- SAMSUNG TV Line-up 2011 -

Δηλαδη εγω πρεπει να ειμαι υπερευχαριστημενοσ που η δικια μου 63αρα εχει ενα μικρο προσ μετριο line bleeding.Τελικα μαλλον καποιοσ πρεπει να παιρνει lcd sony και πανασονικ πλασμα.Κοινωσ οτι δινεισ παιρνεισ.

Last edited:
Δηλαδη εγω πρεπει να ειμαι υπερευχαριστημενοσ που η δικια μου 63αρα εχει ενα μικρο προσ μετριο line bleeding.Τελικα μαλλον καποιοσ πρεπει να παιρνει lcd sony και πανασονικ πλασμα.Κοινωσ οτι δινεισ παιρνεισ.

ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ Η ΣΑΜΣΟΥΝΓΚ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΚΛΕΦΤΙΚΑ.ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑΤΗΝ ΑΛΛΑΞΩ ΜΕ ΠΑΝΑΣΟΝΙC65VT30.ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΥΡΙΣΑΝ ΠΙΣΩ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ.ΤΟ ΑΜΑΖΟΝ ΔΙΕΚΟΨΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ.

ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ Η ΣΑΜΣΟΥΝΓΚ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΚΛΕΦΤΙΚΑ.ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑΤΗΝ ΑΛΛΑΞΩ ΜΕ ΠΑΝΑΣΟΝΙC65VT30.ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΥΡΙΣΑΝ ΠΙΣΩ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ.ΤΟ ΑΜΑΖΟΝ ΔΙΕΚΟΨΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ.

pollwn epistrofwn logw POIOY problimatos?
Toy ksefloydismatos?
h toy bleeding?

Λογικα ομως, το ιδιο προβλημα δεν πρεπει να εχουν και οι D7000?
Aφου το εν λογω φιλτρο, το εχουν και αυτες!

Δεν γνωρίζω. Αν έχουν το ίδιο φίλτρο τότε είναι πολύ πιθανό να ισχύει αυτό που λες. Υποθέτω πως μπορεί να έχει να κάνει και με τις γραμμές παραγωγής από τις οποίες βγαίνει κάθε μοντέλο ή κάθε κομμάτι.

peelinglogo.gif

Πάντως η διαφήμιση της Samsung για το συγκεκριμένο φίλτρο είναι απίστευτα πετυχημένη ... αφού το δείχνουν να "ξεφλουδίζει" .. :Banane0:

... για γέλια και για κλάματα ... :slapface:

Last edited:
Απάντηση: Re: - SAMSUNG TV Line-up 2011 -

Λογικα ομως, το ιδιο προβλημα δεν πρεπει να εχουν και οι D7000?
Aφου το εν λογω φιλτρο, το εχουν και αυτες!

Δεν είναι απαραίτητο ότι θα συμβαίνει και στην 7000 αυτό.

Re: Απάντηση: Re: - SAMSUNG TV Line-up 2011 -

Δεν είναι απαραίτητο ότι θα συμβαίνει και στην 7000 αυτό.

Βασικα εχω καταβαλει προσπαθεια να καταλαβω ποια ειναι η διαφορα στην σειρα 7000 και 8000 στις πλασμα και δεν την εχω καταλαβει ακομα.
Καμμια βοηθεια?

Re: Απάντηση: Re: - SAMSUNG TV Line-up 2011 -

Βασικα εχω καταβαλει προσπαθεια να καταλαβω ποια ειναι η διαφορα στην σειρα 7000 και 8000 στις πλασμα και δεν την εχω καταλαβει ακομα.
Καμμια βοηθεια?

αν έχω καταλάβει καλά η 8000 έχει ένα lce local contrast enchancer

LCE is a video-processing algorithm folded into the Dynamic Contrast control that analyzes different zones on the screen for contrast optimization. Defeatable by setting the dynamic contrast function within advanced settings to off http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?p=20387548#post20387548

σε μετρήσεις στο hidefjunkies όμως όταν ήταν οn διπλασιαζόταν το μαύρο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: - SAMSUNG TV Line-up 2011 -

Καμμια βοηθεια?

Οι σειρές 7000 και 8000,στις οποίες αναφέρονται και τα προβλήματα με το ξεφλούδισμα, ανήκουν στην κατηγορία των lcd τηλεοράσεων.

