Samsung PS C7000 / C6900 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Samsung PS C7000 / C6900 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλημέρα φίλοι.Μόλις χθες παρέλαβα την 6900.Πρώτη μου πλάσμα.Μια απορία.Σε σχέση με την led c8000 που επίσης έχω το μαύρο της πλάσμα είναι γκρί.Θεωρητικά οι πλάσμα δεν έχουν καλύτερο μαύρο?Χρήζει μήπως κάποιας ρύθμισης ή θέλει στρώσιμο?Το μαύρο της led μου φαίνεται πολύ καλύτερο.Τεσπα...η τηλέοραση αφήνει πολύ γρήγορα ir το οποίο φεύγει βέβαια...κι έχει και λίγο buzzing.Κατά τα άλλα μια χαρά.Γενικά μου αρέσει αν και τελείως διαφορετική από την led που έχω συνηθήσει.Η καθεμιά έχει τα καλά και τα κακά της νομίζω.Με το στρώσιμο τί γίνεται?Χρειάζεται όντως αυτό το burn in dvd?Την έχω και παίζει σε ζουμ και με τυπικές ρυθμίσεις.Ευχαριστώ!

Καλορίζικη!!! Εγώ την περιμένω αύριο να έρθει. Αν διορθώσεις στις ρυθμίσεις το μαύρο θα δείς ότι είναι ανώτερη της c8000. Θα ακολουθήσω την συμβουλή υου φίλου παρακάτω (για το "στρώσιμο"): τυπική ρύθμιση για μία εβδομάδα. Η τηλεόραση έχει ειδική ρύθμιση που προστατεύει απο το burn in οπότε αρκεί η τυπική ρυθμιση για 1-2 εβδμομάδες. Ερώτηση: πήρες και τα 3d γυαλιά? την έχεις τοποθετήσει σε mount ή σε έπιπλο??

Παντως, οσοι περιμενουν την ps63c7000,οπως εγω,ας αρχισουν να ψαχνουν για την πλασμα Lg 60px950 (νεο μοντελο),που στα χαρτια τουλαχιστον φαινεται καλο μοντελο και το κυριοτερο μαλλον θα ερθει φετος και οχι με το νεο ετος.:flipout:

Η ειδική ρύθμιση που ανέφερα πριν είναι το Pixel Shift -που μετακινεί τα pixel είτε οριζόντια είτε κάθετα για να ελαχιστοποιήσει το after image-και το Auto protection time (10/20/40/60 mins) που ενεργοποιεί το screen saver όταν η οθόνη παραμένει idle

Μούφα;! :D

14MEA8QTL.jpg
14MEA173L.jpg

Τί σχέση έχει με τηλεοράσεις και στάμπες; :flipout: :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung PS C7000 / C6900 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλ

Καλορίζικη!!! Εγώ την περιμένω αύριο να έρθει. Αν διορθώσεις στις ρυθμίσεις το μαύρο θα δείς ότι είναι ανώτερη της c8000. Θα ακολουθήσω την συμβουλή υου φίλου παρακάτω (για το "στρώσιμο"): τυπική ρύθμιση για μία εβδομάδα. Η τηλεόραση έχει ειδική ρύθμιση που προστατεύει απο το burn in οπότε αρκεί η τυπική ρυθμιση για 1-2 εβδμομάδες. Ερώτηση: πήρες και τα 3d γυαλιά? την έχεις τοποθετήσει σε mount ή σε έπιπλο??

Άντε με το καλό:a0210:Έχω τα γυαλιά και σε 3δ σε σχέση με την 46 c8000 πάντα είναι πιό εντυπωσιακή λόγω μεγέθους μάλλον αν και στην μετατροπή από 2δ σε 3δ με το βάθος πεδίου πάνω από το 6 βλέπω περισσότερα είδωλα [crosstalk λέγεται αυτό?].Real 3d δεν έχω δει ακόμα.Την έχω σε έπιπλο.

Καλημέρα. Παρέλαβα την τηλεόραση πριν λίγο.Την σεταρα και μετά από 5 λεπτά έβγαλε μια μαύρη κάθετη λωρίδα η οποία δεν έχει φύγει μέχρι τώρα. Να υποθέσω ότι έχει πρόβλημα και να καλέσω για ανάκληση και σέρβις???

