Samsung PS E6500 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Re: Samsung PS E6500 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

β) Δεν το ήξερα ότι η 530 δεν έχει Cinema Smooth. Για να εμφανιστεί καιι για να έχεις την δυνατότητα επιλογής του θα πρέπει το εισερχόμενο σήμα να είναι 24ρ, αν ρυθμίσεις ανάλογα το WD δεν εμφανίζεται στο Μενού>Επιλογές Κινούμενης Εικόνας ?

Αν ήθελε η Samsung θα μπορούσε να βάλει και την επιλογή αυτή , άλλωστε ο επεξεργαστής εικόνας είναι ο ίδιος (MSTAR X6 τo γραφεί στο service menu) , προφανώς το έχουν κλειδωμένο για τα ακριβότερα μοντέλα (όπως έκανε και η Panasonic στην U10 σε σχέση με την G10).

To κουφό είναι ότι είδα το Αvatar σε bluray από το Panasonic BD60 και με έξοδο 24p η κίνηση ήταν "νερό". Αντίθετα mkv 24p από τον ενσωματωμένο media player το "σκάλωμα" είναι πασιφανές.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung PS E6500 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αν ήθελε η Samsung θα μπορούσε να βάλει και την επιλογή αυτή , άλλωστε ο επεξεργαστής εικόνας είναι ο ίδιος (MSTAR X6 τo γραφεί στο service menu) , προφανώς το έχουν κλειδωμένο για τα ακριβότερα μοντέλα (όπως έκανε και η Panasonic στην U10 σε σχέση με την G10).

Kαι πλέον είναι και κλειδωμένες οι επιλογές για αλλαγή μοντέλου στο service menu. Μέσω pc (hdmi) πάντως, η Ε450 μου δίνει επιλογές refresh rate 60, 70 και 75hz. Το ίδιο pc συνδεμένο σε panasonic ut30 δίνει επιλογές 23, 24, 50, 60hz refresh rate.

To κουφό είναι ότι είδα το Αvatar σε bluray από το Panasonic BD60 και με έξοδο 24p η κίνηση ήταν "νερό". Αντίθετα mkv 24p από τον ενσωματωμένο media player το "σκάλωμα" είναι πασιφανές.

Mάλλον σωστό pulldown του BD60, ή αδυναμία του bult-in player. Δεν τρέχεις μια το motion test 1080p 24 μέσω κάποιου εξωτερικού player να βεβαιωθούμε αν παίζει σωστά η όχι τα 24p?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung PS E6500 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλ

Kαι πλέον είναι και κλειδωμένες οι επιλογές για αλλαγή μοντέλου στο service menu. Μέσω pc (hdmi) πάντως, η Ε450 μου δίνει επιλογές refresh rate 60, 70 και 75hz.

Aν και είμαστε ολίγον off-topic, η Ε450 δέχεται σήματα 24p στις HDMI της, αλλά τα παίζει στα 60Hz με ένα εναλλασσόμενο 2:3/3:2 pulldown...

Tο ίδιο ισχύει και σε αναπαραγωγή αρχείων 24p από τον ενσωματωμένο media player...

Μια μικρη αναφορα και απο εμενα για την 51Ε6500 μετα απο σχεδον μια εβδομαδα μαζι της, ο χωρος που βρισκεται δεν ειναι πολυ φωτεινος οποτε δεν αντιμετωπιζω προβληματα αντανακλασεων. Δουλευει με της ιδιες χαμηλες ρυθμισης πρωι & βραδυ οχι μονο για το στρωσιμο αλλα και για αργοτερα αφου τα γουστα μας ειναι οι ξεκουραστες θεασεις. Με το πανελ δεν υπαρχουν προβληματα ομοιομορφιας ουτε προβλημα με κολλημενα πιξελακια, το IR ομως ειναι παρον <ξεπλενεται> ομως μονο του μετα απο αλλαγη σε καποιο αλλο καναλι.
Ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο χρωματικη αποψη και αποδοση του μαυρου ειδικα σε bluray οπου η εικονα ειναι πραγματικα εξαιρετικη.
Σε γενικες γραμμες ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο την τηλεοραση, αν και ειναι η πρωτη μου πλασμα και την αντιμετωπιζα με μια μικρη φοβια για IR η Burn in τελικα μια ιδεα ειναι ολα και δεν αξιζει να τα παιρνουμε τοις μετρητοις.

