Samsung PS C7000 / C6900 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ευχαριστω, 2999 ,μακαρι να ημουν στη Αγγλια να την παρω 2015 λιρες περιπου 2400 ευρω που εχει εκει.Παντως απο την 46Β650 (εξαιρετικο μοντελο παρολο που η αρχικη αντικατασταθηκε) ειναι γερη αναβαθμιση.

Last edited:
Re: Απάντηση: Samsung PS C7000 / C6900 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μόλις με πήραν απ το service . Έτυμη η TV . Ήταν θέμα firmware που κάπου δεν έκατσε καλά και φυσικά εγώ δεν είχα τη δυνατότητα να το ξαναπεράσω από πάνω αφού έβρισκε ότι φοράει το τελευταίο . Ας ελπίσουμε οτι εδω τελειώνει το μαρτύριο μου . Οχι τίποτα αν την αντικαθιστούσαν θα πήγαινε τσάμπα το στρώσιμο καπου 100 ώρες δηλαδή

μην τους πιστευεις !
πριν να την παραλαβεις να την δοκιμασεις εκει επιτοπου και αν δεν μπορεις να την δοκιμασεις να τους εξηγηθεις οτι ετσι και συνεχιζει το προβλημα πας επιτοπου για αντικατασταση

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung PS C7000 / C6900 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλ

μην τους πιστευεις !
πριν να την παραλαβεις να την δοκιμασεις εκει επιτοπου και αν δεν μπορεις να την δοκιμασεις να τους εξηγηθεις οτι ετσι και συνεχιζει το προβλημα πας επιτοπου για αντικατασταση
Κοίτα δεν έχω λόγο να μην τους πιστέψω τι στιγμή που δεν έπαιζε καθόλου και τώρα απ οτι μου λένε κλειδώνει κανονικά και παίζει . Αν πάλι παρουσιάσει το ίδιο πρόβλημα εννοείται πως θα πάει γι αντικατάσταση . Τους είπα κιόλας πως αν δεν είναι θέμα software και πρέπει ν ανοιχτεί δεν την θέλω.

Χτες παρέλαβα κι εγώ την PS50C6900 μου!!!!

Την τοποθέτησα στο έπιπλο και είμαι τώρα στο στρώσιμο!!!

Τι ρυθμίσεις να βάλω για στρώσιμο; Έχω βάλει τυπική ρύθμιση με φωτεινότητα 45, αντίθεση 45, ευκρίνεια 0 και ζουμ να μη φαίνονται τα λογότυπα των καναλιών. Είναι καλά;

Απάντηση: Re: Samsung PS C7000 / C6900 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Χτες παρέλαβα κι εγώ την PS50C6900 μου!!!!

Την τοποθέτησα στο έπιπλο και είμαι τώρα στο στρώσιμο!!!

Τι ρυθμίσεις να βάλω για στρώσιμο; Έχω βάλει τυπική ρύθμιση με φωτεινότητα 45, αντίθεση 45, ευκρίνεια 0 και ζουμ να μη φαίνονται τα λογότυπα των καναλιών. Είναι καλά;

μια χαρά είσαι , καλορίζικη . Τσέκαρε αν εχεις γυαλιά αν δουλεύει σωστα το 3D ,

Απάντηση: Re: Samsung PS C7000 / C6900 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ευχαριστω, 2999 ,μακαρι να ημουν στη Αγγλια να την παρω 2015 λιρες περιπου 2400 ευρω που εχει εκει.Παντως απο την 46Β650 (εξαιρετικο μοντελο παρολο που η αρχικη αντικατασταθηκε) ειναι γερη αναβαθμιση.

Περιμένουμε εντυπώσεις από την 63αρα !!!!
Σκέφτομαι να την πάρω, απλά στο media markt που την είδα μου κόπηκαν κάπως τα φτερά.
Είχε πάρα πολύ έντονο κόκκο (PWM noise) και μάλιστα στα σκοτεινα γινόταν κόκκινος-μπλε.
Έχει το ίδιο θέμα κι εσύ ή ήταν απλά η συγκεκριμενη ετσι;

Re: Απάντηση: Re: Samsung PS C7000 / C6900 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Περιμένουμε εντυπώσεις από την 63αρα !!!!
Σκέφτομαι να την πάρω, απλά στο media markt που την είδα μου κόπηκαν κάπως τα φτερά.
Είχε πάρα πολύ έντονο κόκκο (PWM noise) και μάλιστα στα σκοτεινα γινόταν κόκκινος-μπλε.
Έχει το ίδιο θέμα κι εσύ ή ήταν απλά η συγκεκριμενη ετσι;

Ρε παιδια συγνωμη κιολας.
πως γινεται να ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ενα μοντελο στις πιο "εμπορικες" του ιντσες....και να ερχεται στις 63?

