SAMSUNG PS64E8000 - ΚΑΘΕΤΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΤΟ PANEL(VERTICAL BANDING)

bill123455

Established Member
3 June 2012
285
Ενω απεφυγα τις panasonic γι αυτο το λογο τελικα την πατησα απο samsung:violent-smiley-030:Εδω και 10 μερες περιπου ειχα φωναξει και τον Μανωλη σπιτι(http://www.perfectimage.gr/isf-calibration/)για calibration λεγοντας του βεβαια για το θεμα με τις γραμμες στο panel και μου ειπε οτι θα ερθει ετσι κι αλλιως να το δει κι ο ιδιος απο κοντα για να δουμε τι θα κανουμε.Φυσικα η συμβουλη του ηταν αφου ειδε την tv να απευθυνθω στο service μιας και οι γραμμες φαινοντουσαν αρκετα και με τον καιρο θα μπορουσε να γινει χειροτερο το φαινομενο.Καλιμπραρισμα φυσικα δεν εγινε,ειπαμε δυο,τρια πραγματα κι εφυγε.Μανωλη να σ'ευχαριστησω κι απο εδω για τον κοπο που εκανες(κουβαλωντας και την αρτα με τα γιαννενα μαζι σου απο εξοπλισμο)να ερθεις μεχρι το σπιτι ξεροντας οτι μπορει να μην κανεις και τιποτα λογω του προβληματος.Απο το service το παληκαρι που ηρθε στην αρχη δεν εβλεπε τιποτα..μετα που ειδε μου ειπε οτι φταιει η κοντινη αποσταση θεασης(2,30μ)και γι αυτο τις βλεπω τις γραμμες και μετα μου ειπε οτι μπορει να φταιει και η συγκεκριμενη ταινια που επαιζε οποτε κι εγω ειχα ετοιμες κι αλλες γιατι να σας πω αυτο το τελευταιο το περιμενα να το ακουσω και ειναι και λογικο.Για τα αλλα που μου ειπε αφηνω τα σχολια σε σας βλεποντας και τις φωτογραφιες πιο κατω για το αν φαινονται η οχι η για την αποσταση θεασης(τι αλλο θ'ακουσουμε!).Εδω να πω οτι η μεχρι τωρα συνεργασια μου με το service απο αλλαγες κι αλλων tv ηταν αψογη κι ελπιζω να κρατησουν την ιδια σταση και τωρα γιατι εγω αυτη την tv μ'αυτα τα καραγκιοζιλικια στο panel δε την κραταω με τιποτα!Να τονισω οτι ενω την ειχα ψαξει την tv στην αρχη που την πηρα(πριν 1,5 μηνα με 250 περιπου ωρες)για vertical banding δεν ειχα δει τιποτα οποτε η το εβγαλε μετα η υπηρχε και με τον καιρο εγινε χειροτερο.Αν φαινοταν οι γραμμες μονο στο break in η σε χρωματιστες καρτελες δεν ξερω αν θα ξεκιναγα τα παρε δωσε με το service αλλα οπως θα δειτε και στις foto ειναι ορατο και σε ταινιες!!Οριστε τα Χαλια!

1.jpg13.jpg12.jpg11.jpg10.jpg9.jpg8.jpg7.jpg6.jpg5.jpg

Να πω οτι αυτες τις foto τις εστειλα και στη samsung γιατι μαλλον αυτοι που ερχονται για να δουνε τις tv σπιτι οι φωτογραφιες τους ειναι περισσοτερο για να κρυψουν το προβλημα παρα να το δειξουνε!

Attachments

• 2.jpg
    2.jpg
    20.8 KB · Views: 335
  • 3.jpg
    3.jpg
    23.3 KB · Views: 335
  • 4.jpg
    4.jpg
    35 KB · Views: 330
  • 15.jpg
    15.jpg
    20 KB · Views: 332
Last edited:
Μακάρι να ξεμπλέξεις γρήγορα.

Μπράβο στην Samsung που φρόντισε και αυτή να υπάρχουν οι κατάλληλες γραμμές για να τσεκάρουμε το offside στο ποδόσφαιρο.:damnyou:

Μακάρι να ξεμπλέξεις γρήγορα.

