- SAMSUNG TV Line-up 2011 -

Όσον αφορά το "ξεφλούδισμα" των πλάσμα πιστεύω πως αξίζει να αναφερθεί η στάση σχεδόν όλων των κατόχων PS D7000/8000 στο αμερικάνικο φόρουμ οι οποίοι εξακολουθούν να λένε τα καλύτερα για την συσκευή και αλλάζουν την μια μετά την άλλη (όπου υπάρχει διαθεσιμότητα) μέχρι να βρουν κομμάτι χωρίς πρόβλημα.

Έχουμε καμιά άκρη να μετρήσουμε και να "παίξουμε" με καμιά "ξεφλουδισμένη" ? ;)

Ναι, ελα μου ομως που εγω θελω να παρω την 51 ιντσες και ΔΕΝ την βρισκω στην Ελλαδα και ημουν ετοιμος να παραγγειλω απο εξωτερικο.....αλλα τωρα με το ξεφλουδισμα "κοπηκα".....διοτι αλλο να δινεις πισω μια τηλεοραση στον Κωτσοβολο και να περιμενεις αλλη και αλλο πραγμα να την στελνεις πισω στην Αγγλια ή στην Γερμανια!

Καλημερα παιδια...
Μολις παρελαβα και εγω την PS64D8000 απο Ηλεκτρονικη Αθηνων και οφειλω να ομολογησω οτι με αυτα που διαβασα εχω αγχωθει αρκετα:huh2:.Δεν μπορειτε να φανταστειτε τι εχω περασει για να την αγορασω.Δεν την εχω ανοιξει ακομα γιατι γινονται καποιες εργασιες στο σαλονι και αναγκαστικα θα την ξεπακεταρω την Τριτη με Τεταρτη.:frown:
Θελω να ρωτησω αν ο φιλος που την αγορασε την ειχε κρεμασει στον τοιχο η την τοποθετησε πανω σε επιπλο το ρωταω αυτο διοτι ο κολητος μου που αγορασε Panasonic VT30 την 50" επαθε burn in απο την πρωτη βδομαδα φυσικα η Panasonic την αντικατεστησε αμεσως και η δευτερη που ηρθε την κρεμασε στον τοιχο και του παρουσιασε δυο καθετες γραμμες στην οθονη και αυτο απο την 2η μερα.Την βαλαμε σε επιπλο και ολα καλα.
Τα εχω παιξει απο την αγωνια μου.Θα σας πω απο Τριτη τι εγινε.....για να πω την αληθεια δεν το περιμενα αυτο απο την samsung:angry:

Last edited:
Καλημερα παιδια...
Μολις παρελαβα και εγω την PS64D8000 απο Ηλεκτρονικη Αθηνων και οφειλω να ομολογησω οτι με αυτα που διαβασα εχω αγχωθει αρκετα:huh2:.Δεν μπορειτε να φανταστειτε τι εχω περασει για να την αγορασω.Δεν την εχω ανοιξει ακομα γιατι γινονται καποιες εργασιες στο σαλονι και αναγκαστικα θα την ξεπακεταρω την Τριτη με Τεταρτη.:frown:
Θελω να ρωτησω αν ο φιλος που την αγορασε την ειχε κρεμασει στον τοιχο η την τοποθετησε πανω σε επιπλο το ρωταω αυτο διοτι ο κολητος μου που αγορασε Panasonic VT30 την 50" επαθε burn in απο την πρωτη βδομαδα φυσικα η Panasonic την αντικατεστησε αμεσως και η δευτερη που ηρθε την κρεμασε στον τοιχο και του παρουσιασε δυο καθετες γραμμες στην οθονη και αυτο απο την 2η μερα.Την βαλαμε σε επιπλο και ολα καλα.
Τα εχω παιξει απο την αγωνια μου.Θα σας πω απο Τριτη τι εγινε.....για να πω την αληθεια δεν το περιμενα αυτο απο την samsung:angry:
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΟΥ ΣΥΣΤΗΝΩ ΝΑ ΤΗ ΒΑΛΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΞΕΦΛΟΥΔΙΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΩΡΕΣ.ΣΑΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΙΚΟΝΑ 3Δ 2Δ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ.ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΦΛΟΥΔΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΩ ΓΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΜΥΡΙΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΛΙΓΟ ΣΑΝ ΚΑΜΕΝΟ.ΑΝ ΣΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΩΣ.ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑ ΤΗΝ65 VT30.ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΨΗΝΕΙΣ ΜΠΡΙΖΟΛΑ.ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΒΛΑΒΗΣ.ΚΟΙΤΑΞΕ ΠΙΣΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΟΥΛΙΟΥ..ΜΠΣ