Επειδη ειμαι ακομα στο σταδιο του ψαξιματος θα ηθελα την βοηθεια σας στα εξης θεματακια αν γνωριζετε.

α) Γιατι ο browser της Samsung δεν κατεβαζει καποιες σελιδες και αλλες μετα απο πολυ ωρα της δειχνει τελειως ασπρες(enikos.gr); Περα απο το οτι ειναι τραγικα αργος.

β) Ποτε ενεργοποιειται η παραμετρος Μαυρο HDMI στο μενου γιατι οταν εβλεπα bluray και το κοιταξα ηταν απενεργοποιημενη σαν επιλογη.

Ενημερωση εχει γινει με το τελευταιο f/w και καποια στιγμη μετα απο ενα 2ημερο που πηγα να μπω στο smart hub εκανε ενημερωση και σε αυτο καθως και στο browser αμεσως μετα την ενημερωση του smart hub, βεβαια το προβλημα με της σελιδες υπηρχε και πριν της ενημερωσεις.

Samsung PS-xxE6500

2910_0.ym.jpg

ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ

http://www.samsung.com/gr/consumer/tv-audio-video/television/plasma-tv/PS51E6500ESXXH

REVIEWS

http://reviews.cnet.com/flat-panel-...505-6482_7-35159642.html?tag=posts;msg5320462 (Αμερικάνικο μοντέλο)

ΛΙΣΤΑ ΚΑΤΟΧΩΝ

http://www.avclub.gr/forum/showthre...Σχόλια?p=1056432285&viewfull=1#post1056432285

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2012

01. geovagg.................................PS-51E6500.........(13.04.2012)..........(ΟΚ)
02. iceman ..................................PS-51E6500.........(30.04.2012)..........(ΟΚ)
03. manolaskakis...........................PS-51E6500.........(30.04.2012)..........(ΟΚ)
04. asmodeus3.............................PS-51E6500.........(30.04.2012)..........(OK)

ΜΑΙΟΣ 2012

05. Πάνος69................................PS-51E6500.........(04.05.2012)..........(ΟΚ)

ΙΟΥΝΙΟΣ 2012

06. Philosopher.............................PS-51E6500.........(05.06.2012)..........(ΟΚ)
07.mc92661……………………...............PS-51E6500……....(06.06.2012)……......(O.K)
08. lmiltos...................................PS-51E6500.........(09.06.2012)..........(O.K)
09.gzoun……………………….................PS-51E6500…….....(12.06.2012)……......(O.K)
10.czoun……………………….................PS-51E6500…….....(12.06.2012)……......(O.K)
11. ivyhae ..................................PS-51E6500.........(13.06.2012)...........(O.K)
12. gtr77.....................................PS-51E6500.........(15.06.2012)...........(O.K)
13.shadowf……………………................PS-51E6500…….....(16.06.2012)……......(O.K)
14.And 62..................................PS-51E6500..........(16.06.2012)..........(O.K)

ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΤΟΧΩΝ

http://www.avclub.gr/forum/showthre...Σχόλια?p=1056439668&viewfull=1#post1056439668
http://www.avclub.gr/forum/showthre...Σχόλια?p=1056439715&viewfull=1#post1056439715
http://www.avclub.gr/forum/showthre...Σχόλια?p=1056444624&viewfull=1#post1056444624
http://www.avclub.gr/forum/showthre...Σχόλια?p=1056472932&viewfull=1#post1056472932
http://www.avclub.gr/forum/showthre...Σχόλια?p=1056486376&viewfull=1#post1056486376

