Samsung PS C7000 / C6900 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Sound

Αν πας απο τους φιλους σου δοκιμασε

Press Mute-1-8-2-Power in sequence

Να δεις αν μπαινει στο service menu ( αυτο ειναι για το αμερικανικο μοντελο θελω να δω αν ισχυει για το ευρωπαικο)

@Kyrliot

Πως εισαι σιγουρος οτι τελικα θα ειναι διαθεσιμη....εχεις καμια πληροφορια? Γιατι αλλοι λενε οτι θα σταματησει η 7000 αλλοι οτι θα αργησει το στοκ κλπ κλπ

Παντως αν δειτε τιμες εξωτερικου η 50c7000 δεν πεφτει κατω απο 1500..

To πραγματικό επίπεδο του μαύρου, που θα το δείτε σε σκοτεινό χώρο, δεν αλλάζει πάντως με αυτά τα φίλτρα. Απλώς βοηθούν στο να κρατηθεί καλύτερα η αντίληψη του σε φωτεινούς χώρους.

Περίεργη πάντως η όλη ιστορία με αυτό το φίλτρο... Τα φίλτρα αυτού του είδους, ουσιαστικά είναι επιστρώσεις που ψεκάζονται στην πρόσθια επιφάνεια του προστατευτικού γυαλιού του πάνελ, δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο τεχνικό πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίζει η Samsung με το συγκεκριμένο, πιο πιθανό φαντάζει να δημιουργήθηκε κάποια ασυνέπεια στα χρονοδιαγράμματα παραδόσεων από τους εξωτερικούς προμηθευτές...

Και πως εξηγητε η μειωση απο 0,033ftl σε 0,019ftl με την χρηση του φιλτρου?

Δεν θα εχει επιπτωση στην θεαση? Δλδ θελω να πω οτι δεν ειναι μονο μαρκετινιστικα κολπα...αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι εχουν διαφορα υπαρκτη και αντιληπτη...αλλιως θα ειχα παρει την 6900 ...χτες!

Για την 50αρα δεν ξερω τι θα γινει στην Ελλαδα αλλα για την 63αρα ξερω οτι ερχονται κομματια αλλα ειναι ελαχιστα και θα χρειαστει καλο timing να πετυχεις καποιο απο μεσα ιουλιου και μετα.Επισης η Ευρωπη εχει τα ιδια μοντελα με την Αυστραλια οποτε καλο ειναι να βλεπετε και τα εκει forum.

Last edited:
Ενταξει kyrliot η τιμη θα πεσει οταν η διαθεσιμοτητα επανελθει σε φυαιολογικα επιπεδα. Προσωπικα συμφωνω με jl οσον αφορα το φιλτρο. Τα δυο δε μοντελα εχουν ιδια firmware updates και αποσο εχω ψαξει ολοιδιο hardware γιαυτο προβληματιζομουν γιατι εχουν διαφορετικο τηλεχειριστηριο. Πηρα την αποφαση να παραγγειλω την c6900 και απο εβδομαδα που την περιμενω θα σας δωσω πληρες review.

Δεν θα εχει επιπτωση στην θεαση? Δλδ θελω να πω οτι δεν ειναι μονο μαρκετινιστικα κολπα...αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι εχουν διαφορα υπαρκτη και αντιληπτη...αλλιως θα ειχα παρει την 6900 ...χτες!

