Samsung r86 και ψηφιακα καναλια ΕΡΤ

Θεοδόση, καλησπέρα. Καταρχήν έχει στην περιοχή σου σήμα η ψηφιακή της ΕΡΤ? Γιατί εαν είσαι επαρχία, τότε χλωμά τα πράγματα...

Πρέπει να μπεις από το τηλεκοντρόλ στο ψηφιακό μενού και εκεί θα βρεις αναζήτηση για τα ψηφιακά κανάλια.

Όχι! Απλά δεν μεταδίδεται από την ΕΡΤ. Δηλ. δεν είναι θέμα τηλεόρασης...
Από την ΕΡΤ μεταδίδεται....και δυστυχως και εγω δεν βλέπω EPG στην TV άρα είναι θέμα τηλεόρασης....:bigcry:

Re: Απάντηση: Samsung r86 και ψηφιακα καναλια ΕΡΤ

Θεοδόση, καλησπέρα. Καταρχήν έχει στην περιοχή σου σήμα η ψηφιακή της ΕΡΤ? Γιατί εαν είσαι επαρχία, τότε χλωμά τα πράγματα...
Εχει σήμα αφου τα πιανω με εξωτερικο αποκωδηκοποιητη.
Απο το μενου της τηλεορασης δεν μπορω να τα βρω.
Μηπως μπορει να μου πει κανεις τι πρεπει να κανω ?

Ανοιγε την τηλεοραση σε ενα αναλογικο κανάλι....πατα στο τηλεκοντρολ το κουμπι TV/DTV και μετά πάτα το κουμπι D.MENU...εκει πηγαινε αυτόματη αναζήτηση και θα στα βρει....

Γειά σας παιδιά,
Επειδή βλέπω ότι βάζετε ρυθμίσεις ....εξωτικές ( Ανατ. Ευρώπη κλπ.), πώς περιμένετε μετά να δείτε Ελληνικό EPG; Αν η τηλεόραση πάλι δεν έχει ρύθμιση γιά Ελλάδα, τότε απλά δεν μας κάνει ( γιά ψηφιακή μιλάω!).

Γειά σας παιδιά,
Επειδή βλέπω ότι βάζετε ρυθμίσεις ....εξωτικές ( Ανατ. Ευρώπη κλπ.), πώς περιμένετε μετά να δείτε Ελληνικό EPG; Αν η τηλεόραση πάλι δεν έχει ρύθμιση γιά Ελλάδα, τότε απλά δεν μας κάνει ( γιά ψηφιακή μιλάω!).
Ας βλέπαμε EPG έστω και κινέζικο....ή εξωτικό οπως λες.....αλλα αρνείται να δείξει....χαχαχαχα

Απάντηση: Re: Samsung r86 και ψηφιακα καναλια ΕΡΤ

Όχι! Απλά δεν μεταδίδεται από την ΕΡΤ. Δηλ. δεν είναι θέμα τηλεόρασης...

Εδώ και μερικές μέρες έχει αρχίσει επιτέλους και μεταδίδεται.

Ανοιγε την τηλεοραση σε ενα αναλογικο κανάλι....πατα στο τηλεκοντρολ το κουμπι TV/DTV και μετά πάτα το κουμπι D.MENU...εκει πηγαινε αυτόματη αναζήτηση και θα στα βρει....

Ευχαριστω, θα το δοκιμασω το βραδυ.
Τι ειναι παλι αυτο το EPG ρε παιδια ?

Απάντηση: Re: Samsung r86 και ψηφιακα καναλια ΕΡΤ

Ευχαριστω, θα το δοκιμασω το βραδυ.
Τι ειναι παλι αυτο το EPG ρε παιδια ?

An Electronic Program(me) Guide (EPG) or also an Interactive Program(me) Guide (IPG) or Electronic Service Guide (ESG), is an on-screen guide to scheduled broadcast television programs, allowing a viewer to navigate, select, and discover content by time, title, channel, genre, etc, by use of their remote control. (www.wikipedia.com)

Ας βλέπαμε EPG έστω και κινέζικο....ή εξωτικό οπως λες.....αλλα αρνείται να δείξει....χαχαχαχα

Σάμπως Γιάννη, είμαστε βέβαιοι ότι όλα τα μοντέλλα που έφερε ο Φουρλής έχουν κύκλωμα αποκωδικοποίησης EPG ή μόνο κουμπάκι στο τηλεκοντρόλ;

Σάμπως Γιάννη, είμαστε βέβαιοι ότι όλα τα μοντέλλα που έφερε ο Φουρλής έχουν κύκλωμα αποκωδικοποίησης EPG ή μόνο κουμπάκι στο τηλεκοντρόλ;

γιατι ρε παιδια βγαζει η ερτ epg?εγω εχω δοκιμασει με δυο αποκωδηποιητες και το built in της τηλεορασης και δε μου βγαζει τιποτα...

Σωστο και αυτό.....:grinning-smiley-043

Τελικά σήμερα που η ΕΡΤ ξανα έβαλε το EPG η samsung το βλέπει κανονικά και μάλιστα όλα ελληνικα.Σαν χωρα επιλογης έχω βάλει Γερμανία