Samsung PS F8500 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Thanks παιδια. Εχει και μια επιλογη dialog clarity και την εβαλα στον on. Λεει οτι ενισχυει την φωνη των διαλογων και κραταει στο ιδιο τους αλλους ηχους. Δεν ειδα και μεγαλη διαφορα αλλα το αφησα on...

Να και η απαντηση που μου εστειλε σημερα η samsung hellas οσον αφορα το νεο firmware που φτιαχνει τα brightness pops:

Αγαπητέ κύριε **********,

Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με τη Samsung Electronics Hellas.

Σχετικά με το αίτημά σας, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τον χρόνο που διαθέσατε για να μας ενημερώσετε πρωτίστως καθώς και πως θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως μπορείτε να εγκαταστήσετε προς το παρόν την έκδοση λογισμικού 1004.7 η οποία είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα μας στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.samsung.com/gr/support/model/PS64F8500SLXXH-downloads

και πως η νέα έκδοση λογισμικού για την συσκευή σας θα είναι το συντομότερο διαθέσιμη και στην ελληνική έκδοση, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για οτιδήποτε.

Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς,
από Δευτέρα εως Παρασκευή, από τις 09:00 – 18:00, στα παρακάτω τηλέφωνα:

-80111-SAMSUNG (80111 7267864), (Από σταθερό, αστική χρέωση)

-210 6897691 (Από κινητό)

Για τη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση, κάθε φορά που επικοινωνείτε μαζί μας παρακαλούμε
να χρησιμοποιείτε τον προσωπικό σας κωδικό πελάτη: ********** και να έχετε στη διάθεσή σας τον κωδικό μοντέλου, το σειριακό αριθμό και την ημερομηνία αγοράς όταν σας ζητηθούν.

Σας ευχόμαστε καλή σας ημέρα,

Η υπηρεσία Εξυπηρέτησης πελατών

Samsung Electronics Hellas.

Μία ερώτηση ?

Γιατί δεν την επέστρεψες για αλλαγή . Είναι δυνατόν σε τέτοιο μοντέλο να πρέπει να συμβιώσεις με πρόβλημα ?
Είναι άλλο να μην σε ικανοποιεί η απόδοση ή να λείπει ένα χαρακτηριστικό και είναι άλλο να έχει βλάβη .

Sorry αλλά εγώ θα την επέστρεφα με την μία .

Για ποια βλαβη μιλας; Αν λες τα pops, ειναι bug, το οποιο στην Αμερικη ηδη φτιαχτηκε και περιμενουμε το firmware κι εδω...

Για την γραμμή που αχνοφαίνεται λέω , αυτή που ανέφερες ...
Αν είναι θέμα Firmware , θα έκανα υπομονή και αν φτιαχνόταν με την αναβάθμιση ... όλα καλά.
Αν είναι έτσι και αυτό περιμένεις τότε είμαι μαζί σου ...

Εγώ έχω μια απορία: πήγα MM να την δω από κοντά, και η 8500 δεν υπήρχε. Μου είπε ο υπάλληλος της σάμσουνγκ ότι:
α) Δεν έχει κυκλοφορήσει το μοντέλο Ελλάδα, και
β) Δεν θα κυκλοφορήσει πριν από τον Σεπτέμβρη.

Του είπα ότι υπάρχει άνθρωπος στην Ελλάδα που την έχει, και ήταν κατηγορηματικός ότι την έχει αγοράσει από το εξωτερικό. Μου είπε ακριβώς
ότι τέτοια τηλεόραση δεν έχει εμφανιστεί στην samsung hellas.

Polakis, από εδώ δεν την έχεις αγοράσει;

Δεν θα ηθελα να μπω σε λεπτομερειες. Μεσα απο samsung την πηρα επισημα με εγγυηση αντιπροσωπειας. Η τηλεοραση εχει κυκλοφορησει. Μεχρι και update firmware εχει βγαλει η samsung hellas στο site της. Μαλλον ο πωλητης δεν ειναι καλα ενημερωμενος

Πάντως το site ενώ την έχει σαν αναβάθμιση firware όπως λες ... δεν την έχει σαν μοντέλο ... Μα καλά τι κάνουν εκεί στην Samsung ???

έκανες την αλλαγή στο firmware ? δούλεψε ? έφυγε η λευκή γραμμή ?

Δεν θα ηθελα να μπω σε λεπτομερειες. Μεσα απο samsung την πηρα επισημα με εγγυηση αντιπροσωπειας. Η τηλεοραση εχει κυκλοφορησει. Μεχρι και update firmware εχει βγαλει η samsung hellas στο site της. Μαλλον ο πωλητης δεν ειναι καλα ενημερωμενος

Τι να σου πω. Και εγώ περίμενα να την δω ζωντανά, και μου είπαν από Σεπτέμβρη.

[Πάντως στο σκρουτζ την έχουν 12 καταστήματα...]

Μαλλον εκανε λαθος. 12 καταστηματα θα εχουν την 55F8500 η οποια ειναι led. Αυτη θα ερθει μονο ευρωπη. Η 64αρα πλασμα εχει βγει και την εχουν 17 καταστηματα...

Απάντηση: Re: Samsung PS F8500 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μαλλον εκανε λαθος. 12 καταστηματα θα εχουν την 55F8500 η οποια ειναι led. Αυτη θα ερθει μονο ευρωπη. Η 64αρα πλασμα εχει βγει και την εχουν 17 καταστηματα...

Απο τα 17 ομως αν προσεξεις κανενα δεν την εμφανιζει σε αποθεμα.
Μονο ενα που υποψιαζομαι οτι ειναι λαθος του σαιτ (συχνοτατο φαινομενο σε
e-καταστηματα.)

Εγω ειχα παρει σε public και media markt και ειχα ρωτησει αν την εχουν για να πηγαινα να τσεκαρα για την γραμμη και μου ειπαν οτι δεν την φερνουν γιατι ειναι ακριβη, και μονο με παραγγελια θα την φερουν...

Εγω ειχα παρει σε public και media markt και ειχα ρωτησει αν την εχουν για να πηγαινα να τσεκαρα για την γραμμη και μου ειπαν οτι δεν την φερνουν γιατι ειναι ακριβη, και μονο με παραγγελια θα την φερουν...

Οποτε με επιβεβαιωνεις. Αφου δεν την παιρνουν τα μεγαλα ψαρια, ποσο μαλλον τα μικρα μαγαζακια...
Απορω ομως με την πολιτικη τους. Ολοκληρες αλυσιδες, ουτε μια δεν παιρνουν για δειγμα?
Το θεμα ειναι αν και αυτοι την φερνουν τελικα απο την ελληνικη αντιπροσωπεια ή προκειται για παραεισαγωγες,
οπως εκαναν πολλοι με τις Φιλιπς πχ.

Φιλοι μου γνωριζει κανεις απο εσας εαν θα κυκλοφορισει στην ελλαδα η f8500 σε 51'' ? Ειχε ξανα τεθει αυτο το ερωτημα και ποιο πριν αλλα δεν απαντηθηκε.

Φιλοι μου γνωριζει κανεις απο εσας εαν θα κυκλοφορισει στην ελλαδα η f8500 σε 51'' ? Ειχε ξανα τεθει αυτο το ερωτημα και ποιο πριν αλλα δεν απαντηθηκε.

Νομιζω δεν θα ερθει καθολου...

Re: Απάντηση: Re: Samsung PS F8500 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Γενικά λόγο κρίσης στην Ελλάδα ποτέ δεν φέρνουν πλέον τα ακριβά προιόντα και τα έχουν μόνο διαθέσιμα για παραγγελία.

Νομιζω δεν θα ερθει καθολου...

Ε αυτο δεν το καταλαβαινω καθολου.
Φερνουν δηλαδη στην Ελλαδα της κρισης το πανακριβο μοντελο των 64 ιντσων
και δεν φερνουν τις μικροτερες (και πιο φτηνες προφανως)? Τι λογικη μαρκετινγκ ακολουθουν, αδυνατω να καταλαβω...

Mε προλαβες Gal'en το ιδιο ακριβως θα ελεγα και εγω. Δεν νομιζω να μην δεν την φερουν Ελλαδα, απλα ισως την καθηστερισουν λιγο παραπανω. Ολες τις 51´ της SAMSUNG φερνουν καθε χρονο.

Re: Απάντηση: Re: Samsung PS F8500 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ε αυτο δεν το καταλαβαινω καθολου.
Φερνουν δηλαδη στην Ελλαδα της κρισης το πανακριβο μοντελο των 64 ιντσων
και δεν φερνουν τις μικροτερες (και πιο φτηνες προφανως)? Τι λογικη μαρκετινγκ ακολουθουν, αδυνατω να καταλαβω...

Πάντως η 55άρα LCD είναι στα ράφια, ανοιχτή σε όλα τα ΜΜ (τουλάχιστον). Η 51" πλάσμα γιατί να μην είναι;

Πάντως η 55άρα LCD είναι στα ράφια, ανοιχτή σε όλα τα ΜΜ (τουλάχιστον). Η 51" πλάσμα γιατί να μην είναι;

Eλα ντε? Λιγο θολο μου φαινεται το τοπιο φετος. Ηδη αυτο που σου ειπαν για Σεπτεμβρη ειναι μαλλον πρωτοφανες για Σαμσουνγκ. Αυτο το εκανε μονο η Φιλιπς εδω. Το οτι δεν υπαρχει και σε κανενα μαγαζι στο
Σκρουτζ σε αποθεμα η 8000, σε κανενα μεγεθος, μαλλον δειχνει να συντεινει σε αυτο που ειπες.
Περιεργα πραματα...

Mε προλαβες Gal'en το ιδιο ακριβως θα ελεγα και εγω. Δεν νομιζω να μην δεν την φερουν Ελλαδα, απλα ισως την καθηστερισουν λιγο παραπανω. Ολες τις 51´ της SAMSUNG φερνουν καθε χρονο.

Φετος παντως, στο Σκρουτζ βλεπω σε μπολικα καταστηματα μονο τις σειρες 5000 και 5500.