Samsung PS C7000 / C6900 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Προσοχη ο everest μιλαει για το χρωμα της οθονης και ΟΧΙ του πλαισιου.

ΑΝ εχει το φιλτρο που μας ενδιαφερει το χρωμα της οθονης θα ειναι πολυ κοντα στο χρωμα του πλαισιου. (δλδ μαυρο)

Αν οχι θα ειναι πιο ανοιχτοχρωμο.
Ακριβώς αυτό.

ούτε plasma που δεν buzzάρουν καθόλου.

Δηλαδή η δική μου U20 που δεν κάνει κιχ, σημαίνει κουφάθηκα;;; :eek:
Να πάω στο γιατρό, ή να βάλω την φωτεινότητα τέρμα;; -bye-

Ειναι σχεδον ιδιο με του πλαισιου. Δε νομιζω παντως οτι μπορειτε να καταλαβετε πολλα ετσι. Αυτο της C6900 παντως δεν εχει αντανακλασεις. Απουσιαζει απο το κουτι και τα χαρτια παντως η αναφορα σε real black filter.

Εστειλα email στην samsung αγγλιας για να μου πουν τελικα επισημα τι γινετε

Η απαντηση που πηρα

Dear ********
Customer Reference: *********

Thank you for contacting Samsung Electronics UK regarding the ps50c7000.

There has been an update to the firmware of this TV but it has notbeen
discontinued. The ps50c6900 is a different model of TV and not a
replacement model.

Due to this firmware update there has been a slight delay in stock
levels but it should be back in with retailers shortly.

I hope this has been of some assistance to you. If you do have any
further queries, please do not hesitate to contact us quoting your 210-
reference number.

Kind Regards
David

Samsung Electronics UK
Customer Communication Centre
Tel.: 0845 726 7864 (All calls charged atLocal Rate)
Homepage: www.samsung.com/uk

Δηλαδη για να κανουν ενα firmware upgrade καθυστερησαν ολη την παραγωγη?? Εκτος και αν ηταν hardware upgrade και δεν το λενε....

Αποφασισα να δωσω λιγο χρονο ακομα μεχρι να ξεκαθαρισει το τοπιο :)

Πάντως το λέει ξεκάθαρα η- ps50c6900 είναι άλλο μοντέλο .και πουθενά δεν αναφέρει πως η διαφορά είναι στο φίλτρο. δηλαδή μιλάμε για άλλη τηλεόραση .εγώ θα περιμένω.

Αντιθετα, εγω αποφασισα να παραγγειλω στην θεση της 7000 την 6900. Μια χαρα τηλεοραση ειναι, ασε που θελω να μαι οκ με τα φιλαρακια μου. Lmilto αποφασιζεις. Παντως, κατι γινεται με την 7000...

[FONT=&quot]Σίγουρα κάτι γίνετε με την 7000 όλοι την πουλάνε και κανένας δεν την έχει, τελικά μήπως είναι 4[/FONT][FONT=&quot]D[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]για αυτό δεν φαίνεται....[/FONT]

jl,
μπορείς να μου πεις που σου είπα ότι έχει επίπεδη απόκριση συχνότητας και παρέθεσες όλα τα παραπάνω links ?

Οπως και να έχει κατά την προσωπικη μου άποψη ήταν άστοχο το σχόλιο σου πάνω στην δική μου εντύπωση για την C6900. Υπάρχουν πλάσμα που buzzaroun τόσο ώστε ακούγονται από όλους, κουφούς kai κοριούς.
Συμφωνείς σε αυτό ή διαφωνείς και εδω?

Ετσι όπως πάμε θα πάρω πλασμα και θα ζητήσω ναναι σε σασι lcd για να μην μου ζητήσει κανένας τον λόγο με αυτά που έλεγα παλιά...

Καταντάει κουραστικό στο τέλος να πρέπει να υποστηρίζουμε τα αυτονόητα ρε συ, soundholics, αφισβήτησες το ότι δεν ακούμε όλοι με τον ίδιο τρόπο ή όχι;

Όσον αφορά το "άστοχο" σχόλιο μου, δεν έγινε ούτε για να στην πω, ούτε για να σου ζητήσω το λόγο, αλλά εντελώς καλοπροαίρετα στα πλαίσια της χαράς μου που ένας συμφορουμίτης μοιράζεται τις πρακτικές εμπειρίες του σε ένα ζήτημα που προηγουμένως η συζήτηση γινόταν μόνο θεωρητικά, λυπάμαι πολύ που το είδες διαφορετικά...

