vajrakagyu
New member
- 1 August 2010
- 54
Re: Απάντηση: Samsung PS C7000 / C6900 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια
Καλορίζικη!!! Εγώ την περιμένω αύριο να έρθει. Αν διορθώσεις στις ρυθμίσεις το μαύρο θα δείς ότι είναι ανώτερη της c8000. Θα ακολουθήσω την συμβουλή υου φίλου παρακάτω (για το "στρώσιμο"): τυπική ρύθμιση για μία εβδομάδα. Η τηλεόραση έχει ειδική ρύθμιση που προστατεύει απο το burn in οπότε αρκεί η τυπική ρυθμιση για 1-2 εβδμομάδες. Ερώτηση: πήρες και τα 3d γυαλιά? την έχεις τοποθετήσει σε mount ή σε έπιπλο??
Καλημέρα φίλοι.Μόλις χθες παρέλαβα την 6900.Πρώτη μου πλάσμα.Μια απορία.Σε σχέση με την led c8000 που επίσης έχω το μαύρο της πλάσμα είναι γκρί.Θεωρητικά οι πλάσμα δεν έχουν καλύτερο μαύρο?Χρήζει μήπως κάποιας ρύθμισης ή θέλει στρώσιμο?Το μαύρο της led μου φαίνεται πολύ καλύτερο.Τεσπα...η τηλέοραση αφήνει πολύ γρήγορα ir το οποίο φεύγει βέβαια...κι έχει και λίγο buzzing.Κατά τα άλλα μια χαρά.Γενικά μου αρέσει αν και τελείως διαφορετική από την led που έχω συνηθήσει.Η καθεμιά έχει τα καλά και τα κακά της νομίζω.Με το στρώσιμο τί γίνεται?Χρειάζεται όντως αυτό το burn in dvd?Την έχω και παίζει σε ζουμ και με τυπικές ρυθμίσεις.Ευχαριστώ!
Καλορίζικη!!! Εγώ την περιμένω αύριο να έρθει. Αν διορθώσεις στις ρυθμίσεις το μαύρο θα δείς ότι είναι ανώτερη της c8000. Θα ακολουθήσω την συμβουλή υου φίλου παρακάτω (για το "στρώσιμο"): τυπική ρύθμιση για μία εβδομάδα. Η τηλεόραση έχει ειδική ρύθμιση που προστατεύει απο το burn in οπότε αρκεί η τυπική ρυθμιση για 1-2 εβδμομάδες. Ερώτηση: πήρες και τα 3d γυαλιά? την έχεις τοποθετήσει σε mount ή σε έπιπλο??