Samsung PS C7000 / C6900 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

tsormba >

σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις συμβουλές!!
νομίζω ότι θα μπορούσατε να κινηθείτε νομικά η κατάσταση είναι απαράδεκτη.
πάντως περισσότερες πληροφορίες μπορούν να σας δώσουν η samsung στο εξωτερικό παρά το παράρτημα ελλάδας απ'ότι κατάλαβα...

Οχι, ζητω συγνωμη, με πανε απο εβδομαδα σε βδομαδα. Την τεταρτη θαχω το wifi dongle και θα στησω το δικτυο. Ελπιζω μεχρι το αλλο σκ να χω και τα γυαλια.

Tο wifi ήρ8ε χτες, στην ουσία είναι το περσινό ABGNX το οποίο δουλεύει και στις φετινές τηλεοράσεις. Με το που τοποθετήθηκε στην τηλεόραση, έκανε αναζήτηση των δικτύων και με το password συνδέθηκε με το δίκτυο. Η διαδικασία ηταν τρομερά απλή και εύκολη. Το Internet Tv της Samsung με χώρα την Ελλάδα ανακάλυψε 11 applicationsμε κυριότερα τα Youtube, Dailymotion, Picasa, Accuweather, Ναυτεμπορική, Twitter, Facebook, History Channel, USA Today.

Σημείωστε ότι θα χρειαστείτε ταχύτητες δικτύου (και μετάδοσης) άνω του 1,5 mb/s, ώστε το streaming να είναι ικανοποιητικό.
Η εικόνα στο youtube ήταν πολύ ικανοποιητική, και γενικά ήταν απόλαυση να βλέπεις αγαπημένα βίντεο στην μεγάλη οθόνη. (Ένα άλλο υπέρ είναι ότι μπορείς να τα αποθηκεύεις στα αγαπημένα σου, και να τα βλέπεις χωρίς να χρειαστεί κάθε φορά να τα ψάχνεις πάλι)

Και εδώ έρχεται το αρνητικό της υπόθεσης. Ενεργοποιώντας την αναζήτηση για να ψάξεις για βιντεο στο youtube ή sto dailymotion, εμφανίζεται μια οθόνη κινητού όπου τα γράμματα βρίσκονται στους αριθμούς του πληκτρολογίου (σαν το πληκτρολόγιο σε κινητό) γεγονός που προσδίδει ένα παρωχημένο τρόπο αναζήτησης που θέλει τηνδική του εξοικείωση (αν και είναι ολιγον τι vintage)

Κατα τα άλλα όλα ok.

1,5MB/SEC? Μηπως εννοεις 1,5mbit? \

Στο youtube μπορεις να αλλαξεις το resolution του video ΑΝ αυτο το υποστηριζει? (δηλ 360,720π,1080π) ή απλα κανει default σε καποιο (πχ το μικροτερο)...

Παρε iphone να εχεις και πληκτρολογιο :P

Αναμενουμε εντυπωσεις για 3d.

εννοείται 1,5 mbit/sec βρε!

όχι default παίζει, και νομίζω το μεγαλύτερο, αλλά δεν έκατσα να το ψάξω και πολύ για να σου πω την αλήθεια! Θα το δω το απόγευμα και θα σου πω. .

Iphone έχω και θα το τσεκάρω για το remote :-)

Tο wifi ήρ8ε χτες, στην ουσία είναι το περσινό ABGNX το οποίο δουλεύει και στις φετινές τηλεοράσεις. Με το που τοποθετήθηκε στην τηλεόραση, έκανε αναζήτηση των δικτύων και με το password συνδέθηκε με το δίκτυο. Η διαδικασία ηταν τρομερά απλή και εύκολη. Το Internet Tv της Samsung με χώρα την Ελλάδα ανακάλυψε 11 applicationsμε κυριότερα τα Youtube, Dailymotion, Picasa, Accuweather, Ναυτεμπορική, Twitter, Facebook, History Channel, USA Today.

