Samsung PS C7000 / C6900 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Samsung PS C7000 / C6900 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Έχει δη αυτό το τραπεζάκι με βάση ξέρετε αν ταιριάζει?

Εγω εχω παρει το παρακατω .απο το public, στα 470 ευρω αλλα μπρουσε να παει και παρακατω αν επεμενα, υπαρχει και στο multirama,η αντιπροσωπεια ειναι στον πειραια.
Παντος ταιριαζει κυριολεκτικα απιστευτα με την tv τονιζει και τη μεταλλικη βαση της που ειναι πολυ ομορφη .
Ετσι και αλλιως δε σκοπευεις να τη κρεμασεις στο τοιχο.
Αν σκεφτεις αυτο το τραπεζακι διαλεξε καλυτερα τα μαυρα κρυσταλλα.

http://www.sonorous.com/product_detail.aspx?product_id=23

Το χει το τραπεζάκι απλά δεν ξέρουμε αν μπαίνει επάνω η καινούρια

Το χει το τραπεζάκι απλά δεν ξέρουμε αν μπαίνει επάνω η καινούρια
Νομιζω ολες αυτες οι βασεις εχουν προδιαγραφες (VESA 10,20,30 καπως ετσι λεγονται)για ολες τις flat tv

Βρήκα αυτό το pdf αν ξέρη κάποιος να μας πη θα μας βοηθήσει πολύ.
http://www.electroland.gr/images/beos_en.pdf
Αυτό λέει πως είναι από 32 έως 50 ίντσες τηλεόραση και βάρος 50 κιλά .Αρα κάνει.

Ενημερωση απο Saturn

Μιλησα με υπαλληλο του Saturn, απο ΑΥΡΙΟ θα βγαλουν προσφορα στα 1600 ευρω την 6900 μαζι με το BD player 6900 συν 2 σετ γυαλια 3D συν μια ταινια 3D.

Oσοι πιστοι προσέλθετε!

Παρεπιπτοντως, ειδα την μετατροπη απο 2D->3D....καθολου ασχημη, δεν ειναι βεβαια του επιπεδου μιας κανονικης 3D ταινιας, αλλα ειναι αρκετα καλη...ειδικα σε παιχνιδακια πρεπει να εχει φάση!

Απάντηση: Re: Samsung PS C7000 / C6900 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ενημερωση απο Saturn

Μιλησα με υπαλληλο του Saturn, απο ΑΥΡΙΟ θα βγαλουν προσφορα στα 1600 ευρω την 6900 μαζι με το BD player 6900 συν 2 σετ γυαλια 3D συν μια ταινια 3D.

Oσοι πιστοι προσέλθετε!

Παρεπιπτοντως, ειδα την μετατροπη απο 2D->3D....καθολου ασχημη, δεν ειναι βεβαια του επιπεδου μιας κανονικης 3D ταινιας, αλλα ειναι αρκετα καλη...ειδικα σε παιχνιδακια πρεπει να εχει φάση!

Σε ποιό SATURN είδες τη μετατροπή,φίλε rookie ??

συγνωμη για την επιμονη μου αλλα στο site της samsung.com.uk το μοντελο ps50c7000 δεν εχει motion jadder canceler ενω στο plasmatvbuyingguide η pn50c8000 εχει

συγνωμη για την επιμονη μου αλλα στο site της samsung.com.uk το μοντελο ps50c7000 δεν εχει motion jadder canceler ενω στο plasmatvbuyingguide η pn50c8000 εχει

Κατέβασε το manual και θα δεις οτι έχει. Το μόνο που δεν έχει η δικιά μας είναι οι 2 custom θέσεις για ρυθμίσεις cal day cal night. Μικρό το κακό εφόσον απλά αλλάζεις 2 υπάρχοντα presets.

Ενημερωση απο Saturn

Oσοι πιστοι προσέλθετε!

καλημέρα, με ποιο Saturn έχεις μιλήσει γιατι πηρα να ρωτήσω και δεν εχουν καν την τηλεοραση? Αν ισχυει ειναι καλυτερη προσφορα απο τον Κοτσοβολο που δίνει το BD 5900 (no wifi)

Καλημέρα, μήπως κανείς έχει κατεβάσει κανένα έργο 3D και από πού . Εγώ βρήκα και κατέβασα το: Ice Age 3-3D-SideBySide.720p και το : Monstry.protiv.prishelcev.3D.2009.XviD.BDRip.720p αλλά και τα δυο είναι ένα φορματ πάρα πολύ στενό , είναι για μια κάρτα video Nvidia έτσι μου είπαν . Το media player της τηλεοράσεως δεν το αναγνωρίζει.

