Samsung PS C7000 / C6900 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

εμενα ΜΟΝΟ αυτο με το οτι διαβαζει shared folder mono apo ton C σκληρο με ενοχλει).

για windows βαζεις το mezzmo σαν DLNA server που διαβαζει απο ολους τους δισκους και για linux το minidlna.
Αν φτιαξουνε το fimrware να κανει mount win/samba shares δεν θα θες καθολου dlna server θα ειναι σαν να παιζουνε τα αρχεια απο τοπικο δισκο usb αλλα δεν θα υπαρχει η δυνατοτητα transcoding που ουτε το pc share manager κανει τωρα.
Μπορουνε να κρατησουνε και το DLNA και να κανει η τηλεοραση mount win/samba shares.
Το pc share manager επρεπε να το γραψουνε σε java γιατι και ποιο ευκολο γι αυτους θα ειτανε και θα ειτανε cross platform και δεν θα ειχε προβλημα αναμεσα στις διαφορες παλιες και νεες εκδοσεις των λειτουργικων.Ιδανικη η java για ενα τετοιο προγραμμα.

Εγώ πάντως κάνω δεξί κλικ στο αρχείο κι επιλέγω Αναπαραγωγή σε -> TV-50C6900 και μου εμφανίζει μία λίστα με το αρχείο (μπορώ να προσθέσω κι άλλα με drag 'n' drop) όπου έχει κουμπιά έλεγχου multimedia καθώς και έντασης ήχου της τηλεόρασης.

Έχω Windows 7 Ultimate x64.

Εγώ πάντως κάνω δεξί κλικ στο αρχείο κι επιλέγω Αναπαραγωγή σε -> TV-50C6900 και μου εμφανίζει μία λίστα με το αρχείο (μπορώ να προσθέσω κι άλλα με drag 'n' drop) όπου έχει κουμπιά έλεγχου multimedia καθώς και έντασης ήχου της τηλεόρασης.

Έχω Windows 7 Ultimate x64.

ειναι ο dlna server των windows 7 απο τον windows media player αλλα ΔΕΝ
παιζει υποτιλους οποτε ειναι αχρηστος.

Με πρόλαβες..

Ναι να απαντησω και σε σενα και στον φιλο τον "JL ?".

Kαταρχας απο οτι ξερω, η VT20 δεν εχει μετατροπη απο 2D σε 3D....κατι που σημερα ειδικα που δεν υπαρχουν πολλες 3D ταινιες ειναι αρκετα χρησιμο.
Οπως φανταζομαι και οτι ειναι ωραιο οταν παιζεις διαφορα παιχνιδακια στο PS3

Δευτερον...τσεκαρα με τα ματακια μου το 3D της VT20 σε 2 μαγαζια, σε συσκριση με την SONY ΗΧ800 και την Samsung C8000 στην μια περπιπτωση (στο Public) και την SONY HX900 και την Samsung C6900 plasma στην δευτερη περιπτωση (στο Saturn Γερακα).

To 3D της Panasonic εβγαινε τριτο κατα τη γνωμη μου.
Στην σελιδα 86 αυτου του Thread εχω γραψει ως κριτικη τα εξης (αντιγραφω):
------------------------------------------------------------------------

Παιδια, επειδη πηγα με τα ματακια μου και ειδα για πολυ ωρα τα 3D της Panasonic (VT20), της SONY (sthn HX800 και στην ΗΧ900 που ειναι και πανακριβη) και στην Samsung (απο την 55 LED, αλλα το 3D engine της ειναι ΙΔΙΟ με αυτο της C7000/6900) σας πληροφορω οτι με ΔΙΑΦΟΡΑ καλυτερο ηταν της Samsung.
Σχετικα κοντα ηταν της SONY και της Panasonic ερχοταν τριτο (δεν μπορεσα να δω σε LG δυστυχως)

Στην Samsung...η αισθηση οτι καποιο αντικειμενο "βγαινει εκτος" της TV ηταν ΣΑΦΩΣ πιο καλη και καθαρη.
Και το κυριοτερο....εβγαινε ΜΟΝΟ αυτο....ενω πχ στις αλλες 2 τηλεορασεις, στην ΣΟΝΥ ειχες την αισθηση οτι βγαινει "μια οθωνη" μαζι με αυτο (δηλαδη συχνα ηταν σα να εβλεπες το "δευτερο γυαλι" που ειναι υπευθυνο για το 3D) και στην Panasonic, οταν κατι εβγαινε εκτος, "θολωνε" (κατι που συνεβαινε και στην ΣΟΝΥ, οσο πιο εξω εβγαινε κατι, τοσο λιγακι γινοταν fuzzy η εικονα του)

Βεβαια, δεν εκανα συγκριση με τα ιδια κλιπακια, συγκεκριμενα στις Samsung επαιζε το "Aliens vs Monsters" (καπως ετσι) που πιθανα να ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΦΤΙΑΓΜΕΝΟ 3D ενω στις αλλες 2 επαιζαν κατι επιλογες απο κλιπακια των εταιρειων.