Σημείωστε ότι θα χρειαστείτε ταχύτητες δικτύου (και μετάδοσης) άνω του 1,5 mb/s, ώστε το streaming να είναι ικανοποιητικό.
Η εικόνα στο youtube ήταν πολύ ικανοποιητική, και γενικά ήταν απόλαυση να βλέπεις αγαπημένα βίντεο στην μεγάλη οθόνη. (Ένα άλλο υπέρ είναι ότι μπορείς να τα αποθηκεύεις στα αγαπημένα σου, και να τα βλέπεις χωρίς να χρειαστεί κάθε φορά να τα ψάχνεις πάλι)

Και εδώ έρχεται το αρνητικό της υπόθεσης. Ενεργοποιώντας την αναζήτηση για να ψάξεις για βιντεο στο youtube ή sto dailymotion, εμφανίζεται μια οθόνη κινητού όπου τα γράμματα βρίσκονται στους αριθμούς του πληκτρολογίου (σαν το πληκτρολόγιο σε κινητό) γεγονός που προσδίδει ένα παρωχημένο τρόπο αναζήτησης που θέλει τηνδική του εξοικείωση (αν και είναι ολιγον τι vintage)

Κατα τα άλλα όλα ok.
Το wi-fi από πού το παρήγγειλες ?

Εχεις δοκιμασει να κανεις stream καποιο απαιτητικο mkv απο pc?

Θελω να δω αν γινεται με το dongle για να μην περναω ethernet καλωδιο (οταν και αν παρω τελικα την tv)

Απάντηση: Re: Samsung PS C7000 / C6900 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εχεις δοκιμασει να κανεις stream καποιο απαιτητικο mkv απο pc?

Θελω να δω αν γινεται με το dongle για να μην περναω ethernet καλωδιο (οταν και αν παρω τελικα την tv)

Δεν νομίζω να σου παίξει τίποτα πάνω από 10Mbps (εικόνα + ήχος) ανάλογα βεβαια και την απόσταση. Αν ξεπερνάς τα 10 μετρα με εμπόδια κλαυτά..

Ολα ωραια και καλα (μαυρο επιπεδου Panny G20,3d crosstalk επιπεδου panny vt20,τιμη για την 63αρα περιπου 3000 ευρω) απλα πιθανον πρωτα θα ερθει η D7000 και μετα η C7000 στην Ελλαδα.

Μια βοήθεια , πήγα στο Κωτσοβολο και ήμουν έτοιμος να πάρω την 6900 απλά δεν την είχαν ετοιμοπαράδοτη και μου έδιναν την εκθεσιακή , δυο μέρες πιο πριν την είχαν ανοίξει. Πάνω στην συζήτηση δίπλα ήταν η 7000 η Led και έγινε η σύγκριση . Έπαιζε πολύ πιο ωραία η LED με το ίδιο ακριβώς βίντεο. Την 6900 την είδα σε φίλο και ενθουσιάστηκα και εγώ ήμουν εκείνος που του πρότεινα να πάρει την συγκεκριμένη Plasma μετά από την αγορά LCD που είχα κάνει και είχα εγώ και είχα απογοητευτεί. Να επισημάνω ήταν πρώτη μου LCD μετά από δυο Plasma . Η 6900 όμως στο μαγαζί ήταν χάλια και ο λόγος, πιθανόν να έφταιγε ο υπερφορτισμένος χώρος . Δεν είχε μαύρο, τα χρώματα ήταν πολύ αχνά, ενώ η ρύθμιση ήταν στο φουλ σε όλα, η δε οθόνη γυάλιζε, είχε ανακλάσεις από τον φωτισμό, και βεβαία αυτό ήταν ο λόγος που δεν μπορούσε να γίνει σύγκριση . Όλα αυτά τα είδα γιατί δεν υπήρχε τηλεόραση στην αποθήκη , διαφορετικά θα ήταν σπίτι και δεν θα τα είχα δει. Το αστείο είναι πως το πρωί που πέρασα και ρώτησα υπήρχε ετοιμοπαράδοτη αλλά πουλήθηκε. Μια γνώμη δεν ξέρω τι να αποφασίσω . Βεβαία η απόφαση θα παρθεί δέκα μέρες μετά γιατί αύριο φεύγω για διακοπές.

