Samsung PS E6500 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το δεύτερο πρόβλημα, ή είναι κάποιος λεκές ή διαφυγή αερίου, ρίξε μια ματιά και εδώ...

Εχεις δικιο ειναι ακριβως η ιδια περιπτωση,ακομη και το σχημα/μεγεθος της σκιας ειναι το ιδιο

Ατυχία, φίλε, αυτά συμβαίνουν. Πόσες ώρες έχει η TV;

94 ωρες,σιγουρα συμβαινουν αλλα δεν αγχωνομαι κιολας:frown:,ισα ισα που μου δινεται μια ευκαιρια αλλαγης μηπως και παω σε μεγαλυτερη.Παντως επειδη ειναι η πρωτη μου plasma εχω να πω οτι τουλαχιστον για τη χρηση και μονο ταινιων που την πηρα εγω η εικονα δεν εχει καμια μα καμια σχεση με τις lcd/led.Πραγματικα χαιρεσαι να παρακολουθεις!!,γι αυτο και κολλησα και θελω μεγαλυτερη

Το τρίτο πρόβλημα, ίσως να είναι θέμα του Player, ποιό είναι; Αν απενεργοποιήσεις τον orbiter, η κουκίδα εξακολουθεί να παραμένει;

Το dune 301 ειναι ο player αλλα δεν μπορω να δοκιμασω τωρα αυτο που γραφεις με τον orbiter γιατι δεν βρισκομαι σπιτι,θα το κοιταξω παντως και θα ενημερωσω

Last edited:
Αυτο ξαναπές το . Το θέμα είναι πως πήραμε 50αρα πλάσμα οικονομικά και βρήκαμε το φως μας.
Πως πας σε 65άρα όμως χωρίς να τσούξει Θανάση ???
Καλά δεν ήμασταν με τις 40άρες lcledούλες?

94 ωρες,σιγουρα συμβαινουν αλλα δεν αγχωνομαι κιολας:frown:,ισα ισα που μου δινεται μια ευκαιρια αλλαγης μηπως και παω σε μεγαλυτερη.Παντως επειδη ειναι η πρωτη μου plasma εχω να πω οτι τουλαχιστον για τη χρηση και μονο ταινιων που την πηρα εγω η εικονα δεν εχει καμια μα καμια σχεση με τις lcd/led.Πραγματικα χαιρεσαι να παρακολουθεις!!,γι αυτο και κολλησα και θελω μεγαλυτερη

Αυτο ξαναπές το . Το θέμα είναι πως πήραμε 50αρα πλάσμα οικονομικά και βρήκαμε το φως μας.

Ετσι ακριβως ειναι φιλε,σκεφτομαι τα 3.200 που ειχα δωσει για την 46w2000sony lcd και τα 850 για την 6500 και αντι να τα κλαψω τοτε τα κλαιω τωρα γιατι τοτε νομιζα οτι θα τα σκασω και θα εχω οτι καλυτερο.Το ιδιο βεβαια ισχυει και σημερα συγκρινοντας τιμη/ιντσες/εικονα σε lcd/led και plasma

Πως πας σε 65άρα όμως χωρίς να τσούξει Θανάση ???

Οτι θα τσουξει θα τσουξει αλλα τουλαχιστον τις ωρες που θα εισαι μπροστα της θα περναει το τσουξιμο...αλλωστε καπου πρεπει να τα δινουμε π.χ τσιγαρα,ποτα,ξενυχτια,γυναικες...ασε που η γυναικα φευγει ενω η tv θα'ναι παντα διπλα σου..Εγω παντως αν την καταφερω την τιμουλα στα 2.500 θα την παρω

Καλά δεν ήμασταν με τις 40άρες lcledούλες?

Αλλες εποχες..

Last edited:
Για παραεισαγωγη μιλας?

http://www.bestprice.gr/item/2152796628/samsung-ps60e6500/?fromq=ps60e6500

Δεν ξέρω αν είναι παράλληλη εισαγωγή. Στη Γερμανία πάντως είναι στα 1600 περίπου η κανονική της τιμή:

http://www.amazon.de/gp/offer-listing/B007I092X6/ref=asc_df_B007I092X69869364?ie=UTF8&condition=new&tag=httpwwwgeizkd-21&creative=22566&creativeASIN=B007I092X6&linkCode=asm

Χάζευα χθες τα 3D βιντέακια από το Internet του Smart TV και δεν με εντυπωσίασε το βάθος... Πιο πολύ βάθος υπάρχει προς τα μέσα του panel παρά προς τα έξω (σε σχέση με trailers σε καταστήματα)...
Αλλάζει αυτό με κάποια ρύθμιση, μπορώ δηλ. να κάνω να βγαίνουν προς τα έξω τα αντικείμενα;

τα ίδια βλέπω κι εγώ στην st50 τώρα και στην Ε550 πριν. το προς τα έξω είναι ελάχιστο και το έχω πει σε άλλο ποστ , όπου η απάντηση ήταν πως εξαρτάται από το υλικό και όχι από την τηλεόραση ....

Απάντηση: Re: Samsung PS E6500 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

τα ίδια βλέπω κι εγώ στην st50 τώρα και στην Ε550 πριν. το προς τα έξω είναι ελάχιστο και το έχω πει σε άλλο ποστ , όπου η απάντηση ήταν πως εξαρτάται από το υλικό και όχι από την τηλεόραση ....

Ακριβως! Βρειτε και νοικιαστε καποιο ντοκιμαντερ της i-max ή κανενα του Κουστό με βυθους, ψαρια κτλ. και θα παθετε πλακα...

Το τρίτο πρόβλημα, ίσως να είναι θέμα του Player, ποιό είναι; Αν απενεργοποιήσεις τον orbiter, η κουκίδα εξακολουθεί να παραμένει;

Τελικα το κοιταξα αυτο που γραφεις και δεν ειναι θεμα orbiter,απλα αυτο που ανακαλυψα ειναι οτι η κουκιδα φαινεται μονο στην επιλογη εικονας "χαλαρη" σε ολες τις υπολοιπες επιλογες δυναμικη,κινηματογραφικη κ.λ.π εξαφανιζεται και φαινεται τιποτα!

http://www.bestprice.gr/item/2152796628/samsung-ps60e6500/?fromq=ps60e6500

Δεν ξέρω αν είναι παράλληλη εισαγωγή. Στη Γερμανία πάντως είναι στα 1600 περίπου η κανονική της τιμή:

http://www.amazon.de/gp/offer-listing/B007I092X6/ref=asc_df_B007I092X69869364?ie=UTF8&condition=new&tag=httpwwwgeizkd-21&creative=22566&creativeASIN=B007I092X6&linkCode=asm

Θελει προσοχη απο που θα ψωνισεις και καποια διαδικασια πριν υπογραψεις και κανεις "δικια" σου την tv.Πρεπει οπωσδηποτε να μαθεις τον serial number της tv και να επικοινωνησεις με την εδω samsung να τους τον δωσεις και να σου πουνε αν ειναι Original η tv και επειτα να σιγουρευτεις απο εκει που θα την παρεις οτι εχει Πανευρωπαικη εγγυηση αλλιως την πατησες.Τα καταναλωτικα προιοντα που εχουν αγοραστει στην Ευρωπη (συμπεριλαμβανομενων εκεινων που αγοραστηκαν στην Ελλαδα) ειναι επιλεξιμα για Πανευρωπαικη εγγυηση που καλυπτει κατασκευαστικα ελαττωματα.Η διαρκεια της εγγυησης εξαρταται απο το χρονο εγγυησης του συγκεκριμενου τυπου συσκευης στη χωρα οπου προκειται να γινει η επισκευη. Εξαιρειται μονο η περιπτωση που η εγγυηση που δινεται στη χωρα αγορας ειναι μεγαλυτερη απο εκεινη στη χωρα επισκευης.Οι χωρες ειναι εδω http://europa.eu/about-eu/countries/index_en.htm

Νομίζω υπάρχει νομοθεσία στην ευρωπαϊκή ένωση ότι όλα τα προϊόντα που διακινούνται θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον 2 χρόνια εγγύηση. Ετσί την πάτησε και apple και αναγκάστηκε να το κάνει διετία και αυτή στα προϊόντα της από ένα χρονο που παράνομα είχε μέχρι να γίνει η καταγγελία.

Χθές από περιέργια έβαλα και τις break in καρτέλες με τα χρώματα. το panel είναι πεντακάθαρο και δεν έχει καμία εμφανή ανομοιομορφία εκτός από αυτή την κηλίδα που έχω ξαναναφέρει στο κάτω μέρος της οθόνης. Στο σημείο που είναι και ότι φαίνετε μόνο σε πράσινο ανοιχτό νομίζω δεν αξίζει καν να μπω στην διαδικασία αλλαγής του. Ουτέ στην μπάλα δεν το παρατηρείς αν δε σου πούνε να κοιτάξεις εκεί

Νομίζω υπάρχει νομοθεσία στην ευρωπαϊκή ένωση ότι όλα τα προϊόντα που διακινούνται θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον 2 χρόνια εγγύηση. Ετσί την πάτησε και apple και αναγκάστηκε να το κάνει διετία και αυτή στα προϊόντα της από ένα χρονο που παράνομα είχε μέχρι να γίνει η καταγγελία.

Απλα περα απ τα δυο χρονια λεω οτι αν ο εμπορας που θα την αγορασεις την εχει φερει απο αγγλια π.χ και σου δωσει εγγυηση μονο για αγγλια και οχι πανευρωπαικη τοτε οτι και να παθει η tv θα εχεις να κανεις με το εκει service(στην αγγλια)και οχι με την samsung ελλαδος,τα δυο χρονια θα τα εχεις αλλα τι να το κανεις αν σε μια στραβη πρεπει να παει για επισκευη

Χθές από περιέργια έβαλα και τις break in καρτέλες με τα χρώματα. το panel είναι πεντακάθαρο και δεν έχει καμία εμφανή ανομοιομορφία εκτός από αυτή την κηλίδα που έχω ξαναναφέρει στο κάτω μέρος της οθόνης. Στο σημείο που είναι και ότι φαίνετε μόνο σε πράσινο ανοιχτό νομίζω δεν αξίζει καν να μπω στην διαδικασία αλλαγής του. Ουτέ στην μπάλα δεν το παρατηρείς αν δε σου πούνε να κοιτάξεις εκεί

Αρκει να μην χειροτερεψει βεβαια αν και δεν νομιζω,εγω παντως θα την αλλαζα γιατι απ οτι καταλαβαινω απο αυτα που γραφεις εσυ που ξερεις που ακριβως βρισκεται το βλεπεις στη μπαλα π.χ.Και μονο που θα το βλεπα εστω και στη μπαλα(αν και δεν παρακολουθω πολυ)θα την ειχα στειλει πισω

Αυτό με την εγγύηση δεν ισχύει για ευρωπαϊκά κράτη. Αν τα προϊόντα διακινούνται σε χώρες τις ευρωπαϊκής ένωσης τότε η εγγύηση που δίνετε ισχύει για όλες τις χώρες.

Το θεμα ειναι τι χαρτι θα παρεις εσυ στα χερια σου απο εκει που θα την αγορασεις,αυτο πρεπει να προσεχουμε ψωνιζοντας απο οπου να'ναι.Αν δεν εχεις πανευρωπαικη εγγυηση η εδω samsung δεν αναλαμβανει τιποτα!

Δεν αναλαμβάνει εγγύηση γιατί service δεν μπορει να μην αναλάβει όταν είναι δικό της το προιόν εκτος αν είναι καμια απομίμηση.

Δεν αναλαμβάνει εγγύηση γιατί service δεν μπορει να μην αναλάβει όταν είναι δικό της το προιόν εκτος αν είναι καμια απομίμηση.

Eαν πληρωνεις εσυ το service μιας και δεν θα υπαρχει εγγυηση τοτε ισως ναι να το αναλαμβανει..δηλαδη θα αγορασουμε μια tv απ τον "πουθενα" που δεν ξερω κι εγω απο που τις φερνει,πανω στη βδομαδα να σου κατσει προβλημα στο panel και να πληρωσεις αλλα τοσα για να στο φτιαξει η εδω samsung(κι αν το αναλαμβανει κι αυτο δεν το ξερω)μιας και η εγγυηση θα ισχυει μονο για την χωρα που την εφερε ο "πουθενας" το οποιο θα υποστηριζεται κι απ το χαρτι της εγγυησης που θα σου δωσει.Σ αυτη τη περιπτωση η tv πρεπει να παει για service δωρεαν παντα στη χωρα που α αναφερει η εγγυηση.Τεσπα αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι για να εχεις εγγυηση/δωρεαν service δυο χρονια απο την εδω samsung πρεπει να ισχυουν τα δυο παρακατω που εχω γραψει και σε αλλο post

Πρεπει οπωσδηποτε να μαθεις τον serial number της tv και να επικοινωνησεις με την εδω samsung να τους τον δωσεις και να σου πουνε αν ειναι Original η tv και επειτα να σιγουρευτεις απο εκει που θα την παρεις οτι εχει Πανευρωπαικη εγγυηση

Παιδιά, ισχύει πάλι το κουπόνι στο Electroworld. Η PS51E6500 στα 1038 Ευρώ! Το κουπόνι είναι το γνωστό UET73532. Για 7 ημέρες.

H τηλεορασιτσα για το χιλιαρικακι της ειναι ολα τα λεφτα!Εγω ακομη δεν την εχω δωσει πισω,περιμενω αυριο/μεθαυριο να δω τι τιμη θα παιξει για να παρω την 64αρα την e8000.Δε ξερω τι διαφορες θα εχει απ την 6500 σε εικονα αλλα κι αυτο που βλεπω τωρα σε συνδυασμο με το dune ακομη κι ετσι να δειχνει σε 64" θα ειναι απολαυση!Η αποσταση με τρομαζει λιγο που ειμαι στα 2,40/2.50 το πολυ αλλα πιστευω αφου μου φαινονται οι 51" λιγες τοτε δε νομιζω να'χω προβλημα