Samsung PS C7000 / C6900 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αν μη τι αλλο το ολο θεμα με εχει κανει expert στις αναζητησεις στο google..το τι εχω βρει δεν λεγετε.

http://translate.googleusercontent....ALkJrhiORXKvpdpLPkJzcOJfWJxogrZx8A#post752960

Αυτο εινα το review της 6500 ...η 6900 ειναι ακριβως η ιδια +3d και pvr.

Απο οτι λεει το μαυρο χανει αρκετα χωρις το φιλτρο.

Κανο quote το translation
My opinion:
No tiene negros flotantes... No floating black ... la razón sencilla no tiene negros. The simple reason is not black. Es como cuando en mi tele sube el brillo, pues en esta el brillo siempre está subido. It's like when on my TV, turn up the brightness, the brightness as this is always raised. Negros 0.033 ftL realmente insuficiente, no se puede ver la peli a oscuras. 0033 Black ftL really enough, you can not see the movie in the dark. De día no esta mal. By day, not bad.

Para mi que esta tele es la misma que la C7000 pero sin el filtro polarizado que hace que el negro baje de 0.033 a 0.019 manteniendo iluminado el negro, lo cual es un buen truco. For me that this TV is the same as the C7000 but without the polarization filter which makes the black drop of 0033-0019 keeping the black light, which is a good trick. Yo en ningún caso me compraría la 6900, porque fijo que sin el filtro realblack esa tele no tendrá negros. In any case I'd buy the 6900, because without the filter fixed tele realblack that will not black. εδω μαλλον λεει οτι ΔΕΝ θα την αγοραζε αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος αν ξερει κανεις ισπανικα (νομιζω ισπανικα ειναι)ας μας πει

Lo bueno es que es totalmente configurable y la tele quedo perfecta, tanto en grises como en colores. The good thing is that it is fully configurable and the TV was perfect, both in gray and in color. Lo malo es que de fábrica viene bastante mal (como siempre en samsung y LG). The downside is that the factory is pretty bad (as always in Samsung and LG).

Aproveché para comprobar el tema del rango de grises 0-255 = Medio y 16-235 = Bajo, lo curioso del tema es que haciendo la prueba ceenturion se hechó a llorar... I took to see the issue of gray range 0-255 and 16-235 = Medium-Low, the curious thing is that doing the testing is done ceenturion mourn ... el motivo sencillo, la falta de negros era patente, esta foto fué hecha a oscuras y sin flash, a pulso con mi camara (ISO400) había tanta luz que salió hasta el negro. simple reason, lack of blacks was evident, this photo was made in the dark and without flash, freehand with my camera (ISO400) had so much light that went to black. En la parte derecha de la foto se puede ver el marco negro... On the right side of the picture you can see the black frame ... como véis un negro por encima de 0.02 es inaceptable, entre 0.02 y 0.01 no están mal, y por debajo de 0.01 para mi es tirar el dinero. as you see a black man over 0.02 is unacceptable, between 0.02 and 0.01 are not bad, and below 0.01 for me is waste of money.

Το "μαυρο" δεν ειναι απο τα + αυτης της τηλεορασης.Αν η 50αρα οθονη ειναι αρκετη για καποιον και θελει την καλυτερη εικονα, η vt20 ειναι μονοδρομος (γιατι 4500 ευρω για 65αρα ειναι μεγαλο νουμερο)-και φυσικα δεν εχει προβλημα με το χαλια design της πανασονικ.Εγω ,αλλη επιλογη απο την ps63c7000 δεν εχω, γιατι δεν θελω να δωσω πανω απο 3000 με τα γυαλια (η lcd sony 60αρα θα εχει 4000+) και θελω 60αρα οθονη και 3d μιας και "πιανω" 3d δορυφ. καναλια.Αν την ειχα τωρα ,θα εβλεπα Mundial (10 παιχνιδια) σε 3d.

Last edited:
Το μαυρο της 7000 ειναι σε πολυ καλα επιπεδα ..για τα λεφτα της...το θεμα ειναι τι γινεται με την 6900 που μας πασαρουν...εξου και το ποστ που εκανα.

Αν και θεωρω τα 2500 χιλιαρικα υπερβολικα για νεα τεχνολογια ...πιστευω οτι δεν θα βγεις χαμενος ...

Τωρα οποιος δωσει 4500-5000 για sony και σια...θα τα κλαψει τα λεφτα του..οχι οτι θα ειναι κακες οι tv απλα σαν νεα τεχνολογια εχει φαι πολυ ακομα.

Να σας πω την αληθεια οταν ακουγα για 3d δεν υπηρχε περιπτωση να γινω "ινδικο χοιριδιο" - first adapter για τις εταιρειες...αλλα για την τιμη της samsung και διαβαζοντας οτι σαν 2d ειναι πολυ κοντα στις Panasonic ...ψηθηκα και εκανα το βημα ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ...και τα 1265 που ΘΑ δωσω (αν την παρω τελικα) πολλα ειναι.