Απο Φουρλη ειναι η 63C7000 ή απο ανεξαρτητη εισαγωγη?

Το γνωστό φαινόμενο των phosphor trails. Το συγκεκριμένο φαινόμενο σχετίζεται άμεσα με την τεχνολογία των τηλεοράσεων plasma και είναι ορατό κυρίως όταν υπάρχει γρήγορη κίνηση σε εικόνες μεγάλης αντίθεσης. Η συντριπτική πλειοψηφία (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων) δεν το αντιλαμβάνεται. Αν ανήκεις στην εξαίρεση και όχι στον κανόνα και το παρατηρείς σε μία τηλεόραση, το πιο πιθανό είναι να το βλέπεις και σε όλες τις plasma. Αν και τα τελευταία μοντέλα (τουλάχιστον έτσι υποστηρίζει η Panasonic) χρησιμοποιούν καλύτερης ποιότητας φώσφορο ώστε να μειώνεται στο ελάχιστο το φαινόμενο .

Και ακίνητη να είναι η εικόνα το αντιλαμβανομαι οταν γυρναω αποτομα το κεφαλι μου.
Το είδα την 1η φορά που σύνδεσα το pc και έκανα drag ενα παραθυρο.
Από τότε το βλεπω συνεχεια.
Δηλαδή υπάρχει κόσμος που δεν βλέπει αυτο το φαινόμενο.
Εγω σε οσους το εδειξα παντως, όλοι το είδανε.

Επίσης υπάρχει το φαινόμενο green ghosting;
Στην lg που έχω είναι κουραστικό.
Εμφανίζεται σε γρήγορες σκηνες
http://www.youtube.com/watch?v=WqGGeQfv54khttp://www.youtube.com/watch?v=Ei3QmvCrdjw&feature=player_embedded

Καλά ρε παιδιά 1 βήμα εμπρός 1 βήμα πίσω είμαι για της πλάσμα ...

Πρώτη φορά το είδα αυτό .... Χάλι ΜΑΥΡΟ ... ειδικά στο 3ο video που είναι ας πούμε και πιο πραγματικό ( εμφανίζεται σε ταινίες δράσης ) είναι απαίσιο :angry:.Πώς να το αντέξεις .

1000 φορές καλύτερα το χειρότερο μαύρο της LCD από αυτό το χάλι.

Υπάρχουν και άλλα video που δείχνουν αδυναμίες των TV ???
Το βρήκα πολύ ενημερωτικό .

Ευχαριστώ Sotiri :a0210:

Last edited:
Φίλε Sprsk που το ειδές αυτό το βιντεάκι και έβγαλες αμέσως αυτή την γνώμη, σε κανένα 10´Laptop με LCD οθόνη ;; και είπες αμέσως πως το μαύρο στις Plasma πως είναι χάλια.
Αν δεν σας αρέσουν οι Plasma παλικάρια μου πάρτε μια LCD και όλα ωραία και καλά γιατί χαλάτε την ζαχαρένια σας.

Πριν κρίνεις " παλικάρι μου " διάβασε καλύτερα .... όταν το κάνεις πες συγνώμη.

Θα σου εξηγήσω .
Δεν μίλησα για κακό μαύρο στις πλάσμα . Αναφέρθηκα στο φαινόμενο που μας έδειξε ο φίλος Sotiris.
Το Χάλι μαύρο είναι σχήμα λόγου που χρησιμοποιώ μετά (ειρωνικά) για την αναφορά στο μέτριο μαύρο των LCD και των δικών τους προβλημάτων.

το έπιασες τώρα " παλικάρι μου " .....

Απορώ πως καταφέρατε και οπαδοποιήσατε και αυτό το θέμα.

