Samsung PS C7000 / C6900 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

βρε κώστα μου, αφού γράφω 2 Post πιο πάνω ότι είναι φίλων μου οι C6900 και μάλιστα ότι το βασανίζω να αλλαξω και γω την παραγγελία μου (δες τις κουβέντες με lmilto)
το ότι είδες τις φωτογραφίες και ´συμπλήρωσες σχόλιο, είναι επιλεκτική ανάγνωση. Απλά δεν πρόσεξες τα προηγούμενα Posts

O.K. Δεν είδα προσεχτικά τα προηγούμενα posts. Sorry... :ernaehrung004:

χα χα χα με σεβασμό μιλάω στον Kblacho,λόγω παλαιότητας, εμπειρίας etc. 4706 posts είναι αυτά. Νιώθω ότι απαντάω στον ταγματάρχη μου!...

Χα! Χα! Βασικά Ανθυπολοχαγός είμαι....... :D

από post στο avforums.uk πριν λίγο:

"Just to confirm now Simply Electricals have sent another email today to confirm the discontinuation of the 7000, they have the 6900 in on Monday, i personally think the 6900 looks nicer then the 7000, and i solve the no bright filter problem with a curtain. I only get annoying sunshine in the evening though when the sun in low in the sky. There is a high res image on their info page for the 6900 you can see the bezel properly in that image. "

Sound δεν σε βλέπω πάντως και πολύ ενθουσιασμενο...πως την βλέπεις την δουλειά;; Σας έχω κάνει διασημοτητες στο avforum;)
Πάντως εντάξει το κάθε κατάστημα μπορεί να λέει ότι θέλει αλλά αν δε δω επιση απάντηση από samsung δεν πιστεύω τπτ.

Ένα πράγμα θέλω να λύση και αυτό είναι το θέμα του φιλτρου και κατα πόσο η tv έχει το real black filter η όχι ...αν κρίνω από το revie που έδωσα πιο πάνω αυτό κάνει τη διάφορα στο μαύρο. Δεν δίνεται την οθόνη χορηγία στο fullhd.gr να καμουν κανά review λέω εγώ :)))

Είμαι ακόμα σε διλλημα!!

Δεν υπαρχει κανενας ηχος buzzing. Η τηλεοραση ειναι αθορυβη.

Eίδες που άδικα ανησυχούσες; :ernaehrung004:

Aν δεν ακούς το σφύριγμα των πυροβόλων μιας CRT, τότε δεν θα ακούς ούτε το buzzing μιας Plasma ή του FL-Backlight μιας LCD...

:flute:

επειδή δηλαδή η C6900 δεν έχει buzzing, τότε όλες οι πλασμα δεν έχουν buzzing ?

ενδιαφέρον ...

τότε εγώ μάλλον δεν άκουγα καλά μια G10 που σφύριζε...

Aυτό κατάλαβες;

ΟΛΕΣ οι Plasma buzzάρουν και ΟΛΕΣ οι CRT σφυρίζουν, άλλες λιγότερο, άλλες περισσότερο, αλλά δεν γίνεται αντιληπτό από όλους στον ίδιο βαθμό...

Αυτό που γράφεις το θεωρείς λογικό ?

"άλλες λιγότερο, άλλες περισσότερο" vs "αλλά δεν γίνεται αντιληπτό από όλους στον ίδιο βαθμό"

Εγω λεω ότι αμα buzzaroun πολύ γίνεται αντιληπτό από όλους, εσυ τι λες ?

"άλλες λιγότερο, άλλες περισσότερο" vs "αλλά δεν γίνεται αντιληπτό από όλους στον ίδιο βαθμό"

Βρε συ, χαλάρωσε λίγο πρωϊ-πρωί. Ετσι είναι τα πράγματα. Εγώ στην kuro ακούω buzzing. Και ειδικά το βράδυ που έχει ησυχία. Αλλοι που έχουν έρθει στο σπίτι και τους το επισημαίνω για να το ακούσουν, δεν ακούν τίποτα. Από αναφορές κατόχων τηλεοράσεων plasma διαφορετικών κατασκευαστών, φαίνεται ότι άλλοι αντιλαμβάνονται buzzing και άλλοι όχι. Συνεπώς δεν βγαίνει ασφαλές συμπέρασμα.

:offtopic: Κάνει ζέστη στην Καλαμάτα; Οτι πρέπει για πρωϊνο freedo στον Αθανασίου στην παραλία μαζί με καμιά μηλόπιτα....... :ernaehrung004:

Eγώ λέω πως δεν υπάρχουν plasma που buzzάρουν σαν υποσταθμοί της ΔΕΗ ούτε plasma που δεν buzzάρουν καθόλου.