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΤΟΧΩΝ

http://www.avclub.gr/forum/showthre...Σχόλια?p=1056432285&viewfull=1#post1056432285

ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ TV ΑΠΟ 20-06-2012.ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ELECTROWORLD ΜΕ ΚΟΥΠΟΝΙ.ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΤΟΧΩΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΩΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΕ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ.ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΤΙ ΔΙΣΚΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.ΜΠΟΡΩ ΣΕ ΣΤΙΚΑΚΙ Η ΘΕΛΕΙ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Πραγματικα εδω κι ενα μηνα εχω ξεσκονισει το forum ψαχνοντας για καινουρια tv.Κατοχος της εξαιρετικης για μενα sony w2000 την οποια για την επιλογη της με βοηθησε παρα πολυ και τοτε το forum.Εκανα το λαθος και την πουλησα πριν ψαχτω για αλλη tv γιατι ημουνα σχεδον σιγουρος οτι υστερα απο 4 χρονια θα εχει βγει οπωσδηποτε κατι καλυτερο απ αυτο που ειχα,να σημειωσω οι η τηλεοραση ειχε ρυθμιστει απ τον πολυ καλο επαγγελματια και ανθρωπο Κο Καστρουνη(πολυ καφε ρε μανωλη πινεις,σε φοβηθηκα!) και επαιζε αψογα!! Πολλα θεματακια ρε παιδια οι καινουριες,η μια βγαζει γραμες στην οθονη η αλλη πρασινα η αλλη κοκκινα,τηλεοπτικο χαλια,προβληματα στη κινηση,εικονα τουλαχιστον οτι εχω δοκιμασει περιπλανωμενος με το usb στη τσεπη δεν μ'αφησε καμια ικανοποιημενο.Ξεπλυμενες εικονες κι οσες δεν ηταν η εικονα τους εδειχνε κατι σαν ψευτικη(σαν να παιζεις xbox π.χ)Η συγκεκριμενη tv PS E6500 μου εκανε ενα κλικ απο μακρια που την πηρε το ματι μου στα media m και δυστυχως δεν ειχα μαζι μου το φλασακι να δω και κατι διαφορετικο απ αυτο που επαιζε,παντως αυτο που ειδα μ'αρεσε παρα πολυ και θα πεταχτω σημερα για δοκιμες με usb.Η εικονα της ηταν πολυ πιο φυσικη,πιο καθαρη και πιο αληθινη και πιο κοντα τουλαχιστον σ'αυτο που βλεπει το ανθρωπινο ματι στη πραγματικοτητα.Το οτι ειναι plasma ειναι υπερ μου γιατι ειμαι και λιγο σκοτεινος τυπος και δεν μ'αρεσει καθολου το φως γενικα.Πιστευω οτι θα περασει το τεστ σημερα και διαβαζοντας τους μεχρι στιγμης κατοχους δεν βλεπω κατι αρνητικο αρα μαλλον σε λιγο καιρο θα μου κανει κι εμενα παρεα η συγκεκριμενη tv.Εννοειτε οτι οταν με το καλο τη παρω θας σας γραψω εντυπωσεις(εξω απ τα δοντια παντα)και τα + και τα - γιατι οπως και να το κανουμε τα λεφτακια μας δινουμε δεν μας τις χαριζουνε!Συγχαρητηρια για τη πολυ καλη δουλεια που γινετα εδω μεσα τοσα χρονια και να συνεχιζετε παντα ετσι!!

Φαντάζομαι δεν υπαρχει διαφορα με την 6500 την lcd οσον αφορα τα μενου της για αυτο και η ακόλουθη ερωτηση.
Βρεθηκα στο σπιτι ενος γνωστού που την αγορασε και ειχε θεμα με την τακτοποίηση των ψηφιακών καναλιών.
Μετα την αυτόματη αναζήτηση δεν μπορουσε να τα βάλει στην σειρα της αρεσκείας του...
Μου φάνηκε παραξενο αλλα και εγω που το εψαξα τα βρήκα μπαστούνια.
Με ποια βηματα τοποθετούμε τα καναλια εκει που θέλουμε ;

Πατας το "tools" στο χειριστήριο και μετά υπάρχει σε κάποια από τις επιλογές. Δεν το θυμάμαι ακριβώς να στο πω γιατί δεν είμαι σπίτι.