Αν και τα τελευταία ακριβά μοντέλα (τουλάχιστον έτσι υποστηρίζει η Panasonic) χρησιμοποιούν καλύτερης ποιότητας φώσφορο ώστε να μειώνεται στο ελάχιστο το φαινόμενο .

Η U20 που έχω έχει phosphor trails (η τουλάχιστον εγώ το βλέπω). Κακό πράγμα να κοιτάς την V/VT/G, και μετά να αγοράζεις την U... Εκτός και αν σου αρέσουν οι εκπλήξεις... -bye-

Takisspanos κουβεντα κάνουμε δεν ειμαστε οπαδοι της καθε τεχνολογιας
Δυστυχως καμια led δεν βγαινει στις 60 ιντσες, παρα μόνο Plasma.
Η τιμή τους μάλιστα είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με των led.
Και επειδη με ενδιαφερει αυτη η διασταση προσπαθω να δω αν εχουν γινει καλυτερα τα πραγματα με τις plasma.
Αλλά αν εχουν τα ιδια προβλήματα ακόμα σύμφωνα με αυτην την οικονομικη lg που έχω να μου λειπει.
Το θεμα ειναι να χαρω εγω την tv και οχι αυτη να χαρει εμενα.

Προσωπικά όπως έγραψα και στο ποστ που άνοιξα για την αγορά τηλεόρασης προσπαθώ να δώ τι γίνεται με τα πλάσματα :) η αλήθεια είναι ότι σε 50+ είναι καλύτερες κατασκευές απο τα περισσότερα LCD σε καλύτερο φυσικά budget.
Είναι αυτό που λέμε και στην Ελλάδα Value/Money .
Βλέπεις ότι στις 50' αγοράζεις την 950 ή την 7000 με ποσό κάτω απο τα 1450 euro ή λίγο πιο ψηλά την V20 κοντά στα 1800 .
Αυτή την εικόνα δεν την βρίσκεις στα αντίστοιχα λεφτά σε LCD.
Αλλά δυστυχώς ο απαιτητικός χρήστης έχει ακόμα θέματα να επιλύσει με τα πλάσματα . Μειωμένος Φωτισμός , Λευκό , Αντανακλάσεις , Burn In κλπ.
Είναι ένας συμβιβασμός που πρέπει να αποφασίσει κανείς προς τα που θα κλείσει.
Γι αυτό τον λόγο διαβάζω κάθε σας πόστ με προσοχή . Ώστε να αποφασίσω .
Αλλά όταν επιλέξω δεν σημαίνει ότι ότι διαλέξω θα είναι το καλύτερο . Δεν θα φορέσω φανέλα κασκόλ φωνάζοντας στην εξέδρα.
Αυτό θα ήταν λάθος . Απλά προσπαθήσω να διαλέξω το καλύτερο για εμένα.

Last edited:

Και ακίνητη να είναι η εικόνα το αντιλαμβανομαι οταν γυρναω αποτομα το κεφαλι μου.
Το είδα την 1η φορά που σύνδεσα το pc και έκανα drag ενα παραθυρο.
Από τότε το βλεπω συνεχεια.
Δηλαδή υπάρχει κόσμος που δεν βλέπει αυτο το φαινόμενο.
Εγω σε οσους το εδειξα παντως, όλοι το είδανε.

Είναι θέμα της όρασής σου. Εγω σχεδόν ποτέ δεν έχω δει phosphor trails σε θέαση ταινίας, παρά μόνο σε κάποια demo video που είναι φτιαγμένα ειδικά για αυτό το σκοπό. Και σε παλαιότερες συγκεντρώσεις του avclub στο Pioneer Center, απ' ότι θυμάμαι μόνο 1-2 άτομα στα 50-60 που μαζευόμασταν αντελήφθη το φαινόμενο.

Αυτό που γράφεις στην αρχή με την απότομη κίνηση του κεφαλιού είναι και μια μέθοδος για να δούμε αν βλέπουμε phosphor trails.

Η U20 που έχω έχει phosphor trails (η τουλάχιστον εγώ το βλέπω). Κακό πράγμα να κοιτάς την V/VT/G, και μετά να αγοράζεις την U... Εκτός και αν σου αρέσουν οι εκπλήξεις...

Σωστή η διόρθωση (στα ακριβά μοντέλα).... -bye-