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΟΥ ΣΥΣΤΗΝΩ ΝΑ ΤΗ ΒΑΛΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΞΕΦΛΟΥΔΙΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΩΡΕΣ.ΣΑΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΙΚΟΝΑ 3Δ 2Δ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ.ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΦΛΟΥΔΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΩ ΓΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΜΥΡΙΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΛΙΓΟ ΣΑΝ ΚΑΜΕΝΟ.ΑΝ ΣΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΩΣ.ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑ ΤΗΝ65 VT30.ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΨΗΝΕΙΣ ΜΠΡΙΖΟΛΑ.ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΒΛΑΒΗΣ.ΚΟΙΤΑΞΕ ΠΙΣΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΟΥΛΙΟΥ..ΜΠΣ
Με αυτα που διαβασα εχω αγχωθει παρα πολυ θα προσπαθησω να την βαλω να παιξει σημερα το αργοτερο αυριο........

Με αυτα που διαβασα εχω αγχωθει παρα πολυ θα προσπαθησω να την βαλω να παιξει σημερα το αργοτερο αυριο........

Και χωρίς να την βάλεις να παίξει κάνε ένα προσεκτικό τσεκάρισμα περιμετρικά στα σημεία που ενώνεται το γυαλί με το πλαίσιο. Αν υπάρχει και το παραμικρό δείγμα ότι κάτι δεν πάει καλά μετά είναι θέμα χρόνου να αυξηθεί το πρόβλημα όσο η τηλεόραση λειτουργεί.

attachment.php

....ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΨΗΝΕΙΣ ΜΠΡΙΖΟΛΑ.

Oλοι ξερουμε οτι οι υψηλες θερμοκρασιες λειτουργιας, ειναι οτι χειροτερο για τις ηλεκτρονικες συσκευες,παρολα αυτα για να κανουν τις τηλεορασεις "καδρα" και βγαζοντας ή περιοριζοντας οι περισσοτερες εταιριες τους ανεμιστηρες (η kuro π.χ αν θυμαμαι καλα ειχε πολλους) μονο κακο κανουν στον βωμο του design.

Last edited:
Δεν είναι θέμα ανεμιστήρων. Είναι ο περιορισμός των LED. Λιγότερα LED που δουλεύουν πιο εντατικά, σε μικρό χώρο...

Μην εχεις αγχος καθολου.και στα 2 χρονια να στο κανει λογικα στην αντικαθιστουν.το θεμα ειναι να μην πεσεις σε περιπτωση οπως σε καποιον στην αρχη που ελεγαν στον ανθρωπο οτι την εβαλε σε λειτουργια με τη προστατευτικη ζελατινα που εχει γυρω γυρω η σε αλλους που ελεγαν οτι ειναι απο τη ζεστη του τζακιου του καλοριφερ κλπ.οταν βομβαρδιστηκε το site της samsung με e mail διαμαρτυριας καταλαβαν τι γινεται.Εγω την εστησα σε τραπεζακι στη μεση του σπιτιου δεν προλαβα να την κρεμμασω.ισως με κρεμμασμα στο τοιχο να ειναι και χειροτερα.Για μενα η εταιρια επρεπε εστω προσωρινα να διακοψει την παραγωγη.Απλως αν στο παρουσιασει αμεσως την επιστρεφεις στο καταστημα που την πηρες που ειναι πιο ευκολο οπως ειπε ο ΓΙΩΡΓΟΣ.Σου επαναλαμβανω οτι ειναι κατα τα αλλα φανταστικη τηλεοραση.ΥΓ.κοιταξε λιγο και την ασυρματη συνδεση γιατι εγω δεν καταφερα να συνδεθω.Εχω την εντυπωση οτι υπαρχει καποια ασυμβατοτητα.Ενσυρματα δεν υπαρχει προβλημα.Και στο λεω αυτο γιατι θα ευχαριστηθεις πολυ ωραια 3Δ φιλμακια απο την πλατφορμα.Καλες θεασεις και μη χαλας το σαββατοκυριακο σου γιαυτο το λογο.

οκ δεν μπαίνει θέμα μη αντικατάστασης. αλλά τι συμβαίνει με τη μεταφορά της - 63 και 59 ίντσες είναι αυτές. και καλά αθήνα αλλά από επαρχία. αναλαμβάνει η αντιπροσωπεία - κατάστημα μεταφορά ????