Όταν είσαι σε κάποιο κανάλι και πατήσεις το "Tools" σου δίνει μόνο την δυνατότητα επεξεργασίας αγαπημένης λίστας καναλιών, δηλαδή "τικάροντας" την λίστα αγαπημένων 1,2,3,4,5 να προστίθεται σε αυτή το κανάλι που βλέπεις εκείνη την ώρα.

Για πλήρη παραμετροποίηση πρέπει να πατήσεις πρώτα "Smart Hub", να επιλέξεις την εφαρμογή "Κανάλι" και εκεί να πηγαίνεις στο κανάλι που θέλεις και να πατάς το "Tools", απ' όπου μπορείς πλέον να επεξεργαστείς και να βάλεις των αριθμό καναλιού που θέλεις και την σειρά που θέλεις επιλέγοντας ταφινόμηση ανά αριθμό π.χ. 1-ΕΤ1, 2-ΝΕΤ, 3-ΕΤ3, 4-ΜΕΓΑ κ.λ.π. (για να μην υπάρχει η αρίθμηση με τη σειρά που έχει βρει τα κανάλια στον αυτόματο συντονισμό).

Last edited:
Σήμερα είχα πάει μια βόλτα στα καταστήματα γιατί ψάχνομαι γενικά για τηλεόραση και είδα στο media markt την samsung και έμεινα εντυπωσιασμένος από τα χρώματα της και γενικά από την απόδοση της συν ότι δεν την έβλεπα να φεγγίζει παρά τα φώτα που είχε τριγύρω. Το μόνο αρντητικό της με τις υπόλοιπες led τηλεωράσεις είναι ότι δεν ήταν αρκετά φωτεινή αν και όχι τίποτα τραγικό. Δλδ με χαμηλό φωτισμό νομίζω θα είναι αρκετά καλή.

Σήμερα είχα πάει μια βόλτα στα καταστήματα γιατί ψάχνομαι γενικά για τηλεόραση και είδα στο media markt την samsung και έμεινα εντυπωσιασμένος από τα χρώματα της και γενικά από την απόδοση της συν ότι δεν την έβλεπα να φεγγίζει παρά τα φώτα που είχε τριγύρω. Το μόνο αρντητικό της με τις υπόλοιπες led τηλεωράσεις είναι ότι δεν ήταν αρκετά φωτεινή αν και όχι τίποτα τραγικό. Δλδ με χαμηλό φωτισμό νομίζω θα είναι αρκετά καλή.

Ετσι κι αλλιως οι led ειναι πιο φωτεινες,το θεμα ειναι οτι εδειχνε λιγο πιο σκοτεινη απο τις δυο διπλανες της 530 και 550 και επαιζε απ οτι ειδα στο δυναμικο.Παντως οτι της εβαλα να παιξει και αρχεια πανω απο 12g δεν ειχε ουτε ενα κολληματακι πουθενα,βεβαια δεν με νοιαζει και πολυ τι player εχει μιας και θα της δινω εικονα απο pc και MPC με τις παντα καταλληλες ρυθμισεις.Δοκιμασα να την συγκρινω παιζοντας τα ιδια βιντεο με το ακριβο μοντελο της sam ES8000 led περα απο την φωτεινοτητα που ετσι κι αλλιως υπερτερουσε η εικονα που εδωσε η PS E6500 ηταν στα δικα μου ματια πολυ πιο φυσικη και πιο κοντα στη πραγματικοτητα,ειδικα στο δερμα των προσωπων που εδειχνε απο κοντα στη led ηταν σαν να το ειχες περασει με βερνικι ξυλου δεν εβλεπα πορους,σημαδακια κ.λ.π.Τελος παντων οσο αφορα τη φωτεινοτητα ας μας γραψει καποιος κατοχος αν σε θεαση ταινιας κ.λ.π τη νυχτσ και χωρις φωτα αν της δωσει τις φουλ ρυθμισεις φωτεινοτητας γινεται ενοχλητικη σε σημειο που να μη μπορεις να δεις,αν οντως ειναι ετσι πιστευω οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα.Παντως και τα media ειναι φωτεισμενα σα γηπεδο ρε γαμωτο,ας εβαζαν τουλαχιστο ολες τις plasma σε ξεχωριστο χωρο με αλλο φωτισμο να ξερουμε κι εμεις τι βλεπουμε.Τωρα θα μου πεις αλλοι θελουν να τις δοκιμασουνε και σε θεαση με φωτα σωστο κι αυτο...Εγω παντως θα περιμενω να πεσουν λιγο οι τιμες γιατ απ οτι ειδα πολλοι απ τα παιδια εδω μεσα τις πηρανε σε πολυ χαμηλες τιμες απ τις τωρινες.Ελεος πια μ'αυτα τα πανω κατω σ'αυτη τη χωρα,καποιοι την πουλανε και 1500!!... οτι να'ναι!!!