Εάν αναφέρεσαι σε αυτές η βασική διαφορά τους αναφέρεται εδώ(παράγραφος τεχνολογία) http://www.perfectimage.gr/2011/05/25/samsung-ue40d8000-review-2/ από το review του Μανώλη Καστρουνή:

Η χρήση Micro Dimming plus την διαφοροποιεί από την μικρότερη σειρά (D7000) που χρησιμοποιεί την απλή μορφή του εν λόγω αλγόριθμου. Η λειτουργία αυτή είναι υπεύθυνη για τον καλύτερο έλεγχο του οπίσθιου φωτισμού λόγω αυξημένων σημείων ελέγχου .

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: - SAMSUNG TV Line-up 2011 -

Οι σειρές 7000 και 8000,στις οποίες αναφέρονται και τα προβλήματα με το ξεφλούδισμα, ανήκουν στην κατηγορία των lcd τηλεοράσεων.

Εάν αναφέρεσαι σε αυτές η βασική διαφορά τους αναφέρεται εδώ(παράγραφος τεχνολογία) http://www.perfectimage.gr/2011/05/25/samsung-ue40d8000-review-2/ από το review του Μανώλη Καστρουνή:

Η χρήση Micro Dimming plus την διαφοροποιεί από την μικρότερη σειρά (D7000) που χρησιμοποιεί την απλή μορφή του εν λόγω αλγόριθμου. Η λειτουργία αυτή είναι υπεύθυνη για τον καλύτερο έλεγχο του οπίσθιου φωτισμού λόγω αυξημένων σημείων ελέγχου .

Ωπα κατσε, εγω μεχρι τωρα απο την ροη του διαλογου ειχα καταλαβει οτι αφορα τις ΠΛΑΣΜΑ και το φιλτρο αντανακλασεων που εχουνε.....

Αλλα εστω, για τις πλασμα....εχει καταλαβει κανεις ποια ειναι η διαφορα της σειρας PS D7000 kai PS D8000?

Στις πλάσμα είναι το πρόβλημα.

Η διαφορά είναι αυτή που αναφέρθηκε περί LCE και για αυτό η Samsung δίνει μεγαλύτερη ονομαστική αντίθεση στην 8000.

Συν φυσικά τις διαφορές στο design και νομίζω και την ύπαρξη skype στην 8000 (τουλάχιστον στα αμερικάνικα μοντέλα).

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: - SAMSUNG TV Line-up 2011 -

Ωπα κατσε, εγω μεχρι τωρα απο την ροη του διαλογου ειχα καταλαβει οτι αφορα τις ΠΛΑΣΜΑ και το φιλτρο αντανακλασεων που εχουνε.....

Αλλα εστω, για τις πλασμα....εχει καταλαβει κανεις ποια ειναι η διαφορα της σειρας PS D7000 kai PS D8000?

Έχεις δίκιο δικό μου λάθος....:smash: ο φίλος παραπάνω αναφέρεται όντος στις πλάσμα τηλεοράσεις.

μιλώντας για τις led 7000 και 8000 έχω την εντύπωση ότι το micro dimming plus αφορά μόνο τα αμερικάνικα μοντέλα. απότι έχει ειπωθεί στα νήματα των κατόχων τους η διαφορά τους για τα ευρωπαικά είναι στο πλαίσιο εξ ου και η αμελητέα διαφορά τιμής τους.

Όσον αφορά τις πλάσμα 7000/8000 και το ξεφλούδισμα του φίλτρου, υπάρχει σχετικό poll στο αμερικάνικο φόρουμ.

