Samsung PS C7000 / C6900 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το επιπλο είναι μεγάλος βραχνάς γιατι ομολογώ ότι δεν μ'αρέσει τίποτα απ'όσο έχω δει μέχρι τώρα. Σκεφτόμουν μάλιστα να ανοίξω σχετικό νήμα, μήπως κάποιος φίλος έχει κάποια πρόταση.....

Φροντίζουμε για σας πριν από σας......

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=49669

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=48637

Πάρε καμιά ιδέα απ' τα παραπάνω νήματα.

-bye-

Καλοριζικη φιλε μου ...πολυ ομορφο σαλονι και ζεστο!

Ευχαριστουμε για τις φωτο!

Αναμενουμε εντυπωσεις για 3d (αν ενδιαφερεσε το media markt εχει σετ 2 γυαλιων χωρις ταινια --νομιζω--στα 105 ευρω)

Καλά την είδα και έπαθα , την πήρε φίλος και την είδα χθες . Μιας μέρας τηλεόραση, σκέψου να στρώση, το μαύρο της απίθανο, αλλά δεν είχαμε 3D υλικό να την παίξουμε . Με το Avatar σε mkv 17 GB ήταν το κάτι άλλο . Την ρυθμίσαμε σε 2D-3D και είχε υπέροχο βάθος , αλλά και απλό 2D το βάθος πεδίου πάλι ήταν εκπληκτικό. Αν δεν είχα κάνει τον τελευταίο καιρό ένα κάρο αγορές σίγουρα θα την αγόραζα.

Καλά την είδα και έπαθα , την πήρε φίλος και την είδα χθες . Μιας μέρας τηλεόραση, σκέψου να στρώση, το μαύρο της απίθανο, αλλά δεν είχαμε 3D υλικό να την παίξουμε . Με το Avatar σε mkv 17 GB ήταν το κάτι άλλο . Την ρυθμίσαμε σε 2D-3D και είχε υπέροχο βάθος , αλλά και απλό 2D το βάθος πεδίου πάλι ήταν εκπληκτικό. Αν δεν είχα κάνει τον τελευταίο καιρό ένα κάρο αγορές σίγουρα θα την αγόραζα.

Ποια πηρε ο φιλος σου την 6900?

Μάλλον για την 6900. μιλάει. ο κωτσο μου έχει πει ότι 5/7/2010 θα ξέρει πότε και αν την φέρει. Αλλά ας μας πει ο φίλος πια είδε.

Μολις πηρα και εγω στο κωτσο και μου ειπα οτι τριτη η τεταρτη θα την εχει την tv ...συμφωνα με την τελευταια ενημερωση απο την samsung...

Αντε να δουμε τι θα γινει.

Μολις πηρα και εγω στο κωτσο και μου ειπα οτι τριτη η τεταρτη θα την εχει την tv ...συμφωνα με την τελευταια ενημερωση απο την samsung...

Αντε να δουμε τι θα γινει.
Τώρα πείρα και εγώ και μου είπαν ότι το μοντέλο δεν θα έρθει στην Ελλάδα .άντε να βγάλεις άκρη .

Μου εχουν σπασει τα νευρα με αυτη την tv ...αμαξι να επαιρνα πιο γρηγορα θα ερχοταν.

Σε νεο τηλεφωνημα που εκανα στο κωτσο μου ειπαν να παω απο το μαγαζι να αλλαξω την τν γιατι δεν θα φερουν την 7000 τελικα...

Ρε everest παρε και εσυ ενα τηλεφωνο να δουμε τι θα σου πουν ...μην παω τσαμπα βιδωμενος...θα εχουμε γλεντια !!!

Μου εχουν σπασει τα νευρα με αυτη την tv ...αμαξι να επαιρνα πιο γρηγορα θα ερχοταν.

Σε νεο τηλεφωνημα που εκανα στο κωτσο μου ειπαν να παω απο το μαγαζι να αλλαξω την τν γιατι δεν θα φερουν την 7000 τελικα...

Ρε everest παρε και εσυ ενα τηλεφωνο να δουμε τι θα σου πουν ...μην παω τσαμπα βιδωμενος...θα εχουμε γλεντια !!!
Εγώ τους έχω στείλει fax (16/6) μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με την υπεύθυνη πωλησεων που μου είπε ότι το νωρίτερο που θα παραλάβω την τηλεόραση είναι τέλος Αυγούστου- που τους ενημερώνω ότι θα προβώ σε καταγγελία διότι αυτά έρχονται σε αντίθεση με συγκεκριμένα άρθρα του νομού, υπουργικές αποφάσεις καθώς και ευρωπαϊκών οδηγιών του συμβουλίου της Ευρώπης /του ζήτησα δε επίμονα να μου απαντήσουν γραπτώς. και σήμερα (20 ημέρες) μετά από συνεχείς πιέσεις μου απάντησαν .δεν θα σταθω στις ανακρίβειες που γράφουν .παρά μόνο στο ότι το μοντέλο 6900 που μου προτάθηκε στην ίδια τιμή είναι των αυτών τεχνικών προδιαγραφών και χαρακτηριστικών με το μοντέλο 7000…. τηλεφώνησα σήμερα και στην αντ/α μου είπαν ότι η 7000 θα έρθει αλλά δεν ξέρουν ημερομηνία .πάντως γραπτός και πάλι σήμερα από κατάστημα μιλάνε για τέλος Αυγούστου.