Σε κανα 2-3 χρονια που θα εχει ωριμασει λιγο η τεχνολογια τοτε ναι να τα σκασω τα λεφτα.

H επιλεκτική ανάγνωση δεν κάνει καλό.
Οι τηλεοράσεις δεν είναι δικές μου, είναι δύο φίλων μου.

Οχι και επιλεκτική ανάγνωση....... Είδα 2 τηλεοράσεις στις συσκευασίες τους, ανέβασες και φωτογραφίες, υπέθεσα λοιπόν ότι είναι δικές σου και σου ευχήθηκα.

Ούτως ή άλλως εσύ ο ίδιος στις 9/6 είχες γράψει ότι θα πάρεις Samsung plasma:

Έτσι μπράβο!
Ας μαζευόμαστε λοιπόν!

η λίστα μελλοντικών κατόχων είναι μέχρι στιγμής:

everest
lmiltos
soundholics

όποιος πρώτος μάθει νέα ας ποστάρει...

Δεν ήμουν ποτέ κατά των Plasma, ήμουν υπερ του να λέμε τα υπερ και τα κατά και των δύο τεχνολογιών. Μια προσεκτικότερη ανάγνωση θα σε έπειθε.

Τι προσεκτικότερη ανάγνωση..... αφού πριν κανά μήνα είχες φαγωθεί με τον χρόνο ζωής των plasma και με το burn-in. Γι' αυτό και ρώτησα.

Αν και δεν έχει σημασία. Τώρα που θα δεις τις τηλεοράσεις των φίλων σου, θα πάρεις κι εσύ plasma. Στο υπογράφω...:ernaehrung004:

βρε κώστα μου, αφού γράφω 2 Post πιο πάνω ότι είναι φίλων μου οι C6900 και μάλιστα ότι το βασανίζω να αλλαξω και γω την παραγγελία μου (δες τις κουβέντες με lmilto)
το ότι είδες τις φωτογραφίες και ´συμπλήρωσες σχόλιο, είναι επιλεκτική ανάγνωση. Απλά δεν πρόσεξες τα προηγούμενα Posts :cowboy:

η λίστα είναι μελλοντικών κατόχων, αν και δε νομίζω τελικά ότι θα γίνουμε ποτέ κάτοχοι της C7000 :bawling:

Αντε και ένα παλιό Post μου γιατι δεν θυμάσαι καλά:
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1161784&postcount=47
Αυτό λεω από την αρχή και έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου. Εσύ ομως με κατέταξες αμέσως στους ορκισμένους εχθρους της πλασμα. Δεν πειράζει.

Εκεί βέβαια έγραφα ότι το 3d θέλει ακόμη πολύ χρόνο να εξελιχθεί, ότι απαιτείται HDMI 1.4 και άλλα που ορισμένοι πέσανε να με φάνε....

Όπως και να έχει, επαναλαμβάνω κάθε περίπτωση έχει τα υπερ και τα κατά.

φιλικά
Βασίλης

Ειρηνη ημην παιδες :)

Ασε τα ποστ βασιλη και πιασε φωτογραφικη λεμε!!!

(πλακα κανω ετσι)

Εχω κανει και link εδω αν θελει καποιος να παρακολουθησει ....http://www.avforums.com/forums/3d-plasma-tvs/1267009-samsung-ps50c7000-ps50c6900.html

Αντε να τους φαμε πρωτοι που θα ποσταρουμε φωτο απο 6900 :)

Η μεταφραση ειναι ενα θεμα...δεν εχουμε εδω κανενα να ξερει ισπανικα ...mods γνωριζετε μηπως καποιον να του γνωστοποιησουμε το thread μπας και βοηθησει στο να δουμε τι θελει να πει ο ποιητης?

AVForums.com Got this from simply electrical when i enquired about the C7000:

Good Evening,
This particular model is out of stock throughout the whole of the UK due to delays in manufacturing. As with all retailers, we will be receiving a small quantity of stock for this model until at least July when stock availability will stabilise. In the mean time due to the delays, Samsung will be releasing a spec-for-spec model with availability more available called the PS50C6900. Although the model number is a lower value, the actual specification is exactly the same apart from a technology called 'Filter Bright Technology'. This 'Filter Bright Technology' which will not be present in the PS50C6900 allows the PS50C7000 to have a slightly improved contrast ratio when Sun light is shone directly on the screen. The PS50C6900 will be available within the next 10-14 Days and will be approximately £80.00 cheaper and as mentioned will be more readily available as larger stock quantities are more available from Samsung.
Once the unit comes into stock we can arrange for it to be dispatched immediately and sent on an overnight service. Given the location you are in, couriers cannot guarantee an over night service and usually deliver goods on the second day after dispatch.
Kind Regards, Ryan - Simply Electricals
user_offline.gif

χα χα χα με σεβασμό μιλάω στον Kblacho,λόγω παλαιότητας, εμπειρίας etc. 4706 posts είναι αυτά. Νιώθω ότι απαντάω στον ταγματάρχη μου!

