Samsung PS C7000 / C6900 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αυτό με τις κάθετες γραμμές το έχω διαβάσει και σε ξένο forum και εννοείται του την αντικατέστησαν, τηλέφωνο στον αντιπρόσωπο. [FONT=&quot]Θα σου έλεγα να δοκιμάσεις να την βάλεις στην λειτουργία κύλιση μέσα από το μενού άφησε την καμιά ώρα και αν συνεχίζει επανέλαβε ,αυτό είναι μέσα στης οδηγίες του [/FONT][FONT=&quot]manual[/FONT][FONT=&quot].[/FONT]

Μετα απο ενα μήνα κατοχής και αφού έχω ξεπεράσει τις 300 ώρες κατέληξα στο συμπέρασμα πως τελικά η 6900 όντος είναι πολύ ευάλωτη στο ν αφήνει σημάδια ακόμα και μετά τις πρώτες 200 ώρες και μάλιστα σε πολύ μικρο χρονικό διάστημα . Σε λιγότερο από μισή ώρα άφησε το σήμα της Nova πάνω δεξιά κάτι που όμως εξαφανίστηκε στην επόμενη μισή ώρα που άλλαξα κανάλι. Είναι μάλλον κάτι που πρέπει να μάθει να ζει μ αυτό ο ιδιοκτήτης της και γενικότερα όποιος έχει πλάσμα αφού απ ότι κατάλαβα το φαινόμενο θα υπάρχει πάντα . Συμπέρασμα όποιος παθαίνει πανικό εύκολα καλύτερα να στραφεί σε μια LCD η μια LED

Ένα δεύτερο συμπέρασμα είναι πως σε γενικές γραμμές η εικόνα της είναι αρκετά καλή όχι όμως σας της Panasonic V20 που οι διαφορές τους ιδικά στο επίπεδο του μαύρου είναι εμφανείς . Η sam κερδίζει όμως σε desing και σίγουρα σε απόδοση 3D σε σχέση με την pany κατι που τσέκαρα επανειλημμένα ( καλύτερο βάθος , καλύτερη κίνηση, ) . Αν αναλογιστούμε πως εγώ την αγόρασα 1300 μαζί με το BR player και τα γυαλιά , δηλαδή κάπου στο χιλιάρικο σκέτη τότε μιλάμε για την απόλυτη τιμιότητα τιμής - προσφοράς ]και δεν τίθεται καμία περίπτωση σύγκρισης με την V20 αφού στοχεύουν σε διαφορετικό grup αγοραστών. Αν με ρωτούσατε αν θα έδινα τα διπλάσια χρήματα για την V20 θα σας πω με μεγάλη βεβαιότητα ΟΧΙ. Θα προτιμούσα με τα χρήματα αυτά να πάω σε 60+ ίντσες κι ας είχα και λίγο υποδεέστερη εικόνα. Είναι λίγες οι 50' τελικά

Re: Απάντηση: Samsung PS C7000 / C6900 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Η sam κερδίζει όμως σε desing και σίγουρα σε απόδοση 3D σε σχέση με την pany κατι που τσέκαρα επανειλημμένα ( καλύτερο βάθος , καλύτερη κίνηση, ) .

Πεστα βρε φιλε, διοτι και εγω αυτο εχω παρατηρησει απο διαφορα μαγαζια που τσεκαρα τις 2 tv και δεν με πιστευουν!

Είναι λίγες οι 50' τελικά

Ααααα, μη μου λες τετοια!

Είναι λίγες οι 50' τελικά
Το ελεγα εδω και καιρο οτι 50" για 3D ειναι λιγο,εγω με 63" στο 2,5 μετρα ειναι απλα καλα.Τελικα η 63" εχει μαλλον λιγοτερο ΙR,μια 50c6900 που ειδα, εχει αλλη συμπεριφορα σε στατικες εικονες απο την δικια μου και ας εχει 150 ωρες περισσοτερες.

Τελικα η 63" εχει μαλλον λιγοτερο ΙR,μια 50c6900 που ειδα, εχει αλλη συμπεριφορα σε στατικες εικονες απο την δικια μου και ας εχει 150 ωρες περισσοτερες.

Πως εξηγειται αυτο?
Επειδη η δικια σου ειναι η C7000, ισως να εχει διαφορετικο πανελ απο την 6900

Λόγω κατασκευαστικών αποκλίσεων, μπορεί να υπάρχουν κάποιες διαφορές από κομμάτι σε κομμάτι στο θέμα του IR και του PWM Noise, κατά τις πρώτες 2000-3000 ώρες λειτουργίας...

Λόγω κατασκευαστικών αποκλίσεων, μπορεί να υπάρχουν κάποιες διαφορές από κομμάτι σε κομμάτι στο θέμα του IR και του PWM Noise, κατά τις πρώτες 2000-3000 ώρες λειτουργίας...

Κατασκευαστικων αποκλισεων? Ε? Δηλαδη?

Κάποιες μικρομετρικές διαφορές στις συνολικές αντιστάσεις του πάνελ και στο πάχος της επίστρωσης MgO, που εξισορροπούνται μετά τις 2000-3000 ώρες...