Εγώ τους έχω στείλει fax (16/6) μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με την υπεύθυνη πωλησεων που μου είπε ότι το νωρίτερο που θα παραλάβω την τηλεόραση είναι τέλος Αυγούστου- που τους ενημερώνω ότι θα προβώ σε καταγγελία διότι αυτά έρχονται σε αντίθεση με συγκεκριμένα άρθρα του νομού, υπουργικές αποφάσεις καθώς και ευρωπαϊκών οδηγιών του συμβουλίου της Ευρώπης /του ζήτησα δε επίμονα να μου απαντήσουν γραπτώς. και σήμερα (20 ημέρες) μετά από συνεχείς πιέσεις μου απάντησαν .δεν θα σταθω στις ανακρίβειες που γράφουν .παρά μόνο στο ότι το μοντέλο 6900 που μου προτάθηκε στην ίδια τιμή είναι των αυτών τεχνικών προδιαγραφών και χαρακτηριστικών με το μοντέλο 7000…. τηλεφώνησα σήμερα και στην αντ/α μου είπαν ότι η 7000 θα έρθει αλλά δεν ξέρουν ημερομηνία .πάντως γραπτός και πάλι σήμερα από κατάστημα μιλάνε για τέλος Αυγούστου.
Την παραγγελιά την έκανα από ιντερνετ 3/6/10 .εσύ πια ημερομηνία την αγόρασες.

παιδιά εδώ είμαι, παρακαλουθώ την κουβέντα, αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να πω σε κάποιον φίλο να ακυρώσει την 7000 για την 6900.
Σε ότι με αφορά δεν το έχω μετανιώσει καθόλου, πρόλαβα και το -25% και έχω δει και μισό mundial μέχρι τώρα :-)

Το review μου ισχύει απόλυτα, το μόνο κακό είναι ότι είμαι σε 80+h break in και ακόμη εμφανίζεται IR, το οποιο όμως φεύγει πολύ γρήγορα. Κατά τα άλλα είμαι πολύ ικανοποιημένος...

Για το 3d ελπίζω να παραλάβω τα γυαλία εντός εβδομάδας. Απότι κατάλαβα υπάρχει έλλειψη γυαλιών και wifi dongle και είμαι ακόμη στο περίμενε. ¨Οποτε έχω άποψη θα συμπληρώσω το review μου. που βρίσκεται εδώ...
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1260429&postcount=288

Πηγα αυτοπροσωπος στο κωτσοβολο (εκανα παραγγελια 5/6/2010) σημερα και εγινε ο πανικος. Εγω η γυναικα το παιδι η κουνιαδα και ο ξαδερφος! Πηγα με ενισχυσεις.

Τα ιδια παντελακι τα ιδια παντελη. Εμενα μου ειπαν οτι παπαλα η 7000 και ενναλακτικα να παρω 6900.

Ποιος ειδε το θεο και δεν τον φοβηθηκε...εγινε ο πανικος στο μαγαζι.

Ειπα στον υπευθυνο οτι θα κανω καταγγελια στο υπουργειο εμποριου για εξαπατηση καταναλωτη και αθεμιτο ανταγωνισμο+ ψυχικη οδυνη και οτι αλλο μπορω να φανταστω...παρεα με ΙΝΚΑ και τα συναφη.

Μου ειπε οτι θα με παρει αυριο να δει τι θα γινει...ενναλακτικα του ειπα παιρνω και την 6900...αλλα για 600 ευρω ...χλωμιασε.

Εχω πρηζωσει τοσο ασχημα ΜΟΝΟ και μονο για την κοροιδεια...την παρασκευη να μου λενε τριτη τεταρτη ερχεται και σημερα να μου λενε καταργηθηκε.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ οποιος γνωριζει πως μπορω και αν εχω το δικαιωμα να κινηθω νομικα πλεον να μου το γραψει εδω. Αν δω οτι αυριο μου λενε παλι παραμυθια θα γινει καταγγελια με την μια.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ...ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΩΤΣΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΩΤΣΟ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΑΚΥΡΩΝΕΙ?

Everest κατσε να δω τι θα μου πουν και θα ενημερωσω αυριο.

