Samsung QE Q70A vs QE Q80A

Πάντως για να ξεκαθαρίσουμε κάτι ....η q80A είναι VA και το λέω ως ιδιοκτήτης της απο τον Ιούνιο. Εξαιρετική led τηλεόραση (σε καμία περίπτωση σε επίπεδο αντιστοιχης τιμολόγησης oled αλλα αξιοπρεπής και χωρίς τα μειονεκτήματα της). Εγω δεν θέλω να ασχολούμαι με image retention, με ενδιαφέρει πολύ η φωτεινότητα γιατι ζώ σε διαμπερές διαμέρισμα με φως 18 ωρες την ημέρα το καλοκαίρι οπότε ηταν μονόδρομος η επιλογή. Η Q95 είναι εξαιρετική αλλα δεν έχει καμία σχέση με την QN95 που είναι το τούμπανο που αναφέρεται στο video (αν δεν κάνω λάθος)

Γεια χαρα,

Λιγο πριν το περασμενο BF πηρα την 85"Q95T σε προσφορα απο το Γερμανο. Βγηκε 2.950 (2.990 - 50 ευρω σε G ποντους). Δεν το μετανιωσα ουτε στιγμη μια και τα καλα μοντελα (80,90) της σειρας 2021 δεν εφτασαν ποτε σε τοσο χαμιλη τιμη.. Για τις απαιτησεις μου και τη χρηση που κανω (digea, cosmote ott, XBOX series X) ειμαι πολυ ευχαριστημενος (προερχομενος απο την 75Q6FN).

Και ναι ολες οι συνδεσεις γινονται πανω στο κουτι και μονο ενα πολυ λεπτο διαφανο καλωδιο πηγαινει στην πλατη της τηλεορασης πραγμα που ειναι απιστευτα βολικο και ενας παραγοντας που επαιξε σημαντικο ρολο στην επιλογη μου!

Με το καλο να την δεχτεις SakisL !!

2950 δεν την έχω πετύχει να έχει παίξει ποτέ (την έχω αποθηκεύσει στο σκρουτζ και την παρακολουθώ).. Ήταν κάποια συνδυαστική μήπως;

Γεια χαρα,

Λιγο πριν το περασμενο BF πηρα την 85"Q95T σε προσφορα απο το Γερμανο. Βγηκε 2.950 (2.990 - 50 ευρω σε G ποντους). Δεν το μετανιωσα ουτε στιγμη μια και τα καλα μοντελα (80,90) της σειρας 2021 δεν εφτασαν ποτε σε τοσο χαμιλη τιμη.. Για τις απαιτησεις μου και τη χρηση που κανω (digea, cosmote ott, XBOX series X) ειμαι πολυ ευχαριστημενος (προερχομενος απο την 75Q6FN).

Και ναι ολες οι συνδεσεις γινονται πανω στο κουτι και μονο ενα πολυ λεπτο διαφανο καλωδιο πηγαινει στην πλατη της τηλεορασης πραγμα που ειναι απιστευτα βολικο και ενας παραγοντας που επαιξε σημαντικο ρολο στην επιλογη μου!

Με το καλο να την δεχτεις SakisL !!
Σε ευχαριστώ πολύ Πέτρο. Μακάρι να μπορούσα να πάρω και εγώ την 85" αλλά θα έπρεπε να φύγω απο το σπίτι μετά χαχα (θα με πέταγε η γυναίκα έξω χαχα)

2950 δεν την έχω πετύχει να έχει παίξει ποτέ (την έχω αποθηκεύσει στο σκρουτζ και την παρακολουθώ).. Ήταν κάποια συνδυαστική μήπως;

Την πηρα προς το τελος Αυγουστου τελικα και οχι κοντα στο BF οπως νομιζα (εχω αρχισει να ξεχναω.. ). Τιμη 2.998,99. Ηταν μια περιοδος που ο Γερμανος ειχε βγαλει σε προσφορα ολες τις τηλεορασεις. Την παρακολουθουσα κι εγω στο skroutz. Αλλα νομιζω γιαυτες τις προσφορες μου ειχε ερθει διαφιμηση στο email. Αφου το εψαξα αρκετα και ειδα οτι ποτε δεν ειχε πεσει σ' αυτη την τιμη (διατηρωντας μια επιφυλαξη ποσο θα πεσει στο BF..) εκανα την παραγγελια Τριτη που ο Γερμανος δινει διπλασιους "G" ποντους και ουσιαστικα κερδισα μια δωροεπιταγη 50 ευρω.. Η προσφορα κρατησε καμια 10ρια μερες..

2950 η 85"Q95T ???

απο 6500 χιλιαρικα που εχει τωρα??
Ναι Δημητρη, αυτη.. Υποθετω οτι 6.500 ειναι η τιμη που ειχε οταν πρωτοκυκλοφορησε το 2020.. Εκτος αν εχει γινει συλλεκτικη.... :p

Σε ευχαριστώ πολύ Πέτρο. Μακάρι να μπορούσα να πάρω και εγώ την 85" αλλά θα έπρεπε να φύγω απο το σπίτι μετά χαχα (θα με πέταγε η γυναίκα έξω χαχα)
Κι εγω Σακη σιγα σιγα της το εφερα.. Απο 65 ιντσες πηγα στις 75 και μετα στις 85.. Βασικη λεπτομερια οτι στο ενδιαμεσο διαστημα καναμε 2 παιδακια οποτε δεν μπορουσε ετσι ευκολα να με πεταξει... ;)

• Like
Reactions: ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π
Κι εγω Σακη σιγα σιγα της το εφερα.. Απο 65 ιντσες πηγα στις 75 και μετα στις 85.. Βασικη λεπτομερια οτι στο ενδιαμεσο διαστημα καναμε 2 παιδακια οποτε δεν μπορουσε ετσι ευκολα να με πεταξει...
Χαχα μια χαρά. Θα το εφαρμόσω και εγώ. Να τα χαίρεσαι.

• Like
Reactions: pettros
Μετά από 2 προβληματικες Q95TD αξίζει να σκάσω αλλά 500€ για να πάρω την QN95A ?? 300€ στην ουσία, τα 200 θα τα πάρω πίσω σε προπληρωμένη κάρτα...

Δεν το πιστεύω... τώρα στο site του Πλαίσιο λέει διαθέσιμο μόνο σε καταστήματα...

Να ξεκαθαρίσουμε ότι η 95Td δεν έχει va πάνελ σε σύγκριση με την 95Τa. Περιμένω επιβεβαίωση αν το έχει διαπιστώσει κάποιος άλλος. Ήθελα να προβώ σε αγορα αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω.