Samsung PS C7000 / C6900 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Samsung PS50C7000 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

!!!
επικοινωνήσαμε με κωτσόβολο πριν λίγο, και μας είπαν ότι γύρω στις 6 θα μπορεί να γίνει η παραλαβή, αφού τώρα έρχονται οι παραγγελίες από ΑΘήνα.
Είμαι πολύ περιέργος να δω τι θα μας πούν το απόγευμα....

Ενημερωση,απο τον γνωστο στον Φουρλη Θεσ/νικης για την 63αρα.Η Αθηνα πηρε 2 κομματια και ο Φουρλης χρωσταει σε αλυσιδες στην Αθηνα 16 ακομα, πουλημενα, που κανεις δεν ξερει ποτε θα ερθουν.....

!!!
επικοινωνήσαμε με κωτσόβολο πριν λίγο, και μας είπαν ότι γύρω στις 6 θα μπορεί να γίνει η παραλαβή, αφού τώρα έρχονται οι παραγγελίες από ΑΘήνα.
Είμαι πολύ περιέργος να δω τι θα μας πούν το απόγευμα....

Που πηρες και στο ειπαν? Στα κεντρικα ή στο καταστημα?

Αν μπορεις μαθε απο τους φιλους σου τον κωδικο προιοντος να ρωτησω με αυτον. (θα το γραφει η αποδειξη που ειχαν παρει).

στο κατάστημα ΚΑλαμάτας πήρα.
οκ το απογευματάκι θα μάθω κωδικούς γιατι θα παμε όλοι μαζί για συμπαράσταση. Αν πάντως δεν παραλάβουν, τους βλέπω με μπαστούνια να σπάνε τηλεοράσεις στη σειρά...

http://www.fullhd.gr/2008-03-09-23-01-42/3d-tv/2009-12-16-08-32-17/4268-is-3d-ready-or-not.html

Τρίτον: Είναι οξύμωρο το γεγονός να υποστηρίζουν την εν λόγω τεχνολογία όλες σχεδόν οι εταιρείες κατασκευής επίπεδων ψηφιακών τηλεοράσεων, αλλά προς το παρόν το 75% αυτών να βρίσκεται υπό καθεστώς εξέλιξης των εν λόγω προϊόντων. Ανακαλούνται σειρές (ναι γίνεται και αυτό, μην κοιτάτε που έχουμε δεσμευθεί να μην τα αναφέρουμε), νέες... μεσοβέζικες βγαίνουν στο προσκήνιο και όλα αυτά χωρίς κανένας να έχει πιέσει καταστάσεις.

Κατι μου λεει οτι την 7000 εννοει :)

στο κατάστημα ΚΑλαμάτας πήρα.
οκ το απογευματάκι θα μάθω κωδικούς γιατι θα παμε όλοι μαζί για συμπαράσταση. Αν πάντως δεν παραλάβουν, τους βλέπω με μπαστούνια να σπάνε τηλεοράσεις στη σειρά...

Παρε και φωτογραφικη μαζι σε περιπτωση που τις παρουν να βγαλεις και καμια φωτο απο την tv...διαφορετικα βγαλε καμια φωτο ...απο τα μπαστουνια :fahne90:

Πηρα και εγω στο καταστημα και μου ειπαν οτι οντως υπαρχει αμεσα...βγαλτε τωρα συμπερασμα απο την μηχανογραφηση του κωτσου...στα κεντρικα μου λενε δεν υπαρχει ο κωδικος καν και στο καταστημα οτι υπαρχει και μαλιστα αμεσα διαθεσιμη....

Last edited:

οι 2 τηλεοράσεις PS50C6900 μόλις παρελήφθησαν.

Model Type PS50C6900YWXXH
S/N B2BT34PZ60144

φωτογραφίες/σχόλια το συντομότερο δυνατόν...

Last edited:

Μηπως καποιος mod να αλλαξει το θεμα του thread se 6900/7000.

Αναμενουμε εντυπωσεις και φωτο sound....θελω να δω αν θα ψηθεις να πας για 6900 και εσυ.

