- 3 June 2012
- 285
Ενω απεφυγα τις panasonic γι αυτο το λογο τελικα την πατησα απο samsung:violent-smiley-030:Εδω και 10 μερες περιπου ειχα φωναξει και τον Μανωλη σπιτι(http://www.perfectimage.gr/isf-calibration/)για calibration λεγοντας του βεβαια για το θεμα με τις γραμμες στο panel και μου ειπε οτι θα ερθει ετσι κι αλλιως να το δει κι ο ιδιος απο κοντα για να δουμε τι θα κανουμε.Φυσικα η συμβουλη του ηταν αφου ειδε την tv να απευθυνθω στο service μιας και οι γραμμες φαινοντουσαν αρκετα και με τον καιρο θα μπορουσε να γινει χειροτερο το φαινομενο.Καλιμπραρισμα φυσικα δεν εγινε,ειπαμε δυο,τρια πραγματα κι εφυγε.Μανωλη να σ'ευχαριστησω κι απο εδω για τον κοπο που εκανες(κουβαλωντας και την αρτα με τα γιαννενα μαζι σου απο εξοπλισμο)να ερθεις μεχρι το σπιτι ξεροντας οτι μπορει να μην κανεις και τιποτα λογω του προβληματος.Απο το service το παληκαρι που ηρθε στην αρχη δεν εβλεπε τιποτα..μετα που ειδε μου ειπε οτι φταιει η κοντινη αποσταση θεασης(2,30μ)και γι αυτο τις βλεπω τις γραμμες και μετα μου ειπε οτι μπορει να φταιει και η συγκεκριμενη ταινια που επαιζε οποτε κι εγω ειχα ετοιμες κι αλλες γιατι να σας πω αυτο το τελευταιο το περιμενα να το ακουσω και ειναι και λογικο.Για τα αλλα που μου ειπε αφηνω τα σχολια σε σας βλεποντας και τις φωτογραφιες πιο κατω για το αν φαινονται η οχι η για την αποσταση θεασης(τι αλλο θ'ακουσουμε!).Εδω να πω οτι η μεχρι τωρα συνεργασια μου με το service απο αλλαγες κι αλλων tv ηταν αψογη κι ελπιζω να κρατησουν την ιδια σταση και τωρα γιατι εγω αυτη την tv μ'αυτα τα καραγκιοζιλικια στο panel δε την κραταω με τιποτα!Να τονισω οτι ενω την ειχα ψαξει την tv στην αρχη που την πηρα(πριν 1,5 μηνα με 250 περιπου ωρες)για vertical banding δεν ειχα δει τιποτα οποτε η το εβγαλε μετα η υπηρχε και με τον καιρο εγινε χειροτερο.Αν φαινοταν οι γραμμες μονο στο break in η σε χρωματιστες καρτελες δεν ξερω αν θα ξεκιναγα τα παρε δωσε με το service αλλα οπως θα δειτε και στις foto ειναι ορατο και σε ταινιες!!Οριστε τα Χαλια!

Να πω οτι αυτες τις foto τις εστειλα και στη samsung γιατι μαλλον αυτοι που ερχονται για να δουνε τις tv σπιτι οι φωτογραφιες τους ειναι περισσοτερο για να κρυψουν το προβλημα παρα να το δειξουνε!

Να πω οτι αυτες τις foto τις εστειλα και στη samsung γιατι μαλλον αυτοι που ερχονται για να δουνε τις tv σπιτι οι φωτογραφιες τους ειναι περισσοτερο για να κρυψουν το προβλημα παρα να το δειξουνε!
Attachments
Last edited: