Samsung PS E6500 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ας βγω λιγο off..Οποιος υποψηφιος αγοραστης θελει να την δει παντως στα media markt στο μαρουσι σημερα που πηγα μια βολτιτσα εχουν σβησει πλεον τα φωτα(προβολεις)στον χωρο των τηλεορασεων(μαλλον μας διαβασαν..τα παραπονα μας..) και σιγουρα η πρωτη εικονα για μια tv που σ'ενδιαφερει ειναι τελειως διαφορετικη απ οτι πριν που ηταν σαν το "καραισκακη".Μπραβο τους παντως,καλιο αργα παρα ποτε!Βεβαια τωρα υπαρχει προβλημα με τις led εκει μεσα στα σκοταδια που κυριολεκτικα σε στραβωνουνε!Η εικονα παντως και των τριων της sammy 530-550 και 6500 που τις εχει διπλα διπλα ειναι υπεροχη ειδικα σε τετοιες συνθηκες φωτισμου που πλησιαζουν αυτες του δικου μας χωρου

Το κυριότερο και με τις τρεις τηλεοράσεις είναι ότι δεν θα βλέπεις σε τηλεοπτικό και αρχεία χαμηλής ανάλυσης "παράσιτα" , η μείωση θορύβου λειτουργεί πολύ αποτελεσματικά σε συνδυασμό και με την έλλειψη countouring (που κάνει την εμφάνιση της σε άλλες πλάσμα) κάνει την εικόνα να φαίνεται "καθαρή".

Μου έχει κάνει ένα πολύ ελαφρύ DSE σαν δαχτυλικά στο κάτω μέρος του panel πάνω ακριβώς από το σηματάκι της samsung. Εχεί το μέγεθος δαχτυλιάς και φαίνετε μόνο σε πολύ ανοιχτό πράσινο και σε κανένα άλλο χρώμα ούτε καν σε πράσινο λίγο ποιο σκουρο. Αφού την πρώτη φορά που το εντόπισα νόμιζα αρχικά ότι είχε πέσει κάποια στάλα από την βροχή που έριχνε στον αγωνιστιστικό χώρο στην κάμερα που τράβαγε την σκηνή. Μετά νόμιζα ότι ήταν δαχτυλιά και προσπάθησα να το καθαρίσω :P
To καλό είναι ότι δεν ενοχλει καθόλου. Λέτε να γίνει περισσότερο? Από τι διάβασα αυτές οι σκιές είναι γενικό πρόβλημα της τεχνολογίας των plasma.

Mα την να κυνηγίσω αφού δεν φαίνετε πουθενά.. :P μόνο σε ανοιχτό πολύ πράσινο ούτε σε λίγο σκούρο

μήπως είναι κανένα ir??? για μένα πράγματα - καταστάσεις που δεν φαίνονται σε κανονική θέαση αλλά σε καρτέλες χρωμάτων με τέρμα ή στον πάτο φωτεινότητα - αντίθεση - οξύτητα - χρώμα δεν αξίζει να μπείς στον κόπο να τα κυνηγήσεις. αν στο μέλλον χειροτερέψει και το βλέπεις και σε κανονική θέαση τότε κάνεις κίνηση αντικατάστασης.

Last edited:
δεν είναι ir γιατί το ir φεύγει για πλάκα από τι έχω δει. Και για μένα έτσι όπως είναι τώρα που θέλει αρκετή προσπάθεια για να το παρατηρήσεις καν δεν αξίζει καν να το κυνηγήσεις. Απλά το αναφέρω έτσι για να αποτυπώνουμε τα πάντα για την τηλεόραση όχι μόνο τα καλά της. Φυσικά αν μελοντικά γίνει έντονο τότε θα το κυνηγήσω.

Ερώτηση για το μικρό buzzing που παρατηρείται!
Επειδή ο ήχος ακουγεται σαν να προέρχεται από την απεναντι πλευρά της τηλεόρασης (άρα κάπου αντανακλάται) τι μπορώ να βάλω πίσω απο την TV για να μην υπάρχει αυτή η αντανάκλαση;

Ηχομονωτικό υλικό είναι το καλύτερο αλλά αν δεν βολεύει μπορείς να δοκιμάσεις ένα ύφασμα (κουρτίνα , διακοσμητικό πανί η κάτι παρόμοιο).