Παντως στο δικο μου ματι, αυτη την αισθηση εδινε....δεν ξερω αν καποιοι αλλοι εχουν παρατηρησει κατι αλλο....

-------------------------------------------------------------------------

η οποια συγκριση πρεπει να γινεται παντα στο ιδιο υλικο.
Η μετατροπη 2d->3d ειναι μαπα.
το monsters vs aliens δεν ειναι καλο 3D.
Τα κορυφαια 3D αυτη τη στιγμη βγαζει η IMAX που ειναι με διαφορα μακρια απο τον ανταγωνισμο.
εχω καμποσες ταινιες 3D imax και ειναι οι καλυτερες

Τα κορυφαια 3D αυτη τη στιγμη βγαζει η IMAX που ειναι με διαφορα μακρια απο τον ανταγωνισμο.

Συμφωνώ. Πάντως για όσους θέλουν να αγοράσουν 3D ταινίες και σε καλές τιμές, προτείνω το play.com

Καταρχας, η μετατροπη απο 2Δ σε 3Δ στην περιπτωση της Samsung υπαρχει, ενω στην περιπτωση της VT20 δεν υπαρχει καν ως δυνατοτητα.

Δευτερον, αφου η συγκριση πρεπει να γινεται σε ιδιο υλικο.....τοτε δεν μπορω να καταλαβω ποιος εχει συγκρινει 3-4 διαφορετικες tv με ιδια κλιπακια και ειδε ποια εχει την καλυτερη εικονα και βαθος.
Αρα δεν ξερω και γιατι οι προηγουμενοι φιλοι "απορουν" που ειπα οτι η PANY εχει χειροτερο 3D.

Εγω παντως, στα κλιπακια που εβλεπα...ειπα τι παρατηρησα.
Στις Samsung, το "βγαινω εξω" ηταν αφενος πιο "εξω" απο τις αλλες δυο, αφετερου πολυ καθαρο και δεν "θολωνε" οσο πιο εξω εβγαινε το αντικειμενο.
Στις αλλες δυο, αφενος το αντικειμενο "θολωνε" κατα μηκος της διαδρομης (κοινως: αν εβγαινε εξω ενα σπαθι....απο την λαβη του σπαθου εως την κορυφη του, η εικονα του θολωνε προοδευτικα), αφετερου σε καποια σημεια που εβγαινε εξω καποιο αντικειμενο....ηταν σα να εβγαινε εξω οχι μονο το αντικειμενο αλλα μια ολοκληρη οθωνη μαζι του....σχεδον εβλεπα και το πλαισιο της δηλαδη!
Αν λοιπον το ταινιακι "aliesn vs monsters" που επαιζαν οι Samsung ειναι κακο 3D....τοσο το χειροτερο για τις αλλες δυο....διοτι σημαινει οτι αμα επαιζε καλο 3D θα ειχα ακομα καλυτερη εικονα....

Με το δικο μου ματι...αυτα ειδα.
Μακαρι να μπορουσα να παιξω και στις 3 τηλεορασεις ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΛΙΠ και να συγκρινω...

Χαιρετώ , πέρασα τον Mezzmo 2.1.4.0 αντίστοιχο του Samsung PC Share Manager αλλά μου παίζει πολύ περισσότερα αρχεία νομίζω πως είναι σαφώς καλύτερος. Την ιδέα μου ητν έδωσε ο φίλος mpetou.

Last edited:
Φυσικα και ολα τα Bluray 3D δεν ειναι το ιδιο καλα π.χ το bolt,alien vs monsters και το monster house ειναι χειροτερα (στα ματια μου) απο το alice in wonderland και το coraline.Tα imax ειναι εντυπωσιακα γιατι "βγαινουν αντικειμενα προς τα εξω" αλλα γενικα δεν τα θεωρω καλυτερα του coraline σαν ξεκουραστη θεαση.Παντως το υλικο απο εδω και περα π.χ toy story 3 πιστευω θα ειναι ακομα καλυτερο.

Χαιρετώ , πέρασα τον Mezzmo 2.1.4.0 αντίστοιχο του Samsung PC Share Manager αλλά μου παίζει πολύ περισσότερα αρχεία νομίζω πως είναι σαφώς καλύτερος. Την ιδέα μου ητν έδωσε ο φίλος mpetou.
2.1.11 ειναι η last version και εχει διαφορα bugs ακομα.
πχ σε μερικα wmv δεν κανει μπρος πισω pause.
Δεν εχει chaptering δεν ρυθμιζει το μεγεθος των υποτιλων ουτε μπορεις να τους συγχρονισεις και αλλα ψιλοπροβληματακια.
Με το mezzmo μπορεις να παιξεις και μη υποστηριζομενα formats απο την τηλεοραση μεσω transcoding αλλα θελει τερας υπολογιστη.