δεν μου φαίνεται φυσιολογικό... είχε κανείς άλλος ανάλογη εμπειρία?... έχεις break in dvd?

Last edited:
έχω beak in dvd, το έβαλα και δεν φεύγει με τίποτα...πήρα την αντιπροσωπεία, θα στείλουν τεχνικό μέσα στο επόμενο δίωρο να την ελέγξει και να μου δώσει αίτηση αλλαγής....

Καλημέρα. Παρέλαβα την τηλεόραση πριν λίγο.Την σεταρα και μετά από 5 λεπτά έβγαλε μια μαύρη κάθετη λωρίδα η οποία δεν έχει φύγει μέχρι τώρα. Να υποθέσω ότι έχει πρόβλημα και να καλέσω για ανάκληση και σέρβις???

Ειναι ελλατωματικη...το εχω ξαναπετυχει σε ξενο φορουμ ..αναμενε αντικατασταση.

ναι, το πιθανοτερο ειναι αυτό...τωρα έχει πρασινισει η κάθετη λωριδα...αναμένω τεχνικό και ενημερώνω...

γκαραντι προβλημα.οσον αφορα την μουφφα μου μετα απο 3 χρονια με lcd και τελευταια που την εχω ακομα μια philips 32αρα 9604 σου λεω το εξης.Η 50αρα πλασμα παιζει απιστευτα τα δικα μας "hd καναλια",ενω η 32αρα lcd σε γρηγορη κινηση πιχελιαζει.Και δεν ειναι το μονο σημειο που υστερει απεναντι στην πλασμα.Ασχετο.Εχθες ειδα απο 2d>3d την γκολαρα του Γκοβου.Οσο ειδα το μονο που λειπει σε σχεση με το real 3d ειναι το ξεχειλισμα εικονων προς τα εξω.Αυτα.

ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ PS50 C6900

ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ?
ΠΗΡΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΗΝ C6900. ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΑ ΚΟΝΤΙΝΑ ΠΛΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΧΤΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ, ΣΕ BLU-RAY ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ 3D ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ . ΟΜΩΣ... ΣΕ ΜΑΚΡΙΝΑ ΠΛΑΝΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΘΟΛΩΝΟΥΝ. ΣΕ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟ STUDIO (ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΠΟΜΠΕΣ) ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΜΑΣΚΑ, ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΤΕ ΜΕ ΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΑΙΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗ (HDMI ΣΥΝΔΕΣΗ). ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΑΠΟ ΤΙς ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ....

ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΕΑ ΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΣΤΙς ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ?
:furious3::furious3::furious3:

Συγγνωμη για τα κεφαλαία - ευχαριστώ

Re: ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ PS50 C6900

ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ?
ΠΗΡΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΗΝ C6900. ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΑ ΚΟΝΤΙΝΑ ΠΛΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΧΤΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ, ΣΕ BLU-RAY ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ 3D ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ . ΟΜΩΣ... ΣΕ ΜΑΚΡΙΝΑ ΠΛΑΝΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΘΟΛΩΝΟΥΝ. ΣΕ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟ STUDIO (ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΚΠΟΜΠΕΣ) ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΜΑΣΚΑ, ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΤΕ ΜΕ ΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΑΙΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗ (HDMI ΣΥΝΔΕΣΗ). ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΑΠΟ ΤΙς ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ....

ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΕΑ ΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΣΤΙς ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ?
:furious3::furious3::furious3:

Συγγνωμη για τα κεφαλαία - ευχαριστώ

για αφαιρεσε ολα τα φιλτρα...

Φϊλε Δημήτρη ευχαριστώ για την άμεση απάντηση αλλά ποια.....φίλτρα ?

Φϊλε Δημήτρη ευχαριστώ για την άμεση απάντηση αλλά ποια.....φίλτρα ?

στο μενου υπαρχουν διαφορα φιλτρα για θορυβο της εικονας,ομαλοτερη κινηση...κτλ.δεν ξερω το μενου της samsung,αλλα δεν νομιζω οτι θα δυσκολευτεις να τα βρεις.
κανε τα ολα off//

Οκ
θα δοκιμάσω... Πάντως ευχαριστώ
τι καλές εποχές που έβαζες το καλώδιο της κεραίας έκανε μια αναζήτηση και όλα δουλεύαν ρολόι...
μας έφαγε η τεχνολογία