Samsung PS42Q96HD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SAMSUNG 42Q96H REVIEW

Η επιλογη των 100hz δεν επαιξε καποιο ρολο υπερ της px70e?
καθως και το remastering 1080?
ειμαι μπερδεμενος αναμεσα σ αυτες τις 2 αλλα οι αποψεις των ποιο πολλων κλεινουν υπερ της px70e:bigcry:

Οχι πως εχει ιδιαίτερη σημασία, αλλά από πλευράς σχεδιασης-εμφανισης, βρίσκω την PX70 αρκετά καλύτερη. Βεβαια αυτό είναι υποκειμενικό κριτήριο αλλά μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο για κάποιους όταν η απόδοση είναι παραπλήσια.
(γι'αυτό και πήρα την PX70)

Γιαννη αν δεν ηταν 100hz δεν θα την επαιρνα, καθως οπως εχω ξαναπει, το flickering στην px70 ειναι πολυ εντονο για μενα,λες και ειναι αλλη τηλεοραση

To περιεργο ειναι οτι η Q96 αν και εχει 50 Hz δεν εχει flickering οπως λενε οι κατοχοι της. Ισως να υπαρχει καποια διαφορα στο κυκλωμα οδηγησης σε σχεση με την PX.

δεν ξερω για την q96 αλλα για στην c96 που ειχα δει στο makro ηταν ορατο το ιδιο μπορω(λιγο καλυτερα στην c96) να πω με την px70

Παίδες
εγω είμαι ενθουσιασμένος καθως πέρα απο το προφανή, πολυ καλή εικόνα σε dvd, μέρα με τη μέρα και καθώς διορθώνω τις ρυθμίσεις είμαι πολύ ικανοποιημένος και σε SD, που κακά τα ψέματα είναι κάτι που δεν μπορούμε να αποφύγουμε και θα συνεχίσουμε να βλέπουμε.
Άμεσα σκέφτομαι την αγορά ενος ps3 ή ενος BDP S300 για να δω και τι κάνει σε HD

Παίδες
εγω είμαι ενθουσιασμένος καθως πέρα απο το προφανή, πολυ καλή εικόνα σε dvd, μέρα με τη μέρα και καθώς διορθώνω τις ρυθμίσεις είμαι πολύ ικανοποιημένος και σε SD, που κακά τα ψέματα είναι κάτι που δεν μπορούμε να αποφύγουμε και θα συνεχίσουμε να βλέπουμε.
Άμεσα σκέφτομαι την αγορά ενος ps3 ή ενος BDP S300 για να δω και τι κάνει σε HD

Οταν στρωσει η τηλεοραση μετα τις πρωτες 100 ωρες θα δεις διαφορα στην εικονα προς το καλυτερο.

Edit. Αντε πηρα και ενα αστερι ακομη. 3000 ποστς εφτασα.:award:

Οταν στρωσει η τηλεοραση μετα τις πρωτες 100 ωρες θα δεις διαφορα στην εικονα προς το καλυτερο.

Edit. Αντε πηρα και ενα αστερι ακομη. 3000 ποστς εφτασα.:award:

Το avatar τι υποδηλωνει ? τετελεσμενο η προτροπη :flipout:......για την αναζητηση της τελειας εικονας ?

εχω Full HD (F86)

αληθεια τωρα η κανεις πλακα?

γιατι εγω συμφωνω απολυτα.

Full HD και παλι!

Ξέρουμε την καλύτερη τιμή για την Q96? (στο scroutz €1.280 από shop center & audio shop)

Εγώ την πήρα 1300 απο apothema

Την περιμένω και εγώ μέσα στην επόμενη εβδομάδα.Πήρα για μιά εβδομάδα την SAMSUNG LCD 46N71 και ψιλοξενέρωσα τόσο με το μαύρο της όσο και με την απόδοση της σε SD, την έσπρωξα στο φτερό και πήρα την Q96.Ελπίζω να μην το μετανοιώσω.
Anyway....με ποιό DVD σκέφτεσαι να την ´ταίσεις' ?

Την περιμένω και εγώ μέσα στην επόμενη εβδομάδα.Πήρα για μιά εβδομάδα την SAMSUNG LCD 46N71 και ψιλοξενέρωσα τόσο με το μαύρο της όσο και με την απόδοση της σε SD, την έσπρωξα στο φτερό και πήρα την Q96.Ελπίζω να μην το μετανοιώσω.
Anyway....με ποιό DVD σκέφτεσαι να την ´ταίσεις' ?
Εδώ και ενα χρόνο έχω ένα DENON 1920

Re: Απάντηση: SAMSUNG 42Q96H REVIEW

Στο ιδιο site η PX70 ειχε παρει 8.2. Οριακα καλυτερη δηλαδη αλλα δεν ξερω αν παιζει ρολο και η τιμη.

Εχετε να προτείνεται κάποιο DVD που να ματσάρει καλά με την συγκεκριμένη TV?