Πηγα αυτοπροσωπος στο κωτσοβολο (εκανα παραγγελια 5/6/2010) σημερα και εγινε ο πανικος. Εγω η γυναικα το παιδι η κουνιαδα και ο ξαδερφος! Πηγα με ενισχυσεις.
Τα ιδια παντελακι τα ιδια παντελη. Εμενα μου ειπαν οτι παπαλα η 7000 και ενναλακτικα να παρω 6900.
Ποιος ειδε το θεο και δεν τον φοβηθηκε...εγινε ο πανικος στο μαγαζι.
Ειπα στον υπευθυνο οτι θα κανω καταγγελια στο υπουργειο εμποριου για εξαπατηση καταναλωτη και αθεμιτο ανταγωνισμο+ ψυχικη οδυνη και οτι αλλο μπορω να φανταστω...παρεα με ΙΝΚΑ και τα συναφη.
Μου ειπε οτι θα με παρει αυριο να δει τι θα γινει...ενναλακτικα του ειπα παιρνω και την 6900...αλλα για 600 ευρω ...χλωμιασε.
Εχω πρηζωσει τοσο ασχημα ΜΟΝΟ και μονο για την κοροιδεια...την παρασκευη να μου λενε τριτη τεταρτη ερχεται και σημερα να μου λενε καταργηθηκε.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ οποιος γνωριζει πως μπορω και αν εχω το δικαιωμα να κινηθω νομικα πλεον να μου το γραψει εδω. Αν δω οτι αυριο μου λενε παλι παραμυθια θα γινει καταγγελια με την μια.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ...ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΩΤΣΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΩΤΣΟ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΑΚΥΡΩΝΕΙ?
Everest κατσε να δω τι θα μου πουν και θα ενημερωσω αυριο.
Το μονο σιγουρο ειναι οτι αν δεν παρω την 7000 θα το παω οπου μπορεσω.
Ο Everest εκανε παραγγελια μεσω ιντερνετ και εχει δωσει και δοση εγω εκανα στο καταστημα και εχω δωσει προκαταβολη για μετρητα.
Φυσικά και μπορείς να στραφείς νομικά ,πέρα από τις καταγγελίες που αναφέρεις πιο πάνω..
Βασικό όμως είναι να αποφασίσεις τι ακριβώς θέλεις να κανείς με την τηλεόραση..
Θέλεις να πάρεις την 7000, δέχεσαι και την 6900 με λιγότερα η απλά θέλεις να υπαναχωρήσεις από την σύμβαση?
Το να υπαναχωρήσεις από την σύμβαση και να πάρεις την προκαταβολή σου πίσω ,είναι το πιο εύκολο και ανέξοδο
Νομίζω πως αν την ζητήσεις απλά πίσω ,θα σου την δώσουν χωρίς να χρειαστεί να κάνεις κάτι άλλο..
Αν πάλι δεν το κάνουν η δεν σου αρκεί αυτό , θα πρέπει να τους στείλεις ένα mail η γράμμα(να φαίνεται η ημερομηνία), συνήθως στέλνει ο Δικηγόρος ένα εξώδικο , αλλά μπορείς να το γράψεις και μόνος σου , εξιστορώντας όλη την υπόθεση και να ζητήσεις
να σου τάξουν εύλογη προθεσμία για εκπλήρωση(δηλαδή ημερομηνία παράδοσης της τηλεόρασης)
, δηλώνοντας συνάμα ότι μετά την πάροδο της θα αποκρούσεις την παροχή.(ΑΚ383)
Αν περάσει άπρακτη η προθεσμία ,θα έχεις δικαίωμα να υπαναχωρήσεις από την σύμβαση, όχι όμως να απαιτήσεις την παροχή
Ακόμα και αν σου τάξουν την 6900 μπορείς να αρνηθείς με βάση τα παραπάνω..
Μερική εκπλήρωση(ΑΚ384)
Αν θέλεις να περιμένεις την 7000 ,πάλι στείλε το γράμμα ζητώντας
μόνο εύλογη προθεσμία για εκπλήρωση και όχι τα υπόλοιπα, ώστε να τους πιέσεις και σε περίπτωση που δεν σου την φέρουν να είσαι έτοιμος για περεταίρω νομικές ενέργειες..
Μπορείς και διάφορα άλλα [FONT="](π.x αποζημίωση) [/FONT],που όμως θέλουν Δικηγόρο και χρήματα και και δεν αξίζει τον κόπο..Καλύτερα να τα δώσεις σε περισσότερες ίντσες!!!