σε 20 λεπτά θαχεις φωτο. Πάω στον φίλο μου τώρα.
Είδα τα posts σου στο avforums, πολύ καλά έκανες και τα έγραψες...

I think not
dixons/COMET got all the stock for MAY/june, that all, DIXONS was selling it for only 1285 over the weekend, but its now gone back up to 1600
on a small note the 6900 is going to be the usa 7000
(its not very good)

the uk 7000 is the usa 8000
it as no problems (apart from any you be getting with the 6900 or any samsung tv), just samsung is not sending them out in big numbers to small companys (they juts getting there display models that have been on order for a very long time) as they sold all the stock to dixons last min deal (as they was hot with comet)

best to look out for deals at the weekend at dixons as its the 2nd time they done this

Τα εχω δει αυτα αλλα δεν ξερεις τι να πρωτοπιστεψεις...

πχ εδω (σημερινο ποστ) λεει αλλα

Just got an email from a very decent supplier who told me he had just put the phone down from Samsung and confired he would be getting 21 6900s in on Monday and Samsung have OFFICIALLY DISCONTINUED the 7000.
He said its very stupid to call the replacment a 6900 when it should of been called a 7110 or summit.
so guys if hes corrent , no more 7000s at all , so its the 6900 or nothing

http://www.avforums.com/forums/12381545-post24.html

Αντε με το καλο η φωτο (μην ξεχασεις το remote :P)

Δηλαδή εμείς που θέλουμε την 63αρα τι πρέπει να κάνουμε?
Να πάρουμε την 50αρα 6900 και να πούμε οκ ή να σκάσουμε μια περιουσία για την panny??? Δεν είναι πράγματα αυτά... :twoguns: :twoguns:

Δηλαδή εμείς που θέλουμε την 63αρα τι πρέπει να κάνουμε?
Να πάρουμε την 50αρα 6900 και να πούμε οκ ή να σκάσουμε μια περιουσία για την panny??? Δεν είναι πράγματα αυτά... :twoguns: :twoguns:
Απο οσο το εχω ψαξει 60+ 3D μοντελα φετος θα ειναι το 65vt20 (στην αγγλια εχει καλυτερη τιμη 4500 ευρω),σονυ lcd 60αρα (με καλυτερη 2D σε 3D μετατροπη απο την samsung- αν τον ενδιαφερει καποιον, 5000 δολλαρια τιμη καταλογου Αμερικη,εδω στα μαγαζια 4000 ευρω περιπου) και η samsung που θελουμε.Σε Αγγλια και Αμερικη οι 63αρες πουλανε αρκετα οποτε δεν μενουν κομματια προς το παρον για αλλου.Οσο πηγαινουμε προς το τελους του χρονου,αν μπορει να περιμενει καποιος,εχει καλως αλλιως παει αλλου ή κανει οικονομια και παει σε 50αρα ή αγοραζει του χρονου.Σε εμας το προβλημα ειναι ΚΑΙ οτι φευγει απο την μεση ο Φουρλης.

Φαινεται πιο πρακτικο απο της 7000...αν και πιο ασχημο οντως.

Τα κουμπια να φανταστω ειναι διαφανα και φωτιζουν οταν πατας το πανω δεξια κουμπι με το φως.

Ειναι πολυ φτηνιαρικο οντως.
Ναι, τα πληκτρα ειναι πλαστικα και φωτιζονται.

Εμενα βρειτε μου, μια 63αρα και αλλαζουμε τηλεκοντρολ .Εντυπωσεις για την ΕΙΚΟΝΑ της τηλεορασης εχουμε ;Εκτος αν αρχισουμε κουβεντα για το ποσο καλογραμμενο ειναι το manual ή αν ειναι ωραια η βαση της.

Οκ, συντομες εντυπωσεις απο την C6900:

στο τηλεοπτικο σημα ειναι απλα ανεκτη. οχι τπτ εντυπωσιακο. Απο αναλογικη κεραια κεντρικη πολυκατοικιας ο δεκτης ειναι αδυναμος και το σημα κακο. Απο νοβα η εικονα ειναι αρκετα καλη. Οχι και εντυπωσιακη. Η τιβι να θυμισω ειναι ακαλιμπραριστη στις πρωτες ωρες λειτουργιας της, ενω στρωνεται με το break in dvd απο το avclub.

Σε dvd η εικονα ειναι πολυ εντυπωσιακη.
Οτι βαλαμε σε usb επαιξε νερακι: mkv, avi, mp3, jpg, avi με subtitles.
Καλη και η εγγραφη σε usb.

Δεν υπαρχει κανενας ηχος buzzing. Η τηλεοραση ειναι αθορυβη. Τον ηχο τον περιμενα πιο κακο, ειναι ομως ανεκτο.

3d δοκιμη και wifi δεν εχει γινει ακομη, αφου δεν εχουμε γυαλια και dongle.
Η τηλεοραση πανω απο 2 ωρες ζεσταινεται, χωρις παντως να πιανει πολυ μεγαλες θερμοκρασιες.

Αν θελετε να δοκιμασουμε κατι ή να δουμε, πειτε μου.