Μπράβο στην Samsung που φρόντισε και αυτή να υπάρχουν οι κατάλληλες γραμμές για να τσεκάρουμε το offside στο ποδόσφαιρο.:damnyou:

Ναι με τοσες γραμμες..απ το κεντρο και κατω μεχρι τον τερματοφυλακα δεν σου ξεφευγει φαση!!Περα απο την πλακα και τα 2,5 χιλιαρικα που εδωσα και με 500 ευρω ακομη δεν θα το εκανα γαργαρα να βλεπω τετοια πραγματα στο panel και ειδικα σε θεαση ταινιας,ποδοσφαιρο κ.λ.π,σε καρτελες μικρο το κακο αν και διαβαζουμε απο δω κι απο κει οτι με τον καιρο εχει χειροτερεψει και πλεον φαινεται παντου!

Εμενα παντως ο τεχνικος της samsung που ειχε ερθει απο Μοσχατο ηταν εξυπηρετικοτατος. Και μου εγινε η αλλαγη χαλαρα.

Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα στο πιο κατω thread μου για μια e450 αλλα δεν ηξερα οτι λεγεται vertical banding γι αυτο γραφω εδω,στο δικο μου ειναι ομως οριζοντιος και σε ολο το πανελ και φαινονται μονο στη μπαρα κυλισης στο λευκο και σε καποια ανοιχτα χρωματα οπως το γαλάζιο του ουρανου.Ειχα πει να μη παρω τηλ το σερβις αλλα ειναι κοροιδια και ειπα να τους παρω σημερα,περιμενω να ερθει ο τεχνικος,τι πρεπει να κανω για να δει το προβλημα αν δεν φαινεται σε μακρινη θεαση μιας ταινιας?Μπορω να του βαλω καποιες κερτελες η την μπαρα κυλισης οπου και φαινεται καθαρα το προβλημα?Θα το δεχτει η θα μου πει "ε ενταξει δε φαινεται πολυ σε κανονικη θεαση"?Τι πιστευεται?

Δεν την πληρωσε αυτος για να σου πει αν φαινεται.Και δευτερον δεν θα ερθει για να σου υποδιξει οτιδηποτε.Θα ρθει και θα την παρει για αλλαγη πανελ.Εισαι εντος εγγυησης.Το εχει ξεφτιλισει φετος η samsung με τα πατατα πανελ.Η καμμενα πιξελ θα χουν η θα βγαζουν γραμμες.

Δεν είναι μόνο η Samsung. Οι εταιρίες πλέον κοιτάνε να μας αρμέξουν, βγάζουν μοντέλα λες και είναι ψωμάκια που βγαίνουν κάθε πρωί, Smart εδώ, smart εκεί και λοιπά marketing παραμυθάκια... Από αξιοπιστία, μηδέν εις το πηλίκο. Το κακό, δυστυχώς, είναι ότι στη χώρα μας, αν μπλέξεις με τέτοιο θέμα, πρέπει να τρέξει, αρκετά. Σε άλλες χώρες, υπάρχει άλλη αντιμετώπιση.

Η αλλαγη πανελ ειναι παλι λαχειο η υποτιθεται οτι θα ειναι ελεγμενο καπως και θα ειναι οκ?

Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα στο πιο κατω thread μου για μια e450 αλλα δεν ηξερα οτι λεγεται vertical banding γι αυτο γραφω εδω,στο δικο μου ειναι ομως οριζοντιος και σε ολο το πανελ και φαινονται μονο στη μπαρα κυλισης στο λευκο και σε καποια ανοιχτα χρωματα οπως το γαλάζιο του ουρανου.Ειχα πει να μη παρω τηλ το σερβις αλλα ειναι κοροιδια και ειπα να τους παρω σημερα,περιμενω να ερθει ο τεχνικος,τι πρεπει να κανω για να δει το προβλημα αν δεν φαινεται σε μακρινη θεαση μιας ταινιας?Μπορω να του βαλω καποιες κερτελες η την μπαρα κυλισης οπου και φαινεται καθαρα το προβλημα?Θα το δεχτει η θα μου πει "ε ενταξει δε φαινεται πολυ σε κανονικη θεαση"?Τι πιστευεται?

