- SAMSUNG TV Line-up 2011 -

Βασικα θα προτεινα απο LED LCD να παρει μια 55C6100 με 1500 ευρω...

http://www.skroutz.gr/s/330422/Samsung-UE55D6100-55.html?keyphrase=55D6100

H Ευρωπαια D8000 δεν εχει micro dimming ετσι και αλλιως ενω ηδη εχουν αναφερθει και περιπτωσεις clouding.

Εκτος και παει σε αυτην...

http://www.skroutz.gr/s/331000/Samsung-PS64D8000-64.html?keyphrase=64D

Που δεν εχει προβληματα clouding κτλ.

Η d6100 φαινεται πολυ καλη για τα χρηματα που ζηταει, μιας και εχει 200hz, ειναι 3d, 55αρα με 1600 ευρω. Η plasma θα ειναι χορταστικη σε ιντσες αλλα περα των θεματων της τεχνολογιας της δεν ξερω αν χωραει στο επιπλο. Καμια σχεση πλεον η αναλογια ιντσων/ευρω οπως πριν 3-4 χρονια, τωρα αξιζει να παρεις μεγαλη tv. Ευχαριστω για τις συμβουλες.
Posted via Mobile Device

Απάντηση: Re: - SAMSUNG TV Line-up 2011 -

μόλις γύρισα από το MediaMarkt για να δω την UE46D5000... χάζευα και τις φρέσκιες που έβγαιναν από το κουτί τους... η D7000 έχει Micro Dimming. Όχι plus. Το απλό.

αλλά όταν ρώτησα την κοπελιά για τις διαφορές της D7000 με την D8000 μου είπε για το πλαίσιο το οποίο αντι να είναι πλέξιγκλας είναι μέταλλο στην μεγάλη , και ότι είναι 400MHz σάρωση αντί να είναι 800MHz όπως στη μεγάλη...

αυτές είναι οι διαφορές (είπε).

Κάτι άσχετο τώρα... Αν βάλω μία 46άρα σε βάση με βραχίονα, μπορώ να της δώσω αρνητική κλίση (προς τα μπροστά) ή θα έχω κάποιο πρόβλημα;

Re: Απάντηση: Re: - SAMSUNG TV Line-up 2011 -

μόλις γύρισα από το MediaMarkt για να δω την UE46D5000... χάζευα και τις φρέσκιες που έβγαιναν από το κουτί τους... η D7000 έχει Micro Dimming. Όχι plus. Το απλό.

αλλά όταν ρώτησα την κοπελιά για τις διαφορές της D7000 με την D8000 μου είπε για το πλαίσιο το οποίο αντι να είναι πλέξιγκλας είναι μέταλλο στην μεγάλη , και ότι είναι 400MHz σάρωση αντί να είναι 800MHz όπως στη μεγάλη...

αυτές είναι οι διαφορές (είπε).

Κάτι άσχετο τώρα... Αν βάλω μία 46άρα σε βάση με βραχίονα, μπορώ να της δώσω αρνητική κλίση (προς τα μπροστά) ή θα έχω κάποιο πρόβλημα;

Θα το κάνω αύριο σε τηλεόραση 46'' που θα στήσω. Μέσω βραχίονα η τηλεόραση θα "βγαίνει" πιο έξω και θα "στρίβει" δεξιά 50-60 μοίρες, ενώ θα έχει μικρή κλίση προς τα κάτω (5 περίπου μοίρες). Η βάση που αγόρασα είναι η Meliconi DR400 για 37-50 ίντσες και μέχρι 30 κιλά

PER.140695.jpg

Και η C7000 CMR 800 εχει (που δεν σημαινει βεβαια ανανεωση 800 Hz).

Mega Hz ανανεωση βεβαια δεν υπαρχει.

Και η C7000 CMR 800 εχει (που δεν σημαινει βεβαια ανανεωση 800 Hz).

Mega Hz ανανεωση βεβαια δεν υπαρχει.

Μήπως εννοείς Kilo Hz ;

ok ok 800Hz σόρυ λάθος μου....

πριν από λίγες ώρες έκλεισα την UE46D7000 από το απόθεμα με 12 άτοκες στα 1735 . Αν είχα ρευστό την έπαιρνα με ~1500 αλλά....

Η αλήθεια είναι ότι και το MediaMarkt μου την έδινε με 24 άτοκες (1999 ) αλλά είναι μεγάλη 264 ευρώ...

αν και ζαχάρωνα την D5500 μόλις είδα και άγγιξα την D7000 είδα κάποια διαφορά... :adore::adore:

ελπίζω να μην έχουμε καμία πικρή ιστορία με αυτή τη σελίδα...

Παίδες... τι προβλήματα να περιμένω; Πως την στρώνω; (κάπου είχα δει έναν οδηγό...)

Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που με βοήθησαν αν και ομολογώ ότι σαν πρωτάρης χάθηκα στην μεγάλη γκάμα των τηλεοράσεων και από εκεί που περίμενα την νέα σειρά πλάσμα, βρέθηκα να θέλω να αγοράσω καμιά LED-LCD με 700ευρώ και από εκεί ανέβηκα στα 1100 και από εκεί έφτασα τελικά σε αυτό που πήρα... τι να πεις....:slapface:

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: - SAMSUNG TV Line-up 2011 -

Θα το κάνω αύριο σε τηλεόραση 46'' που θα στήσω. Μέσω βραχίονα η τηλεόραση θα "βγαίνει" πιο έξω και θα "στρίβει" δεξιά 50-60 μοίρες, ενώ θα έχει μικρή κλίση προς τα κάτω (5 περίπου μοίρες). Η βάση που αγόρασα είναι η Meliconi DR400 για 37-50 ίντσες και μέχρι 30 κιλά

PER.140695.jpg

να σε πω...
αυτή εδώ λέει Vesa 75-100

η D7000 που πήρα έχει VESA 400x400 και δε ξέρω αν κάνει...
Όταν την πάρω θα σου πω τις διαστάσεις από τις τρύπες για να μου πεις αν κάνει να πάρω και εγώ μία τέτοια και μετά κάθεται...
(αν και δε ξέρω αν θα είναι ασφαλή τόσα λεφτά πάνω σε μία βάση με 100 ευρώ)

φχαριστώ παιδιά...

υπάρχει κανα θέμα που να αναφέρουμε τυχόν προβλήματα ή άλλα θέματα εκεί για το συγκεκριμένο μοντέλο;

Re: Απάντηση: - SAMSUNG TV Line-up 2011 -

φχαριστώ παιδιά...

υπάρχει κανα θέμα που να αναφέρουμε τυχόν προβλήματα ή άλλα θέματα εκεί για το συγκεκριμένο μοντέλο;

Λογικά όταν την πάρεις θα ανοίξει κάποιο αντίστοιχο θέμα με τους κατόχους της. (όπως έγινε και με την Samsung c650-630 κλπ)

Με το καλό-και γρήγορα-η παραλαβή και καλές θεάσεις, Alex.
Σχετικά με την εγγύηση ρώτησες τι ισχύει ??
Είναι εισαγμένη από την επίσημη αντιπροσωπεία ??

Απάντηση: Re: - SAMSUNG TV Line-up 2011 -

Με το καλό-και γρήγορα-η παραλαβή και καλές θεάσεις, Alex.
Σχετικά με την εγγύηση ρώτησες τι ισχύει ??
Είναι εισαγμένη από την επίσημη αντιπροσωπεία ??

:slapface::slapface::slapface::slapface::slapface::slapface::slapface::slapface::slapface::slapface:

δε ρώτησα... θεωρώ ότι έχει εγγύηση σαν αγορά από ελληνική σελίδα. Όπως και ότι έχω πάρει από το νετ...
πω πωωωω θα τηλ αύριο το πρωί...

γράφει αυτό η σελίδα τους...

Εγγυήσεις Προϊόντων
Η Εταιρεία συνοδεύει τα προϊόντα που διαθέτει μέσω της Ιστοσελίδας της με τις σχετικές εγγυήσεις κατασκευαστών, όπου τέτοιες εγγυήσεις υφίστανται. Η Εταιρεία δεν προσφέρει καμία περαιτέρω εγγύηση (χρονική ή άλλου είδους), εκτός από τις περιπτώσεις που κάτι τέτοιο προβλέπεται ρητά. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν εμφανίζει ελάττωμα το οποίο καλύπτεται από εγγύηση, η αποστολή του προϊόντος προς επισκευή στην έδρα της Εταιρείας μας και/ή στην αντίστοιχη Αντιπροσωπεία (βλέπε σχετικά λεπτομέρειες επιστροφών για κάθε προϊόν ξεχωριστά), καθώς και εν συνεχεία η παραλαβή του εν λόγω προϊόντος, θα πραγματοποιείται με επιβάρυνση του πελάτη. Απαραίτητη προϋπόθεση αποδοχής κάθε επιστροφής είναι η συμπλήρωση της σχετικής φόρμας RMA, την οποία θα βρείτε αναρτημένη στην Ιστοσελίδα της Εταιρείας μας.

Re: Απάντηση: - SAMSUNG TV Line-up 2011 -

... Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν εμφανίζει ελάττωμα το οποίο καλύπτεται από εγγύηση, η αποστολή του προϊόντος προς επισκευή στην έδρα της Εταιρείας μας και/ή στην αντίστοιχη Αντιπροσωπεία (βλέπε σχετικά λεπτομέρειες επιστροφών για κάθε προϊόν ξεχωριστά), καθώς και εν συνεχεία η παραλαβή του εν λόγω προϊόντος, θα πραγματοποιείται με επιβάρυνση του πελάτη.