Παιδια καλησπερα,βρεθηκα σε σπιτι σημερα για μια δουλεια και ετυχε ο τυπος να εχει την 6500 εδω κι ενα μηνα.Μιας και την εχω παραγγειλει κι εγω καθομουνα και την χαζευα.Παρατηρησα κατι και δεν ξερω αν ειναι προβλημα η οχι αλλα ξενερωσα λιγακι.Ο τυπος δεν το'χε παρει χαμπαρι μεχρι που το ειδα και του το εδειξα.Βαζοντας οτιδηποτε να παιζει ειτε τηλεοπτικο,ειτε mkv,ειτε avi και σε 16/9 οθονη η εικονα απ την δεξια μερια στο πλαι οπως την κοιταμε γεμιζε μεχρι εκει που ξεκιναγε το πλαισιο της tv ενω απ την αριστερη πλευρα η εικονα δεν εφτανε μεχρι το πλαισιο αλλα τουλαχιστον μισο ποντο πριν!τι ειναι αυτο παλι,ειναι προβλημα του panel?διορθωνεται καπως με καποια ρυθμιση?οχι τιποτε αλλο να ξερω οταν θα'ρθει και η δικια μου τι να κανω!αν καποιος απ τους κατοχους μπορει να το κοιταξει στη δικια του tv ας μου απαντησει.Τον αγχωσα κιολας τον ανθρωπο και του ειπα μολις μαθω θα σου πω

Tι ειναι το overscan/underscan επιλογη στο μενου?με ελληνικο μενου στο βγαζει μ'αυτη την ονομασια? η πηγη ηταν απο φλασακι στο player της tv,το εκανε ομως και σε τηλεοπτικο σημα

Παιδια καλησπερα,βρεθηκα σε σπιτι σημερα για μια δουλεια και ετυχε ο τυπος να εχει την 6500 εδω κι ενα μηνα.Μιας και την εχω παραγγειλει κι εγω καθομουνα και την χαζευα.Παρατηρησα κατι και δεν ξερω αν ειναι προβλημα η οχι αλλα ξενερωσα λιγακι.Ο τυπος δεν το'χε παρει χαμπαρι μεχρι που το ειδα και του το εδειξα.Βαζοντας οτιδηποτε να παιζει ειτε τηλεοπτικο,ειτε mkv,ειτε avi και σε 16/9 οθονη η εικονα απ την δεξια μερια στο πλαι οπως την κοιταμε γεμιζε μεχρι εκει που ξεκιναγε το πλαισιο της tv ενω απ την αριστερη πλευρα η εικονα δεν εφτανε μεχρι το πλαισιο αλλα τουλαχιστον μισο ποντο πριν!τι ειναι αυτο παλι,ειναι προβλημα του panel?διορθωνεται καπως με καποια ρυθμιση?οχι τιποτε αλλο να ξερω οταν θα'ρθει και η δικια μου τι να κανω!αν καποιος απ τους κατοχους μπορει να το κοιταξει στη δικια του tv ας μου απαντησει.Τον αγχωσα κιολας τον ανθρωπο και του ειπα μολις μαθω θα σου πω

αν και δεν είμαι κάτοχος της συγκεκριμένης τιβι αυτό μου το έκανε εμένα η πανασονικ σε 1920χ1080 (μιλάω για διαφορές στα πλαινά) και έφαγα τον κόσμο να δώ τι φταίει. τι καλώδια hdmi --> dvi άλλαξα τι το ένα τί το άλλο - ήμουνα έτοιμος να αλλάξω κάρτα γραφικών μέχρι που ανακάλυψα ότι την ζημιά μου την έκανε το pixel orbiter. ήταν στο ναί - μόλις το έβαλα στο αυτόματο το πρόβλημα διορθώθηκε και πλέον έχω την ίδια απόσταση από τα δεξιά και αριστερά.

μήπως έχει κάποια τέτοια επιλογή και η sammy??? ουσιαστικά αυτό σε μένα σίφταρε την οθόνη λίγο δεξιά ή λίγο αριστερά και είχα μεγαλύτερο κενό σε μια πλευρά.

