Στην επιλογη χωρας εγω εβαλα Ηνωμενο βασιλειο παντος για να τα βρει
Όχι! Απλά δεν μεταδίδεται από την ΕΡΤ. Δηλ. δεν είναι θέμα τηλεόρασης...ΠΑιδια EPG στην ΕΡΤ σας βγάζει?????
Από την ΕΡΤ μεταδίδεται....και δυστυχως και εγω δεν βλέπω EPG στην TV άρα είναι θέμα τηλεόρασης....:bigcry:Όχι! Απλά δεν μεταδίδεται από την ΕΡΤ. Δηλ. δεν είναι θέμα τηλεόρασης...
Εχει σήμα αφου τα πιανω με εξωτερικο αποκωδηκοποιητη.Θεοδόση, καλησπέρα. Καταρχήν έχει στην περιοχή σου σήμα η ψηφιακή της ΕΡΤ? Γιατί εαν είσαι επαρχία, τότε χλωμά τα πράγματα...
Ας βλέπαμε EPG έστω και κινέζικο....ή εξωτικό οπως λες.....αλλα αρνείται να δείξει....χαχαχαχαΓειά σας παιδιά,
Επειδή βλέπω ότι βάζετε ρυθμίσεις ....εξωτικές ( Ανατ. Ευρώπη κλπ.), πώς περιμένετε μετά να δείτε Ελληνικό EPG; Αν η τηλεόραση πάλι δεν έχει ρύθμιση γιά Ελλάδα, τότε απλά δεν μας κάνει ( γιά ψηφιακή μιλάω!).
Όχι! Απλά δεν μεταδίδεται από την ΕΡΤ. Δηλ. δεν είναι θέμα τηλεόρασης...
Ανοιγε την τηλεοραση σε ενα αναλογικο κανάλι....πατα στο τηλεκοντρολ το κουμπι TV/DTV και μετά πάτα το κουμπι D.MENU...εκει πηγαινε αυτόματη αναζήτηση και θα στα βρει....
Ευχαριστω, θα το δοκιμασω το βραδυ.
Τι ειναι παλι αυτο το EPG ρε παιδια ?
Ας βλέπαμε EPG έστω και κινέζικο....ή εξωτικό οπως λες.....αλλα αρνείται να δείξει....χαχαχαχα
Σάμπως Γιάννη, είμαστε βέβαιοι ότι όλα τα μοντέλλα που έφερε ο Φουρλής έχουν κύκλωμα αποκωδικοποίησης EPG ή μόνο κουμπάκι στο τηλεκοντρόλ;
Σωστο και αυτό.....Σάμπως Γιάννη, είμαστε βέβαιοι ότι όλα τα μοντέλλα που έφερε ο Φουρλής έχουν κύκλωμα αποκωδικοποίησης EPG ή μόνο κουμπάκι στο τηλεκοντρόλ;
Τελικά σήμερα που η ΕΡΤ ξανα έβαλε το EPG η samsung το βλέπει κανονικά και μάλιστα όλα ελληνικα.Σαν χωρα επιλογης έχω βάλει ΓερμανίαΣάμπως Γιάννη, είμαστε βέβαιοι ότι όλα τα μοντέλλα που έφερε ο Φουρλής έχουν κύκλωμα αποκωδικοποίησης EPG ή μόνο κουμπάκι στο τηλεκοντρόλ;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.