Το μονο σιγουρο ειναι οτι αν δεν παρω την 7000 θα το παω οπου μπορεσω.

Ο Everest εκανε παραγγελια μεσω ιντερνετ και εχει δωσει και δοση εγω εκανα στο καταστημα και εχω δωσει προκαταβολη για μετρητα.

Πηγα αυτοπροσωπος στο κωτσοβολο (εκανα παραγγελια 5/6/2010) σημερα και εγινε ο πανικος. Εγω η γυναικα το παιδι η κουνιαδα και ο ξαδερφος! Πηγα με ενισχυσεις.

Τα ιδια παντελακι τα ιδια παντελη. Εμενα μου ειπαν οτι παπαλα η 7000 και ενναλακτικα να παρω 6900.

Ποιος ειδε το θεο και δεν τον φοβηθηκε...εγινε ο πανικος στο μαγαζι.

Ειπα στον υπευθυνο οτι θα κανω καταγγελια στο υπουργειο εμποριου για εξαπατηση καταναλωτη και αθεμιτο ανταγωνισμο+ ψυχικη οδυνη και οτι αλλο μπορω να φανταστω...παρεα με ΙΝΚΑ και τα συναφη.

Μου ειπε οτι θα με παρει αυριο να δει τι θα γινει...ενναλακτικα του ειπα παιρνω και την 6900...αλλα για 600 ευρω ...χλωμιασε.

Εχω πρηζωσει τοσο ασχημα ΜΟΝΟ και μονο για την κοροιδεια...την παρασκευη να μου λενε τριτη τεταρτη ερχεται και σημερα να μου λενε καταργηθηκε.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ οποιος γνωριζει πως μπορω και αν εχω το δικαιωμα να κινηθω νομικα πλεον να μου το γραψει εδω. Αν δω οτι αυριο μου λενε παλι παραμυθια θα γινει καταγγελια με την μια.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ...ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΩΤΣΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΩΤΣΟ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΑΚΥΡΩΝΕΙ?

Everest κατσε να δω τι θα μου πουν και θα ενημερωσω αυριο.

Το μονο σιγουρο ειναι οτι αν δεν παρω την 7000 θα το παω οπου μπορεσω.

Ο Everest εκανε παραγγελια μεσω ιντερνετ και εχει δωσει και δοση εγω εκανα στο καταστημα και εχω δωσει προκαταβολη για μετρητα.

Φυσικά και μπορείς να στραφείς νομικά ,πέρα από τις καταγγελίες που αναφέρεις πιο πάνω..
Βασικό όμως είναι να αποφασίσεις τι ακριβώς θέλεις να κανείς με την τηλεόραση..
Θέλεις να πάρεις την 7000, δέχεσαι και την 6900 με λιγότερα η απλά θέλεις να υπαναχωρήσεις από την σύμβαση?
Το να υπαναχωρήσεις από την σύμβαση και να πάρεις την προκαταβολή σου πίσω ,είναι το πιο εύκολο και ανέξοδο
Νομίζω πως αν την ζητήσεις απλά πίσω ,θα σου την δώσουν χωρίς να χρειαστεί να κάνεις κάτι άλλο..
Αν πάλι δεν το κάνουν η δεν σου αρκεί αυτό , θα πρέπει να τους στείλεις ένα mail η γράμμα(να φαίνεται η ημερομηνία), συνήθως στέλνει ο Δικηγόρος ένα εξώδικο , αλλά μπορείς να το γράψεις και μόνος σου , εξιστορώντας όλη την υπόθεση και να ζητήσεις να σου τάξουν εύλογη προθεσμία για εκπλήρωση(δηλαδή ημερομηνία παράδοσης της τηλεόρασης), δηλώνοντας συνάμα ότι μετά την πάροδο της θα αποκρούσεις την παροχή.(ΑΚ383)
Αν περάσει άπρακτη η προθεσμία ,θα έχεις δικαίωμα να υπαναχωρήσεις από την σύμβαση, όχι όμως να απαιτήσεις την παροχή
Ακόμα και αν σου τάξουν την 6900 μπορείς να αρνηθείς με βάση τα παραπάνω..Μερική εκπλήρωση(ΑΚ384)
Αν θέλεις να περιμένεις την 7000 ,πάλι στείλε το γράμμα ζητώντας μόνο εύλογη προθεσμία για εκπλήρωση και όχι τα υπόλοιπα, ώστε να τους πιέσεις και σε περίπτωση που δεν σου την φέρουν να είσαι έτοιμος για περεταίρω νομικές ενέργειες..
Μπορείς και διάφορα άλλα [FONT=&quot](π.x αποζημίωση) [/FONT],που όμως θέλουν Δικηγόρο και χρήματα και και δεν αξίζει τον κόπο..Καλύτερα να τα δώσεις σε περισσότερες ίντσες!!!