Ασφαλώς και κάτι τέτοιο δεν ισχύει εντός του χρονικού διαστήματος της εγγύησης......

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: - SAMSUNG TV Line-up 2011 -

να σε πω...

Όταν την πάρω θα σου πω τις διαστάσεις από τις τρύπες για να μου πεις αν κάνει να πάρω και εγώ μία τέτοια και μετά κάθεται...

Η ποιότητά της είναι καλή και φυσικά τα κιλά που σηκώνει είναι διπλάσια της τηλεόρασης. Αν όμως σε απασχολούν τόσο η τιμή και η ποιότητα, όσο και η προδιαγραφή Vesa, ρίξε μια ματιά στη άλλη βάση που κοιτούσα, τη meliconi ghost 430. Μεταξύ των άλλων, είναι Universal Vesa

070-0191.jpg

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: - SAMSUNG TV Line-up 2011 -

Η ποιότητά της είναι καλή και φυσικά τα κιλά που σηκώνει είναι διπλάσια της τηλεόρασης. Αν όμως σε απασχολούν τόσο η τιμή και η ποιότητα, όσο και η προδιαγραφή Vesa, ρίξε μια ματιά στη άλλη βάση που κοιτούσα, τη meliconi ghost 430. Μεταξύ των άλλων, είναι Universal Vesa

070-0191.jpg

άουτς...
φου φου φουυοουυυοουου ακόμα το φυσάω και δε κρυώνει... θα πάρω μάλλον την άλλη... :nounder:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: - SAMSUNG TV Line-up 2011 -

να σε πω...

Λοιπόν, χθες έστησα την SONY 46ΕΧ720 στην πιο πάνω βάση. Όλα πήγαν μια χαρά. Αν κρίνω από τα υλικά και το σχέδιο υλοποίησης, η βάση είναι ποιοτική και η συναρμολόγηση γίνεται πολύ εύκολα. Οι βραχίονες που βιδώνουν στην τηλεόραση έχουν πολλές "ράγες" (δες εικόνα στα σημεία που δείχνουν τα κάθετα κόκκινα βέλη) οπότε καλύπτουν μεγάλη γκάμα αποστάσεων των υποδοχών από την πίσω πλευρά της τηλεόρασης. Επιπλέον "γαντζώνουν" στη βάση οπότε η οριζόντια απόσταση μεταξύ τους είναι ευμετάβλητη.

esploso-dbr400.jpg

Η 46αρα γυρνά μέχρι 90 μοίρες σε κάθε πλευρά !! Μέχρι 10 μοίρες προς τα πάνω και 15 προς τα κάτω. Για περισσότερα δες εδώ.
Για τα χρήματα που ζητά η βάση, πιστεύω ότι είναι πολύ καλή επιλογή.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: - SAMSUNG TV Line-up 2011 -

Λοιπόν, χθες έστησα την SONY 46ΕΧ720 στην πιο πάνω βάση. Όλα πήγαν μια χαρά. Αν κρίνω από τα υλικά και το σχέδιο υλοποίησης, η βάση είναι ποιοτική και η συναρμολόγηση γίνεται πολύ εύκολα. Οι βραχίονες που βιδώνουν στην τηλεόραση έχουν πολλές "ράγες" (δες εικόνα στα σημεία που δείχνουν τα κάθετα κόκκινα βέλη) οπότε καλύπτουν μεγάλη γκάμα αποστάσεων των υποδοχών από την πίσω πλευρά της τηλεόρασης. Επιπλέον "γαντζώνουν" στη βάση οπότε η οριζόντια απόσταση μεταξύ τους είναι ευμετάβλητη.

esploso-dbr400.jpg

Η 46αρα γυρνά μέχρι 90 μοίρες σε κάθε πλευρά !! Μέχρι 10 μοίρες προς τα πάνω και 15 προς τα κάτω. Για περισσότερα δες εδώ.
Για τα χρήματα που ζητά η βάση, πιστεύω ότι είναι πολύ καλή επιλογή.

σε ευχαριστώ πάρα πολύύύ... με τον μισθό θα την χτυπήσω... έως τότε θα είναι ξεκάρφωτη η ΤιΒι πάνω σε ένα πάγκο...

Άσχετο. Τηλεφώνησα στο apothema.gr και τους ρώτησα εάν έφυγε η ΤιΒι από Αθήνα για Λάρισα. Μου είπε ότι η τηλεόραση κάνει 2-3 εργάσιμες να φύγει από την αντιπροσωπεία για την μεταφορική... Άρα ρε παιδιά τί γίνεται; Η αντιπροσωπεία πουλάει τις τηλεοράσεις τις πιο φθηνά σε άλλες εταιρείες, την ίδια στιγμή που αυτή τα δίνει πιο ακριβά;