Δεν θα ηθελα να μπω σε λεπτομερειες. Μεσα απο samsung την πηρα επισημα με εγγυηση αντιπροσωπειας. Η τηλεοραση εχει κυκλοφορησει. Μεχρι και update firmware εχει βγαλει η samsung hellas στο site της. Μαλλον ο πωλητης δεν ειναι καλα ενημερωμενος
Μαλλον εκανε λαθος. 12 καταστηματα θα εχουν την 55F8500 η οποια ειναι led. Αυτη θα ερθει μονο ευρωπη. Η 64αρα πλασμα εχει βγει και την εχουν 17 καταστηματα...
Εγω ειχα παρει σε public και media markt και ειχα ρωτησει αν την εχουν για να πηγαινα να τσεκαρα για την γραμμη και μου ειπαν οτι δεν την φερνουν γιατι ειναι ακριβη, και μονο με παραγγελια θα την φερουν...
Φιλοι μου γνωριζει κανεις απο εσας εαν θα κυκλοφορισει στην ελλαδα η f8500 σε 51'' ? Ειχε ξανα τεθει αυτο το ερωτημα και ποιο πριν αλλα δεν απαντηθηκε.
Νομιζω δεν θα ερθει καθολου...
Ε αυτο δεν το καταλαβαινω καθολου.
Φερνουν δηλαδη στην Ελλαδα της κρισης το πανακριβο μοντελο των 64 ιντσων
και δεν φερνουν τις μικροτερες (και πιο φτηνες προφανως)? Τι λογικη μαρκετινγκ ακολουθουν, αδυνατω να καταλαβω...
Πάντως η 55άρα LCD είναι στα ράφια, ανοιχτή σε όλα τα ΜΜ (τουλάχιστον). Η 51" πλάσμα γιατί να μην είναι;
Mε προλαβες Gal'en το ιδιο ακριβως θα ελεγα και εγω. Δεν νομιζω να μην δεν την φερουν Ελλαδα, απλα ισως την καθηστερισουν λιγο παραπανω. Ολες τις 51´ της SAMSUNG φερνουν καθε χρονο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.