Μέχρι να βγουν επίσημα reviews από σοβαρά sites δεν εμπιστεύομαι καθόλου τα νούμερα και τις ρυθμίσεις του κάθε αμερικανού η ισπανού χρήστη..
Ακόμα και αν όμως έχει απόλυτο δίκαιο ο ισπανός με τα νούμερα του ,εγώ έχω να δηλώσω τα εξής..
Έκτος και αν είσαι ο superman , η βιονική γυναίκα η ο sport Billy , διαφορές στο μαύρο στα μοντέλα που αναφέρεις δεν θα δεις..
Εγώ είχα την panny g10, τώρα πήρα την Samsung PS50C6500 , στην μητέρα μου πήρα την LG –PK550 και διαφορές στο μαύρο όσο και αν προσπάθησα δεν είδα..
Μαύρο κατράμι και οι τρεις..
Προσωπική μου άποψη είναι ότι μόνο με την panny VT20 (που πρότεινα σε φίλο και την πήρε, την οποία θεωρώ την καλύτερη tv στην αγορά) και βέβαια τις KURO (έχει άλλος φίλος μου εδώ και 1 χρόνο ) θα δεις πραγματική διαφορά στο μαύρο και γενικότερα στην ποιότητα της εικόνας της τηλεόρασης..
Όλες οι άλλες είναι πάνω κάτω στα ίδια..
Αυτό σημαίνει ότι αν πράγματι θελήσεις να δεις με τα μάτια σου και όχι με τα νούμερα διαφορές ,πρέπει να δώσεις ακόμη ένα 1000ρικο..

To προβλημα διαθεσιμοτητας της PS50C7000 ειναι παγκοσμιο (οπου πωλειται το συγκεκριμενο μοντελο) και η samsung λεει οτι θα ομαλοποιηθει η παραγωγη μεσα στον ιουλιο.Το c6900 οσο καταλαβα απο αυτα που διαβασα ειναι οτι το c6900 το ευρωπαικο-αυστραλεζικο ειναι το c7000 το αμερικανικο.

Μέχρι να βγουν επίσημα reviews από σοβαρά sites δεν εμπιστεύομαι καθόλου τα νούμερα και τις ρυθμίσεις του κάθε αμερικανού η ισπανού χρήστη..
Ακόμα και αν όμως έχει απόλυτο δίκαιο ο ισπανός με τα νούμερα του ,εγώ έχω να δηλώσω τα εξής..
Έκτος και αν είσαι ο superman , η βιονική γυναίκα η ο sport Billy , διαφορές στο μαύρο στα μοντέλα που αναφέρεις δεν θα δεις..
Εγώ είχα την panny g10, τώρα πήρα την Samsung PS50C6500 , στην μητέρα μου πήρα την LG –PK550 και διαφορές στο μαύρο όσο και αν προσπάθησα δεν είδα..
Μαύρο κατράμι και οι τρεις..
Προσωπική μου άποψη είναι ότι μόνο με την panny VT20 (που πρότεινα σε φίλο και την πήρε, την οποία θεωρώ την καλύτερη tv στην αγορά) και βέβαια τις KURO (έχει άλλος φίλος μου εδώ και 1 χρόνο ) θα δεις πραγματική διαφορά στο μαύρο και γενικότερα στην ποιότητα της εικόνας της τηλεόρασης..
Όλες οι άλλες είναι πάνω κάτω στα ίδια..
Αυτό σημαίνει ότι αν πράγματι θελήσεις να δεις με τα μάτια σου και όχι με τα νούμερα διαφορές ,πρέπει να δώσεις ακόμη ένα 1000ρικο..
+1
Απλα αν θελεις 60+ οθονη η 60vt20 θα εχει 4500 χιλιαρικα (τον Σεπτεμβριο θα ερθει) ποσο απλησιαστο για μενα.Δυο φορες πηγα να παρω την 50vt20 στα 2 χιλιαρικα και εφυγα γιατι την θεωρω μικρη για 3D (που εμενα με ενδιαφερει πολυ).Αν δεν ηθελα 3D θα επαιρνα την LG 60PK550 στα 1550-1600 ευρω ,χωρις δευτερη σκεψη.

Last edited:

Γράφει πουθενά ο Ισπανός πώς μέτρησε; Γιατί αυτά τα νούμερα, αντιστοιχούν ακριβώς στη διαφορά του μαύρου μεταξύ ανανέωσης στα 96Hz και στα 60Hz (oι φετινές Slim-Plasma της Samsung, από αναφορές σε διάφορα φόρα μέχρι στιγμής, φαίνεται να μετράνε 0,16-0,20 ftL στα 60Hz και 0,25-0,33 ftL στα 96Hz).