Και οχι, δεν υπάρχουν Plasma που να buzzάρουν τόσο, που να τις βρίσκουν όλοι ενοχλητικές. Να είσαι σίγουρος, πως και για την C6900 θα διαβάσεις κάπου κάποιο σχόλιο του τύπου "Δεν αντέχω το βούισμα, θέλω να την πετάξω από το παράθυρο"... -bye-

jl, έχω ακούσει plasma να buzzarei τόσο που το ακούγαμε και οι 3 που βρισκόμασταν στο δωμάτιο, τι άλλο να σου πω ?

επι του θέματος δεν το είδα διαφορετικά. Μπορεί όπως διαβάζουμε τα σχόλια να ακούγονται απότομα ή να εννοούμε άλλα απ'όσα σκεφτόμαστε, αλλά πίστεψε με όλα τα δικά μου είναι καλοπροαίρετα.

jl, έχω ακούσει plasma να buzzarei τόσο που το ακούγαμε και οι 3 που βρισκόμασταν στο δωμάτιο, τι άλλο να σου πω ?

Eννοείς ότι ακούγονταν ενώ παρακολουθούσατε τηλεόραση με την ένταση του ήχου σε κανονικά επίπεδα; Σε ποιό μοντέλο;

και οι τρείς ακούσαμε πολύ buzz σε μια Samsung PS50B650
Ιδίως σε σκηνές με πολύ λευκό χρώμα.

Προσωπικά έχω ακούσει (για τα δικά μου κριτήρια) και μια "ηχηρή" G10

και οι τρείς ακούσαμε πολύ buzz σε μια Samsung PS50B650
Ιδίως σε σκηνές με πολύ λευκό χρώμα.

Προσωπικά έχω ακούσει (για τα δικά μου κριτήρια) και μια "ηχηρή" G10

Δε μου λες τις συνθήκες όμως... :p

Για παράδειγμα, εγώ μέχρι στιγμής, σε χαμηλό θόρυβο περιβάλλοντος προς απόλυτη ησυχία, έχω ακούσει buzzing σε όλες τις Plasma που έχω δει μέχρι τώρα (εκτός από κάτι παλιές, που το κάλυπταν οι ανεμιστήρες), αλλά δεν έχω πετύχει καμμία, στην οποία να είναι ακουστό σε κανονικές συνθήκες παρακολούθησης...

Μα σε κανονικο περιβαλλον τις ακουσαμε, σε τι αλλο; Πρεπει να δουλευουν γυρω κομπρεσερ για να μην μας απασχολει;

Μια προταση...δεν κανετε ενα θεματακι με το buzzing των plasma να το δουν και οι αλλοι να ακουστει και καμια αλλη αποψη? (να αδειασουμε και λιγο το thread)

Παντα φιλικα

Βρηκα μια καλυτερη μηχανη spanish to english

Yo en ningún caso me compraría la 6900, porque fijo que sin el filtro realblack esa tele no tendrá negros

Αυτο το σχολιο στο πιο πισω review απο τους ισπανους το δινει

I in no case would buy me the 6900, because fixed that without the filter realblack that television will not have black

Λεω να περιμενω κανα 10-15 ημερες ακομα και μετα θα δω τι θα κανω....

To πραγματικό επίπεδο του μαύρου, που θα το δείτε σε σκοτεινό χώρο, δεν αλλάζει πάντως με αυτά τα φίλτρα. Απλώς βοηθούν στο να κρατηθεί καλύτερα η αντίληψη του σε φωτεινούς χώρους.

Περίεργη πάντως η όλη ιστορία με αυτό το φίλτρο... Τα φίλτρα αυτού του είδους, ουσιαστικά είναι επιστρώσεις που ψεκάζονται στην πρόσθια επιφάνεια του προστατευτικού γυαλιού του πάνελ, δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο τεχνικό πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίζει η Samsung με το συγκεκριμένο, πιο πιθανό φαντάζει να δημιουργήθηκε κάποια ασυνέπεια στα χρονοδιαγράμματα παραδόσεων από τους εξωτερικούς προμηθευτές...

Παντως, οσοι περιμενουν την ps63c7000,εκτος του οτι θα ειναι διαθεσιμη το νωριτερο σε ενα μηνα,η τιμη πιθανον θα ειναι περιπου στα 2900-3000 χιλιαρικα.Η τιμη στο skroutz 2650 ειναι επειδη δεν ειναι διαθεσιμη (ουτε φυσικα δεχονται να κλεισουν απο τωρα τιμη).