μια παρατήρηση που την θεωρώ απαράδεκτη :

Η συσκευασία της C6900 περιλαμβάνει το παλιό χειριστήριο και όχι το νέο χειριστήριο της C7000, γεγονός που το θεωρώ επιεικώς απαράδεκτο.
Όταν λένε ότι είναι η ίδια τηλεόραση χωρίς το φίλτρο, εννοούμε ότι περιμένουμε την ίδια τηλεόραση και όχι άλλες αλλαγές.
Btw το πλαίσιο είναι γραφίτης σαγρέ, όπως ακριβώς είναι και της C7000 που είδαμε στην έκθεση στο Γκάζι.

Πρώτο φάουλ για το χειριστήριο. Περισσότερες εντυπώσεις σύντομα...

Όταν λες παλιό ποιο εννοείς; Επίσης η c7000 έχει μαύρο πλαίσιο η 6900 λογικά είναι προς γρκρι;

η C6900 έχει το ίδιο ακριβώς πλαίσιο με την C7000
είναι γραφίτης σαγρέ προς το γκρι (charcoal)

παλιό χειριστήριο (της B650)
samsung-b650-plasma-remote.jpg

χειριστήριο της C7000
Samsung-UN55C7000-remote-hand.jpg

Και κατι αλλο δες σε παρακαλω αν στο Manual της tv εχει το παλιο remote ή αν εχει το καινουργιο...γιατι αν εχει το καινουργιο εγω θα απαιτουσα να μου το δωσουν...ετσι για το γαμωτο παλι.

Έχεις δίκιο και στα δύο (δυστυχώς)

Στην έκθεση επειδή είχε πολύ φως, νομιζα ότι η C7000 γκρίζαρε λίγο στο πλαίσιο. Τελικά είναι μαύρο με μια τραχειά επιφάνεια, και το ίδιο είναι και της C6900

Το τηλεκοντρολ απεικονίζεται στο manual, όπως ήταν και στην συσκευασία. Προφ. το νέο τηλεκοντρολ θα βρίσκεται μόνο στην C7000 (και είναι περίπου ίδιο με αυτά των σειρών LED 7000 & 8000)

Ποστάρω και 2 φωτογραφίες. Βάλαμε το break in dvd επομένως στις επόμενες μέρες θα σας δώσω πλήρες review.

Lmilto, πέρα από το ξενέρωμα με το τηλεκοντρολ (έστειλα mail στην samsung γιαυτο και τι γίνεται με την C7000). Αν με ξαναγειώσουν παραγγέλνω την C6900... Ρε φίλε πόσο πια να περιμένουμε?

img0264i.jpg

Shot at 2010-06-16

img0267hw.jpg

Αν ειναι το ιδιο remote με την παλια πλασμα...φανταζομαι οτι δεν εχει την συντομευση για 3d? (κατω απο το γαλαζιο κουμπι του TELETEXT)

Καλοριζικη στα φιλαρακια σουυ....πες μας εντυπωσεις ...αν δεν αντεξεις go for it και εγω το παλευω (ξενερωσα με το remote) αλλα δεν ξερω τι θα κανω.

Βγαλε και μια κοντινη το remote αν μπορεις,

οι 2 τηλεοράσεις PS50C6900 μόλις παρελήφθησαν. Φωτογραφίες/σχόλια το συντομότερο δυνατόν...

Καλορίζικες και καλές θεάσεις... :ernaehrung004:

Εσύ δεν ήσουν κατά των plasma? ή θυμάμαι λάθος?

Kblachos:

H επιλεκτική ανάγνωση δεν κάνει καλό.
Οι τηλεοράσεις δεν είναι δικές μου, είναι δύο φίλων μου.

Δεν ήμουν ποτέ κατά των Plasma, ήμουν υπερ του να λέμε τα υπερ και τα κατά και των δύο τεχνολογιών. Μια προσεκτικότερη ανάγνωση θα σε έπειθε.

ΤΟ δικό μου νήμα για την τηλεόραση είναι αυτό.
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=60797
Κάθε πρόταση σου καλοδεχούμενη.
Προσωπικά είχα κάνει προπαραγγελία για την C7000, όπως αρκετά παιδιά εδώ, αλλά δυστυχώς βρεθηκαμε ξεκρέμαστοι, όπως μπορείς να διαβάσεις σε εαυτό το thread.

lmiltos ναι αυτό είναι το remote της C7000 και ναι καμμία σχέση με της C6900.
ΚΟυμπί πάντως 3d έχει. Θα ποστάρω φωτογραφία όποτε τα καταφέρω.