείνουμε να γίνουν εισαγωγές από Dixon's UK (αν και εκεί υάρχουν ελλείψεις σύμφωνα με το avforums)
Φίλε μου καλέ-εγώ θα συμφωνήσω μαζί σου εάν μου λύσεις την ;απορία πως γίνετε μια εταιρία να σου πουλάει ένα προϊόν μετά δυο ημέρες να λέει ότι θα στο αντικαταστήσει με φτηνότερο. ενώ παράλληλα εξακολουθεί και πουλάει το προϊόν που δεν μπορεί να προμηθεύσει στον πελάτη. Και φυσικά δεν μπορώ να έλθω στην θέση της…….

βρε everest μου, ας μην κοροιδευόμαστε. Ο κωτσόβολος έχει την καλύτερη πολιτική πληρωμής (και με δόσεις χωρίς πιστωτικές), βέβαια οι τιμές του είναι υψηλότερες από Internetικα μαγαζιά. Ο διακανονισμός αυτός που έχουμε κάνει εμείς με τον Κωτσόβολο, το έχει κάνει πάρα πολύ κόσμος σε άλλα μαγαζιά, αυτό προσπαθώ να σου πω. Έχω φίλο με παραγγελία PS50C7000 σε Multirama κ.ο.κ.

Για την αντικατάσταση και τα λοιπά, αυτά είναι πολιτικές του καταστήματος, όταν τον πληροφόρησε η Samsung ότι δεν θα φέρει τελικά τα μοντέλα..
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω που ευθύνεται ο Κωτσόβολος και ο κάθε Κωτσόβολος...

Το πρόβλημα είναι η Samsung γενικά και η Samsung Ελλας σε δεύτερο βαθμό που δεν παίρνει θέση και δεν βγάζει ανακοίνωση, έχει την ευθύνη... Για παράδειγμα στο site της ακόμη έχει την C7000 :
http://www.samsung.com/gr/consumer/.../PS50C7000YWXXH/index.idx?pagetype=prd_detail

βρε everest μου, ας μην κοροιδευόμαστε. Ο κωτσόβολος έχει την καλύτερη πολιτική πληρωμής (και με δόσεις χωρίς πιστωτικές), βέβαια οι τιμές του είναι υψηλότερες από Internetικα μαγαζιά. Ο διακανονισμός αυτός που έχουμε κάνει εμείς με τον Κωτσόβολο, το έχει κάνει πάρα πολύ κόσμος σε άλλα μαγαζιά, αυτό προσπαθώ να σου πω. Έχω φίλο με παραγγελία PS50C7000 σε Multirama κ.ο.κ.

Για την αντικατάσταση και τα λοιπά, αυτά είναι πολιτικές του καταστήματος, όταν τον πληροφόρησε η Samsung ότι δεν θα φέρει τελικά τα μοντέλα..
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω που ευθύνεται ο Κωτσόβολος και ο κάθε Κωτσόβολος...

Το πρόβλημα είναι η Samsung γενικά και η Samsung Ελλας σε δεύτερο βαθμό που δεν παίρνει θέση και δεν βγάζει ανακοίνωση, έχει την ευθύνη... Για παράδειγμα στο site της ακόμη έχει την C7000 :
http://www.samsung.com/gr/consumer/.../PS50C7000YWXXH/index.idx?pagetype=prd_detail
[FONT=&quot]Την απορία όμως δεν μου την έλυσες[/FONT]

Μα ποια απορια; Εσω υπαρχουν ακομη καταστηματα που πουλουν την τηλεοραση. Μπες στο skroutz να δεις. Και το multirama την πουλαει ακομα! Ο κωτσοβολος μας φταιει;

Μα ποια απορια; Εσω υπαρχουν ακομη καταστηματα που πουλουν την τηλεοραση. Μπες στο skroutz να δεις. Και το multirama την πουλαει ακομα! Ο κωτσοβολος μας φταιει;

Δεν ειναι θεμα κωτσοβολου ...οποιοδηποτε καταστημα και αν την επαιρνα παλι το ιδιο θα ηταν.