καλύτερα βέβαια θα σε διαφωτήσει κάποιος κάτοχος.

αν ήταν θέμα overscan θα είχες κάποια διακεκομένη γραμμή σε κάποια κανάλια πάνω αριστερά και κέντρο.

Δε ξερω κι εγω τι να σου πω,τον πηρα τηλ. να ψαξει ολο το μενου αλλα δεν βρισκει κατι να το διορθωνει,παντως φαινεται ασχημο ειναι σαν απ τη μια μερια το πλαισιο να ειναι πιο χοντρο.μακαρι να φτιαχνεται γιατι βλεπω να την στελνω πισω αμα ειναι ετσι και στη δικια μου!

σε μένα πάντως που έχω δει δεκάδες ταινίες από την ώρα που την πηρα και γενιικά την χρησιμοποιώ κάθε μερά δεν το έχω δει πουθενά αυτό το πράγμα που λες. Μου φαίνετε υπάρχει μια επιλογή στις ρυθμίσεις που κεντράρεις την εικόνα. Μάλλον ο φίλος την έχει κεντραρει προς τα αριστερά δημιουργόντας το πλαίσιο που λες.

Αν το ειχε κανει ο ιδιος θα το ηξερε να το ξαναφτιαξει κιολας,εδω δεν το ειχε δει καν κι εμενα το ματι μου πηγε με την μια εκει! αυτη την επιλογη ψαχνουμε αν υπαρχει,μακαρι καποιος να ξερει και να μας πει.Εγω παντως οταν θα μου τη φερουν και ειναι ετσι η δικια μου εχει φυγει στα καπακια πισω! δεν μ'αρεσε καθολου ετσι οπως την κοιταζα

1ον κοιταξτε το βιβλιο οδηγιων(pdf) ...2on ενα απλο τηλεφωνο σε τεχνικο της samsung αυριο!καποια ρυθμιση ειναι...κατι αντιστοιχο υπηρχε στην vt30 μου...πιο ενδιαφερον εχει να ακουσουμε τη γνωμη σ για την ποιοτητα της εικονας αν εξαιρεσουμε το γεγονος αυτο!

1ον κοιταξτε το βιβλιο οδηγιων(pdf) ...2on ενα απλο τηλεφωνο σε τεχνικο της samsung αυριο!καποια ρυθμιση ειναι...κατι αντιστοιχο υπηρχε στην vt30 μου...πιο ενδιαφερον εχει να ακουσουμε τη γνωμη σ για την ποιοτητα της εικονας αν εξαιρεσουμε το γεγονος αυτο!

Φιλε μου οτι ακριβως γραφεις του ειπα κι εγω να κανει απο αυριο.Αν εξαιρεσουμε το γεγονος η εικονα της ετσι κι αλλιως ειναι υπεροχη και σαν tv ειναι κουκλα! δε μπορουσα να κανω και πολλα πραγματα γιατι δεν τον ηξερα τον ανθρωπο.Το φλασακι που ειχα μαζι μου με καποιες ταινιες εβαλα ετσι για να δοκιμασουμε το "προβλημα" και τιποτε αλλο,ετσι κι αλλιως πηγα για αλλη δουλεια εκει.Την δευτερα που παραλαμβανω μαλλον κι εγω θα γραψω πρωτες εντυπωσεις και γενικα λιγο απ ολα

Φιλε μου οτι ακριβως γραφεις του ειπα κι εγω να κανει απο αυριο.Αν εξαιρεσουμε το γεγονος η εικονα της ετσι κι αλλιως ειναι υπεροχη και σαν tv ειναι κουκλα! δε μπορουσα να κανω και πολλα πραγματα γιατι δεν τον ηξερα τον ανθρωπο.Το φλασακι που ειχα μαζι μου με καποιες ταινιες εβαλα ετσι για να δοκιμασουμε το "προβλημα" και τιποτε αλλο,ετσι κι αλλιως πηγα για αλλη δουλεια εκει.Την δευτερα που παραλαμβανω μαλλον κι εγω θα γραψω πρωτες εντυπωσεις και γενικα λιγο απ ολα

Ωραία !! μαλλον δευτερα θα ερθει και σε μενα!!!καλή παραλαβή να εχουμε!!απο που την αγορασες αν επετρεπεται..?