Πάντως πρέπει να είσαι ο μοναδικός -τουλάχιστον στην Ελλάδα- που αγοράζει τηλεόραση με βάση όχι την εικόνα, αλλά τις multimedia δυνατότητές της.
Αβυσσος.....
Εδω φιλε Κωστα, εισαι λιγο φαουλ.
Οταν αγοραζει κανεις ΚΑΤΙ, κοιταζει ΟΛΑ τα πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα που εχει και βεβαια κοιταζει ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ Η ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ και αποφασιζει.
Βεβαια, ΚΑΘΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ δεν εχει την ιδια "σταθμη σημαντικοτητας"...αλλα αυτο δεν σημαινει οτι καποιος εχει ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ και απο εκει και περα οτιδηποτε αλλο απλα καλοδεχουμενο.
Και αμαξι οταν αγοραζα, με ενδιεφερε ο κινητηρας και οι ρεπριζ του βασικα, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα αγοραζα το SAXO το VTS που ηταν "γυμνο" σε οτιδηποτε αλλο (εξοπλισμος πχ) μονο και μονο επειδη ο κινητηρας του σκοτωνε!
Σεβαστοι βεβαια και οσοι ψωνιζουν ετσι....αλλα ο περισσοτερος κοσμος (και σωστα κατα την γνωμη μου) ψαχνει το λεγομενο 'value for money" στην κατηγορια χρηματων που μπορει να διαθεσει.
Πχ εγω θελω να εχει 3D η νεα μου τηλεοραση, την οποια δεν σκοπευω να "στειλω" τα επομενα 2-3 χρονια.
Αρα πρεπει και αυτο να ειναι σε καλο επιπεδο, ωστε οταν θα επεκταθει η χρηση 3d ταινιων κοκ (και βγουν καλυτερες τηλεορασεις), να μην ειμαι πολυ πισω σε αυτον τον τομεα.
Ετσι.....με ενοχλει το οτι η VT20 (την οποια ειδα με τα ματακια μου στην επιδειξη και μαγευτηκα) δεν εχει καλο 3d και δεν εχει 2D->3D (πχ για παιχνιδακια απο PS3).
Ειναι αυτο ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ λογος για να προτιμησω την Samsung? Οχι λεω
Επισης η Samsung κατα βαση σε απαλλασει απο την αναγκη να αγορασεις Media Player (εμενα ΜΟΝΟ αυτο με το οτι διαβαζει shared folder mono apo ton C σκληρο με ενοχλει).
Αρα σε απαλλασει απο ενα επιπλεον εξοδο συν μια ακομα συσκευη στο επιπλο του σαλονιου.
Ειναι αυτο λογος για να προτιμησω την Samsung? Απο μονος του...παλι οχι.
ΜΑΖΙ με τον προηγουμενο....αρχιζει να αλλαζει βαρος η ζυγαρια.
Επισης, η VT20 ειναι 800-1000 ευρω ακριβοτερη.
Ειναι αυτος ενας λογος να προτιμηθει η Samsung. Εδω ας πουμε....και ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ να ισχυε αυτο.....σε βαζει σε σοβαρο διλλημα, τοσα λεφτα διαφορα για μενα ειναι σχεδον ενα μηνιατικο. ΜΑΖΙ με τα αλλα δυο που ανεφερα......χμμμμ....αρχιζει να ισορροπει η ζυγαρια πλεον.
Αρα απο την μια, το ΒΑΣΙΚΟ που λες και εσυ με στελνει στην επιλογη της VT20, αλλα τα υπολοιπα μικροτερα μεν αλλα ΑΡΚΕΤΑ στοιχεια, με πανε αναποδα (ειδικα η τιμη)
Και μην ξεχνας και κατι ακομα.
ΑΛΛΟ πραγμα να ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ (πχ μια τηλεοραση να εχει 3d και αλλη να μην εχει) και αλλο πραγμα το "καλυτερο-χειροτερο".
Οι εννοιες καλυτερο-χειροτερο ειναι σχετικες εννοιες και δεν σημαινουν καλο-κακο.
Αν η χ-τηλεοραση εχει καλυτερη εικονα απο την ψ, αυτο δεν σημαινει οτι η ψ εχει (τοσο) κακη, ωστε να μην ειναι απολαυστικη!
Ενω αν κατι δεν υπαρχει καν, απλα δεν μπορεις να το απολαυσεις, εστω και αν η απολαυση του ειναι ησσωνος σημασιας!
Νομιζω οτι δεν ειμαι ο μονος που σκεφτεται ετσι.
Αν βεβαια ειχα πολλα φραγκα και δεν με ενδιαφερε καθολου το value for money, θα αγοραζα την ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΠΑΣΑ ΑΠΟΨΗ και στις μεγαλυτερες δυνατες ιντσες....και με το που θα εβγαινε μια ακομα καλυτερη θα σκοτωνα την προηγουμενη.
Δεν μπορω να το κανω ομως....δυστυχως....και αρα πρεπει να σκεφτομαι με πολυπαραμετρικο κριτηριο (και με "βαθος χρονου")....