οκ δεν μπαίνει θέμα μη αντικατάστασης. αλλά τι συμβαίνει με τη μεταφορά της - 63 και 59 ίντσες είναι αυτές. και καλά αθήνα αλλά από επαρχία. αναλαμβάνει η αντιπροσωπεία - κατάστημα μεταφορά ????

ΣΕ ΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ<ΕΠΑΡΧΙΑ>ΟΤΑΝ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΣΟΝΙΚ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΣΑΜΣΟΥΝΓΚ.ΟΝΤΩΣ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ.

ΣΕ ΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ<ΕΠΑΡΧΙΑ>ΟΤΑΝ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΣΟΝΙΚ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΣΑΜΣΟΥΝΓΚ.ΟΝΤΩΣ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ.
Και αν δεν χωραει σε ασανσερ και μενεις στον πεμπτο, παλια οικοδομης με στενη σκαλα (οπως εγω ) εκει να δεις χαρα.

Παιδια από που να αρχίσω και που να τελειωσω.
1ον...Η βάση της τηλεόρασης είναι για τον π....ο παλατζαρει έντονα. σε σημείο που ψάχνω να βρω πατέντα για να μην γυρίσει και με πλακωσει.
2ον...Ποιοτητα κατασκευής για εμένα μηδέν το πλαίσιο γύρω από την τηλεόραση ήταν ξεκολημενο στην κάτω αριστερη γωνια και κακώς το ψιλοκουμπωσαμε.
3ον...Η απόλυτη ξεφτιλα η τηλεόραση δεν συνοδεύεται ούτε από 1 3D γυαλί και μιλάμε για μια τν 64".......και
4ον...δεν ξέρω τι άλλο με περιμένει.
Να φανταστειτε ότι από το ξενερωμα που έχω φάει δεν μπήκαν στον κόπο να τεσταρω την εικόνα έστω με ένα blue ray.Την έχω παρατήσει από το απόγευμα να παίζει στο alter μόνη και την έκανα γα βόλτα.
ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ μακριά από την συγκεκριμένη τν.Μπραβο στο φίλο που την άλλαξε με την VT30.

Καποια service αναλαμβανουν εξοδα αποστολης τα καταστηματα οχι, ειναι δικα σου τα εξοδα οπως και δικα σου θα ειναι να σου στειλουν νεο κομματι.

Και αν δεν χωραει σε ασανσερ και μενεις στον πεμπτο, παλια οικοδομης με στενη σκαλα (οπως εγω ) εκει να δεις χαρα.

Αν δεν χωραει θελεις γερανο οποτε εκει πας σε ενα 100ευρω τουλαχιστον.

Μπορεί κάποιος που έχει την ps64 να μας πει εάν αξίζει τελικά?
Βασικα να πω οτι την τελευταια φορα που εγραψα ειχα τα απιστευτα νευρα σκοτωνα και ανθρωπο:violent-smiley-030: διοτι η τηλεοραση στη κατω αριστερα γωνια ξεκουμπωσε και την κουμπωσα ο ιδιος.
Το σιγουρο για εμενα ειναι οτι η τηλεοραση απο ποιοτητα κατασκευης δεν ειναι και οτι καλυτερο(να μην αναφερθω στην γελοια βαση στηριξης:furious3:η οποια κανει δεν κανει για 46'').Πρεπει να αγορασεις 3D γυαλια που το καθενα εχει μια 80αρα Ευρω.Τωρα απο εικονα πιστευω οτι ειναι παρα πολυ καλη εφαμιλλη της VT30 για 3D δεν ξερω γιατι περιμενω να ερθουν τα γυαλια που παρειγγειλα.
Ευτυχως δεν μου εμφανισε ακομα το peeling σαν τον φιλο που εγραψε παραπανω.Αυτα προς το παρον...........:chinscratch:

Last edited:
Aν δεν εμφανισει peeling (50% πιθανοτητες λενε τα στατιστικα) πιστευω οτι στο τελος θα την ευχαριστηθεις παρα την κακη αρχη της "σχεσης" σας.Γυαλια δες και απο amazon,ebay πιθανον οι τιμες να ειναι πολυ καλυτερες. -bye-

Μηπως καποιος μπορει να με βοηθησει για το που μπορω να βρω το to service menou της τηλεορασης.Θελω να τσεκαρω ποσες ωρες εχει παιξει περιπου....