Σχεδόν 50%-50% τα αποτελέσματα με κάποια άτομα να έχουν επιστρέψει ήδη 2-3 τηλεοράσεις με το πρόβλημα.

http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1342438

Δεν γνωρίζω. Αν έχουν το ίδιο φίλτρο τότε είναι πολύ πιθανό να ισχύει αυτό που λες. Υποθέτω πως μπορεί να έχει να κάνει και με τις γραμμές παραγωγής από τις οποίες βγαίνει κάθε μοντέλο ή κάθε κομμάτι.

peelinglogo.gif

Πάντως η διαφήμιση της Samsung για το συγκεκριμένο φίλτρο είναι απίστευτα πετυχημένη ... αφού το δείχνουν να "ξεφλουδίζει" .. :Banane0:

... για γέλια και για κλάματα ... :slapface:

και στη σειρα 7000 εχουν αναφερθει μιλαμε παντα για πλασμα 59 και 64 .στις 51 και 43 δεν αναφερεται .αν δειτε το γκαλλοπ κατοχων το μηνα ΜΑΙΟ τα ποσοστα φθανουν το 50%.παντως για την εικονα της δεν μπορω να πω με ευχαριστησε απολυτα.το μονο που με χαλαει τωρα που αποφασισα για τη πανασονικ ειναι τα 30 κιλα της παραπανω που μου αλλαζει τους σχεδιασμουςστηριξης.

Samsung Smart TVs: Δωρεάν η υπηρεσία 3D Video-On-Demand

smarthub.png

Περισσότερα από 35 3D βίντεο με κινούμενα σχέδια, ντοκιμαντέρ, μουσική και τρέιλερ ταινιών είναι ήδη διαθέσιμα, ενώ η λίστα αυξάνεται διαρκώς...

Δωρεάν πρόσβαση σε 3D Video-On-Demand (VOD) περιεχόμενο έχουν από σήμερα οι Έλληνες χρήστες των Samsung Smart TV. Η υπηρεσία διατίθεται μέσω του πρώτου «καταστήματος εφαρμογών» για τηλεοράσεις και της εφαρμογής “Explore 3D”.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα προσφέρεται ευκαιρία πρόσβασης σε 3D περιεχόμενο, χωρίς πληρωμή. Η υπηρεσία 3D VOD της Samsung διαθέτει σήμερα 37 3D βίντεο, συμπεριλαμβανομένων μουσικών βίντεο κλιπ, κινουμένων σχεδίων, ντοκιμαντέρ της ΙΜΑΧ και κινηματογραφικών τρέιλερ της Dreamworks. Στόχος της εταιρείας είναι να εμπλουτίζει διαρκώς το 3D περιεχόμενο και έως το τέλος του χρόνου να προσφέρει δωρεάν περισσότερα από 100 3D βίντεο.

Η υπηρεσία Samsung 3D VOD λανσαρίστηκε για πρώτη φορά το Μάρτιο στην Κορέα. Σήμερα διατίθεται σε περισσότερες από 17 χώρες σε όλο τον κόσμο και έχει ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο pageviews.

Οι Samsung Smart TVs που υποστηρίζουν 3D περιεχόμενο είναι: D8000, D7000, D6500, D6750, D6530, D6100 και D6000.

Υπενθυμίζεται πως οι Samsung Smart TVs ενσωματώνουν την πλατφόρμα Smart Hub, που προσφέρει στους χρήστες εύκολη και άνετη πρόσβαση στα Samsung Apps, στο internet, στα site κοινωνικής δικτύωσης όπως Facebook, Twitter ή στο Google Talk, καθώς ταυτόχρονα μπορούν να παρακολουθούν τηλεόραση.

Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία “Search All”, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν νέο περιεχόμενο στην τηλεόραση, το διαδίκτυο, αλλά και τα αποθηκευτικά μέσα που είναι συνδεδεμένα με την τηλεόραση ή άλλες φορητές συσκευές που βρίσκονται στο οικιακό δίκτυο, ενώ με την υπηρεσία “Your Video”, μπορούν να αναζητήσουν τις ταινίες της προτίμησής τους μέσα από μία συλλογή παρεχόμενων ταινιών.

kids_en.png

musicvideo_en.png

smarthub.png

fullhd

Όσον αφορά το "ξεφλούδισμα" των πλάσμα πιστεύω πως αξίζει να αναφερθεί η στάση σχεδόν όλων των κατόχων PS D7000/8000 στο αμερικάνικο φόρουμ οι οποίοι εξακολουθούν να λένε τα καλύτερα για την συσκευή και αλλάζουν την μια μετά την άλλη (όπου υπάρχει διαθεσιμότητα) μέχρι να βρουν κομμάτι χωρίς πρόβλημα.

Έχουμε καμιά άκρη να μετρήσουμε και να "παίξουμε" με καμιά "ξεφλουδισμένη" ? ;)