Στο skroutz υπαρχει η 7000 σε τοσα μαγαζια ή δεν ειναι αληθεια;

παρακολουθώ τη συζήτηση εδώ και ένα μήνα φίλοι, εκείνο που είναι σίγουρο είναι ότι ΚΑΝΕΝΑ κατάστημα στην Ελλάδα δεν έχει την 7000 (στο κωτσόβολο μάλιστα σου λένε ότι το μοντέλο έχει καταργηθεί και παράγεται μόνο η 6900!!!). Αυτό που έχω καταλάβει μετά από 2,5 μήνες αναμονή και τηλεφωνήματα σε διάφορους, ότι ο ΦΟΥΡΛΗΣ έχει στοκάρει πολλές 6900 και αν δεν φύγουν δεν πρόκειται να κάνει εισαγωγή ούτε την 7000 (8000 στις ΗΠΑ) ούτε την 7700. Τα reviews είναι όλα εξαιρετικά γι αυτά τα δύο μοντέλα και οι τιμές καταπληκτικές.
αναμονή μέχρι να αδειάσουν οι αποθήκες απο τις 6900
καλημέρα σας και μην ταλαιπωρείστε....

εμενα σημερα μου ειπαν τελος του μηνα σε καποιο διαδυκτιακο καταστημα που ρωτησα

εμενα σημερα μου ειπαν τελος του μηνα σε καποιο διαδυκτιακο καταστημα που ρωτησα
θα ήθελες να μας πεις ποιό είναι, γιατί κοντεύω να ξοδέψω την αξία της τηλεόρασης σε τηλεφωνήματα και σε αναμονές για να μάθω ότι τελικά..... ότι θα......έρθει κάποτε
ευχαριστώ

Στον Φουρλης κάθε Δευτέρα ξέρουν τι θα παραλάβουν μέσα στην εβδομάδα , όποτε αν σου λένε ότι θα έρθει στο τέλος του μήνα το λένε για να σε ξεφορτωθούν . Αυτήν την απάντηση δίνουν από τον Ιούνιο.

Update για την 7000

Πηρα τηλ τον φουρλη μου ειπε 10-15 μερες.

Παιρνω καπακι την samsung hellas και ο πλυ εξηπηρετικος κυριος εκει με ενημερωσε οτι η διαθεσιμοτητα στις 7000 εχει φτιαξει ΑΛΛΑ ο φουρλης ΔΕΝ του εχει κανει παραγγελια ακομα!!! Σε περιπτωση μου κανει πχ σημερα ο φουρλης παραγγελια θελει 2-3 βδομαδες να ερθουν ελλαδα και δεν θελω να ξερω ποσο για να φυγουν απο φουρλη σε καταστηματα και απο καταστημα σπιτι....καλο οκτωμβριο και αν δηλ.

Εντωμεταξει ολα τα καταστηματα επιμενουν οτι εχει καταργηθει/δεν θα κυκλοφορησει ελλαδα η tv για να σπρωξουν την 6900.

ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ...η samsung hellas ΕΧΕΙ διαθεσιμοτητα αλλα ο FOYRLIS ΔΕΝ εχει κανει παραγγελια!!! Α ρε να μην ειχα ενα μπαρμπα δικηγορο/εισαγγελεα/στο υπουργειο εμποριου ...θα περναγε καλα.

Ετσι για να βλεπεται τι λαμογιες κανουν....καθυστερουν την 7000 για να ξεπουλησουν την 6900 λογικα.

Κανω quote τον ευατο μου σε περιπτωση που δεν το ειδαν οι ενδιαφερομενοι.

Σε νεο τηλεφωνημα που εκανα σημερα 9/9 στον υπευθυνο την samsung hellas μου ειπε οτι ο Φουρλης ακομα δεν εχει δωσει παραγγελια για 7000...θα ξερει αυριο στα σιγουρα οποτε και θα σας ενημερωσω.

Τηλεφωνησα στο avoutlet ειναι το τριτο καταστημα που βγαινει στο skroutz - αυτο που μου κανει ομως εντυπωση ειναιοτι στο hitech Μαιου ειχαν κριτικη στο μοντελο 7790, δυστυχως δεν εχω το τευχος το ειδα στον πινακα του Ιουνιου.
Αυτο το μοντελο ποτε το εφερε ο φουρλης και δεν παρουσιαστηκε; (υπαρχει ή βαπτιστηκε ετσι;)

http://www.inews.gr/89/titloi-telous-stin-synergasia-FOURLIS-SAMSUNG.htm

Φαντάζομαι θα το ξέρετε οι πιο πολλοί οτι ο η συνεργασία Φουρλής - Samsung έχει ουσιαστικά τελειώσει. Το ουσιαστικό μέρος της λύσεως της συμφωνίας θα ολοκληρωθεί μες τον φθινόπωρο του 2010. Είναι προφανής λοιπόν ο λόγος για τον οποίο δεν παραγγέλνει νέα μοντελα ο Φουρλής. Θα ξεστοκάρει τα υπάρχοντα και τέλος. ¨Οσοι λοιπόν ενδιαφερόμαστε για την 7000 ή την 7700, ας περιμένουμε κανενα μήνα μέχρι να αναλάβει η μητέρα Samsung (Hellas) την διαχείρηση του θέματος. Προσωπικά, αποφάσισα να μην διακινδυνεύσω αγοράζοντας τη απο τα διάφορα on-line καταστήματα του εξωτερικού με τις σίγουρες μεν αλλά αμφίβολες εγγυήσεις όσο αφορά την Ελλάδα.

Υπομονή....