Μια βοήθεια , πήγα στο Κωτσοβολο και ήμουν έτοιμος να πάρω την 6900 απλά δεν την είχαν ετοιμοπαράδοτη και μου έδιναν την εκθεσιακή , δυο μέρες πιο πριν την είχαν ανοίξει. Πάνω στην συζήτηση δίπλα ήταν η 7000 η Led και έγινε η σύγκριση . Έπαιζε πολύ πιο ωραία η LED με το ίδιο ακριβώς βίντεο. Την 6900 την είδα σε φίλο και ενθουσιάστηκα και εγώ ήμουν εκείνος που του πρότεινα να πάρει την συγκεκριμένη Plasma μετά από την αγορά LCD που είχα κάνει και είχα εγώ και είχα απογοητευτεί. Να επισημάνω ήταν πρώτη μου LCD μετά από δυο Plasma . Η 6900 όμως στο μαγαζί ήταν χάλια και ο λόγος, πιθανόν να έφταιγε ο υπερφορτισμένος χώρος . Δεν είχε μαύρο, τα χρώματα ήταν πολύ αχνά, ενώ η ρύθμιση ήταν στο φουλ σε όλα, η δε οθόνη γυάλιζε, είχε ανακλάσεις από τον φωτισμό, και βεβαία αυτό ήταν ο λόγος που δεν μπορούσε να γίνει σύγκριση . Όλα αυτά τα είδα γιατί δεν υπήρχε τηλεόραση στην αποθήκη , διαφορετικά θα ήταν σπίτι και δεν θα τα είχα δει. Το αστείο είναι πως το πρωί που πέρασα και ρώτησα υπήρχε ετοιμοπαράδοτη αλλά πουλήθηκε. Μια γνώμη δεν ξέρω τι να αποφασίσω . Βεβαία η απόφαση θα παρθεί δέκα μέρες μετά γιατί αύριο φεύγω για διακοπές.

Ενοείται την 6900.

Πριν μια βδομαδα ο κωτσοβολος ειχε 51 tv σε στοκ στην μαγουλα (μου το εδειξε πωλητης στο συστημα του) ....τοσο γρηγορα φυγαν οι tv ή απλα θελει να σου πασαρει το εκθεσιακο...για παρε και ρωτα κανα αλλο καταστημα. Σε ποιο καταστημα την ειδες αν επιτρεπετε?

Όχι απλά δεν είχε στο μαγαζί, στις αποθήκες είχε αρκετές .Εγώ του ζητούσα εκείνη την στιγμή να αγοράσω, το Σάββατο το απόγευμα 17:30 και αυτός μου έλεγε από Τρίτη πως θα είχε . Το πρόβλημα είναι πως φεύγω για διακοπές .

Και ενα μικρο update για την c7000.

Πηρα παλι σημερα τον υπευθυνο παραγγελιων της samsung..για 50αρα 7000 απο Σεπτεμβριο με το καλο....αποφασισα να περιμενω γιατι ετσι και αλλιως θα λειπω τον αυγουστο...και ο κωτσο μου εριξε την τιμη στα 1100 για την ταλαιπωρια που περασα.

Αφου εφαγα το γαιδαρο στην ουρα θα κολλησουμε? Παντως ο ιδιος μου ειπε οτι 63 αρες εχουν ερθει μερικες αλλα προφανως ειναι ηδη κλεισμενες απο οτι καταλαβα. (το λεω για το kyrliot που ψαχνει 63αρα)

Αντε να δουμε τι θα γινει τον Σεπτεμβρη...

Επισης επιβεβαιωσε οτι δεν καταργειτε η 7000. (σε σχεση με τις παπαντζες που μου ελεγε ο κωτσο)