Φτανει που το βλεπεις εσυ φιλε και να βγαλεις δικες σου φωτογραφιες να τους στειλεις αν κατσουν και τραβανε δικες τους με την αντιθεση στο 100 που κρυβει τα παντα.Αν θελαμε να βλεπαμε με αυτες τις ρυθμισεις tv θα παιρναμε led και θα φωταγογουσαμε και το χωρο!Και στην τελικη και σε καρτελες να φαινεται μονο ποιος σου εγγυαται αν αυτο το προβλημα δεν χειροτερεψει και αργοτερα το βλεπεις παντου και θα εισαι και εκτος εγγυησης?Οσο για την αποσταση θεασης που γραφεις κι εσυ που μου ειπαν κι εμενα αν ηταν να πηγαινω απ το διπλανο διαμερισμα να βλεπω τηλεοραση τοτε δεν θα επαιρνα 64αρα με μια 32αρα στα δυο μετρα θα ημουνα μια χαρα.Συμφωνω και με τον pano και τον vertical με οτι γραφουνε πιο πανω.Τελος παντων ας δουμε τι εξελιξη θα εχει το θεμα για να μην προτρεχουμε

Φτανει που το βλεπεις εσυ φιλε και να βγαλεις δικες σου φωτογραφιες να τους στειλεις αν κατσουν και τραβανε δικες τους με την αντιθεση στο 100 που κρυβει τα παντα.Αν θελαμε να βλεπαμε με αυτες τις ρυθμισεις tv θα παιρναμε led και θα φωταγογουσαμε και το χωρο!Και στην τελικη και σε καρτελες να φαινεται μονο ποιος σου εγγυαται αν αυτο το προβλημα δεν χειροτερεψει και αργοτερα το βλεπεις παντου και θα εισαι και εκτος εγγυησης?Οσο για την αποσταση θεασης που γραφεις κι εσυ που μου ειπαν κι εμενα αν ηταν να πηγαινω απ το διπλανο διαμερισμα να βλεπω τηλεοραση τοτε δεν θα επαιρνα 64αρα με μια 32αρα στα δυο μετρα θα ημουνα μια χαρα.Συμφωνω και με τον pano και τον vertical με οτι γραφουνε πιο πανω.Τελος παντων ας δουμε τι εξελιξη θα εχει το θεμα για να μην προτρεχουμε

Νομιζω πως πιο καλη φωτο δε θα μπορουσα να βγαλω.Βεβαια εχω μια ψηφιακη 6ετιας αλλα οκ.
image.jpg

υποθετω (χωρις να ειμαι ειδικος, αλλα απο αυτα που διαβαζω) πως οι εταιρειες για να ριξουν το κοστος, εχουν φτηνα πανελ, και για αυτο βλεπεις αυτες τις γραμμες...

Υπομονη παιδια. Ελπιζω να σας τις αλλαξουν τις τηλεορασεις και να μην κανουν τις παπιες...

Νομικά, δεν υπάρχει ζήτημα, είναι καλυμμένοι (δεν σου έταξαν συγκεκριμένη ομοιομορφία του πάνελ).
Αν θα προβούν σε κίνηση, θα το κάνουν επειδή θέλουν, όχι επειδή τους υποχρεώνει κάποιος.

(Το αναφέρω, γιατί αν γίνει καταγγελία, δεν θα συμβεί κάτι παραπάνω.)

Νομικά, δεν υπάρχει ζήτημα, είναι καλυμμένοι (δεν σου έταξαν συγκεκριμένη ομοιομορφία του πάνελ).
Αν θα προβούν σε κίνηση, θα το κάνουν επειδή θέλουν, όχι επειδή τους υποχρεώνει κάποιος.

(Το αναφέρω, γιατί αν γίνει καταγγελία, δεν θα συμβεί κάτι παραπάνω.)