Απο εκει και περα εφοσον ο κωτσοβολος εχει πολιτικη του στυλ πουλαω τηλεορασεις ΧΩΡΙΣ να εχω στοκ στην αποθηκη ΑΛΛΑ γνωριζοντας οτι ΘΑ τις παρω ....προβλημα του. Ας αλλαξει την πολιτικη του και να μην δινει κωδικους χωρις στοκ. Η τελοσπαντων να κανει κρατηση χωρις καταβολη προκαταβολης/δοσεων κλπ για να ειμαστε ολοι ευτυχισμενοι.

Οσον αφορα τις τιμες του-ευκολιες το ΜΟΝΟ που εχει καλο ειναι οτι μπορεις αν θες να βαλεις δοσεις χωρις πιστωτικη...(αν σου εγκρινουν το δανειο ..γιατι παιζει και λογο φορολ.δηλωσης να ΜΗΝ στο δωσουν)

Απο εκει και περα οι ατοκες που διαφημιζει ειναι για τα κλαματα γιατι πολυ απλα ενσωματωνει τους τοκους στην αρχικη τιμη. Για δειτε ενα οποιοδηποτε μοντελο (περαν προσφορων) και ρωτηστε τιμη σε Κωτσο και μετα δειτε και σε αλλα καταστηματα....γνωστη η τακτικη του.

Πχ την lg pk550 οταν ειχα ρωτησει καποια στιγμη πριν 2 μηνες την ειχε 999 ευρω με τον μεσο ορο στο skroutz να ηταν αρκετα κατω απο 800. Και μετα ο Μπαρμπα νικος νιωθει και περηφανος που την παιρνει ατοκα...για γελια και για κλαματα.

Θα παρω σημερα καποια στιγμη στο κωτσο να δουμε την θα μου πουν για την εξελιξη της παραγγελιας.

Και κατι αλλο...ΠΡΙΝ κλεισω την tv ρωτησα αν ειναι σιγουροι οτι θα ερθει και μονο... δεν με πειραζε αν περιμενα 1 μηνα (τοσο μου ειπαν) απλα να ξερω οτι θα την παρω μεσα στο ιουλιο.

Πιστευω οτι σαν πελατης ειμουν απολυτα σωστος ...εφοσον με ενημερωσαν και τους ενημερωσα απο εκει και περα θα μπορουσαν οπως ειπα απλα να μην δεχτουν την προπαραγγελια.

Εγω δηλαδη που εχασα τοσες ευκαιριες σε μειωσεις τιμων αυτο το μηνα πιος ακριβως θα με αποζιμιωσει? Γιατι ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΥΤΟ (δλδ να παρω αλλο μοντελο με μειωμενη τιμη σε περιπτωση που δεν ερθει) πλεον δεν μου δινουν σαν επιλογη. Κατα την αποψη τους οποια αλλαγη εκανα επρεπε να γινει την περιοδο της προσφορας. Και ξαναλεω στην επικοινωνια που ειχα ΔΕΝ μου ειπαν οτι δεν θα ερθει η tv ΑΛΛΑ οτι θα αργησει να ερθει...εχει μεγαλη διαφορα. Ακομα και οταν μου προτειναν την 6900 δεν μου την προτειναν λογω οτι δεν θα ερθει η 7000 αλλα "και καλα" οτι για να εχω tv πιο συντομα.

Αν μου ελεγαν την αληθεια ΙΣΩΣ και να το σκεφτομουν...τωρα απλα περιμενω και ηδη χαλβαδιαζω καταγγελια σε υπουργειου εμποριου και σια.

Απάντηση: Re: Samsung PS50C7000 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Προτείνω στον Συντονιστής κατηγορίας να μεταφερθεί το θέμα στην αγορά τηλ/σης με τίτλο τη συμβαίνει με τον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ

Γι' αυτό το λόγο δεν ανοίγουμε νήματα για συγκεκριμένα μοντέλα χωρίς να υπάρχουν κάτοχοι, δυστυχώς το θέμα έχει φτάσει τόσες σελίδες και οι πληροφορίες για τις επιδόσεις της τηλεόρασης είναι σχεδόν μηδενικές, έχεις δίκιο κακώς το αφήσαμε εδώ, έπρεπε να μεταφερθεί από την αρχή στην Αγορά νέας τηλεόρασης αφού δεν υπάρχει κάτοχος και να ανοίξει θέμα εδώ με την πρώτη παραλαβή.