Η λυση ειναι 1 να στειλουμε mail στη samsung na φτιαξει το firmware ωστε να μην υπαρχουνε αυτα τα προβληματα.

2.1.11 ειναι η last version και εχει διαφορα bugs ακομα.
πχ σε μερικα wmv δεν κανει μπρος πισω pause.
Δεν εχει chaptering δεν ρυθμιζει το μεγεθος των υποτιλων ουτε μπορεις να τους συγχρονισεις και αλλα ψιλοπροβληματακια.
Με το mezzmo μπορεις να παιξεις και μη υποστηριζομενα formats απο την τηλεοραση μεσω transcoding αλλα θελει τερας υπολογιστη.

Η λυση ειναι 1 να στειλουμε mail στη samsung na φτιαξει το firmware ωστε να μην υπαρχουνε αυτα τα προβληματα.
Να σου πω την αλήθεια παρήγγειλα από Γερμανία το Dune media player και είναι σήμερα στην UPS στα Σπάτα, αύριο το παραλαμβάνω όποτε και δεν τρελαίνομαι, το Mezzmo το πέρασα για να παίξω λιγάκι. Πάντως σε ευχαριστώ ήταν πολύ καλή ιδέα.

Kαταρχας απο οτι ξερω, η VT20 δεν εχει μετατροπη απο 2D σε 3D....κατι που σημερα ειδικα που δεν υπαρχουν πολλες 3D ταινιες ειναι αρκετα χρησιμο.
Οπως φανταζομαι και οτι ειναι ωραιο οταν παιζεις διαφορα παιχνιδακια στο PS3

Στις 42" και 46" που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, υπάρχει η δυνατότητα αυτή και στις VT20, όπως και στην φτηνότερη GT20. Σε παιχνίδια PS3 όμως, δεν νομίζω πως έχει πρακτική χρησιμότητα, καθώς προσθέτει περισσότερο lag από τα συστήματα 100/200Hz...

Δευτερον...τσεκαρα με τα ματακια μου το 3D της VT20 σε 2 μαγαζια, σε συσκριση με την SONY ΗΧ800 και την Samsung C8000 ...
To 3D της Panasonic εβγαινε τριτο κατα τη γνωμη μου.

Tις έχω δει και εγώ αυτές τις τρεις και σχημάτισα ακριβώς την αντίστροφη άποψη... :nounder:

Βέβαια, ούτε στη δική μου περίπτωση στάθηκε δυνατό να τις δω με τα ίδια κλιπάκια...

εγω εχω δει τα demos απο panasonic,sony,samsung στον υπολογιστη
με το ιδιο μονιτορ ολα.

το καλυτερο δισκακι demo το ειχε η panasonic ειχε το καλυτερο πρωτογενες υλικο.Δεν μιλαω για τις τηλεορασεις αλλα για τα demo των εταιριων.

Στις 42" και 46" που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, υπάρχει η δυνατότητα αυτή και στις VT20, όπως και στην φτηνότερη GT20. Σε παιχνίδια PS3 όμως, δεν νομίζω πως έχει πρακτική χρησιμότητα, καθώς προσθέτει περισσότερο lag από τα συστήματα 100/200Hz...

Tις έχω δει και εγώ αυτές τις τρεις και σχημάτισα ακριβώς την αντίστροφη άποψη... :nounder:

Βέβαια, ούτε στη δική μου περίπτωση στάθηκε δυνατό να τις δω με τα ίδια κλιπάκια...

χεχε...τι να πω?
Να συζησουμε απο το club να γινει αλλο ενα συγκριτικο μεταξυ 3D? Η θα φαμε ξυλο?
χαχαχαχαχα!

Καλημέρα έχω κάνει όλα τα Firmware update, δεν μπορώ να πω πως έχω δει να αλλάζει κάτι, έχει κάποιος άλλο διαφορετική γνώμη, έχει παρατήρηση κάτι ;;;;

καλησπερα φιλοι.αναφερω κατι γιατι πλεον θεωρω οτι ειναι προβλημα.εχω μονιμο αποτυπωμα στο σημειο που εμφανιζονται οι οποιοδηποτε υποτιτλοι μιας ταινιας,και διαφορες καθετες γραμμες καμια 10αρια σε ολο το μηκος της οθονης,τα οποια δεν φευγουν ουτε με το breakin dvd.καποια συμβουλη η τηλεφωνο στην samsung;