Σε κάθε μοντέλο, θα βρεις κάποιους που δεν το ακούνε καθόλου και κάποιους που ξεκουφαίνονται από αυτό.

βρε παιδιά το φάσμα των ήχων που είναι αντιληπτό στο ανθρώπινο αυτί είναι δεδομένο, και δεν συμπεριλαμβάνω σε αυτούς τα κουφάλογα.
Συνεπώς δεν φταίει το αυτί στο τι ακούει... Φταίει το μηχάνημα στο τι θόρυβο παράγει (συναρτήσει βέβαια και της θέσης που είναι τοποθετημένο, της απόστασης από τοίχο, στο κρέμασμα κλπ)

Πόσα ποια ποστς θέλετε να σας βρω που αναφέρουν ότι ακουν ενοχλητικό Buzz από ορισμένα μοντέλα πλάσμα ? Δηλαδή αυτοί που τα ακουν έχουν ευαίσθητα αυτιά ?

Κώστα ξέρεις πληροφορίες από Καλαμάτα!!!
Παιδιά, off topic, επειδή τον περισσότερο καιρό είμαι ΚΑλαμάτα, άνετα όποιος ειδοποίησει ότι κατεβαίνει, κανονίζουμε καφέ παραλία :-)

Κώστα ξέρεις πληροφορίες από Καλαμάτα!!!
Παιδιά, off topic, επειδή τον περισσότερο καιρό είμαι ΚΑλαμάτα, άνετα όποιος ειδοποίησει ότι κατεβαίνει, κανονίζουμε καφέ παραλία

Ημουν το 3ήμερο του Αγ. Πνεύματος. Next time.....

Ασε τους καφεδες και λεγε για την tv :flipout::flipout::flipout::em04special_8::aktion033::captain::clown::ridinghorse::stupid::stupid::stupid::date:

(να με συγχωρουν οι Mods αλλα οτι emoticon δεν εχω βαλει στα 250+ ποστ ...το εβαλα εδω!!)

Εστειλα email στην samsung αγγλιας να δουμε τι θα μας πουν για την διαθεσιμοτητα-καταργηση της 7000.

Αν και δεν περιμενω πολλα.

βρε παιδιά το φάσμα των ήχων που είναι αντιληπτό στο ανθρώπινο αυτί είναι δεδομένο,

Το αυτί δεν έχει επίπεδη απόκριση συχνότητας, ενώ διακυμάνσεις εντός της περιοχής 0-20dB (ή 0-25dB κατά μερικούς) στο ακουόγραμμα θεωρούνται και είναι φυσιολογική ακοή...

http://www.healthyhearing.com/guide...-loss/understanding-your-hearing-test-results

http://www.wou.edu/education/sped/wrocc/HT Read Audiogram web.pdf

http://www.nlm.nih.gov/medlineplus/ency/article/003341.htm

Μπορεί κάποιος κάτοχος της 6900 να μας ενημερώσει εάν η οθόνη σβηστή έχει περίπου το χρώμα του πλαισίου δηλαδή εάν είναι μαύρη.

jl,
μπορείς να μου πεις που σου είπα ότι έχει επίπεδη απόκριση συχνότητας και παρέθεσες όλα τα παραπάνω links ?

Οπως και να έχει κατά την προσωπικη μου άποψη ήταν άστοχο το σχόλιο σου πάνω στην δική μου εντύπωση για την C6900. Υπάρχουν πλάσμα που buzzaroun τόσο ώστε ακούγονται από όλους, κουφούς kai κοριούς.
Συμφωνείς σε αυτό ή διαφωνείς και εδω?

Ετσι όπως πάμε θα πάρω πλασμα και θα ζητήσω ναναι σε σασι lcd για να μην μου ζητήσει κανένας τον λόγο με αυτά που έλεγα παλιά...

Μπορεί κάποιος κάτοχος της 6900 να μας ενημερώσει εάν η οθόνη σβηστή έχει περίπου το χρώμα του πλαισίου δηλαδή εάν είναι μαύρη.

Προσοχη ο everest μιλαει για το χρωμα της οθονης και ΟΧΙ του πλαισιου.

ΑΝ εχει το φιλτρο που μας ενδιαφερει το χρωμα της οθονης θα ειναι πολυ κοντα στο χρωμα του πλαισιου. (δλδ μαυρο)

Αν οχι θα ειναι πιο ανοιχτοχρωμο.