Ναι να απαντησω και σε σενα και στον φιλο τον "JL ?".
Kαταρχας απο οτι ξερω, η VT20 δεν εχει μετατροπη απο 2D σε 3D....κατι που σημερα ειδικα που δεν υπαρχουν πολλες 3D ταινιες ειναι αρκετα χρησιμο.
Οπως φανταζομαι και οτι ειναι ωραιο οταν παιζεις διαφορα παιχνιδακια στο PS3
Δευτερον...τσεκαρα με τα ματακια μου το 3D της VT20 σε 2 μαγαζια, σε συσκριση με την SONY ΗΧ800 και την Samsung C8000 στην μια περπιπτωση (στο Public) και την SONY HX900 και την Samsung C6900 plasma στην δευτερη περιπτωση (στο Saturn Γερακα).
To 3D της Panasonic εβγαινε τριτο κατα τη γνωμη μου.
Στην σελιδα 86 αυτου του Thread εχω γραψει ως κριτικη τα εξης (αντιγραφω):
------------------------------------------------------------------------
Παιδια, επειδη πηγα με τα ματακια μου και ειδα για πολυ ωρα τα 3D της Panasonic (VT20), της SONY (sthn HX800 και στην ΗΧ900 που ειναι και πανακριβη) και στην Samsung (απο την 55 LED, αλλα το 3D engine της ειναι ΙΔΙΟ με αυτο της C7000/6900) σας πληροφορω οτι με ΔΙΑΦΟΡΑ καλυτερο ηταν της Samsung.
Σχετικα κοντα ηταν της SONY και της Panasonic ερχοταν τριτο (δεν μπορεσα να δω σε LG δυστυχως)
Στην Samsung...η αισθηση οτι καποιο αντικειμενο "βγαινει εκτος" της TV ηταν ΣΑΦΩΣ πιο καλη και καθαρη.
Και το κυριοτερο....εβγαινε ΜΟΝΟ αυτο....ενω πχ στις αλλες 2 τηλεορασεις, στην ΣΟΝΥ ειχες την αισθηση οτι βγαινει "μια οθωνη" μαζι με αυτο (δηλαδη συχνα ηταν σα να εβλεπες το "δευτερο γυαλι" που ειναι υπευθυνο για το 3D) και στην Panasonic, οταν κατι εβγαινε εκτος, "θολωνε" (κατι που συνεβαινε και στην ΣΟΝΥ, οσο πιο εξω εβγαινε κατι, τοσο λιγακι γινοταν fuzzy η εικονα του)
Βεβαια, δεν εκανα συγκριση με τα ιδια κλιπακια, συγκεκριμενα στις Samsung επαιζε το "Aliens vs Monsters" (καπως ετσι) που πιθανα να ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΦΤΙΑΓΜΕΝΟ 3D ενω στις αλλες 2 επαιζαν κατι επιλογες απο κλιπακια των εταιρειων.
Παντως στο δικο μου ματι, αυτη την αισθηση εδινε....δεν ξερω αν καποιοι αλλοι εχουν παρατηρησει κατι αλλο....
-------------------------------------------------------------------------