Mα τι ειναι αυτα που λες τωρα καλυμμενοι και δε μου εταξαν ομοιομορφια και,και,και...ουτε σ'αυτη τη περιπτωση http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/94670-Samsung-PS-E6500-Plasma-Reviews-%CE%95%CE%BD%CF%84%CF%85%CF%80%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%A3%CF%87%CF%8C%CE%BB%CE%B9%CE%B1/page68μου εταξαν οτι θα αναβει ολο το panel αλλα η κατω αριστερη γωνια ηταν σβηστη τι παει να πει αυτο οτι ειναι καλυμμενοι επειδη δεν μου το ειχανε "ταξει" κι οτι δεν θεωρειται βλαβη?Μου εταξαν ομως εικονα υψηλης ευκρινειας,καθαροτητας και μπλα,μπλα,μπλα αυτα που γραφουνε στα specs τους στα οποια αν συμπεριλαμβανουν και τις γραμμες μεσα τοτε παω πασο εχεις δικιο.Νομικα φιλε μου παντα υπαρχουν παραθυρακια,χρονο,ορεξη και χρημα να εχεις

Τα έχεις προσπαθήσει τα "νομικά" παραθυράκια; Είναι δυσκολότερο από ότι φαντάζεσαι.
Ελπίζω να σου δώσει λύση η αντιπροσωπεία. Αλλά εκτίμησή μου, άκρη με καταγγελίες δεν θα βγάλεις.

@Gianicus

Sorry για την παρέμβαση αλλά να σου υπενθυμίσω ότι έχεις ανοίξει ήδη νήμα για την βλάβη της δικής σου τηλεόρασης.....

http://www.avclub.gr/forum/showthre...Οριζοντιες-γραμμες-Κατασκευη-η-προβλημα/page4

...τον τίτλο τον αλλάξαμε (όπως το ζήτησες) και καλό είναι να υπάρχει και μια συνέχεια / ιστορικό της δικής σου περίπτωσης (οριζόντιες γραμμές) σε εκείνο το νήμα ;)

EDIT
Μπερδεύτηκα και δεν ξέρω τι να μεταφέρω...που :)

Last edited:
Re: Απάντηση: SAMSUNG PS64E8000 - ΚΑΘΕΤΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΤΟ PANEL(VERTICAL BANDING)

@Gianicus

Sorry για την παρέμβαση αλλά να σου υπενθυμίσω ότι έχεις ανοίξει ήδη νήμα για την βλάβη της δικής σου τηλεόρασης.....

http://www.avclub.gr/forum/showthre...Οριζοντιες-γραμμες-Κατασκευη-η-προβλημα/page4

...τον τίτλο τον αλλάξαμε (όπως το ζήτησες) και καλό είναι να υπάρχει και μια συνέχεια / ιστορικό της δικής σου περίπτωσης (οριζόντιες γραμμές) σε εκείνο το νήμα ;)

EDIT
Μπερδεύτηκα και δεν ξέρω τι να μεταφέρω...που :)

Ναι φιλε μου εχεις δικιο πανω στη συζητηση με τον συμπασχοντα bill εγραψα και εδω.Μπορεις να μεταφερεις αν ειναι εφικτο τα μηνυματα μου στο αλλο thread,

Τα post που αφορούσαν την βλάβη της τηλεόρασης του Gianicus μεταφέρθηκαν στο ανωτέρω νήμα του.

Τελικα υστερα απο δυο μηνες και με απανωτα τηλεφωνα στο service αποφασισανε εκει στη samsung να μ'εξυπηρετησουνε!!Ξεφτυλικι τελειως!!Τελος παντων απο βδομαδα μου ειπανε θα την παρουν για αντικατασταση του panel.Ελπιζω και ευχομαι να ειναι ενταξει το καινουριο για να μην ξανασχοληθω μαζι τους γιατι πραγματικα ολη αυτη αντιμετωπιση/διαδικασια ειναι ψυχοφθορα και οχι μονο.Και μονο που εβλεπα διαφημισεις δικες στους στην tv μου γυριζαν τ'αντερα!Οποιος εχει αναλογη εμπειρια καταλαβαινει.Κριμα γιατι σε αλλες αλλαγες tv που ειχα κανει ηταν αψογοι.Αυτα,τα νεοτερα μολις ερθει ξανα η tv σπιτι και τεσταριστει