Ας ελπίσουμε ότι θα υπάρξουν κάτοχοι κάποια στιγμή, για να γυρίσουμε στο θέμα του τίτλου του νήματος που αφορά τις επιδόσεις της συσκευής και όχι στις 'πολιτικές' των καταστημάτων.... -bye-

Οταν την παραλαβω για "εξιλεωση" της εκμεταλλευσης του thread θα ειμαι απο τους πρωτου που θα κανουν review :)

Ελπιζω ετσι να "πατσισουμε" ...και παλι μας συγχωρεις για την καταληψη του thread, αλλα αν το σκεφτεις γλυτωνουμε αρκετο κοπο απο υποψηφιους αγοραστες που θα κοιταξουν το thread.

πολυ φοβάμαι ότι εγώ ευθύνομαι για το thread. συγνώμη έπεσα και εγώ θύμα της πληροφόρησης για το μοντέλο.
Δεν πειράζει όμως πιστεύω ότι πληροφορηθήκαμε και πληροφορήσαμε πολλούς σε μια περίοδο που δεν ερχόταν κανένα νέο από πουθενα ή από κάποια επίσημη πηγή.

Lmilto, οκ καταλαβαίνω την λογική σου. Προχώρα το, και αν έχεις κάποια ενημέρωση πόσταρε εδώ. Εγώ θα στείλω Πέμπτη email στο παιδί από την Samsung. Ελπίζω να έχω νέα συντομα...

2106896235

Με τα χιλια ζορια βρηκα το τηλ της samsung hellas στο οποιο μπορειτε να μιλησετε απευθειας χωρις αυτοματοποιημενα μυνηματα.

Αφησα στοιχεια και υποτιθεται οτι θα με παρει ο Product manager της samsung hellas.

Η γραμματεας επεμενε οτι επρεπε να μιλησω με φουρλη αν και της ειπα οτι ο φουρλης μου εδωσε το τηλ και οτι απλα θελω μια υπευθυνη ενημερωση για το τι γινεται με την tv.

Στο φουρλη που πηρα νωριτερα δεν ξερουν τπτ για το ποτε θα ερθει η tv ...απλα θα αργησει ηταν η απαντηση. Αντιστοιχα και στο Κωτσο ..αν και αυτοι μου ειπαν να ξαναπαρω απο τεταρτη που εχουν παραλαβες.

Μηπως να το αλλαζα και να πηγαινα ντεντεκτιβ?

Οποιος θελει ας παρει και το τηλ πιο πανω μπας και βγαλει ακρη...

Οτιδηποτε νεωτερο θα ενημερωσω.

σήμερα επικοινώνησαν μαζί μου από τον Κωτσόβολο.
PS50C7000 γιοκ. Μου είπαν ότι θα αργήσει πολύ, και ούτε οι ιδιοι δεν ξέρουν πόσο. Το πρόβλημα είναι το φίλτρο (λες και δεν το ξέραμε)
Πρότειναν να την αντικαταστήσω με την C6900, η οποία είναι ετοιμοπαράδοτη, τηρώνταςτην συμφωνία του -25% και -80 ευρώ

.προς το παρόν το βασανίζω, παρότι ήμουν κάθετος μεχρι τώρα...

Η 6900 ποτε σου ειπαν οτι θα ερθει? Γιατι ΟΥΤΕ και γι αυτην δεν ξερουν τοσο στον φουρλη οσο και στο κωτσο.

Εγω παντως θα το τραβηξω οσο αντεξω για το γαμωτο και μονο.

Μου είπαν ότι είναι ετοιμοπαράδοτη. Σε δύο μέρες την παραδίδουν σπίτι.
Δεν ξέρω ρε φίλε, αν το τραβήξεις εσύ είμαι μέσα και γω, πάντως οι δύο φίλοι μου που είχαμε παραγγείλει μαζί από Κωτσόβολο Καλαμάτας,άλλαξαν την παραγγελία τους. Θα παραλάβουν την Τετάρτη την C6900,επομένως μπορώ να ποστάρω εντυπώσεις φαντάζομαι σύντομα...

εγώ που θέλω την 63αρα τι γίνετε? Θα παραμείνω στην C7000 και αύριο θα πάρω τηλ. στην samsung hellas..
Τελικά πόσοι είμαστε πού ψάχνουμε την c7000? Δεν το στέλνουμε στην samsung hellas?