Λοιπον, εχω ΝΕΑ διασταυρωμενα και απο τον Φουρλη και απο την Samsung Hellas και μαλιστα απο ατομο μεσα στο τεχνικο τμημα (τον υπευθυνο της).
Ο Φουρλης ισχυριστηκε σε πωλητη του Tsampa (οπως το ειχε κανει και σε μενα αλλωστε) οτι ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ και τους καθυστερει το εργοστασιο στην παραλαβη. Για την 50αρα δεν νομιζει καν οτι θα παραληφθει ποτε διοτι βαινει προς καταργηση, για την 63αρα, απλα θα αργησει ακομα....
Ο τεχνικος μου ειπε ακριβως το ιδιο, οτι επικοινωνησε με την εταιρεια και του ειπαν οτι υπαρχει προβλημα στην παραγωγη του εργοστασιου (πρακτικα δηλαδη ΔΕΝ τις παραγουν) και ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ θα καθυστερησουν.
Σε ερωτηση μου γιατι λεει "αν ερθουν", μου απαντησε οτι αμα αργησει πολυ ενα μοντελο, δεν εχει νοημα να ερθει διοτι θα εχει ξεπεραστει τεχνολογικα απο τους ανταγωνιστες του στην αγορα (καλα χριστουγεννα δηλαδη!)....αρα συμπεραινω οτι μαλλον οντως βαινει προς καταργηση!!
Σε ερωτηση μου γιατι λοιπον δεν ισχυει το ιδιο και για την 63αρα (αυτη δεν θα ξεπεραστει?) μου απαντησε οτι δε ξερει τι να μου απαντησει σε αυτο.
Ευγενεστατο παιδι παντως.
Συμπερασμα? Μαλλον..."Γιαλτα γιοκ".
Και οχι τιποτα αλλο, αλλα με βαζει παλι στην τσιτα να δω τι τηλεοραση να παρω τελικα.....