Στο media markt την έχει στα 1100. Πάντως με το θέμα φωτεινότητας ακόμα και στις ρυθμίσεις που την είχαν και που από τι κατάλαβα είναι στο default στα 75% δλδ φαινόταν μια χαρά για plasma και με τον φωτισμό που υπήρχε στον χώρο. Σε σύγκριση με τις διπλανές τηλεοράσης για τα γούστα μου η εικόνα της έδειχνε πολύ καλήτερη. Κάτι άλλο που παρατήρησα ήταν ότι την είχαν βάλει αρκετά χαμηλα. Δλδ αν στεκόσουν όρθιοσ φαινόταν αρκετά ποιο σκοτεινή ένω άν ερχόσουν στο επίπεδο της τηλεόρασης τότε φαινόταν πολύ ποιο καλά.
Σκεφτόμουν για lcd αλλά πλέον με βλέπω σίγουρα να πηγαίνω για την plasma της sasmsung. Καλές οι lcd, εντυπωσιακά φωτεινά χρώματα αλλά πολύ κόκος ακόμα και στα κορυφαία μοντέλα σε όλες τις εταιρείες.

Στο σπίτι μου, μέρα, μεσημέρι, πρωί, δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη φωτεινότητα, και παίζω στο τυπικό, όχι στο δυναμικό.
Δε συζητάμε καν για βράδυ με σβηστά φώτα. Η τηλεόραση δεν έχει κανένα πρόβλημα σε αυτό το θέμα.
Τώρα, αν κάποιος είχε μάθει να βλέπει με την τηλεόραση σε ρόλο φωτιστικού για το σαλόνι του, δεν ξέρω, ΙΣΩΣ αυτός θα είχε πρόβλημα την ημέρα με την samsung.

Το θετικό, πάντως, όπως ξαναείπα, της e6500 σε σχέση με 530/550 είναι το φίλτρο της. Καμιά φορά βλέπω από πλαϊνή θέση, με τζαμαρία απέναντί μου και στη μέση η τηλεόραση. Πιστεύω -απ'όσο τις είδα στο MM- θα είχα πρόβλημα με τις 530/550 με τις αντανακλάσεις.
Με την e6500 κανένα.

στο mm που τις έχω δεί ειναι πλάι πλάι και οι 3. αν κάτσει κάποιος στο πλάι και κοιτάξει τις αντανακλάσεις στα 3 πανελς η διαφορά της e6500 που είναι στη μέση είναι απόλυτα εμφανής και δεν χρειάζεται κόπο να διακριθεί. το ίδιο αν σκύψει κάποιος μπροστά σε κάθε μια και κοιτάξει πόσο φαίνεται ο ίδιος και το κατάστημα από πίσω. βέβαια το κατάστημα έχει πολύ φωτισμό και όσο μειώνεται σε οικιακές συνθήκες λογικά θα μειώνεται και η διαφορά τους.

Στο σπίτι μου, μέρα, μεσημέρι, πρωί, δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη φωτεινότητα, και παίζω στο τυπικό, όχι στο δυναμικό.
Δε συζητάμε καν για βράδυ με σβηστά φώτα. Η τηλεόραση δεν έχει κανένα πρόβλημα σε αυτό το θέμα.
Τώρα, αν κάποιος είχε μάθει να βλέπει με την τηλεόραση σε ρόλο φωτιστικού για το σαλόνι του, δεν ξέρω, ΙΣΩΣ αυτός θα είχε πρόβλημα την ημέρα με την samsung.

Το θετικό, πάντως, όπως ξαναείπα, της e6500 σε σχέση με 530/550 είναι το φίλτρο της. Καμιά φορά βλέπω από πλαϊνή θέση, με τζαμαρία απέναντί μου και στη μέση η τηλεόραση. Πιστεύω -απ'όσο τις είδα στο MM- θα είχα πρόβλημα με τις 530/550 με τις αντανακλάσεις.
Με την e6500 κανένα.
Σ'ευχαριστω φιλε για την απαντηση,αν βλεπεις πρωι μεσημερι και την εχεις στο τυπικο τοτε πιστευω ειμαστε ο.κ.Εγω εχω ενα θεμα με το φωτισμο χωρις πλακα εχω ν'αλλαξω χρονια λαμπες γιατι φυσικα δεν τις αναβω ποτε,με λαμπατερ ειμαι για να βλεπω που παταω τουλαχιστον...κουρτινες πιο μαυρες κι απο Kuro..Φιλε chek2fire 1100 την εχει αλλα απ οτι βλεπουμε εδω μεσα υπαρχει ενα ασανσερ τιμων οποτε θα περιμενω λιγο ακομη μπας και...Την εχει συνδεσει καποιος με HTPC να μας γραψει εντυπωσεις?

Σ'ευχαριστω φιλε για την απαντηση,αν βλεπεις πρωι μεσημερι και την εχεις στο τυπικο τοτε πιστευω ειμαστε ο.κ.Εγω εχω ενα θεμα με το φωτισμο χωρις πλακα εχω ν'αλλαξω χρονια λαμπες γιατι φυσικα δεν τις αναβω ποτε,με λαμπατερ ειμαι για να βλεπω που παταω τουλαχιστον...κουρτινες πιο μαυρες κι απο Kuro..Φιλε chek2fire 1100 την εχει αλλα απ οτι βλεπουμε εδω μεσα υπαρχει ενα ασανσερ τιμων οποτε θα περιμενω λιγο ακομη μπας και...Την εχει συνδεσει καποιος με HTPC να μας γραψει εντυπωσεις?
Μήπως ζεις στις τρανσυλβανικές άλπεις και δεν μας το λες? Πάντως επειδή η σύγκριση είναι μεταξύ αντίστοιχων μοντέλων της πανασονικ και όχι των υποδεέστερων της samsung αυτό που έχω να πω είναι ότι η 6500 στον κωτσόβολο που την έχω δει παίζει στο dynamic, μόλις την γυρίσεις στο στανταρντ το φως της μειώνεται κατά 30%. Ακόμη όμως και στο dynamic είναι πολύ υποδεέστερη της st 50 η οποία παίζει στο στάνταρντ, και σε φως - ζωντάνια εικόνας και σε κίνηση. Συμπέρασμα, το τρίτο μοντέλο της πανασόνικ είναι δύο κλάσεις ανώτερο του δεύτερου της σαμσουνγκ, ή μάλλον βρίσκεται δυο γραμμές ποιο μπροστά, μιας και είναι της μόδας οι γραμμές.