Καλησπέρα. Εγώ βρίσκομαι στις 150 ώρες. Από τις 100 ώρες και μετά παίζω με τις ρυθμίσεις από εδώ: http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1245336 Πάντα έχω το zoom όταν βλέπω Νova HD (και SD..) ή τηλεόραση. Περίπου 5 ώρες κάθε μέρα βάζω και το break in DVD. Οποιοδήποτε IR κυρίως από υπότιτλους φεύγει αμέσως είτε με το break in DVD είτε βλέποντας κάτι άλλο χωρίς υπόυιλους. Το ίδιο συμβαίνει και με τα παιχνίδια του PS3. Νομίζω ότι το IR της είναι ανεκτό και ότι μετά από πολλές ώρες χρήσεις (πάνω από 1000 ώρες) δεν θα υπάρχει καν. Γενικά είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος από την πρώτη πλάσμα μου.

Για σας. Εγώ ήδη μετράω περίπου 160 ώρες. Εχω τις στάνταρ ρυθμίσεις (με επιλογή 60% κοντράστ),χωρίς να έχω διαπιστώσει κανένα ίχνος από σημάδια.
Δεν ξέρω τι θα γίνει αργότερα όταν θα ανεβάσω τις ρυθμίσεις αλλά κι έτσι δεν με ενοχλεί.

τα δικα μου νεα απο το μετωπο.Εκτη μερα breakin dvd και αυτες οι ρημαδοκαθετες γραμμες δεν λενε να φυγουν.Μαλλον δεν το γλιτωνω το τηλεφωνο στην samsung Θεσσαλονικης.Επι της ευκαιριας ερχεται τεχνικος σπιτι;

τα δικα μου νεα απο το μετωπο.Εκτη μερα breakin dvd και αυτες οι ρημαδοκαθετες γραμμες δεν λενε να φυγουν.Μαλλον δεν το γλιτωνω το τηλεφωνο στην samsung Θεσσαλονικης.Επι της ευκαιριας ερχεται τεχνικος σπιτι;
Καλησπέρα. Λογικά έρχεται στο σπίτι σου. Στην δική μου περίπτωση εδώ στην Αθήνα ήρθε λίγες ώρες μετά το τηλεφώνημα στην αντιπροσωπεία. Να επιμείνεις για πλήρη αντικατάσταση. Λειτουργούν γρήγορα. Μην ανησυχείς, απλά έτυχες στην περίπτωδη όπως και εγώ. Η νέα τηλεόραση που μου έφεραν μέχρι τώρα (150 ώρες περίπου) λειτουργεί αποροβλημάτιστα.

Θα το επαναλάβω Οι κάθετες γραμμές είναι πρόβλημα της τηλεόρασης. Έχουν αναφερθεί ξανά σε ξένο forum . επείγοντος τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία

Ερώτηση: βλέπετε 3D ταινίες στο με ή χωρίς φωτισμό του δωματίου? Έχω παρατηρήσει ότι όταν βλέπω 3D στο σκοτάδι αλλοιώνεται η όραση μέσω των γυαλιών από την αντανάκλαση του φωτός που βγάζει η ίδια η TV. Με τα φώτα ανοιχτά μπορώ να πω ότι το απολαμβάνω καλύτερα.

Εγώ βρισκομαι περιπου στις 200 ώρες... παίζω με τις ρυθμίσεις όλες στο 40-45 και δεν ενοχλούμαι καθόλου, οπότε θα συνεχίσω για 2-3 μέρες ακόμα. Τα μόνα θέματα που προέκυψαν είναι α) σε αγώνα στο nοva hd μετά από ριπλέι είδα κάτι σαν κόλλημα στην εικόνα και β) σήμερα σε ζάπιν έπεσα σε ψιλά γράμματα, ξέρετε τα διαφημιστικά που τ´ρχουν απο κάτω , και τα έβλεπα διπλά και θολά ενώ για δέκατα συγχρονιζόντουσαν και φαινόντουσαν κανονικά... τις πταίει ? βάζω και μια φωτό απ το κινητο για το φαινόμενο αυτό

73783169495069660613229.jpg

κανε αναβαθμιση λογισμικου και κατεβασε απο το site το τεστ για τα κινουμενα
γραμματα και δες αν σου τα παιζει σωστα.
Αν δεν στα παιζει τηλεφωνο στο σερβις.
Αν το κανει παντα προκειτε περι προβληματος

Λοιπόν το έπαιξα μέσω usb stick ... η πρώτη και δεύτερη διαβάζονται κανονικά, η τρίτη με μικρή ανεπαίσθητη ουρά και η τέταρτη και πιο γρήγορη ακριβώς όπως φαίνεται η φωτο... με το mjc στο ομαλή όπως είπες

edit τώρα που το προσέχω σε διαφημίσεις που τα γράμματα περνάνε αργά, φαίνονται διπλά και για δέκατα μόνο συγχρονίζουν....

Last edited: