Samsung PS F8500 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ενα σχολιο για την γραμμη του πανελ στις φωτο που παρεθεσα, θα μου ηταν χρησιμο. Ευχαριστω

Απάντηση: Re: Samsung PS F8500 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ενα σχολιο για την γραμμη του πανελ στις φωτο που παρεθεσα, θα μου ηταν χρησιμο. Ευχαριστω

Τα σχολια που αναρτηθηκαν ειναι σαν τη γραμμη στη φωτο που παρεθεσες...
Δεν φαινονται.:p

Γιαυτο σας ειπα οτι απο φωτο δεν φαινεται η γραμμη, μονο ζωντανα. Αυτο ειναι και το προβλημα. Ο τεχνικος θα το βγαλει φωτο και θα το στειλει στα κεντρικα. Αν δεν φαινεται δεν θα δεχθουν να την αντικαταστησουν. Θα μου πουν δεν εχει τιποτα...

αν ρυθμισει μια καλη φωτογραφικη θα στο βγαλει.Αν ερθει και καμια των 50 ευρω αστο ,Εγω με τα πιξελακια εφερνα σπιτι ενα φιλο φωτογραφο

Εγώ που βλέπω καμένο pixel σε TV από τα 10μέτρα :p δεν διακρίνω κάτι.

Μολις κυκλοφορησε στην Αμερικη εναν νεο firmware για τις F8500, που ειναι fix για τα brightness pops που ειχαν αναφερθει απο ολους. Αυτα τα pops ηταν και ο λογος που το hdtvtest δεν του εβαλε reference status. Να υποθεσω οτι το review μπορει να αλλαξει τωρα;

Ελπιζω να φερουν το firmware και στην Ευρωπη γιατι κι εμεις εχουμε pops...

Μολις κυκλοφορησε στην Αμερικη εναν νεο firmware για τις F8500, που ειναι fix για τα brightness pops που ειχαν αναφερθει απο ολους. Αυτα τα pops ηταν και ο λογος που το hdtvtest δεν του εβαλε reference status. Να υποθεσω οτι το review μπορει να αλλαξει τωρα;

Ελπιζω να φερουν το firmware και στην Ευρωπη γιατι κι εμεις εχουμε pops...

Όχι, το reference status αφορά και το μαύρο...

Όχι, το reference status αφορά και το μαύρο...

Δεν νομιζω.Ρωτησα ο ιδιος τον reviewer με pm στο hdtvtest forum. Μου ειπε με μια προταση: brightness pops...

Sorry ρε polakis,αλλά αν δεν αλλάξει το Review σε reference status εσένα τι σε πειράζει??
Χαλάρωσε λίγο και απόλαυσε την τηλεόραση

Sorry ρε polakis,αλλά αν δεν αλλάξει το Review σε reference status εσένα τι σε πειράζει??
Χαλάρωσε λίγο και απόλαυσε την τηλεόραση

Δεν με νοιαζει αν θα αλλαξει. Κουβεντα να γινεται...

Απάντηση: Re: Samsung PS F8500 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Γιαυτο σας ειπα οτι απο φωτο δεν φαινεται η γραμμη, μονο ζωντανα. Αυτο ειναι και το προβλημα. Ο τεχνικος θα το βγαλει φωτο και θα το στειλει στα κεντρικα. Αν δεν φαινεται δεν θα δεχθουν να την αντικαταστησουν. Θα μου πουν δεν εχει τιποτα...
Άντε πάλι....!!!!!
Ξεκόλλα επιτέλους και απόλαυσε την τηλεορασάρα σου!!!:violent-smiley-030:
Εξάλου κι'εσυ ο ίδιος λες πως δε το βλέπεις σχεδόν ποτέ!

Αγαπητοί συμφορουμίτες αντί να "κράζετε" τον polakis και να τον προτρέπετε να "ξεκολήσει" καλό είναι να αναλογιστείτε την αξία του polakis για το φόρουμ και να του αποδώσετε τα εύσημα. Αν δεν το έχετε καταλάβει ακόμη, κοντεύει καλοκαίρι και ο μοναδικός στο φόρουμ που έχει πάρει φετινό μοντέλο και μάλιστα από το πάνω πάνω ράφι είναι ο polakis. Όλοι οι άλλοι ζητούν ή δίνουν πληροφορίες για περσινά μοντέλα ή για 32άρες led και πλάσμα μέχρι 500 ευρώ και μόνον ο polakis ποστάρει προσωπικές εντυπώσεις και φωτογραφίες τηλεόρασης αξίας κοντά στα 4.000 ευρώ. Κατά συνέπεια ρισπεκτ στον polakis.

Αγαπητε συμφορουμίτη, πρώτον δεν ''κράζουμε'' κανέναν. Συζήτηση κάνουμε και ανταλλάσουμε απόψεις. Γι'αυτό υπάρχουν τα forum όπως αυτό άλλωστε...
Και δεύτερον το ότι κάποιος έχει δώσει ένα Χ σεβαστό ποσό, το οποίο δεν μπόρεσε κάποιος άλλος να δώσει, ή το ότι έχει αποκτήσει το Χ ολοκαινουριο μοντέλο τηλεόρασης, δεν τον κάνει αυτομάτα και τον ''συμφορουμιτη του μήνα''!!!!
Και οι υπόλοιποι που ποστάρουν εδώ μέσα για τις ''32άρες led και τις plasma εως 500 ευρω'' που εσύ περιφρονείς, αξίζουν respect απο τους υπόλοιπους!
Εκτός αν βάζουμε ''ταμπέλες'' στα μέλη του φόρουμ, συμφωνα με το ποσό που δαπάνησαν για τις συσκευές τους, και με το ποιός έχει την πιο καινούρια από τους άλλους.
Φιλικά, Χρήστος.

Φιλε karatzas thanks για τα καλα σου λογια αλλα θα συμφωνησω με τον προλαλησαντα. Το οτι πηρα την 64F8500 δεν σημαινει κατι εξτρα. Ασε που την πηρα φθηνα κιολας...

Παντως η samsung hellas και UK δεν εχουν ιδεα για νεο firmware...

Αγαπητοί συμφορουμίτες αντί να "κράζετε" τον polakis και να τον προτρέπετε να "ξεκολήσει" καλό είναι να αναλογιστείτε την αξία του polakis για το φόρουμ και να του αποδώσετε τα εύσημα. Αν δεν το έχετε καταλάβει ακόμη, κοντεύει καλοκαίρι και ο μοναδικός στο φόρουμ που έχει πάρει φετινό μοντέλο και μάλιστα από το πάνω πάνω ράφι είναι ο polakis. Όλοι οι άλλοι ζητούν ή δίνουν πληροφορίες για περσινά μοντέλα ή για 32άρες led και πλάσμα μέχρι 500 ευρώ και μόνον ο polakis ποστάρει προσωπικές εντυπώσεις και φωτογραφίες τηλεόρασης αξίας κοντά στα 4.000 ευρώ. Κατά συνέπεια ρισπεκτ στον polakis.

Πολύ σωστός.

Παιδια αν μπορειτε εσεις που τα γνωριζετε καλυτερα, δωστε μια βοηθεια οσον αφορα τις ρυθμισεις του ηχου και πως πρεπει να τις βαλω. Στην ρυθμιση τυπικος ηχος εχει επιλογη εφε ηχου και μεσα εκει επιλογη ισοσταθμιστης. Μεσα στον ισοσταθμιστη εχει τις εξης ρυθμισεις:

1) ισορροπια δ/α (οκ αδιαφορο)
2) 100Hz
3) 300Hz
4) 1kHz
5) 3kHz
6) 10kHz

Αυτες λοιπον οι ρυθμισεις εχουν μπαρες που πανε δεξια κι αριστερα σε - και + ευρος. Μπορει καποιος να μου πει τι ειναι το καθενα, τι δουλεια κανει και που πρεπει να τις εχω. Θελω να δωσω παραπανω ενταση στην φωνη των ηθοποιων σε σχεση με τους περιβαλλοντες ηχους.

Υ.Γ. Δεν εχω αλλο ηχοσυστημα για την ωρα, οποτε χρειαζομαι μια καλη ρυθμιση των ηχειων.

Αυτα...

Παιδια αν μπορειτε εσεις που τα γνωριζετε καλυτερα, δωστε μια βοηθεια οσον αφορα τις ρυθμισεις του ηχου και πως πρεπει να τις βαλω. Στην ρυθμιση τυπικος ηχος εχει επιλογη εφε ηχου και μεσα εκει επιλογη ισοσταθμιστης. Μεσα στον ισοσταθμιστη εχει τις εξης ρυθμισεις:

1) ισορροπια δ/α (οκ αδιαφορο)
2) 100Hz
3) 300Hz
4) 1kHz
5) 3kHz
6) 10kHz

Αυτες λοιπον οι ρυθμισεις εχουν μπαρες που πανε δεξια κι αριστερα σε - και + ευρος. Μπορει καποιος να μου πει τι ειναι το καθενα, τι δουλεια κανει και που πρεπει να τις εχω. Θελω να δωσω παραπανω ενταση στην φωνη των ηθοποιων σε σχεση με τους περιβαλλοντες ηχους.

Υ.Γ. Δεν εχω αλλο ηχοσυστημα για την ωρα, οποτε χρειαζομαι μια καλη ρυθμιση των ηχειων.

Αυτα...

Χοντρικά τα χαμηλά hz είναι τα μπάσα και τα υψηλά είναι τα πρίμα. Δες μπας και έχει κάποια προρύθμιση για ομιλία αλλιώς σήκωσε λίγο τις μεσαίες