Samsung PS C7000 / C6900 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Thanks αγαπητέ.
Τι να πώ; Πρέπει να είμαστε η μόνη χώρα που γίνεται αυτό το μπάχαλο με ένα προιόν. Σε άλλες χώρες απο τσίχλα μέχρι και χειροποίητη Aston Martin να παραγγείλεις έχεις άπλετη πληροφορηση και ένα ακριβέστατο follow-up της παραγγελίας σου. Εδώ θέλεις να πάρεις μια τηλεόραση μιας πασίγνωστης μάρκας και είναι λες και παραγγέλνεις το Enterprize απο το Star Trek.

H C7770,αν δεν κανω λαθος, εχει και δορυφορικο δεκτη (οπως η panasonic vt20),που δεν εχει η c7000.Εγω περιμενω το πλαισιο (δηλαδη τον απαδεκτο τον Φουρλη) απο 10/8 για την 63αρα.Πριν κανενα διμηνο ειχα κανει σε νεο ελληνικο ιντερνετοκαταστημα παραγγελεια ,ο οποιος φερνει τα προιοντα απο Γερμανια και ουτε τηλεφωνο δεν με πηραν.

Apo 28/5 εχω κανει εγω στον κωτσο...σε εφαγα!!:flipout::flipout:

Εισαι σιγουρος οτι η 8000 της Αμερικης ειναι η 7000 της Ευρωπης γιατι τοτε ειναι η κορυφαια κατ αυτους με τη μεγαλυτερη βαθμολογια σε εικονα πιο πανω κι απο τις vt25 panasonic

να κανω μια χαζη ερωτηση? βλεπουμε ας πουμε Mega και ειναι βραδυ..μας περνεις ο υπνος στον καναπε και ξυπναμε αργα το πρωι..ξερω ξερω..η ερωτηση ειναι γελοια !Με ολα αυτα που εχω διαβασει ψιλομπερδευτηκα..θα εχει μεινει αποτυπωμα του λογοτυπου στην τηλεοραση ή οχι?

[FONT=&quot]Από 3/6 (κωτσος ) πιάστηκα εγώ και έχω πλήρωση και 4 δόσεις από 12 ….γιαυτό οι νέοι να μην παραπονιούνται[/FONT]

Εισαι σιγουρος οτι η 8000 της Αμερικης ειναι η 7000 της Ευρωπης γιατι τοτε ειναι η κορυφαια κατ αυτους με τη μεγαλυτερη βαθμολογια σε εικονα πιο πανω κι απο τις vt25 panasonic

Ναι εχει αναφερθει ξανα και μεσα στο thread.

Η 7000 η ευρωπαικη ειναι η αντιστοιχη 8000 στην αμερικη.

να κανω μια χαζη ερωτηση? βλεπουμε ας πουμε Mega και ειναι βραδυ..μας περνεις ο υπνος στον καναπε και ξυπναμε αργα το πρωι..ξερω ξερω..η ερωτηση ειναι γελοια !Με ολα αυτα που εχω διαβασει ψιλομπερδευτηκα..θα εχει μεινει αποτυπωμα του λογοτυπου στην τηλεοραση ή οχι?

Θα μείνει αποτύπωμα, λόγω image retention (o φώσφορος θέλει πολύ-πολύ περισσότερες ώρες για να "καεί"), αλλά όχι μόνιμο.

Όσο πιο πολλές ώρες θα έχει γράψει η τηλεόραση όταν το κάνεις αυτό, τόσο γρηγορότερα θα σβήσει...

Θα μείνει αποτύπωμα, λόγω image retention (o φώσφορος θέλει πολύ-πολύ περισσότερες ώρες για να "καεί"), αλλά όχι μόνιμο.

Όσο πιο πολλές ώρες θα έχει γράψει η τηλεόραση όταν το κάνεις αυτό, τόσο γρηγορότερα θα σβήσει...
ευχαριστω
......
απογοητευτηκα

Λοιπόν τι έχω καταλάβει έως τώρα
6900 : 3D TV
7000 : 3D TV + Real Black Filter
7700 : 3D TV + Real Black Filter + WiFi
Στο www.expansys.com.gr για τον 7700 δεν μου προκύπτει πουθενά δορυφορικός δέκτης

"Ξεχασες" μαλλον κατι.

7700: + ενα σετ 3D γυαλια.

Απο την αλλη παλι.....εγω δεν ειχα προσεξει το "Wifi".
Δηλαδη με την 7700 δεν χρειαζεται να αγορασει κανεις αυτον τον "Wifi adaptor" (πως διαολο τον λενε)?
Που το ειδες οτι εχει WIFI?

Δεν θυμάμαι που το διάβασα άλλα έψαχνα την 7700 με ένα φίλο χθες και κάπου το διαβάσαμε.
Το γέλιο με την Samsung έχει ένα κάρο μοντέλα και ψαχνόμαστε δεξιά και αριστερά που θα βρεις τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους.

Στο skroutz υπαρχει η 7000 σε τοσα μαγαζια ή δεν ειναι αληθεια;
[FONT=&quot]Αλήθεια είναι ότι την πουλάνε 28 καταστήματα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι την έχουν ετοιμοπαράδοτη, διότι η επίσημη αντιπροσωπεία (ΦΟΥΡΛΗΣ) ενώ την διαφημίζει στο [/FONT][FONT=&quot]site[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]της πάνω από 6 μήνες δεν την έχει φέρει .και ούτε δεσμεύεται με ημερομηνία εισαγωγής της [/FONT]

Από τα τεχνικά χαρακτηριστικά εγώ δεν βγάζω άκρη, εσύ μπορείς να βγάλεις άκρη ;;; Αυτό που κατάλαβα είναι πως δίνει δυο εταζέρες αλλά δεν κατάλαβα τις διαστάσεις τους , αν σε ενδιαφέρει πολύ στείλε τους email και ρώτα λεπτομέρειες.