Samsung PS C7000 / C6900 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Είδα τις πρόσφατα την 6900. Μπορώ να πώ εντυπωσιάστικα. Μάλλον όμως θα περιμένω την 7000. Με ενδιαφέρει και η ποιότητα της εικόνας και το 3D.

Απάντηση: Re: Samsung PS C7000 / C6900 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλημέρα , επέστρεψα σήμερα το πρωί από διακοπές, οπότε κατά τις 9:30 πήγα να αγοράσω την 6900, δεν κρατιόμουν. Δυστυχώς δεν την βρήκα ετοιμοπαράδοτη και έτσι την παρήγγειλα . Την Τρίτη από ότι μου είπαν μετά τις πέντε το απόγευμα θα έρθει στο κατάστημα οπότε θα πεταχτώ να την πάρω . Πιστεύω οι παραδόσεις να γίνονται κανονικά γιατί χθες το μαγαζί παρέλαβε κανονικά τις παραγγελίες του. Η απεργία είναι το μόνο που με φοβίζει.

Με το καλό να την παραλάβεις...περιμένουμε εντυπώσεις...:a0210:

Σήμερα το απόγευμα την παρέλαβα, καλά το πώς παίζει δεν περιγράφεται . Τόσα χρόνια με Plasma ήμουν ευτυχής, ένα χρόνο τώρα με την LCD και όλα μου φταίγανε, τελικά είχα δίκιο οι Plasma παίζουν δέκα κλάσεις πάνω . Έριξα ΤΟΝ ιδρώτα, να ξεκρεμάσω την προηγούμενη και να κρεμάσω την καινούργια και ένα κάρο άλλες δουλειές, πέρασμα καλωδίων HDMI κεραίας και δεν τέλειωσα . Πάντως αυτό που είδα με αποζημίωσε, το μαύρο της απίθανο , έκανα κάποιες ρυθμίσεις βέβαια ,στο 3D πολύ ωραία , είχα κατεβάσεις αρκετά 3D βιντεάκια . Αυτό που είδα είναι πως από την USB δεν βλέπει τους NTFS σκληρούς δίσκους αν κάποιος ξέρει κάτι ας με ενημερώσει , από εδώ και πέρα θέλει διάβασμα γιατί μέχρι τώρα δεν έχω ανοίξει καθόλου το Manual μονό εμπειρικά έκανα τα πάντα . Μόλις τελειώσω θα γράψω και άλλα .

Τι εναι το IR ? Εχει επιπτωσεις στην εικονα? Ειμαι μεταξυ αυτης και της 46C8000.

takisspanos, xairomai pou s'aresei.
H usb mou paizei kanonika flashakia se NTFS,ara mhpws o sklhros den htan kala diamorfwmenos?

όταν ηρεμήσεις, ανταλλάζουμε ρυθμίσεις...

takisspanos βλεπει κανονικα ntfs δισκους / κατι δεν κανεις καλα και δεν στον βλεπει εσενα

Φορμάρισα το στικακι σε NTFS του πέρασα ένα MKV και το έπαιξε κανονικά .Άρα τους σκληρούς δίσκους δεν τους φτάνει η τροφοδοσία ρεύματος της USB. Τους Ελληνικούς υπότιτλους srt τους αναγνωρίζει κανονικά αν τους κωδικοποίησης σε UTF 8.

Φορμάρισα το στικακι σε NTFS του πέρασα ένα MKV και το έπαιξε κανονικά .Άρα τους σκληρούς δίσκους δεν τους φτάνει η τροφοδοσία ρεύματος της USB. Τους Ελληνικούς υπότιτλους srt τους αναγνωρίζει κανονικά αν τους κωδικοποίησης σε UTF 8.

και σε iso 8859-7 αναγνωριζει τους υποτιτλους χωρις να τους κανεις utf-8
αν την ωρα που παιζει η ταινια πατησεις tools-> subtitles -> encoding και διαλεξεις ελληνικα επισης απο εκει αλλαζει και το μεγεθος τις γραμματοσειρας
δεν χρειαζεται να κανεις μετατροπες .. δες το

Λίγοι οι κάτοχοι της Samsung PS50C6900, αλλά ήθελα να ρωτήσω σε σχέση με την Panasonic 50" G20 (που έχουν παρόμοια τιμή), ποια η γνώμη σας για την ποιότητα της εικόνας ? Είμαι μεταξύ των δυο και δεν μπορώ να αποφασίσω.

Δεν γίνεται σύγκριση γιατί η μια είναι 3D και η άλλη όχι . Στην εμφάνιση η διάφορα είναι πελώρια η μια είναι κούκλα και η αλλά φαίνεται πολλή φτηνότερη σαν κουτί, ήταν και ο λόγος που άλλαξα μια Panasonic που είχα πριν ένα χρόνο. Όταν τις δεις να παίζουν που έχω δει και τις δυο νομιζω πως είναι καλύτερη η 6900 , όχι καμιά διαφορά που να σκοτώνει. Όταν δεις και τις Panasonic που έχω δει δίπλα δίπλα G20 ,V20 και VT20 θα δεις πως οι V20 και VT20 είναι καλύτερες από την G20 αλλά δεν είναι υπάρχει πελώρια διαφορά στην εικόνα συνολικά όμως είναι καλύτερες οι V20 και η VT20 γιατί είναι και το κουτί τους πιο ακριβό στην εμφάνιση. Αν πάντως θέλεις να πάρεις Panasonic θα σου πρότεινα την 50V20 νομιζω πως είναι η καλύτερη στα χρήματα που ζητάνε. Προτίμησα την 6900 από την V20 για το 3D και την μετατροπή από 2D σε 3D.

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει δοκιμάσει κάνεις εκτός από το Samsung WIS09ABGNX Wi-Fi USB Stick κάποιο άλλο USB WI-Fi Stick . Σε ερώτηση που έκανα στο EShop με παρέπεμψαν να ρωτήσω στην Samsoung γιατί υπάρχει περίπτωση να παίζει μονό με αυτό το USB WI-Fi Stick.

όσο το είχα ψάξει στο net, επειδή καθυστερούσε η δική μου παραγγελία, δεν παίζει κανένα άλλο wifi stick στην samsung tv εκτός από το WIS09ABGNX

Παρακαλώ.
αν έχεις χρόνο takisspanos, γράψε και συ λίγες εντυπώσεις απο´την τηλεόραση, ενώ θα με ενδιέφεραν πολυ´τι ρυθμίσεις έχεις χρησιμοποιήσεις...

Πήγα στο Πλαίσιο Αγίας Παρασκευής, και είχαν δίπλα δίπλα τις Samsung PS50C6900 (~1600 ευρώ) και την Panasonic P50U20E (~910 ευρώ, αυτό πρέπει να ηταν το ακριβές μοντέλο). Επαιζαν από διαφορετικό Blu-Ray και οι δύο. Από ότι μου είπε ο εκεί υπάλληλος, έπαιζαν και οι δύο στα maximum settings τους, default ρυθμίσεις (για demo/display σε κατάστημα ή κάπως έτσι).

Η panny σαφώς φαινόταν πιο φωτεινή και πιο καθαρή, ρώτησα και τον υπάλληλο σχετικά, και μου είπε ότι εκείνος συνιστούσε την Samsung, και πως η διαφορά στην φωτεινότητα οφειλόταν στο διαφορετικό περιεχόμενο του blu-ray. Ωστόσο, δεν πολυπείστηκα...

Last edited: