- SAMSUNG TV Line-up 2011 -

Απάντηση: Re: - SAMSUNG TV Line-up 2011 -

πηγα και εγω σε καταστημα να παραγγειλω την 64D8000 ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΙΜΗ ΛΕΝΕ ΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.

αν την παραγγείλεις από τους πρώτους, παίζει να τραβήξεις ότι τράβηξα και εγώ με το apothema.gr και δε λέει.

Περσι τον οκτωμβριο πηρα την 63αρα μετα απο 4 μηνεσ στο περιμενε.Φετοσ θα ειναι καλυτερα τα πραγματα, παρολο που εχει μικρο line bleeding η τβ ειναι η καλυτερη στα λεφτα τησ με διαφορα.

MOY KANEI ΕΝΤΥΠΩΣΗ 16 ΜΑΓΑΖΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΛΕΝΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟ SITE KAI NA MHN ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ.ΔΛΔ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΣΤΟ ΣΑΚΚΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ?

MOY KANEI ΕΝΤΥΠΩΣΗ 16 ΜΑΓΑΖΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΛΕΝΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟ SITE KAI NA MHN ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ.ΔΛΔ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΣΤΟ ΣΑΚΚΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ?

και εγώ από μαγαζί που έλεγε
Διαθεσιμότητα:
green.gif
Άμεσα
Συνήθης χρόνος παράδοσης: 2-5 ημέρες

γράφανε και τότε αυτά, ενώ ακόμα δεν είχε παραλάβει η αντιπροσωπεία και επομένως ούτε και αυτοί. Και φυσικά ούτε ένα τηλέφωνο για το ότι δεν υπάρχει. Και στο πρώτο τηλεφώνημα μου μου είπαν ότι σε 3-4 μέρες θα είναι εκεί ενώ δεν είχε παραλάβει η αντιπροσωπεία. Μόνο όταν τους είπα ότι θα ακυρώσω την παραγγελία μου εξήγησαν τι γίνεται και φυσικό ήταν να τους δώσω διορία μία μέρα για να μάθουν ακριβώς το πότε και που θα παραλάβω.

Περιττό να σου πω ότι την παρέλαβα 20 μέρες μετά... τα λεφτά όμως τα πήραν την επόμενη εργάσιμη από την αγορά μου και ας μην είχα τηλεόραση στα χέρια μου... Για να μη σου πω ότι ακόμα περιμένω την απόδειξη...

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: - SAMSUNG TV Line-up 2011 -

και εγώ από μαγαζί που έλεγε
Διαθεσιμότητα:
green.gif
Άμεσα
Συνήθης χρόνος παράδοσης: 2-5 ημέρες

γράφανε και τότε αυτά, ενώ ακόμα δεν είχε παραλάβει η αντιπροσωπεία και επομένως ούτε και αυτοί. Και φυσικά ούτε ένα τηλέφωνο για το ότι δεν υπάρχει. Και στο πρώτο τηλεφώνημα μου μου είπαν ότι σε 3-4 μέρες θα είναι εκεί ενώ δεν είχε παραλάβει η αντιπροσωπεία. Μόνο όταν τους είπα ότι θα ακυρώσω την παραγγελία μου εξήγησαν τι γίνεται και φυσικό ήταν να τους δώσω διορία μία μέρα για να μάθουν ακριβώς το πότε και που θα παραλάβω.

Περιττό να σου πω ότι την παρέλαβα 20 μέρες μετά... τα λεφτά όμως τα πήραν την επόμενη εργάσιμη από την αγορά μου και ας μην είχα τηλεόραση στα χέρια μου... Για να μη σου πω ότι ακόμα περιμένω την απόδειξη...
Να τους πιεσεις για την αποδειξη αγορας να σου την φερουν το συντομοτερο δυνατον.Μην ξεχναμε οτι η αποδειξη αγορας ειναι και η εγγυηση της τηλεορασης.

Καλά βρε παιδιά απορώ πως παραλαμβάνετε κάτι χωρίς αυτό να συνοδεύτεται από απόδειξη. Εκτός και αν υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη.

Καλά βρε παιδιά απορώ πως παραλαμβάνετε κάτι χωρίς αυτό να συνοδεύτεται από απόδειξη. Εκτός και αν υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη.

σε αγορές μεγάλη αξίας, γίνεται συχνά. Πάλι κάτι ίσης αξίας που παρήγγειλα μου ήρθε με κούριερ μετά από 2 μέρες. Αν σου στείλουν την απόδειξη μαζί με το προϊόν παίζει να παραλάβεις και η απόδειξη να είναι και 5-10 μέρες πίσω από την τρέχουσα ημερομηνία.... ενώ έτσι έχεις το Δ.Α. για να έχεις μια νομική κατοχύρωση και η απόδειξη βγαίνει 1 ημέρα μετά την παραλαβή σου από την μεταφορική εταιρεία...

:fahne90:

(γιατί αν δε ζούσαμε στην Ελλάδα θα μας, θα παραλαμβάναμε σε email αντίγραφο της απόδειξης μέχρι να έρθει η εκτυπώσιμη)

Samsung UE75D9500

Παρουσιάστηκε στην Κορέα...

samsung75.jpg

Δυνατότητες

- 75’ Active 3D Screen
- Black Diamond Panel
- Secret Design
- Qwerty Smart TV Remote
- Smart Hub
- 3D Hyperial Engine
- Samsung Remote Application
- Samsung Smart TV Contents

http://www.fullhd.gr/news/hdtvs/lcd-tvs/8066-samsung-ue75d9500.html

Εαν ελθει στην Ευρωπη με 7-8 χιλιαρικα πολυ πιθανον να την δουμε και εδω
Φοβερη !!