Αυτο ειναι φιλε manmayer που με χαλαει περισσοτερο με τις Panasonic η μοδα που γραφεις με τις 'γραμμες' διαβαζοντας εδω μεσα εχεις την ιδια πιθανοτητα να σου κατσει καλο κομματι οσες να πιασεις το τζοκερ!και φαντασου οτι τα ακριβοτερα μοντελα της εχουν ακομη περισσοτερα 'θεματα' συμφωνα με οσα γραφουν οι κατοχοι τους εδω μεσα.Κι επειδη δεν εχω το χρονο και την υπομονη να τρεχω ν'αλλαζω καθε λιγο τηλεορασεις στη Panasonic γιατι η μια βγαζει γραμμες δεξια η αλλη αριστερα η αλλη βγαζει πρασινα η αλλη κοκκινα αποφασισα να ψαξω για κατι πιο 'απροβληματιστο' εστω και υποδεέστερη Κατ' εσένα παντα μεχρι να βγει καποια στιγμη κατι σωστο στην αγορα να μας καλυπτει σε ολα κι ας ειναι και 'ZUNTAP'.Ασε που'χω μεινει και δυο μηνες χωρις tv κι εχω σαλταρει,led παντως δεν παιρνω με τιποτα! Βεβαια ακομη ψαχνομαι,δοκιμαζω και αλλα μοντελα και βλεπουμε..Μήπως ζεις στις τρανσυλβανικές άλπεις και δεν μας το λες?:devil-smiley-029: φαντασου οτι δεη πανω απο 120 ευρω το 4μηνο δεν εχω πληρωσει ποτε..:earmuffs:

φαντασου οτι δεη πανω απο 120 ευρω το 4μηνο δεν εχω πληρωσει ποτε..:earmuffs:
Κανονικά μ' αυτά που γράφεις θα έπρεπε αντί για ματι να έχεις στην εικώνα δύο δόντια!!! Αστειεύομαι βέβαια. Στα σοβαρά τώρα. Εμένα πάνω απ' όλα μου την σπάει την μια στιγμή να εκθειάζεται από κάποια συγκεκριμένα άτομα μια συγκεκριμένη τηλεόραση σε βαθμό που οποιαδήποτε αντίθετη άποψη να στοχοποιείται και μετά από λίγο καιρό απο τα ίδια συγκεκριμένα άτομα να στοχοποιειται η πρώην άριστη τηλεόραση διότι κάποιοι χρειάστηκαν τέσσερις αλλαγές για να σταματήσουν όπως λένε "να ενδιαφέρονται για το αν υπάρχουν γραμμές", ενώ κάποιοι άλλοι να ανακαλύπτουν γραμμές μετά από έξι μήνες ενώ στην αρχή χοροπηδουσανε από την χαρά τους για την άριστη επιλογή τηλεόρασης, άριστη εικόνα κλπ. Και ξέρεις γιατί μου τη σπάει, διότι πρώτον η μεταστροφή στηρίχτηκε σε δύο τρεις μαρτυρίες τουλάχιστον αναξιόπιστες κατά τη γνώμη μου, πάντα με βάση αυτα που διαβάζω βέβαια γιατί δεν γνωρίζω τα πρόσωπα, και δεύτερον διότι αυτά τα "προβλήματα" ή προβλήματα ήταν γνωστά και αναφέρονταν στα ξένα φόρα ήδη από τότε που οι ανωτέρω κυβιστές ορκίζονταν στην άριστη ποιότητα των σημερινών "προβληματικών" τηλεοράσεων. Εγώ χωρίς να είμαι τεχνικός διαβάζω ότι ζητήματα γραμμών είχαν ακόμη και οι Κουρο. Και τέλος πάντων οι "γραμμές" δεν μπορεί να δίνουν γραμμή στο κόσμο να αγοράζει κάποιες μάρκες, διότι αν κάποιες πανασόνικ έχουν γραμμές που φαίνονται στο ποδόσφαιρο η 6500 με βάση αυτά που έχω δει έχει μέτρια κίνηση και μετριότατη φωτεινότητα που θα την βλέπει κανείς σε κάθε πρόγραμμα και όχι μόνο στο ποδόσφαιρο.