everest
Senior Member
Θα βάλεις φωτεινότητα και αντίθεση στο 50, και θα βλέπεις σε ζουμ για να μην φαίνονται τα λογότυπε των καναλιών .αν έχεις κατεβάσει αυτό - http://www.eaprogramming.com/ βαλτω να παίζει 1-2 ώρες,
Γεια σε όλους και καλός σας βρήκα παιδιά. παράγγειλα και εγώ την 50άρα c6900 και την περιμένω την Δευτερα με το καλο! επειδή έχω μπερδευτεί με όλα αυτά τα post που έχω διαβάσει σχετικά με το calibration και το burn in, μπορεί κάποιος να μου πει τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω μόλις την πάρω? και τι μετά από τις 200 ώρες που θα έχει παίξει? το update αυτό να το περάσω? ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!
3D υλικο εχεις βρει ? η ακομα ?
Να μην πελαγώνεις καθόλου ,αυτές τις 2 ρυθμίσεις βαλέ στο 50 όπως σου προανέφερα, και το φως κυψέλης στο 14 .εικόνα επιλεγείς ζουμ , τα λογότυπο να είναι έξω από το κάδρο τις οθόνης. και απέφευγε τις μπάρες κάτω από την οθόνη που έχουν ορισμένα κανάλια συνήθως στις ειδήσεις .με λίγα λόγια οτιδήποτε είναι στατικό στην εικόνα .αυτά καλωσόρισες και καλές θεάσεις
Γεια σε όλους και καλός σας βρήκα παιδιά. παράγγειλα και εγώ την 50άρα c6900 και την περιμένω την Δευτερα με το καλο! επειδή έχω μπερδευτεί με όλα αυτά τα post που έχω διαβάσει σχετικά με το calibration και το burn in, μπορεί κάποιος να μου πει τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω μόλις την πάρω? και τι μετά από τις 200 ώρες που θα έχει παίξει? το update αυτό να το περάσω? ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!
Παιδιά να ρωτήσω κατι ,επειδή είμαι ένα βήμα πριν την παραγγελία της c7000 plasma 50 samsung, θα συνδέω το pc για gaming 2 ώρες την ημέρα .Θα πάθει καποια ζημια η τηλεόραση ή αντέχει? Παρά το στρώσιμο κλπ λέω να την προτιμήσω απο την c750.Τι λέτε?
καλύτερα να μην τη χρησιμοποιήσεις για μόνιτορ αν έχεις εναλλακτική . για κάνα μισάωρο για να πάρεις τα e-mail σου και να διαβάσεις κάτι στα πεταχτά οκ αλλά για παραπάνω δε... Αν έχεις σκοπό να τη δουλεύεις σαν κύριο μόνιτορ καλύτερα πάρε LCDΚαλησπερα λεω να μπω κι εγω στην παρεα σας.καλοριζικη σε οσους την πηραν και μια μικρη βοηθεια και για μας..σκεφτομαι κι εγω να αγορασω tv και εχει αρχισει να μου αρεσει η συγκεκριμενη αλλα και τα σχολια σας προς αυτη..δεν ξαναειχα ποτε plasma κι ανυσηχω κι εγω για το ir.αυτο που θελω να ρωτησω ειναι ..θα συνδεσω επανω εναν υπολογιστη μονιμα..εκτος απο ταινιες μεσω του υπολογιστη και gaming θα μπαινω και στο ιντερνετ..για δυο ωρες σιγουρα..ο mozzila ομως εχει στατικες εικονες βλεπε μπαρες κτλ..εχω κοιταξει και την samsung LE46C750 αλλα νομιζω πως η plasma εχει αλληηηηη αισθηση.αυτην την εικονα εχω απο τα σχολια σας.σορυ αν σας κουρασα..τι λετε ?θα ηθελα την γνωμη σας..ευχαριστω πολυ
[FONT="]Όταν μπεις στο σέρβις μενού βλέπεις μονό την ημερομηνία που ενεργοποιήθηκε .τις ώρες πως να τις δεις μάλλον δεν θα πάρεις απάντηση γιατί εάν πειράξεις το σ. μενού και χαλάσεις κάτι δεν έχεις κάλυψη από την εταιρία [/FONT]ρε παιδιά που γραφει τις ώρες παιξίματος η tv μπαίνω στο service menu αλλα δεν βρίσκω που τις γραφει, που το βλέπω αυτό?
Ένας φίλος που είδε τις τηλεοράσεις στον Κωτσόβολο της Βαρυμπόμπης, κόντεψε να τρελαθεί . Μου είπε, αν δεν είχα δει την τηλεόραση στο σπίτι σου δεν θα την έπαιρνα ποτέ, στο μαγαζί επειδή έχει πολύ έντονο φωτισμό είναι χάλια , λες και η Plasma έχει μια θολούρα μια ομίχλη μπροστά από την οθόνη της, δίπλα της είναι η LED και η LCD και παίζουν δέκα κλάσεις επάνω. Αλλά αυτά γίνονται εκεί στο σπίτι τα πράγματα είναι εντελώς αντίθετα.Αυτό που σκέπτεσαι είναι ότι καλύτερο .η 6900 στον κοτσο στην Βαρυμπόμπη που την είχα δει έπαιζε μέτρια λόγω φωτισμού !δεν έχει καμιά σχέση με την εικόνα που θα δεις στο σπίτι σου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.