Kαι γιατι να μην δωσει καποιος 4 χιλιαρικα (για 3d προβολεα) και να εχει 120+ οθονη.Οχι και 7-8 χιλιαρικα για tv.Αν ειναι να ερθει και 85αρα η πανασονικ στο 15χιλιαρικα,τζαμπα πραγμα.

Last edited:

Kαι γιατι να μην δωσει καποιος 4 χιλιαρικα (για 3d προβολεα) και να εχει 120+ οθονη.Οχι και 7-8 χιλιαρικα για tv.Αν ειναι να ερθει και 85αρα η πανασονικ στο 15χιλιαρικα,τζαμπα πραγμα.

Κυριακο αλλη η μεγαλη τηλεοραση που βλεπουμε συνεχεια και αλλο ο προβολεας που ειναι για βραδυνες θεασεις μονο
τα 4 χιλιαρικα λιγα μου ακουγονται για καλο 3δ προβολεα
Εαν ειχα τα χρηματα θα αγοραζα την 75αρα

Samsung D8000 (LED) review

samsungd8000-efter-2l.jpg

Black level 0.08 cd/m2 0.03 cd/m2
Brightness 357 cd/m2 128 cd/m2
Contrast ratio 4463:1 4267:1

samsungd8000_small31.jpg

With Motion Plus deactivated I measured input lag to 42 ms and it increased to over 70 ms with Motion Plus on. This is not optimal for gaming and if you want the best gaming experience from a console gaming machine plasma TVs are still the best choice. On Panasonic VT30 we found just 19-24 ms input lag.

Last edited:
Ρε παιδια, με τις πλασμα τι γινεται?

Παλι θα φαω το περσινο αγγουρι που περιμενα την C7000 και οταν ηρθε ειχε βγει η σειρα D?

παραγγειλα την 64d8000 kai με παραδοση 10 εως 15 μερες εδω και μια εβδομαδα.οταν ερθει θα ενημερωσω.

παραγγειλα την 64d8000 kai με παραδοση 10 εως 15 μερες εδω και μια εβδομαδα.οταν ερθει θα ενημερωσω.

ΑΠο που? Και ποσο? Αν εχω καταλαβει καλα παντως, πιο ευκολα και γρηγορα ερχονται οι πολυ μεγαλες ιντσες, παρα οι μικρες....(εγω θελω την 51 ιντσες)

ΑΠο που? Και ποσο? Αν εχω καταλαβει καλα παντως, πιο ευκολα και γρηγορα ερχονται οι πολυ μεγαλες ιντσες, παρα οι μικρες....(εγω θελω την 51 ιντσες)

απο καταστημα expert επαρχιας 2900 τρεις ατοκες δοσεις δωρεαν μεταφορικα και εγκατασταση.

Την 51D6900 την έχουν 20 μαγαζιά στο Skroutz.
http://www.net-electric.gr/catalog/samsung-ps51d6900-plasma-p-11567.html

Y.Γ. Ο Γιώργος είμαι ρε.
Σου είπα να πάρεις την D7000 αλλά δεν με άκουσες :music-smiley-005:

Την 6900 την ειχαν και περισυ στα μαγαζια......την 7000 δεν ελεγαν να φερουν (και φετος υπαρχει πλασμα μοντελο και 7000 και 8000)...αντε να δουμε αν θα ερθουν ποτε...

Περισυ, ειχαν ερθει μονο ΛΙΓΑ κομματια τις C7000, αλλα της 63αρας...

Samsung UE55D8000 Review

ue55d8000.jpg

Samsung has continued its tradition for design excellence into 2011 with the UE55D8000. The impossibly slim HDTV is an engineering marvel, and the new thin bezel looks stunning. The extensive calibration menus allow for Greyscale, Gamma and Colour to be tweaked to near perfection, which can result in lifelike, accurate video. Contrast is also much improved on last year’s ultra-slim LED edge-lit models, closing the performance gap that previously gave chunkier backlit CCFL LCDs an advantage in this area.

There are some other issues that videophiles should keep in mind though: brightness uniformity is inconsistent across the screen (as is often the case with large-sized LCD TVs), and there is some mild motion judder to contend with when watching 24p film material. Lastly, we had to enable “Game Mode” to avoid the natural film grain of some Blu-ray Disc movies being removed by the UE55D8000′s video processing (which, again, we really do think Samsung should give the user full control over).

For 3D, things are much improved on last year’s C8000 model. Crosstalk has been reduced from a major point of contention to a mild annoyance. Greyscale tracking is also considerably improved, meaning that 3D images no longer suffer from obvious unwanted colour tints. Critically for side-by-side broadcasts, the D8000 LED LCD TV no longer exhibits defective scaling for 3D content delivered in this way – something Samsung should be commended for rectifying.

Although its screen uniformity suffers due to the ultra-slim design, and the forced noise reduction in non-game modes might turn away video enthusiasts, we feel that the Samsung UE55D8000 gets enough right for it to warrant a recommendation to users who will appreciate its stunning design. Its excellent contrast performance, reference-level greyscale and colour reproduction (after calibration), superb standard-definition video processing, convincing 3D capabilities, and its Smart TV functions will also find fans.

recommended.gif

http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-ue55d8000-ue46d8000-201105131065.htm