Ένα φίλτρο που να μειώνει κατά >40% τη φωτεινότητα του πάνελ, είναι η εύκολη λύση για να βελτιωσεις το μαύρο (έχει χρησιμοποιηθεί σε LCD, ακόμα και σε CRT τη δεκαετία του '80), μάλλον όμως θα ήταν άκαιρο σε μια εποχή όπου ο ανταγωνισμός των Plasma προτείνει την υψηλή φωτεινότητα και τη χαμηλή κατανάλωση ως αντίπαλο δέος...

Πάντως, αν κάνω λάθος και το real black filter είναι όντως "γυαλί ηλίου", τότε προσωπικά, θα προτιμούσα να πάρω μία τηλεόραση που να μην το φοράει...

http://www.samsung.com/us/consumer/.../PN50C7000YFXZA/index.idx?pagetype=prd_detail

δε νομίζω.
στην PN50C7000, που είναι το αμερικανικό μοντέλο, αναφέρεται ότι έχει το real black filter.

Αχ ρε sound θα σε μαλωσω...δεν ειπαμε οτι η samsung δεν το εχει το αθλημα?? Πας και εσυ και βαζεις κουνιστος κουνιστος το link και ερχομαι εγω και σου καταριπτω τα ονειρα http://www.samsung.com/us/consumer/tv-video/televisions/plasma-tv/index.idx?pagetype=subtype

(πλακα κανουμε εεε)

Οπως βλεπετε they have lost the eggs and the easters...

Αντε βγαλε ακρη.

Οσο για τα μαυρα JL τι να σου πω αδερφε αν μπορεις να μου δωσεις ενα λινκ που τα γραφει αυτα να ξεστραβωθω...γιατι αυτο για τα hz δεν το εχω πετυχει πουθενα.

Μη με βάζεις τώρα να ξαναψάνω τα συγκεκριμένα post, φίλε lmiltos, έχει αναφερθεί πολλές φορές από τις περυσινές ακομα και στο avsforum και στο avforums και στο hifi-forum.de, δεν μπορεί να μην έχεις διαβάσει πουθενά για ελαφρά χειροτέρευση του μαύρου με το cinema smooth (96Hz) ενεργοποιημένο...

Mία Plasma που χρησιμοποιεί το ίδιο drive scheme, σε όσο πιο μεγάλη συχνότητα ανανεώνει, χειροτερεύει αναλογικά το μαύρο της. Oι ευρωπαϊκές Panasonic, που ανανεώνουν στα 96, 100 και 120Hz έχουν το καλύτερο μαύρο τους στα 96Hz, oι ευρωπαϊκές Samsung που ανανεώνουν στα 60, 96 και 100Hz, έχουν το καλύτερο μαύρο τους στα 60Hz...

πριν από λίγο έλαβα την δική μου PS50C6900
χρόνος παράδοσης 2 εργάσιμες μέρες (!)

ξεκινώ με το break in το βράδυ και αύριο που θα την ψάξω παραπάνω θα έχετε πλήρες review...

jl, τώρα δέχομαι τα καλορίζικα... :ADFADF1:

Mεγειά και καλοθέατη, φίλε μου !!! :ernaehrung004:

Aναμένουμε με ανυπομονησία αναλυτική αναφορά, όταν είσαι έτοιμος... :a0210:

Sound
δοκιμασε

Press Mute-1-8-2-Power in sequence

Να δεις αν μπαινει στο service menu ( αυτο ειναι για το αμερικανικο μοντελο θελω να δω αν ισχυει για το ευρωπαικο)

Καλοριζικη man περιμενου εντυπωσεις και πολλες φωτο...

Γυαλια εσυ πηρες? Να μας πεις τπτ για το 3d?

http://canadahifi.com/forum/showthread.php?p=1192#post1192
Mια "ματια" στην αμερικανικη C8000 (η δικια μας C7000).To συμπερασμα, λιγο πολυ αναμενομενο, λιγοτερο crosstalk στο 3d (σαν πλασμα) και καλυτερη χρωματικη αποδοση (μετα απο ρυθμιση της "κοκκιναδας") απο την lcd samsung c8000.Αυτα περιμενα και εγω απο την συγκεκριμενη τηλεοραση που λογικα χανει φετος, μονο απο την panasonic vt20.